Ernest Ramirez, een alleenstaande ouder uit Texas, gaf zijn getuigenis tijdens een drie uur durende paneldiscussie die op 3 november in Washington D.C. door de Amerikaanse senator Ron Johnson werd georganiseerd. Het deskundigenpanel bestond uit artsen en medische onderzoekers die verwondingen door Covid-injecties behandelen en zij werden vergezeld door patiënten die bijwerkingen van Covid-injecties hebben ervaren, bericht Theexpose.uk.

Ramirez’s 16-jarige zoon overleed aan myocarditis na een Covid-injectie van Pfizer.

“Mijn zoon betekende alles voor mij. Ik nam het vaccin om mijn zoon te beschermen … We namen het Pfizer-vaccin omdat ik dacht dat het was om hem te beschermen, ik dacht dat het het juiste was om te doen … Mijn regering loog tegen mij, ze zeiden dat het veilig was … Ik verloor de mijne, we moeten de jouwe beschermen. Ik doe dit ter ere van mijn zoon. Als we één of twee kinderen kunnen beschermen, betekent dat alles voor me en ik ga door met deze strijd,” zei Ramirez.

Bekijk hier het volledige Expert Panel on Medical Mandates and Vaccine Injuries (3 uur) op The Highwire. De getuigenis van Ramirez begint op 46:15 min.

Na de getuigenis van Ramirez getuigde prof. dr. Linda Wastila voor het deskundigenpanel over de veiligheid van vaccins:

“Ik ben stomverbaasd als ik hoor dat mensen myocarditis afdoen als een aanvaardbare bijwerking, vooral bij jonge mensen, omdat myocarditis een levensbedreigende en invaliderende aandoening is.”

Een rapport van Peter McCullough, MD, en Jessica Rose, PHD, MSc, BSc, toonde aan dat jongere mensen een hoger risico lopen op myocarditis na de Covid-injecties. Dit rapport is inmiddels van het internet gehaald. Een kopie is echter hier door Internet Archive bewaard.

  Aantal COVID-gevallen in Delhi loopt dramatisch terug na massale distributie van Ivermectine

Tijdens een interview met Dr. Al Johnson van Johnson Medical Associates legt Dr. McCullough uit waarom myocarditis veroorzaakt door Covid-injecties erger is dan myocarditis door natuurlijke infecties.

Vanaf 33:11 min. zegt Dr. McCullough:

“De myocarditis die optreedt bij de natuurlijke infectie zijn meestal degenen die ziek genoeg zijn om op de IC te liggen en het is alleen een troponineverhoging. Het is heel anders dan de myocarditis die we zien met de vaccins. Ik wil niet dat iemand denkt dat de myocarditis van de natuurlijke infectie iets is als wat we zien met de vaccins,” zegt Dr. McCullough.

We moeten stoppen met luisteren naar de farmaceutische bedrijven en hun media, en beginnen te luisteren naar de slachtoffers van Covid-injecties.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sterftecijfer onder jongeren in EU sterk gestegen – en niemand durft te vragen waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMIT wetenschapper en professor over over het ingaan tegen het “mainstream” COVID-19 vaccin verhaal: “Je moet voorzichtig zijn, want je zou kunnen worden geëlimineerd”
Volgend artikelE.U. weigert geheime Big Pharma contractdeals over covid prikken bekend te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in