Je hoefde geen waarzegger met een kristallen bol of een begaafde ziener als Nostradamus te zijn om weken geleden te voorspellen dat Paasvieringen dit jaar niet zouden worden toegestaan door Coronamaatregelen, maar bijeenkomsten voor de Ramadan wel. Het was voldoende om de agenda’s en het gedragspatroon van de heersende elites te begrijpen om te voorzien wat nu is uitgekomen.

Net als vorig jaar wordt ook deze keer het paasfeest in Duitsland gesaboteerd. Naast het praktische verbod voor christenen om zoals gebruikelijk kerkdiensten bij te wonen, willen zij ook de contacten tussen burgers tot een minimum beperken. Dus de lockdown wordt verlengd tot 18 april. Met Pasen zullen de tot nu toe strengste maatregelen sinds het begin van de zogenaamde ‘pandemie’ van kracht worden, bericht Unser Mitteleuropa.

De andere disciplinaire maatregelen en pesterijen zijn:

 • Verplichtingen om snelle tests in te voeren waar de afstandsregels niet consequent kunnen worden nageleefd.
 • Exitbeperkingen.
 • Aangescherpte contact beperkingen.
 • De verplichting om een medisch mondkapje te dragen, zelfs in de auto, wanneer een persoon die geen lid is van het eigen gezin een lift krijgt.
 • Privé-bijeenkomsten zijn slechts toegestaan met één ander huishouden, maar er mogen ten hoogste vijf personen bij aanwezig zijn. Kinderen tot 14 jaar worden niet meegeteld. Echtparen worden als één huishouden beschouwd.
 • Openluchtrestaurants – die eerder al mochten heropenen – moeten tijdens deze vijf dagen sluiten.
 • Levensmiddelenzaken “in de strikte zin” mogen alleen open op Stille Zaterdag.
 • Van religieuze gemeenschappen wordt geëist om alleen virtueel diensten aan te bieden.

Pas na Pasen zullen verdere versoepelingen mogelijk zijn, op voorwaarde dat de incidentiecijfers ver genoeg dalen. (Bron)

  EU-leiders waarschuwen: "We moeten nog meerdere jaren vaccineren"

Oostenrijk handelt nog doorzichtiger

De zwart/groene Oostenrijkse regering houdt niet eens de schijn op dat het opleggen en beëindigen van de lockdown een noodzakelijk gezondheidsbeleid voorstelt. In de Alpenrepubliek zal de lockdown op 11 april worden beëindigd. En wat begint er de volgende dag? Raad eens. Het antwoord: Ramadan. Toevalligheden gebeuren nu eenmaal in het leven.

Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

Vorig artikelManipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden
Volgend artikelBritse noodziekenhuizen buiten gebruik gesteld zonder één Coronavirus-patiënt te hebben behandeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. En de “gelovige christenen” zagen dat het goed was en blaten zoals onderdanige schapen verder over welke buurman, ze nu gaan verraden aan de gestapo in het blauw, terwijl de moslims, al dromen van het ombrengen van al die goedgelovige schapen.

 2. Om hier nog uit te raken is er nog maar 1 ding mogelijk en dat is revolutie tegen de linkse facisten van Brussel en tegen de moslims (de meesten 80%) die hier land en cultuur willen islamiseren/koloniseren!

 3. Er was een paar weken terug de kans om het netjes te doen; verkiezingen.
  Maar idioten stemden links.

  Je krijgt wat je toestaat of stemt.

 4. Pierre, dat is precies wat ik bedoel. De spijker op z’n kop, maar mijn hemel wat moeten we er nu tegen doen, dan op Wilders te stemmen?

  • Jullie slappe Nederlanders zullen wel verplicht zijn voor extreem-rechts te stemmen, of jullie het willen of niet …Beter rechts dan links.

   Het zal dan waarsch. kiezen zijn tussen de pest et de cholera …;)

 5. En, bewoners van de Narcostaat , ik ben ook links, maar zal verplicht zijn anders te stemmen.

  Kijk maar naar de chaos in “democratisch” (=communistisch) Amerika …Ginds moet en mag alles !

  Zelfs als Amerika zichzelf niet vernietigd in een burgeroorlog, zullen de Chinezen + Russen hiervoor zorgen …Zonder van de Noord-Koreanen te spreken …Oekraïne was de druppel te veel voor de Bricslanden …W.O. 3 begin misschien nog dit jaar ? Maak jullie testament maar op ! Wie gelovig is, doet er goed aan te BIDDEN. Enkel de Heere Jezus zal jullie beschermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in