© Public Domain

Ik vertel jullie nu al een tijdje over de BRICS-landen. Dat is een acroniem voor Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika.

En het is niet zomaar een clubje willekeurige landen… het is een organisatie die is ontworpen om de Amerikaanse dollar te vernietigen door te weigeren hem te gebruiken voor internationale handel, schrijft Noah.

Geloof me als ik je zeg dat dit heel belangrijk is…

Kijk maar naar deze korte video als je wilt weten waarom:

Wel, het zijn niet langer slechts 5 landen…

Vanaf vandaag zijn de BRICS-landen in omvang verdubbeld nu de VAE, Saoedi-Arabië, Ethiopië, Egypte en Iran officieel zijn toegevoegd – en dat is heel slecht nieuws voor de Verenigde Staten.

Sorry mensen, ik rapporteer net zo min graag slecht nieuws als jullie, maar ik moet de waarheid naar buiten brengen.

Hier zijn meer details van de Daily Investor:

Het lidmaatschap van de BRICS-groep van landen met opkomende markten is verdubbeld, met Saoedi-Arabië, Iran, de Verenigde Arabische Emiraten, Ethiopië en Egypte die zich op 1 januari 2024 bij de gelederen hebben aangesloten, zei de Zuid-Afrikaanse gezant bij het blok.

De huidige leden Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika nodigden in augustus zes andere landen uit om deel uit te maken van hun groep, waardoor een aantal van de grootste energieproducenten ter wereld samengaan met een aantal van de grootste verbruikers onder de ontwikkelingslanden.

Alleen Argentinië wees de uitnodiging af nadat president Javier Milei, die deze maand aantrad, het lidmaatschapsverzoek van zijn voorganger terugdraaide.

De vijf genodigden stuurden vertegenwoordigers op hoog niveau naar een BRICS sherpa vergadering in Durban, Zuid-Afrika, eerder deze maand, en ze namen volledig deel aan de bijeenkomst, “een duidelijke indicatie dat ze de uitnodiging hebben geaccepteerd” om toe te treden, zei Anil Sooklal, Pretoria’s ambassadeur bij het blok, in een interview vrijdag.

De nieuwe leden zullen ook ambtenaren sturen naar een sherpa-bijeenkomst in Moskou op 30 januari, zei hij.

“BRIC” werd in 2001 gemunt door econoom Jim O’Neill, toen werkzaam bij Goldman Sachs, om de aandacht te vestigen op de sterke economische groeicijfers in Brazilië, Rusland, India en China.

De term was bedoeld als een optimistisch scenario voor beleggers te midden van marktpessimisme na de terroristische aanslagen in de VS op 11 september van dat jaar.

De wereld is van de ene dag op de andere verandert mensen ….

Blijf niet achter!

Dus… wat betekent dit allemaal voor jou?

En wat kun je eraan doen?

Kijk, ik ben geen financieel adviseur – en ik ben zeker niet JOUW financieel adviseur – maar ik ben een verslaggever en ik ben vrij goed in het lezen van de theebladeren en het samenstellen van een verhaal.

  Flashback: "Extremisten hebben op handen zijnde plannen om grote bijeenkomsten in Moskou aan te vallen", waarschuwde Amerikaanse ambassade

En wat ik zie is dat er een enorme herbalancering gaat plaatsvinden en ik denk dat er GOUD aan te pas gaat komen:

Nieuwe BRICS Valuta – $55 per BRIC?

Let op mensen…

We houden dit verhaal al een hele tijd in de gaten en het lijkt erop dat het zeer binnenkort van start gaat.

En de resultaten kunnen verwoestend zijn.

Dat hangt af van je perspectief denk ik, want GOUD zou heel goed kunnen stijgen!

Laat het me uitleggen.

We hebben jullie verteld over de komende BRICS-valuta die de Amerikaanse dollar rechtstreeks zal uitdagen als de wereldreservemunt.

Dat is slecht… heel slecht.

Rapporten zeggen nu dat de BRICS-valuta zal worden ondersteund door GOUD.

Weet je nog toen we de Amerikaanse dollar van de goudstandaard haalden?

Dwaas.

En het lijkt erop dat boontje om zijn loontje komt.

Precies zoals Bo Polny ons elke keer vertelt als hij in mijn uitzending komt.

