Australië had een van de strengste vaccinatieregelingen ter wereld. Ook nu nog worden mensen boven de 18 jaar aangemoedigd om boosterprikken van de experimentele gentherapie serums te nemen. In een nieuwsprogramma naar aanleiding van de nieuwe vaccinatie-aanbevelingen leek presentator Karl Stefanovic plotseling uit zijn slof te schieten: hij was klaar met vaccineren, verklaarde hij – en hij was banger voor bijwerkingen dan voor Covid, bericht Report24.

Het programma “Today” van vorige week woensdag (8 februari) berichtte over de nieuwe aanbevelingen van de Australian Technical Advisory Group (ATAGI) dat mensen boven de 18 hun vierde vaccinatiedosis moeten krijgen en mensen boven de 65 hun vijfde. Dit ging Stefanovic waarschijnlijk te ver: “Zoals u weet, ben ik geen warm pleitbezorger voor meer dan twee inentingen,” zei hij, waarmee hij zich profileerde als lid van de groep die genoeg heeft van Covid-vaccinaties.

Vervolgens ging hij in op iets dat in de mainstream media meestal als pure complottheorie wordt behandeld: “Het andere waar ik me zorgen over maak als ik nog een dosis krijg, is dat ik complicaties zou kunnen krijgen,” zei Stefanovic. “Ik heb al die berichten op het internet gezien over fitte en gezonde mensen die gewoon omvallen met gezondheidsproblemen. Het is nog niet duidelijk of het vaccin sommige hartproblemen veroorzaakt of niet, maar dat baart me meer zorgen dan het krijgen van Covid.”

De “gezondheidsdeskundige”, die ook aanwezig was, deed vervolgens moeite om de vaccins als veilig te verkopen en te benadrukken dat tienduizenden bijwerkingen niet onopgemerkt zouden blijven. Stefanovic vroeg of het echt mogelijk was om dit te weten – en was niet overtuigd toen zijn tegenhanger verklaarde dat de instantie die verantwoordelijk is voor bijwerkingen van vaccins in Australië goed werk verrichtte. De wereldwijde onderrapportage van bijwerkingen en complicaties van vaccinaties is al lange tijd een feit. Niet voor niets wordt het Paul Ehrlich Instituut in Duitsland herhaaldelijk bekritiseerd omdat het zijn werk als toezichthouder op de veiligheid van vaccins niet of onvoldoende doet.

Hierna moet zelfs de voorstander van vaccinatie in de show toegeven dat de boosters niet meer zouden bieden dan een “voorbijgaande”, 8 tot 12 weken durende “bescherming” en dat de aanbevelingen voor steeds meer nieuwe boosters vroeg of laat moeten worden gestopt. Als de show bedoeld was als een promotie voor vaccinatie, moet het grondig fout zijn gegaan…

  Als je "gevaccineerd" bent voor COVID, heb je een grotere kans om te sterven: STUDIE

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDouglas MacGregor: Rusland bereidt zich voor op een oorlog van 30 maanden met de NAVO en de VS – “De fabrieken in Rusland werken 24 uur per dag” (Video)
Volgend artikelSabotage Nord Stream slaat terug met historische afbraak van Amerikaans imago en leugens over Oekraïne oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De man heeft duidelijk door dat het niet klopt en heeft waarschijnlijk hele grote spijt dat hij heeft meegedaan. Hij is bang geworden omdat hij ziet wat er gebeurd en heeft voor geld, zijn inkomen gekozen wat hem nu onzeker maakt.

  Hij is dus wel gaan onderzoeken en ziet nu dat het narratief een grote leugen is en dat is mooi, zo maakt hij anderen wel wakker misschien. Daarentegen is hij nu bang omdat hij weet dat het ook door zijn aderen giert.

  Het blijft sneu maar wel eigen keuze net als de rest die nu dood gaan of binnenkort zullen omvallen. Hadden ze maar moeten luisteren, ze hebben ook mijn wereld verkloot door macht te geven aan overheden, sukkels.

