Krachten die loyaal zijn aan de farmaceutische industrie, zoals politici en factcheckers, hebben de betreffende boodschap massaal bestreden: de nieuwe experimentele Covid-19 vaccins blijven op de injectieplaats, volgens het gewenste narratief. Maar het gewicht van de mening van niet-gekochte experts en alternatieve media is nu nog groter geworden: een team onderzoekers onder leiding van Taishi Kimura in Seattle heeft aangetoond dat mRNA-vaccins zich door het hele lichaam verspreiden, bericht Report24.

Het narratief van veilige, geteste en effectieve mRNA-vaccins brokkelt steeds verder af – zelfs in de mainstream. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de eerste rechtbanken uitspraken in die richting zullen doen. Maar om dat te kunnen doen, hebben ze solide, robuust bewijs nodig. Op dit moment worden de meningen van 20-jarige factcheckers in dubieuze censuurinstituten, die nooit wetenschap hebben gestudeerd, aangevoerd en aan het publiek verkocht als “wetenschap”.

Zoals het mainstream medium Telepolis zojuist verbaasd moest toegeven, waren er al in april 2021 de eerste berichten over het probleem, toen Klaus Langer voor de Pharmazeutische Zeitung schreef dat de “vaccins” in het hele lichaam van de “gevaccineerden” te vinden zijn – zelfs in de hersenen: “Bijzonder opmerkelijk lijkt de detectie van lage mRNA-concentraties in de hersenen, een aanwijzing voor een transport van de nanodeeltjes door de bloed-hersenbarrière.” Afgezien van de Pharmazeutische Zeitung vond echter twee jaar lang niemand in de mainstream dit “bijzonder opmerkelijk”. Nieuws en bewijs dat het narratief tegenspreekt werd en wordt gewoon genegeerd. Een typische haat-factcheck van AFP vindt u hier. Daarin werd de frontale aanval ingezet op niet-gekochte experts zoals Byram W. Bridle – ondertussen zijn alle beweringen die destijds gedaan werden meerdere malen onderbouwd.

Nu heeft een team wetenschappers van het bedrijf HDT Bio in Seattle, VS, gewerkt aan de detectie van nanodeeltjes in de mRNA-vaccins van Pfizer/Biontech en Moderna in het menselijk lichaam. Ze vonden ze vrijwel overal, ver buiten de injectieplaats. Zij publiceerden hun resultaten in A localizing nanocarrier formulation enables multi-target immune responses to multivalent replicating RNA with limited systemic inflammation – vertaald Een lokaliserende nanodragerformulering maakt multi-target immuunreacties op multivalent replicerend RNA mogelijk met beperkte systemische ontsteking. Zoals u al uit de titel kunt opmaken, wordt systemische ontsteking als een gegeven beschouwd bij vaccins op basis van lipide nanodeeltjes. Deze ontstekingsreacties in het hele lichaam worden onder andere door niet-gekochte deskundigen beschouwd als de oorzaak van de vaak waargenomen turbokanker.

Tech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief "miljardairs zomerkamp" met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos

In het onderzoek werd een nieuwe vaccinatietechniek vergeleken met de mRNA-vaccinatietechnieken van Pfizer/Biontech en Moderna. Opgemerkt moet worden dat het bedrijf er veel belang bij heeft om van de vergeleken methode met repRNA en een zogenaamde LION-technologie de nieuwe vaccinatiestandaard te maken en mRNA-vaccinaties op basis van lipide nanodeeltjes te vervangen. Wat hier is onderzocht en bewezen met verschillende peer-reviewed studies, geeft de mRNA-technologie het slechte rapport dat de afgelopen jaren op tragische wijze is bewezen in het grootschalige experiment op grote delen van de mensheid.

Dit komt omdat de mRNA-vaccinatie, die gebaseerd is op lipide nanodeeltjes, zich door het hele lichaam verspreidt, grootschalige, systemische ontstekingen veroorzaakt en veel afweerreacties van het menselijke organisme kan uitlokken, die enorm schadelijk zijn voor de betreffende gevaccineerde persoon.