Maar laten we nu eens in de details duiken (en zorg ervoor dat je tot het einde leest waar ik je vertel wat JIJ kunt doen om jezelf te beschermen – je bent hier geen slachtoffer of toeschouwer, je kunt actie ondernemen! Meer daarover hieronder)

Hier legt Jim Rickards uit hoe de BRIC waarschijnlijk geprijsd zal worden:

En hier is er nog één die beweert dat de BRIC gewaardeerd zullen worden op $55 USD / één BRIC.

Dat is heel slecht voor de Amerikaanse dollar.

Dit moet je zien:

Jim Rickards: Nieuwe Goud-ondersteunde Wereld Valuta ONTHULD 22 augustus!

Wil je de toekomst van tevoren weten?

Dat is wat Jim Rickards beweert je te brengen.

Voor het geval je Rickards niet kent: hij is een enigszins legendarisch figuur in de financiële wereld.

Zeker een bliksemschicht.

En we houden hier van bliksemschichten.

We houden van mensen die informatie naar buiten brengen en er dan achter staan….

…. mensen die dapper genoeg zijn om iets controversieels naar buiten te brengen!

Wil je geen vijanden maken?

Wil je geen kritiek?

Blijf dan in de kelder van je ouders en doe nooit iets noemenswaardigs in het leven.

Maar voor de mensen die ervoor gaan, we houden van dat soort mensen hier – zelfs als ze het soms mis hebben.

Zal Jim het mis hebben?

Dat zullen we snel zien, maar ik weet één ding zeker: het is fascinerend en we behandelen het hier en waarschuwen je alvast!

Allereerst moeten we dus uitleggen wie Jim Rickards eigenlijk is?

Jim is ex-CIA, waarvan ik altijd zeg dat het een soort verkeerde benaming is, want ben je ooit echt “ex” CIA?

Ik denk het niet.

Eigenlijk geloof ik dat het verhaal gaat dat Jim werd ingehuurd door de CIA om financiële aanvalsscenario’s te plannen die de VS ten val zouden kunnen brengen.

Nobel doel.

Dus als je wilt weten welke mogelijke financiële aanvallen tegen de VS gelanceerd zouden kunnen worden, ga je naar een van de beste en meest creatieve financiële geesten die er zijn en dus gingen ze naar Rickards.

Dus dat is de achtergrond van wie hij is en waarom hij belangrijk is.

Laten we nu zijn laatste boodschap behandelen, namelijk dat de BRICS-landen nieuwe leden zullen toevoegen en een officiële, door goud gedekte wereldmunt zullen aankondigen op 22 augustus 2023, die de dollar zal onttronen.

  Uitputtingsoorlog versus manoeuvreoorlog

Klinkt dat bekend?

Klinkt het precies als wat Bo Polny ons blijft vertellen?

Let op mensen, dit is geen spelletje!

Als en wanneer de Amerikaanse dollar instort, wil je aan de goede kant van die instorting staan, want het zal er heel lelijk aan toe gaan, heel snel.

Linda P. Jones is een ander opmerkelijk figuur in de financiële wereld en zij schrijft over hetzelfde verhaal – het “einde” van de US dollar is 22 augustus:

Hier is meer over het plan, volledig uitgelegd door MROnline:

In een opiniestuk dat dinsdag op The Daily Reckoning werd geplaatst, voorspelde voormalig adviseur van de CIA en het Ministerie van Defensie en investeringsbankier James Rickards dat 22 augustus de dag zal zijn waarop de status van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt en ruilmiddel formeel zal instorten.

Er zijn veel factoren die het overwegen waard zijn, waaronder de bewapening van de dollar tegen de economie van Rusland tijdens het conflict in Oekraïne, de eigen staatsschuld van de VS van 31 biljoen dollar en recente gesprekken van de BRICS+ groep om een alternatieve handels- en reservemunt te creëren die met de dollar kan wedijveren.

“Op 22 augustus, ongeveer tweeënhalve maand vanaf vandaag, zal de belangrijkste ontwikkeling in de internationale financiën sinds 1971 worden onthuld,” schrijft Rickards in verwijzing naar de aanstaande top van BRICS+-leiders die plannen zullen onthullen om de dollar te vervangen in de wereldhandel.

