Niets is te duur voor Merkel’s allround verzorging: Irakezen landen in een privé-jet en eisen asiel

1
1075
Foto ter illustratie © James / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Veel wegen leiden naar Duitsland, sommige springen op goederentreinen, sommige gebruiken de bus of de trein, andere laten zich met de auto over de grens smokkelen, en dan zijn er nog degenen die rechtstreeks naar Duitsland vliegen in een privé-jet, zoals op de luchthaven van München is gebeurd.

Een gezin van vier Irakezen, dat zich voordeed als diplomaten en officieel slechts een tussenstop te kennen had gegeven, gebruikte deze comfortabele entree voor hun goed geplande asielaanvraag. De kosten van de luxueuze reis speelden geen rol; het gedurfde bedrag van ongeveer 60.000 euro voor de vlucht van Istanbul naar München werd waarschijnlijk uit de kleine kas betaald.

Door leugens en bedrog zijn ze nu in Duitsland, als een ander vluchtsprookje uit 1001 Nacht, omdat de waarheid van de familiegeschiedenis niet kan worden geverifieerd. “Mutti Merkel” zal in ieder geval blij zijn dat wederom een Irakese familie heeft gekozen voor het asielparadijs Duitsland en zijn allround zorg.

[…] Op vrijdag (9 oktober) stonden vier passagiers voor de federale politie op de luchthaven. De Irakezen – vader (49), moeder (44) en twee kinderen (12 en 7) – reisden niet op een lijnvlucht, maar in een businessjet.

Op vrijdagmiddag controleerde een federale politieagent de passagiers van een privé-jet dat vanuit Istanbul in de “General Aviation Terminal”was aangekomen. De Iraakse familie, diplomaten volgens de aankondiging, was naar verluidt op weg van de Bosporus naar het Caribische eiland Dominica. […] Lees meer op Bild.de.

Geleerd van Moria: Asielzoekers branden asielaccommodatie in Duitsland tot de grond toe af

Stockholmsyndroom: Waarom linkse deugmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here