Niets is te duur voor Merkel’s allround verzorging: Irakezen landen in een privé-jet en eisen asiel

1
Foto ter illustratie © James / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Veel wegen leiden naar Duitsland, sommige springen op goederentreinen, sommige gebruiken de bus of de trein, andere laten zich met de auto over de grens smokkelen, en dan zijn er nog degenen die rechtstreeks naar Duitsland vliegen in een privé-jet, zoals op de luchthaven van München is gebeurd.

Een gezin van vier Irakezen, dat zich voordeed als diplomaten en officieel slechts een tussenstop te kennen had gegeven, gebruikte deze comfortabele entree voor hun goed geplande asielaanvraag. De kosten van de luxueuze reis speelden geen rol; het gedurfde bedrag van ongeveer 60.000 euro voor de vlucht van Istanbul naar München werd waarschijnlijk uit de kleine kas betaald.

Door leugens en bedrog zijn ze nu in Duitsland, als een ander vluchtsprookje uit 1001 Nacht, omdat de waarheid van de familiegeschiedenis niet kan worden geverifieerd. “Mutti Merkel” zal in ieder geval blij zijn dat wederom een Irakese familie heeft gekozen voor het asielparadijs Duitsland en zijn allround zorg.

[…] Op vrijdag (9 oktober) stonden vier passagiers voor de federale politie op de luchthaven. De Irakezen – vader (49), moeder (44) en twee kinderen (12 en 7) – reisden niet op een lijnvlucht, maar in een businessjet.

Op vrijdagmiddag controleerde een federale politieagent de passagiers van een privé-jet dat vanuit Istanbul in de “General Aviation Terminal”was aangekomen. De Iraakse familie, diplomaten volgens de aankondiging, was naar verluidt op weg van de Bosporus naar het Caribische eiland Dominica. […] Lees meer op Bild.de.

Geleerd van Moria: Asielzoekers branden asielaccommodatie in Duitsland tot de grond toe af

  Chirurg waarschuwt voor dreigende overbelasting van het medisch systeem door vaccinatie bijwerkingen "In de herfst zullen we een zeer zware belasting voor het medische systeem zien"
Vorig artikelAls een rattenhol: zo leefden de Antifa’s in het kraakpand
Volgend artikel26 BLM-activisten werden gearresteerd tijdens een straatblokkade – wie valt op wat ze allemaal gemeen hebben?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in