Wat interessant is om op te merken, is dat op diezelfde dag in 1971, 22 augustus ook de dag was waarop de VS de goudstandaard liet vallen. “Het gaat om de introductie van een belangrijke nieuwe valuta die de rol van de dollar in wereldwijde betalingen zou kunnen verzwakken en uiteindelijk de Amerikaanse dollar zou kunnen verdringen als de belangrijkste betalingsvaluta en reservevaluta,” voegde Rickards eraan toe, waarbij hij opmerkte dat de verschuiving zich zou kunnen uitstrekken over een periode van “slechts een paar jaar.”

Rickards zegt dat het streven naar een nieuwe valuta onder leiding van de BRICS+ groep “de wereldhandel, directe buitenlandse investeringen en beleggersportefeuilles op dramatische en onvoorziene manieren zal beïnvloeden” en een “ongekende […] geopolitieke schokgolf” zal veroorzaken.

Hij zei ook dat de uitbreidingsplannen van BRICS+ “de belangrijkste ontwikkeling van het BRICS-systeem” zijn, waarbij hij opmerkte dat tot nu toe al acht landen het lidmaatschap hebben aangevraagd en dat twaalf andere landen interesse hebben getoond om zich bij het blok aan te sluiten, waaronder Saoedi-Arabië, dat de VS heeft geholpen om de dollar de status van wereldhegemoon te bezorgen door het petrodollarsysteem op te zetten.

“Er zit meer achter deze lijst dan alleen meer mensen op de toekomstige BRICS-bijeenkomsten,” benadrukte Rickards, die erop wees dat “als Saoedi-Arabië en Rusland allebei lid zijn, je twee van de drie grootste energieproducenten onder één tent hebt (de VS is het andere lid van de energie Big Three).”

Een andere opmerking: de BRICS-landen beslaan 30 procent van het wereldoppervlak, met 50 procent van de wereldwijde tarwe- en rijstproductie en 15 procent van de goudreserves van de planeet. Ze zijn goed voor 40 procent van de wereldbevolking, 28 procent van het nominale BBP (in afwachting van het lidmaatschap van Saoedi-Arabië) en 52 procent gemeten volgens de PPP-formule.

“Bij elke meting – bevolking, landoppervlakte, energieproductie, BBP, voedselproductie en kernwapens – is BRICS niet zomaar een multilaterale discussiegroep. Het is een substantieel en geloofwaardig alternatief voor de westerse hegemonie”, aldus Rickards.

  Oekraïne neemt toevlucht tot het opstellen van achterlijke mannen

Als het blok zijn nieuwe munt lanceert, zal deze dus niet “op een leeg veld vallen”, maar geïntegreerd zijn “in een geavanceerd netwerk van kapitaal en communicatie”, wat “de kans op succes enorm zou moeten vergroten”, stelde hij.

Elders in het opiniestuk zei Rickards dat de BRICS-valuta naar verwachting zal worden gekoppeld aan een mandje handelsgoederen of goud, en waarschijnlijk zal verschijnen in de vorm van een digitale valuta in plaats van papiergeld.

Hij zei ook dat de kans op succes voor de BRICS-valuta om de Amerikaanse dollar te vervangen zal afhangen van de vorming van een alternatief voor de Amerikaanse obligatiemarkt, die wordt gezien als de veiligste weddenschap om de waarde van activa veilig te stellen.

“De sleutel is het creëren van een BRICS+ valuta obligatiemarkt in 20 of meer landen tegelijk, vertrouwend op particuliere beleggers in elk land om de obligaties te kopen. De BRICS+ obligaties zouden worden aangeboden via banken, postkantoren en andere verkooppunten. Ze zouden luiden in BRICS+-valuta, maar beleggers zouden ze in lokale valuta kunnen kopen tegen marktconforme wisselkoersen. Aangezien de valuta door goud wordt gedekt, zou het een aantrekkelijke waardeopslag bieden in vergelijking met de inflatie,” schrijft Rickards.

Hij voegt eraan toe dat “als de BRICS+ een soort Liberty Bond patriottisch model gebruiken, ze heel goed in staat zouden kunnen zijn om internationale reservemiddelen in de BRICS+ valuta te creëren, zelfs zonder steun van de ontwikkelde markten. Deze hele wending in de gebeurtenissen – introductie van een nieuwe, door goud gedekte valuta, snelle invoering als betalingsvaluta en geleidelijk gebruik als reservemunt – begint op 22 augustus 2023, na jaren van ontwikkeling.”

