Door de mainstream media doodgezwegen: Covid-19 uitbraken met ernstige ziekteverlopen en sterfgevallen ondanks volledige vaccinatie

0
© Sanofi Pasteur (CC BY-NC-ND 2.0)

Het wordt nauwelijks gemeld, alleen in de regionale media: steeds weer doen zich infecties en zelfs sterfgevallen voor ondanks volledige vaccinatie.

Alleen al in de Duitse streek Mecklenburg hebben zich 149 gevallen van Covid-19 infectie voorgedaan bij volledig gevaccineerde personen wier tweede vaccinatie minstens 14 dagen geleden plaatsvond. Zeven van deze geïnfecteerde personen stierven aan Corona. Ze waren tussen 78 en 93 jaar oud. Afgezien van het feit dat het geen zin heeft een persoon van 93 jaar in te enten (tenzij hij dat zelf wil), blijkt hieruit wel dat het voorlichtingsbeleid in dergelijke gevallen zeer selectief is, schrijft Niki Vogt op Schild Verlag. Deze gevallen zullen zich zeker niet alleen in Mecklenburg, maar overal hebben voorgedaan, maar wij worden geacht er niet van op de hoogte te zijn. En dit wordt ook toegegeven in het artikel:

“Volgens het Robert Koch Instituut bestaan ​​deze individuele gevallen in verschillende deelstaten”, zegt Anja Neutzling van het Staatsbureau voor Volksgezondheid en Sociale Zaken (Lagus). “Tot dusver zijn zeven van dergelijke sterfgevallen gemeld bij de Lagus in Mecklenburg-Vorpommeren. Alle personen waren tussen de 78 en 93 jaar oud en woonden allemaal in bejaarden- en verpleeghuizen”.

En – zoals altijd sinds het begin van de inentingscampagne – wordt erop gewezen dat alle overledenen, jawel, reeds bestaande aandoeningen hadden. Vóór de vaccinatie hadden de mensen die aan Corona stierven ook meestal chronische, reeds bestaande aandoeningen, maar die waren toen nooit de oorzaak, in plaats daarvan werden zij geteld als “Corona-doden”. Nu wordt de proportionaliteit altijd benadrukt:

Neutzling benadrukt: Alle overledenen hadden reeds ernstige, chronische ziekten. En ze rekent het uit: zeven doden – dat is 0,01 procent van alle mensen die tot nu toe tweemaal zijn gevaccineerd in MV.

Het gemiddelde sterftecijfer door een Covid-19 infectie voor beide geslachten bij 20-jarigen bedraagt slechts 0,006 procent. Dat het totale sterftecijfer door Covid-19 bij de bevolking rond nul komma nul en nog wat procent ligt, en dus in de buurt van een ernstige griep, dat mocht niet gezegd worden. Toen werd gezegd dat dit immoreel denken was, omdat “elk leven telt” – en zo mag men niet denken. Nu wordt echter hetzelfde argument aangevoerd.

  Internationaal Onderzoeksjury toont aan dat globalistische psychopaten covid gebruikten om "misdaden tegen de mensheid" te plegen

Aanvankelijk werden de Corona-uitbraken in bejaardentehuizen na de eerste vaccinatie gerechtvaardigd door te zeggen dat de eerste vaccinatie geen volledige bescherming bood, pas na de tweede vaccinatie zou men veilig zijn. Nu, nadat zelfs volledig gevaccineerde personen in een niet onaanzienlijk aantal met Covid-19 zijn geïnfecteerd, wordt aangevoerd dat de infectie dan zeer onschadelijk verloopt, vrijwel zonder symptomen.

Het voorbeeld van MeckVorpomm toont echter aan dat ook dit niet waar is:

Van de 149 Covid-19 gevallen die zich ondanks de dubbele vaccinatie voordeden, hadden 74 mensen een mild verloop met ondramatische ziekteverschijnselen zoals keelpijn en verkoudheid, aldus Lagus (0,11 procent van degenen die tweemaal waren gevaccineerd). Tweeëntwintig van de 149 gevaccineerde personen kregen een ernstig ziekenverloop en moesten voor de Covid-19 infectie worden opgenomen in het ziekenhuis (0,03 procent van de tweevoudig gevaccineerde personen). Volgens Lagus hadden mensen die twee keer waren gevaccineerd en moesten worden opgenomen in het ziekenhuis last van kortademigheid en “kortademigheid samen met hoesten”. Longontsteking, een van de gevreesde complicaties van Covid-infectie, trad ook op.

