SynBio” betekent synthetische biologie. Als een bedrijf een genveranderende technologie ontwikkelt die in uw lichaam wordt geïnjecteerd en uw chromosomen permanent verandert zodat u iets anders wordt dan volledig menselijk, dan heeft het bedrijf u veranderd in een gedeeltelijk synthetisch organisme. Volgens de bestaande Amerikaanse wetgeving en gerechtelijke precedenten kan dat bedrijf aanspraak maken op uw fysieke lichaam, waardoor u een slaaf wordt van dat bedrijf, schrijft Mike Adams.

Op dit moment wordt een juridische strijd gevoerd om te bepalen of mRNA-injecties die menselijke chromosomen veranderen, intellectuele eigendomsrechten van het organisme verlenen aan het bedrijf dat de injectie heeft uitgevonden. Advocaat Todd Callender is momenteel verwikkeld in deze juridische strijd in een poging de status van zelfeigenaarschap van uw eigen lichaam veilig te stellen, een beginsel waaruit de hele filosofie van vrijheid voortvloeit.

In de Situation Update podcast van vandaag interview ik Todd Callender, waarbij ik een groot aantal werkelijk schokkende zaken bespreek rond de COVID-19 prik, genetische veranderingen en de “borgificatie” van de mensheid. Enkele items die in dit interview aan bod komen zijn:

– De rechtszaak tegen het Ministerie van Defensie (DoD) over vaccinatiemandaten
– Waarom mensen die zijn gevaccineerd wel eens EIGENDOM van de farmaceutische kartels zouden kunnen zijn.
– Details over Robert v. Austin, die HHS, FDA en DoD aanklaagt.
– Komende hoorzitting in het 10e circuit in Colorado
– De Stichting Waarheid voor Gezondheid
– Het wereldwijde #TRANSHUMANISME en de oorlog tegen de mensheid
– Effecten van genverwijdering
– SM-102, nanolipiden en luciferase
– Cesium 137 (Cs-137) als cellulaire potentiator
– Hoe verwijdert u radioactief cesium-137 uit uw lichaam?
– Wat is Pruisisch Blauw?
– Externe frequentie activering van zelfgeassembleerde nanocircuits
– Cellulaire “borgificatie” en de overname van het lichaam
– Het menselijk lichaam als gastheer voor een SynBio computationele wolk op nanoschaal

  Epidemiologisch rapport: De vaccinatiegraad heeft geen invloed op de Covid-statistieken in 168 landen en 2.947 Amerikaanse districten

Daarnaast behandel ik ook deze wereldgebeurtenissen in de podcast van vandaag:

– Liz Truss iPhone gehackt door Russische hackers
– Truss tekst aan Blinken BEVESTIGT samenzwering om Nord Stream te vernietigen
– Dems eisen AMNESTY voor moorddadige covid-propagandisten
– Dezelfde dems weigeren zich te verontschuldigen voor het verpesten van mensenlevens met lockdowns, vaccins
– Massale opstanden in heel Europa: Frankrijk, België, Hongarije, Duitsland