Het collectieve streven om de Amerikaanse dollar te vervangen als wereldreservemunt heeft veel te maken met de “bewapening van de dollar door middel van sancties”, schrijft Rickards.

Let je wel op?

De grootste schok voor het internationale monetaire systeem sinds 1971:

Oké, voor iedereen die me vraagt wat we eraan kunnen doen, hier zijn mijn gedachten.

Ten eerste is het NIET te laat!

Dat is het eerste wat je moet begrijpen.

Het is niet te laat, maar je moet snel handelen.

Je KAN jezelf beschermen.

Ik ben geen financieel adviseur, maar ik zeg altijd één ding…

Luister niet naar wat ze je vertellen te doen.

(Dat is de misleiding)

Net zoals een goochelaar je probeert af te leiden terwijl hij de bal in zijn andere hand verbergt, zullen de Federal Reserve en alle zogenaamde “experts” je bijna altijd het tegenovergestelde vertellen van wat een goed advies is.

Maar je moet altijd kijken naar wat ze zelf eigenlijk doen….

Dus wat doen ze?

Simpel: GOUD kopen.

Net zoals ik je de afgelopen 6 maanden heb verteld!

Klinkt het nu allemaal logisch?

Begin je het plan allemaal duidelijk te zien worden?

Wie heeft jullie gewaarschuwd?

Ik!

Onderneem actie…


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het Westen is paranoïde over de BRICS-top

Vorig artikelKlopjacht op Mossad-agenten in heel Turkije: 33 arrestaties door MIT – Erdogan verscheurt Israëlisch netwerk! (Video’s)
Volgend artikelBrits wapenarsenaal gereduceerd tot “niets”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

  • Let niet meer op markten en koersen, dat hele spel is volledig corrupt en kapot. We rijden in een auto waar de meters en knoppen niet meer aangeven en doen wat ze zouden moeten doen. Denk na over wat je nodig hebt om in een nieuw systeem opnieuw te beginnen.

   • Alleen crypto nog niet, dat willen Blackrock / Statestreet/ Vanguard wel. En proberen EFT’s gekoppeld aan de Bitcoin in de markt te zetten ergens in jan/feb. Dus ook daar komt een shock want ze zijn ook bang 🙂

     • Iedereen die meer dan 10 000 goud koopt, ook als het in kleine delen gebeurd moet zich registreren. Dus hoe moeilijk zal het zijn om het dan te confisqueren…. En in ’74 heeft Willemientje al de financiële noodwet getekend dat al het geld aan de overheid vervalt. Dus zie je hoe lang dit al loopt. En Bernhard was oprichter van de Bilderberg groep waar nu het WEF vergaderd. Net als de drang van Duitsland om richting oost te gaan voor lebensraum, nog steeds niet weg is. Alleen hebben ze zich nu heel erg in de vingers gesneden. Wat mij betreft staan straks de Russische tanks wederom in Berlijn. Alleen denk ik dat Poetin daar te beschaafd voor is. Weet ik eigenlijk wel zeker.

      • Willemientje de Ranitz (1880 – 1962) heeft in 1948 de pleiterik gemaakt voor haar geadopteerde dochter Juliana van der Grift (1909 – 2004).
       Juliana was als lid van The Committee of 300 uitstekend op de hoogte van de dystopische plannen van de cabal/ ordo illuminati/ Novus Ordo Seclorum, die sinds 11.03.2020 in record tempo – tevergeefs – worden uitgerold.

        • Koning – gorilla – Willem III (1817 – 1890) huwde in 1839 met zijn volle nicht Sophie von Württemberg (1818 – 1877) en hun drie zonen overleden alle drie op relatief jonge leeftijd.
         Om de erfopvolging veilig te stellen werd Keulse pottenmeid Emma von Waldeck-Pyrmont (1858 – 1934) bereid gevonden in 1879 met deze bullebak te trouwen.
         Aangezien – that terrible drunken king – Willem door syfilis geen nageslacht meer kon verwekken werd hofadjudant Sebastiaan de Ranitz (1846 – 1916) bereid gevonden de rol van dekstier op zich te nemen met Willemientje als resultaat.

