Financieel analist en zelfhulpondernemer Dr. David Martin heeft volksgezondheidsinstanties over de hele wereld gehekeld omdat ze ongeveer vier miljard mensen hebben gedwongen het coronavirus (COVID-19) mRNA “moordinjecties” te nemen en hen daarbij in biologische wapens hebben veranderd, schrijft Belle Carter.

“De reden waarom de mRNA-injecties belangrijk en onderscheidend zijn, is dat ze je lichaam veranderen in wat ik de biowapenfabriek noem”, zei Martin tegen Man in America-gastheer Seth Holehouse. “Want wettelijk gezien, wanneer je een ding maakt dat een bekende ziekteverwekker produceert, is dat eigenlijk biologische wapenproductie en het feit dat je lichaam dat doet, betekent dat je een biowapenfabriek bent.”

Hij wees erop dat deze “scamdemic” die de weg vrijmaakte voor miljarden mensen om zich te onderwerpen aan het “experimentele” vaccinmandaat, een fundamenteel existentieel probleem met de mensheid zal veroorzaken. “Dat betekent dat we mRNA en DNA modificaties hebben die niet alleen gevolgen zullen hebben voor deze generatie, maar ook voor volgende generaties,” zei hij.

Martin bracht dit ook in verband met de 10-jarige subsidie van de National Science Foundation waaruit het bedrijf Moderna is ontstaan. Via het COVID-19 vaccinpartnerschap met de Amerikaanse overheid kreeg Moderna bijna 1 miljard dollar aan onderzoekssteun. Daarna voegde het zich bij de lijst van farmaceutische bedrijven die een leveringsorder van de federale overheid hebben gekregen.

“Dus iedereen die achterover leunt en doet alsof dit een soort onschuldig ding is en geen lange gevolgen heeft, is absoluut belachelijk,” zei hij.

Volgens Martin zou het beste scenario de dood of invaliditeit van 300 miljoen gevaccineerden zijn. Deze vele mensen zouden arbeidsongeschikt zijn en niet kunnen bijdragen aan de economie, aldus zijn risicoanalyse.

  Gevaccineerde koppels beginnen 'dood te vallen' door 'Duo Turbokanker'

In het ergste geval zouden meer dan drie miljard mensen sterven.

“Als u denkt aan de combinatie van de sterftecijfers als gevolg van de injecties en de vruchtbaarheids- en miskramenproblemen als gevolg van de blootstelling van mensen aan het spike-eiwit, is dit een veel rampzaligere gebeurtenis,” merkte hij op.

Verplichte vaccinatie van koeien een directe aanval op de voedselvoorziening

Elders in de uitzending besprak Martin met Holehouse ook hoe de mRNA-technologie uiteindelijk zou worden geïnjecteerd in vee volgens de meest recente normen van de Food and Drug Administration (FDA).

Volgens een artikel van InfoWars in oktober worden melkveehouders in Australië nu gedwongen het genveranderende vaccin met spike-eiwit in hun vee te injecteren, om hun bedrijf in voort te zetten. En net als bij mensen veroorzaken de experimentele injecties ernstige schade bij de dieren: 35 van de 200 koeien stierven onmiddellijk na de injectie. (Zie Frontnieuws: 2 op de 10 koeien geïnjecteerd met mRNA-prikken sterven onmiddellijk.)

Analisten beschouwen de verplichte vaccinatie van koeien als een directe aanval op de voedselvoorziening. Velen van hen vragen zich af of de melk en andere bijproducten het spike-eiwit zullen bevatten dat de dieren daadwerkelijk schaadt.

Dit was in overeenstemming met de analyse van Martin dat het toestaan van het injecteren van koeien slechts de poortopening zou zijn voor het injecteren van de “moordinjecties” in andere vormen van voedselvoorziening.

“En niets te vergelijken met wat we nu zien, heeft meer dan 50 procent van de bevolking maag- en darmproblemen door onze gentherapieën in planten en gewassen,” verklaarde hij, eraan toevoegend dat als deze “gevaarlijke zet” doorgaat, 70 tot 80 procent van de wereldbevolking in de komende vijf jaar rechtstreeks zal worden getroffen door het mRNA-gemodificeerde vlees en voedsel.