Hier kunt u de podcast beluisteren:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5G doodtorens geactiveerd: griepachtige symptomen zullen volgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeste vrienden, Sorry dat ik een genocide aankondig: Dr. Naomi Wolf over het Pfizer “Vertrouwelijk Rapport”
Volgend artikelWees bang voor de volgende COVID-trend… Ik hoop dat ik het mis heb
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Vlgs grondwetten in sommige landen waren de burgers al slaven van de koning. Huwelijks en geboortecertificaat maken een einde aan soevereiniteit. Veel over te lezen op het internet. Met digitaal geld komt weer de totale controle over mensen in zicht. Aaron Russo vid, vriend van een Rockefeller. deelde wat de plannen waren met de inplanting van de RFID chip, die verplicht werd in Obamacare, maar ze uiteindelijk er niet doorheen kregen. Vlgs zeggen is een groot deel van de amerikanen al met een RFID chip geimplanteerd zonder hun toestemming buiten hun weten. In India hebben ze al een digitale ID sinds 2017. Oudere mensen worden UIT gezet en van voedseluitdeling buitengesloten om zo te sterven van honger. Er wordt ook bepaald wat je wel of niet mag kopen. In NL gaan ze alles boven de 100 euro monitoren. ZGN om witwassen te controleren/voorkomen. Vlgs de filosoof Hegel zal uiteindelijk de waarheid boven tafel komen als wetmatigheid. Vlgs Jeremy Rifkin zijn de mogelijkheden via het internet met geen mogelijkheid te stoppen. Probleem dus al die mensen die het MSM/regeringsnieuws als zoete koek slikken, voor waar aannemen. En wie achter Putin staat, die de UK en USA aanklaagt voor oorlogsmisdaden in Duitsland in WW II maar die van de russische bolsjevieken met hun massale verkrachtingen van duitse burgers, tot 100 x per persoon toe, niet noemen, lijkt mij een dwaling. De Verdeel en heers techniek. Met als doel de vernietiging van Europese staten en het blanke ra, de Gentiles. VAlt me nu pas op hoe dat woord lijkt op Gentle. Met de NL G uitspraak voelt die andere groep dan als kotsen in een teiltje.

  • Ja de farmaceuten hadden al vele jaren eerder patenten op deze middelen aangevraagd.

   Het is niet zo dat je vrije wil is uitgeschakeld maar je hebt “ eigendom” van de farmaceut in je lijf in dit kunnen ze claimen.

   Bovendien is door het nucleinezuur wat in het vaccin zit, je eigen DNA veranderd, zodat je in feite geen echt mens meer bent maar een Hybride soort.
   Cru gezegd : het fokken van een ander menselijk ras.
   Een mens met een chemisch in laboratoria gekweekt afwijkend/ gen.
   We zien dit ook in de tijd van Noach: toen ontstonden opeens reuzen !!!! Na vermenging van het mensenlijk ras met niet mensen! Deze Hybride soort werd toen totaal vernietigd.

   • Hybriden door het ´samengaan´ van gevallen engelen / wachters met het mensenras waaruit Nephilim voortkwamen ten tijde van Jered en welke niet in z´n geheel werden uitgeroeid door de wereldwijde vloed en zich daarna alsnog konden voortplanten, bijvoorbeeld met de vrouw van Ezau. Vandaar de oorlogen destijds die voor velen, vandaag de dag, te gruwelijk zijn omdat men niet beseft wat er werkelijk aan de hand was. Die Nephilim zijn nog altijd op de aarde. Zij zijn het h.w.s. die in de verborgen top van de Pyramide zitten. Hetgeen wat wel werd uitgeroeid, liet hun demonen achter. Uiteindelijk zullen ook die totaal vernietigd worden. Almost there.

  • Ben je al vanaf je geboorte, na 7 dagen inschrijving ben je eigendom van de staat, bij de gemeente krijg je BSN vroeger sofinummer, of beter gezegd slavennummer.

   • Ze kunnen wel meer zeggen.

    Ik ben Een vliegtuig.
    Maakt t niet waar.
    Jij ben een vliegtuig,
    Nog steeds niet.

    Geen papiertje met een verzameling aan dode objecten/letters en cijfers
    Of een plastic kaartje met een copy van een gelijkenis erop van mij,
    Is een bewijs van
    eigen-Dom tenzij je dat zelf gelooft natuurlijk.
    En dan nog niet denk ik.

    Usupeerders!
    meer niet.

 2. Opruimen deze duivelse moordenaars en daar na goed schoonmaken zodat,en dat we er voor zorgen dat dit soort nooit meer kan opstaan!!!

 3. Zwarte Zon
  Black Sun/Son
  event is met geweest
  20 april.

  Zal nu rap gaan met
  Rot Op !!
  En nee zeggen….

  T Ouwe Boek zegt ,
  ze zullen elkaar
  te grazen nemen.
  Als ze begrijpen
  waar ze zijn ingetrapt.

 4. Gertrude,die bolsjewieken, waren joden,niks te doen met de! Russen,toen al bezig met uitvoeren van plannen om een rotzooi in eu te schoppen en over te nemem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in