    • sandra januari 3, 2024 Bij 15:18

     Gelijk heb je Sandra herinner mij het verhaal van mijn schoonmoeder die in de hongerwinter 1944/1945 haar trouwring verkocht voor een brood, en voor degene die op goud en zilver geilen hebben het niet door dat degene die gevaccineerd zijn een basisuitkering kunnen krijgen en volledig afhankelijk zijn van het WEF-regime die iedereen controleert.

     Naar mijn mening worden de ongevaccineerden uit de maatschappij verwijdert, de geschiedenis herhaalt.

     En de laatste optie is dat je je moestuintje 24 maal 7 moet bewaken.

  • Ik ben vorige week short gegaan euro50 nog gepost hier en die doet het best.

   Wat kan mij het schelen wat goud doet. Heb je geen donder aan. Behalve als de shit de fan raakt. En wordt goud in een uur onbetaalbaar. Zilver ook. Waterfilters ook, tabak, petroleum, gereedschap ,zaden een lekkere ongeprikte meid. Onbetaalbaar

  • Had martin armstrong in een interview ook al voorspeld . Niks nieuws, de dollar stijgt omdat de consument geld uit geeft. Kerstmis nieuwjaar….. de dollar staat en valt bij het vertrouwen van mensen om geld uit te geven. Net een dure maand achter de rug die iedere portemonnee wel gevoeld heeft. Ook in amerika , geld uitgeven zorgt dat de dollar sterk staat. Das al, zak het vertrouwen van mensen weer dan zie je dat weer terug in de waarde van de dollar. Meer moet je er niet van maken.

 1. Ik weet wel zeker dat er nu erg veel zijn die op bezoek willen zijn bij Noa.. mooi bedankt hoor…goede raad is GOUD Waard..👍🌟🌟🌟🌟🌟

  • Ik snap niet hoe ze het voor elkaar krijgen, maar de zilverprijs gaat niet mee met de inflatie, Zilver stond 1 jan 2023 even hoog als 1 jan 2024, nu zelfs $1 lager!

   • Op de beurs worden grote hoeveelheden niet bestaand “papier”zilver verhandeld.
    Zij moeten een heel lage zilverprijs hebben voor hun zonnepanelen anders mislukt dat ook nog.

 2. De Dollarprijs is aan de olieprijs gekoppeld.
  De Bricks is aan het goud gekoppeld
  Met beide kun je olie kopen en dat geeft dan weer de verhouding dan de waarde van de Dollar en de Bricks aan

  • Niet alleen aan het goud ook aan grondstoffen. Daar word nu over vergaderd. En ik vermoed dat bij de volgende vergadering eind 2024 er duidelijkheid zal zijn. Plus dat er nog meer landen, tussen de 30 en 40 mee willen doen. Vergaderen word dan lastiger omdat er dan meer mee stemmen.

   En omdat de VS in Argentinïe een nieuw president neergezet heeft die de aanvraag voor het lidmaatschap teruggedraaid heeft. Gaat Rusland zich nu ook bemoeien met de verkiezingen in de VS….

  • Met grondstoffen kan je grondstoffen kopen. De rest is fake, ja een beetje papier. Maar het mooie van goud is dat je een krugerrand zo verplaats. Zilver is te zwaar. Je komt er geen riviertje mee over. En goud is te duur om er een brood mee te kopen en zo is het altijd wat.

 3. Beetje jammer dat het hel verhaal spreekt over 2023 terwijl het augustus 2024 moet zijn. Het was 15 augustus 1971 toen Nixon. Heel het verhaal in relatie is twijfelachtig Want het is dan 53 jaar terug .

  Dater een BRICS munt komt is wel zeker, maar niet plotseling, dat is niet de bedoeling. Langzaam zodat ze zich aan kunne passen en de handel doorgaat en niet 30 jaar teruggeworpen word. Want Poetin maak teen groot verschil tussen de mensen die de boel nu belazeren en de bevolking. Let maar op al zijn uitspraken.

 4. De meeste idioten die lopen te gillen dat je goud en zilver moet kopen om de komende ellende te overbruggen zijn reeds vergeten of totaal onwetend dat de invoering van de €uro hun loon met de helf deed zakken, en het mooiste van de grootste witwas operatie van de 21e eeuw was dat de €uro 10% minder waard werd ingevoerd hier in Nederland door Gerrit Zalm. Wim Duisenberg en Wim Kok, de geschiedenis herhaalt maar dan steeds een stapje erger, schaapjes op het droge.