Vergelijkende grafische weergave in het onderzoek.

De LION-technologie zou daarentegen veel beter werken en alle negatieve effecten van eerdere mRNA-vaccinaties vermijden. We willen deze bewering hier niet verifiëren, maar we raden aan om er heel voorzichtig mee om te gaan.

Het bedrijf voerde een reeks experimenten uit waarbij de “conventionele” vaccinatietechniek werd vergeleken met hun nieuwe methode. De wetenschappers gebruikten beeldvorming om aan te tonen dat de lipide nanodeeltjes wijd verspreid zijn in het lichaam. De experimenten werden uitgevoerd op muizen. Degenen die zich erg ongerust voelen als ze het woord “luciferase” lezen, kunnen zich nu ontspannen. Want deze lichtgevende stoffen zijn nodig in de biowetenschappen om het pad van actieve stoffen te bepalen. Ze hebben niets met de duivel te maken, “lucifer” betekent gewoon lichtdrager. Als luciferase enzymen gebonden zijn aan de te observeren stoffen, kan hun beweging of afzetting gevolgd worden door het resulterende licht (“bioluminescentie”).

De uitvaartbranche is booming. En niet vanwege Covid

Met behulp van deze methodologie ontdekte het bedrijf dat zijn nieuwe LION-technologie in de geïnoculeerde spier blijft terwijl de lipide nanodeeltjes talrijke organen bereiken, zoals de lever, milt en longen. Dit was een “significante uitbreiding”.

De resultaten spreken de beweringen of opzettelijke onwaarheden van politici en farmaceutische reuzen tegen. In Oostenrijk bijvoorbeeld werd de verklaring van de onfortuinlijke Groene minister van Volksgezondheid Mückstein, die beweerde dat “de vaccinatie niet in het bloed terechtkomt”, erg vermaard. Op de site van Biontech staat vandaag de dag nog steeds: “COVID-19 mRNA-vaccins worden in de spier geïnjecteerd. Daar activeren ze de immuunrespons.” Er staat ook dat het mRNA wel degelijk door de bloedbaan (!) circuleert en gevonden kan worden in het buikvlies en de lever. Het bevestigt ook dat het zich verspreidt via het lymfestelsel. Het huidige onderzoek bewijst echter dat er ook een verspreiding is die veel verder gaat dan de lymfebaan.

De studie spreekt ook van ontsteking van het hart, die bij muizen werd waargenomen na toediening van lipide nanodeeltjes. Er wordt echter beweerd dat de “hartschade” van “voorbijgaande aard” was en geen “openlijke myocarditis” veroorzaakte. Er wordt gesproken over een cardiotoxisch effect van vaccins op basis van lipidenanodeeltjes, maar er wordt geen duidelijke verklaring gegeven. Het zouden “extracardiale factoren” zijn die het zouden veroorzaken:

“Daarom veronderstellen wij dat intramusculaire injectie van repRNA/LNP mogelijk geen myocarditis veroorzaakt, tenzij andere factoren (bijv. comorbiditeiten, genetische factoren en herhaalde toediening) tegelijkertijd optreden.”

Daarnaast werden er verhoogde circulerende vrije spike-eiwitten en een verhoogd ontstekingscytokineprofiel gevonden in het bloed van adolescenten en jongvolwassenen die myocarditis ontwikkelden in vergelijking met degenen die geen vaccin-gerelateerde complicaties ondervonden. Mensen die myocarditis ontwikkelden na de vaccinaties hadden dus, simpel gezegd, “genetisch pech”.

De prikken verdedigen: Bereid u voor op de meest massale medische gaslighting in de wereldgeschiedenis

In het volgende citaat beschrijft het onderzoek dat alle muizen die geïnjecteerd waren met vaccins op basis van lipide nanodeeltjes vier uur na de injectie een verhoogde marker voor hartschade (cardiaal troponine-I (cTNI)) hadden.

