Een pas weduwe geworden vrouw die iemand op een schoolbijeenkomst hoorde klagen dat ze maar niet begreep waarom mensen niet “hun arm geven en de prik nemen? Is het echt zo moeilijk?” heeft een video gemaakt waarin ze pleit voor het stoppen van de waanzin, bericht Mercola.com.

Toen ze de klagende vrouw hoorde, zei ze: “Onmiddellijk wilde ik overgeven, om een heleboel redenen.” Ik ben niet anti-vax. Ik ben nooit een anti-vax persoon geweest. Ik geloof in vrijheid. Ik geloof in ‘ons lichaam, onze keuze’. Ik denk dat wetenschap cool is.”

Maar vertrouwt ze alles van de wetenschap en, meer specifiek, vertrouwt ze alle wetenschappers? “Absoluut niet,” zegt ze. Dan, vechtend tegen de tranen, legt ze uit dat haar man, een FBI-agent, ook in vrijheid geloofde, zozeer zelfs dat hij de COVID-prik ging halen nog voordat het verplicht was. Hij plaagde haar zelfs omdat ze zich zorgen maakte over de veiligheid van de prik.

Na de prik, voelde hij zich onmiddellijk ziek. Hij ging naar bed met een zware hoofdpijn. Ze wreef zijn voeten en verzorgde hem tot hij sliep, maar vijf uur later was hij dood.

De lijkschouwer oordeelde dat het toeval was, “puur toeval,” zegt de rouwende weduwe. “Wetenschap. Ik ben hier om u te smeken, alstublieft, degenen die vechten en zich uitspreken tegen de mandaten, weet dat [degenen die vechten tegen de mandaten] het niet alleen doen omdat ze niet ‘hun arm willen geven voor een spuitje.'”

Ze eindigt de video met de opmerking dat mensen zich misschien tegen de mandaten verzetten omdat ze iemand kennen zoals haar man, iemand van wie ze hielden, die zo snel van de wereld werd weggenomen door dit vaccin. “En degenen die deze mandaten maken, ik bid en hoop dat niemand van wie je houdt te vroeg wordt weggenomen… door de wetenschap, door een injectie die zo snel is gemaakt, en ons wordt verteld om gewoon te vertrouwen.”

45 Yr Old FBI Special agent Dies 24 hours After Pfizer Shot, & Wife, Now Widow, Responds To The Vaccine Pushers

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelE.U. weigert geheime Big Pharma contractdeals over covid prikken bekend te maken
Volgend artikelEen bescheiden voorstel: Zeg je baan op en ga in de bijstand
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Ik heb zojuist wat contant geld gestort bij geldmaat (U weet wel die lelijke gele dingen) en ik ging naar huis om iemand te betalen via de pc.
  Wat zag ik tot mijn schrik (bewijs mee geleverd) (kopie en plakken)
  Mensen dit wordt de laatste stap ter zijner tijd
  Geen prik (QR code) geen banknummer)
  En daarna het contante geld er uit en ze hebben U bij Uw ballen.
  Of het ze allemaal gaat lukken ??????????
  Er is een opstand in de maak !!! 100%

  Tekst site ABNAMRO.
  Hoe wilt u inloggen?
  U kunt nu ook inloggen met een QR-code en uw mobiele telefoon. Dat is veilig én gemakkelijk. U scant de QR-code eenvoudig met de ABN AMRO app.

  Ik ga pas inloggen met mijn QR code als ik onder de grond ligt en niet eerder.

  • Ik zal je nog meer vertellen een maand geleden wilde ik geld storten bij abn , maar dat ging niet. Want in mijn stad met 100.000 mensen is geen abn bank meer. …..bij telefonisch contact werd mij verteld dat abn amro niet meer in contant geld deed en alle automaten weghaalde wtf…dus nu ga ik opstappen en kijken of ik een chinese of russische bank kan vinden die in ieder geval betrouwbaar zijn…..ik stap op bij fucking abn amro

  • Ik ga zo snel mogelijk mijn beetje geld zo snel mogelijk van de bank halen ik start er vandaag nog mee en wil dat iedereen aanraden voor de banken gaan ontploffen het gaat Een catastrofe worden die wij niet eerder gekend hebben.

 2. Het moge nu toch wel duidelijk zijn, dat er genoeg data is en redenen zijn op het prikken te stoppen.
  Te veel ” toevalligheden” daar gelooft niemand meer in.
  Alles wat van af nu nog gedaan wordt is puur misdadig.
  Alhoewel IK dit al vanaf Januari 2021 vind.

 3. Ik de k dat deze vrouw een andere lijkschouwer had moeten nemen en opductie had moeten laten doen, dan had ze een poot gehad om op te staan…..is gratis een lijkschouwer door heel europa en ook in de US….maar goed niet iedereen denkt daaraan als een dierbare overlijd

 4. Ik de k dat deze vrouw een andere lijkschouwer had moeten nemen en opductie had moeten laten doen, dan had ze een poot gehad om op te staan…..is gratis een lijkschouwer door heel europa en ook in de US….maar goed niet iedereen denkt daaraan als een dierbare overlijd

 5. Ondertussen hier in de politiek. Zonder kots teiltje niet te doen. Binnen bepaalde opleidingen en werkvelden hield men zich ooit bezig met het in groepsverband evalueren van het gesprek welke op video was opgenomen. Zeer interessant tevens educatief. Vandaag de dag heb ik er geen trek meer in om eraan te beginnen. Kijk voor uzelf en bemerk wat er zoal scheef gaat en vergeet eventueel dat kots teiltje niet neer te zetten:

  Van Houwelingen vecht tegen DERDE VERLENGING “Tijdelijke” wet maatregelen COVID-19
  https://www.youtube.com/watch?v=yeM9jcRwtTE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in