  • Ja sommige hier waren te jong toen omdat bewust te hebben meegemaakt. Ik wel, wist toen al dt het ging mislukken en ons het gewone volk de prijs ervan moesten betalen. Daar zijn we nu 23 jaar later met een kunstmatige euro die geen fluit waard is. Groentetuintje is heel aantrekkelijk hoor.

   • Greet januari 3, 2024 Bij 16:58

    Ex PvdA-staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken heeft zich de hoon en woede van Nederland op de hals gehaald met haar opmerking over een moestuintje beginnen.

    • Het ultrapostieve deugmens Jetta Kleinsma (1957) moest volgens het script tijdens haar periode als staatssecretaris van (a)sociale zaken (2008 – 2010 en 2012 – 2017) als bliksemafleider fungeren.
     Als dank voor bewezen diensten mag ze sinds 2017 als commissaris van de koning in Drenthe haar tijd uitdienen.

  • Je kunt natuurlijk wel leuk lezers hier voor idioten uitmaken maar wat als je zelf het principe niet begrijpt waarom goud en zilver belangrijk is?
   Goud en zilver zijn al duizenden jaren betaalmiddel over de hele wereld.
   In alle crisissen waren de bezitters blij dat ze het hadden en er wat mee konden doen.
   Fiat geld, digitaal geld heeft geen intrinsieke waarde.
   Mensen hebben een ruilmiddel nodig en goud en zilver zijn daarvoor het beste geschikt.
   Als de overheid het verbiedt…. ga jij je ook laten inenten als ze het verbieden om ongevaccineerd te zijn?

   Zilveren guldens en rijksdaalders en gouden tientjes zullen weer gangbaar worden wanneer de euro crasht. Maar ik neem aan dat de edelmetaal haters liever op de CBDC over gaan.

 5. Eerst nederig bekennen dat ik niks specialist ben. Los van de situatie heb ik de indruk dat schrijver dezes zich in een roes bevindt, ik weet niet welk soort paddenstoelen. De waarde van een munt staat alleen ter discutie als ze moet omgeruild/omgerekend worden naar de bedrukte briefjes van een concurrerend machtsblok. Een praktisch voorbeeld is de Russische roebel hier in België – niks waard. Maar ga onder de zon in een ander werelddeel staan en dan blinkt het opeens. Van zolang alles binnenshuis floreert is de dollar of de euro probleemloos in de binnenlandse supermarkt.

 6. Het is zo grappig om de reacties te zien in de gewone media, al die specialisten, doet me denken aan Dr Clavan, de oosteuropadeskundige van Kees van Kooten, hij herhaalde alles wat de vrager hem vroeg en voegde niks toe, geweldig was dat.
  De toekomst is die BRICS wel degelijk, de wereld is wel degelijk aan het veranderen, het Westen en de Navo van de VS hebben geen idee om dit tegen te houden, in de media doen ze nog steeds lacherig en doen Putin en al die landen allemaal af als dictatoriale regimes zonder democratische achtergronden en dat we vooral niet in hun invloedsfeer moeten komen.
  Kijk waarin we nu zitten door dat Westen, een oorlog met Rusland, hoeveel doden al niet daar,gewonden, verminkte en geestelijk beschadigde mensen, de zionisten die helemaal los mogen gaan op de Palestijnen, hoeveel doden liggen er daar niet onder de puinen, vertegenwoordigen wij als Westen de beschaving, laat me niet lachen, het is natuurlijk om te huilen hoe de media praten, geen enkele reflectie over de geschiedenis van dat Westen, de koloniale geschedenis, de apartheid voor de Palestijnen, geen enkel geluid voor vrede, zo stuitend allemaal, maar ik hou hoop op die nwe alliantie door zeer diverse landen en dat de BRICS, het Europese gebied gaat er niet van profiteren want die blijven blind en doof de VS volgen, maar de overgrote meerderheid van deze aardkloot gaat er wel naar toe, mijn zege hebben ze want het Westen is duivels en heeft altijd het fascisme hun steun gegeven, niks geleerd van hun eigen geschiedenis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in