  Vraag naar "ongevaccineerd" sperma stijgt terwijl geboortecijfers blijven dalen

Bekijk de volledige aflevering van Man in Amerika met Seth Holehouse en Dr. David Martin hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse huurlingen van de Mozart Group bevestigen de kritieke situatie van de Oekraïense troepen in Bakhmut
Volgend artikelBill Gates betrapt terwijl hij toegeeft dat ‘schone energie’ een zwendel is van het WEF voor Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. “En net als bij mensen veroorzaken de experimentele injecties ernstige schade bij de dieren: 35 van de 200 koeien stierven onmiddellijk na de injectie.”

  Ik mag toch hopen dat de autoriteiten de schade gaan betalen voor de boeren.

  • Die gore boeren in de veeindustrie leven al jaren van giga vergoedingen door ons betaald voor hun wreedheden!!!
   Ff janken en ze kregen weer leefgeld.

   Dat de wefsekte een groot gevaar is maakt de boeren niet ineens lievertjes.

   Maak je liever druk om de ellende die er hoe dan ook voor de arme dieren is of…neem je spuitjes!

   • Koeien, zoals alle vee, is geschapen om de mensheid van voedsel te voorzien. Wie tegen boeren en hun vee is, is tegen de mensheid. Leve de boeren van deze wereld!

 2. Beperkte tijd online:

  Episode 1: RESTORE: Latest Treatments to Repair DNA Damage Caused by COVID Bioweapons
  Episode 2: EXPOSE: Protect Yourself from Spike Protein Shedding & Other COVID Vaxx Dangers
  Episode 3: REVERSE: Detox Your Body from Environmental Poisons & Bioweapons
  Episode 4: SURVIVE: Undo Post-Vaxx Neurological, Heart & Gut Damage
  Episode 5: ENHANCE: Strengthen Natural Immunity to Beat COVID & Future “Plandemics”
  Episode 6: THRIVE: Natural Medicines that Prevent & Reverse Autoimmune Disease
  Episode 7: EMPOWER: Most Effective Treatments for Beating COVID, Long-haul & Vaxx Injury
  Episode 8: HOLISTIC: Healing Through Integrative Medicine Approaches
  Episode 9: UNCOVER: Protect Yourself & Loved Ones from The Elites
  Episode 10: REVEAL: The Global Government’s “Great Reset” Agenda

  REPLAY WEEKEND MARATHON
  Access all Available Episodes During the Replay Marathon

  https://braveseries.com/replays/

 3. Dierenvriend en mensenhater bestaan ook.
  Het is veel simpeler om via Unilever of camping extra ingrediënten toe te voegen
  Met nano deeltjes in haarlak of deodorant experimenteren, deze deeltjes komen via de huid poriën binnen, je kunt dus gemakkelijk paranoïde worden. Ministers die mensen onder dwang en drang een experimenteel medicijn willen toedienen zijn compleet mesjogge die kun je nooit meer vertrouwen.

 4. “meer dan 50 procent van de bevolking maag- en darmproblemen door onze gentherapieën in planten en gewassen,”

  En ondertussen is de vernieuwde shit-test gestart.

 5. Die gore boeren in de veeindustrie leven al jaren van giga vergoedingen door ons betaald voor hun wreedheden!!!
  Ff janken en ze kregen weer leefgeld.

  Dat de wefsekte een groot gevaar is maakt de boeren niet ineens lievertjes.

  Maak je liever druk om de ellende die er hoe dan ook voor de arme dieren is of…neem je spuitjes!

 6. Laat ons ons duidelijk worden dat we een narratief hebben die antibiologisch leven is. Zowel mensen dieren planten en bomen worden kapot gemaakt door medicatie of chemie onder het mom van gezondheidsbevorderende middelen. Dit narratief is een parasiet vergelijk het met klimop op een boom het leeft van de sappen van de boom en terwijl wurgt hij de boom en zuigt hem compleet leeg tot de dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in