“Vier uur na de injectie hadden repRNA/LNP-geïnjecteerde muizen significant verhoogde cTNI-niveaus, terwijl repRNA/LION-geïnjecteerde muizen slechts een lichte stijging vertoonden in vergelijking met naïeve muizen, die statistisch niet significant was.”

Erg spannend is ook de zijdelingse zin dat de Amerikaanse FDA aanbevelingen heeft gedaan aan de ontwikkelaars van RNA-vaccins om de schade aan het hart beter in de gaten te houden.

Verder wordt in de discussie gesteld dat mRNA-vaccins niet veilig genoeg zijn – ook wat betreft het gewenste effect – en dat nieuwe methoden zoals de voorgestelde LION-technologie daarom noodzakelijk zijn.

“Muizen geïnjecteerd met repRNA/LION vertoonden ook weinig lichaamsgewichtsverlies in vergelijking met muizen geïnjecteerd met repRNA/LNP. Dit kan een verklaring zijn voor de lage incidentie van systemische bijwerkingen die zijn waargenomen in klinische proeven met een op repRNA/LION gebaseerd vaccinplatform in verschillende landen.”

Dit bovenstaande citaat laat ook zien dat de conventionele mRNA-vaccins die vandaag de dag worden gebruikt, verantwoordelijk zijn voor ernstige systemische reacties – terwijl het nieuwe wondermiddel van hun eigen bedrijf natuurlijk veel beter en veiliger zou zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolkingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij zijn aan het winnen: De populistische opstand tegen de ontvolkingsagenda van de globalistische elite
Volgend artikelJohn Kerry zegt dat “klimaatveranderingsontkenners” tot een “gevaarlijke sekte behoren die de mensheid bedreigt”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. Het wordt dus nu min of meer erkent dat het inspuiten met Lipide nanodeeltjes niet zo slim was.
  En dat het spike eiwit wat als “ antistof geproduceerd werd “ niet stopt met productie en nu in het hele lichaam organen en andere cellen verwoest.
  “Een typisch geval van jammer…..” MAAR MET WERELD WIJD VEELVULDIGE DODELIJKE GEVOLGEN. “
  Worden deze producenten ook vervolgd voor deze daden❓
  Er waren vele wetenschappers die waarschuwden voor deze methode voordat men eraan begon, zij gaven duidelijk aan dit dit dodelijk zou zijn op termijn…. Zie Mike Yeadon die zegt tot tien jaar na de vaccinatie kan dit dodelijk zijn…..

  Nu maar eerst de kennis van professor CAPEL … afwachten. Hij zal op zijn eenvoudige voor, ons te begrijpen manier in zijn “ Capel’s collum” ons wel uitleggen hoe deze LION methode nu werkt, en wat de risico’s zijn…..
  Maar dat het mRNA niet deugde , bewijst nu wel dat ze ( de WHO) nu de LION methode tot de internationale “ standaard “ van vaccinatie techniek willen gaan maken…..

 2. Geen enkele vaccinatie, nu niet dan niet en nooit.
  Ik heb geen enkele zooi nodig die gemaakt is in een labo waarbij financiële belangen een grote rol spelen.
  De meeste inbrengingen van stoffen buiten de normale eerste afweermechanismen van het lichaam is aan sterke bedenkingen onderhevig.
  Niet alle uitvindingen hebben goede bedoelingen voor hen die er mee te maken krijgen.

 3. Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw bestaan er vaccins tegen de gewone griep.
  Nu, 70 jaar na dato krijgen mensen noch steeds griep ondanks alle lulverhalen dat een virus ieder jaar kan muteren.
  Met Kinkhoest idem.
  Wat te denken over het Poliovaccin in Kenia,…Vele kids dood of gehandicapt a.g.v. polio.
  Iets om over na te denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in