Dit is vergelijkbaar met wat we tot nu toe van Covid-19 hebben gezien. De meesten hebben een ondramatisch verloop, een klein deel wordt ernstiger en een deel van hen sterft. Van de 149 mensen die compleet tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, overlijden er zeven. Dat is iets meer dan vier procent, niet bepaald laag!

Ter vergelijking: Op het hoogtepunt van de Covid-19 golf in april 2020 – vóór de vaccinaties – kwam het volgende nieuws naar buiten:

De kans om aan de ziekte te sterven was volgens de voorlopige cijfers 0,37 procent op basis van het totale aantal geïnfecteerde personen.

Enigszins vergelijkbaar met de SWR:

  Zuid-Afrika wordt het eerste land dat het niet dragen van een mondkapje criminaliseert

Er zijn zeer uiteenlopende gegevens over het percentage mensen dat met het virus geïnfecteerd is en eraan overlijdt. Afhankelijk van het land en ook van de gegevensbron varieert het sterftecijfer van 0,2 procent tot maar liefst 7 procent.

Natuurlijk is het sterftecijfer hoger in de leeftijdsgroep rond de 80. Maar toch, vier procent is vrij hoog en er is geen duidelijke winst of duidelijk voordeel van vaccinatie.

Wat is het nut van een vaccinatie waarna men nog steeds geïnfecteerd kan raken, ernstige ziekteverlopen nog steeds mogelijk zijn en het sterftecijfer ook niet lager is?

Er is een precedent gemeld: ondanks dubbele vaccinatie zijn personeel en bewoners van het bejaardentehuis van Abendsonne geïnfecteerd geraakt. De inentingen waren in januari en februari gegeven, maar ongeveer een maand later, voor Pasen, brak er toch een uitbraak van Covid-19 uit . Ten minste 17 mensen in het verpleeghuis zijn getroffen. Op het moment dat de Nordkurier op 08 april verslag uitbracht, waren nog niet alle tests onderzocht.

De bevindingen zijn ontnuchterend:

“Op het eerste moment is zulk nieuws al een schok. Tenslotte zijn 80 procent van onze werknemers en 95 procent van de bewoners ingeënt. Dat is een heel goed resultaat”, zei thuismanager Simone Brüssow. “Nu weten we dat iedereen geïnfecteerd kan raken ondanks een vaccinatie. Een andere ervaring is dat het virus zich kan verspreiden ondanks de FFP2-maskers”, voegde zij eraan toe.

Dit is ook informatie die je doet opstaan en opmerken: zelfs de FFP2 mondkapjes bieden geen echte bescherming tegen virale infectie. Geen nieuws voor degenen die zich hebben ingelezen.

  CNN: Wees niet gealarmeerd als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin

Dit is geen goed nieuws. Tenzij je de pech hebt een van de collaterale slachtoffers van vaccinatie te zijn en de injectie zonder vaccinatieschade of fatale trombose overleeft, ben je toch nog gewoon niet echt beschermd, je hebt zogenaamd alleen minder kans om geïnfecteerd te raken – en zelfs dat is nog niet echt bewezen. Als men ondanks een volledige dubbele vaccinatie toch wordt geïnfecteerd, kan men helaas een zeer ernstig ziekteverloop oplopen of overlijden. Dit betekent voor de gevaccineerde: hij of zij kan niet vertrouwen op de vaccinatie en moet nog steeds zeer voorzichtig zijn om niet geïnfecteerd te raken. Net als de ongevaccineerden.

Alleen, lijkt het erop, vaccinatie maakt dat moeilijker. Want de gevaccineerden met de milde ziektevelopen denken immers dat zij Corona-vrij, voorbeeldig en veilig zijn, en zich overal met een gevoel van veiligheid kunnen verplaatsen. Maar ze kunnen anderen infecteren zonder te weten dat ze zelf de infectie hebben. Dit betekent dat zelfs als de populatie 100% gevaccineerd is, er toch nog steeds Corona en Coronadoden zullen zijn. Het wordt alleen moeilijker om de infectieclusters in te sluiten. De restricties zullen dus nooit ophouden, maar zullen steeds strenger worden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pasen NEE – Ramadan JA – Zo worden de Duitsers voor de gek gehouden

Vorig artikelWaarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem – het perspectief van een wetenschapper
Volgend artikelNieuwe studie toont aan dat lockdowns geen effect hadden op Coronasterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in