  • Het zij angstige mensen maar boven al domme mensen maar ik heb geen medelijden met dat tuig zij zijn schuldig dat ik op mijn 72ste jaar bijna drie jaar door dat schaapjes tuig zijn afgenomen waar ik zo naar uit gekeken had naar de 40 jaar hard werken alles op zijn kop heeft gezet schaam jullie moordenaars
   .

 2. een man heeft ongeveer 25 prikjes gehaald voor 500 euro per stuk zodat andere op vakantie konden hij mankeert nog niets een kennis betaalde liep fout want 3 dagen later was 1 keer jansen weer niet genoeg het waren gekke tijden

  • Toevallig dat je dat zegt the walking dead
   Alles wat ze van plan zijn zie je in die serie
   Mondkapjes NWO de zombie s zijn de gevaccineerde beetje onzin dat ze blijven rondlopen natuurlijk
   Maar wat blijft de kern van dit alles
   ETEN het grootste chantage middel
   Controleer het eten en je controleerd de mensen
   Ze laten nu alles gecontroleerd inmekaar storten het verbranden van voedselfabrieken vogelgriep onzin koeienziekte boeren weg enz
   En waneer de tijd rijp is zullen ze frequenties veranderen en gevaccineerde veranderen in zombie s altands ze kunnen niet meer nadenken alleen zal het er geen nieuws zijn omdat er geen stroom en andere energiebron zal zijn
   Dus chaos einde wereld
   Maar goed mijn mening

  • Het smerig NL volk had ons wappies vermoord als het hun geluk was nu gaan zij voor ons, maar ik zal geen graf voor hun graven gewoon de brandstapel op met die gift lijken straks.

 3. Zoekt niemand nu op dat die vaccins niet werken. Op 7 febr, is er een nieuw wetenschappelijke studie uitgebracht waaraan de grootste leugenaar Dr. Fauci zelf aan heeft meegewerkt: Dr Fauci knew covid vaccines would never give us herd immunity. (bron: https:// igorchudiv.substack.com) Ook Thehighwire.com besteed er aandacht aan. Conclusie is dat vaccins niet werken.
  Fauci maakt een draai van 180 graden nu hij afgetreden is en met pensioen is gegaan

 4. Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health is van plan om genetisch gemodificeerde zelfverspreidende vaccins vrij te geven

  Het rapport van het Center for Health Security (meer over gezondheidsonzekerheid) van Johns Hopkins leest als verhaallijnen rechtstreeks uit een dystopische horror b-film, of een WEF-toespraak van Klaus Schwab. Zelfde verschil eigenlijk. Het rapport van het Center for Health Security (meer over gezondheidsonzekerheid) van Johns Hopkins leest als verhaallijnen rechtstreeks uit een dystopische horror b-film, of een WEF-toespraak van Klaus Schwab. Zelfde verschil eigenlijk.

  Behalve dat de dodelijke “vaccin” -technologieën die ze nu voorbereiden om op de wereld los te laten, maar al te echt zijn. Behalve dat de dodelijke “vaccin” -technologieën die ze nu voorbereiden om de wereld los te laten, maar al te echt zijn.

  https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/johns-hopkins-bloomberg-school-of

 5. Ik verneem berichten dat er dodelijke pathogenen zoals Marburg in de hydrogel verstopt zitten in minuscule nanopakketjes die geactiveerd kunnen worden bij het afvuren van een bepaalde frequentie

 6. Denk er wel aan wij weten helemaal niet wat dat tuig met ons mensen voor heeft zullen zij ons helemaal uit moorden en vervangen door robots let op zij zijn al zeer ver er mee en dan nog de vraag wat doen ze allemaal in ons eten waarom moeten anders de boeren kapot gemaakt worden , omdat het voedsel vergiftig moet gaan worden en gezond boeren product is daar bij niet welkom er is meer aan de hand als dat wij nog weten.

 7. Hartproblemen nóg niet duidelijk?
  Mán kijk om je heen..
  In 2021 was er een artikel op FN dat alle farmaceuten zeggen dat hun product hartkwalen als bijverschijnsel heeft.
  Vandaag nog gelezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in