Volgens dit verhaal van 15 oktober op NPR, getiteld “Opinion: The specter of nuclear Armageddon”, zijn het de ‘kleine opmerkingen’ in het nieuws die je soms het meest van slag maken, waarbij het NPR-verhaal meldt dat Newsweek dat de afgelopen week deed door een van die “Best Places in the U.S….” artikelen te publiceren, zij het niet gericht op de beste lokale barbecues, steden om met pensioen te gaan, of reizen om de herfstbladeren te zien, maar “de Beste Plaatsen om een Nucleaire oorlog in de VS te Overleven.”

En terwijl we bij ANP enkele dagen geleden dit verhaal over het voorbereiden op een nucleaire oorlog (Zie Frontnieuws Terwijl de globalisten zich klaarmaken om de wereld op te blazen, moet u zich voorbereiden op TEOTWAWKI) omdat de wereld geen ervaring heeft met het stoppen van een oorlog tussen twee nucleair bewapende vijanden publiceerden, gaan we er in dit nieuwe verhaal nog een schepje bovenop doen met westerse media die melden dat het Westen nu bezig is met het opstellen van crisisplannen voor een nucleaire oorlog, met westerse leiders die thuis chaos willen voorkomen in geval van een “nucleaire gebeurtenis” in Oekraïne, terwijl in de hoofden van de globalisten de dreiging van “nucleaire vernietiging” eindelijk hun “angsten” voor “klimaatramp”, “terrorisme” en “wereldwijde ziekte-uitbraken” overschaduwt.

Dus terwijl we in dit verhaal van 13 oktober aandacht besteedden aan het bouwen van schuilkelders voor nucleaire fall-out, voorbereidingen om door te gaan nadat een nucleaire EMP het elektriciteitsnet heeft platgelegd, plannen om straling te meten, medisch reageren op de nasleep van een nucleaire aanval en meer, zullen we ons in dit verhaal concentreren op wat we onmiddellijk moeten doen als we horen van een nucleaire aanval in ons gebied om onze overlevingskansen te vergroten.

Zoals dit op 14 oktober op Business Insider gepubliceerde verhaal met de titel “Als een kernwapen op het punt staat te ontploffen, zijn hier 17 dingen die u kunt doen” waarschuwde, zijn er manieren om een nucleaire ontploffing te overleven, met overlevenden in Hiroshima, Japan die zich op minder dan 300 meter van het epicentrum van die nucleaire ontploffing bevonden.

Met dat verhaal dat verder gaat om ons een reeks stappen te geven die we moeten nemen als we horen van een dreigende nucleaire ontploffing in onze nabijheid, leest hun advies enigszins als de stappen die men zou nemen als men hoort van een tornado in de buurt, door zoveel mogelijk lagen gebouwen/materiaal tussen zichzelf en de ontploffing/tornado te plaatsen. Uit dat verhaal..:

Wat te doen als u een melding krijgt van een dreigende aanval

Als u bericht krijgt van een dreigende aanval, is uw eerste prioriteit een schuilplaats te zoeken die u beschermt tegen lichamelijk letsel door de ontploffing en tegen de straling in de fall-out die daarop volgt.

Als u rijdt, stop dan, stap uit en ga een gebouw binnen, aldus Buddemeier.

Ga binnenshuis schuilen, bij voorkeur ondergronds en in een stenen of betonnen gebouw, aldus het Rode Kruis en FEMA.

Ga zo ver mogelijk onder de grond, aldus het Rode Kruis en FEMA. Als dat niet mogelijk is, probeer dan in het midden van het gebouw te blijven, bijvoorbeeld in een trappenhuis.

Hoe dieper en lager in het gebouw u kunt komen en hoe verder van ramen (die kunnen versplinteren), deuren (die open kunnen vliegen) en buitenmuren (die kunnen instorten), hoe beter uw kansen.

“Ik denk aan dezelfde soort dingen die we doen voor tornado’s,” zei Buddemeier.

En hoewel veel van hun adviezen gewoon gezond verstand zijn, en men zeker niet de kansen wil verkleinen door direct naar een nucleaire ontploffing te kijken (waardoor men tijdelijk of permanent blind wordt) of naar buiten te gaan na de ontploffing (waardoor men zichzelf blootstelt aan straling), geeft het volgende diagram ons een momentopname van waar we heen moeten in een stralingsnoodsituatie.

  De wereld staat op het punt "groots" te veranderen

En hoewel de radioactieve neerslag zich over honderden kilometers zal verspreiden, zoals we ook in dit verhaal van 13 oktober berichtten, zijn er onmiddellijke stappen die men kan nemen als men wordt blootgesteld aan een stralingswolk:

Als u buiten bent, is uw eerste prioriteit te schuilen voor de schokgolf.

Zoek dekking achter alles wat u kan beschermen en ga plat op de grond liggen en bedek uw hoofd, aldus het Rode Kruis.

Ga er niet vanuit dat de schokgolf u gepasseerd is – volgens het Rode Kruis kan het tot 30 seconden duren voordat de golf u bereikt.

Nadat de schokgolf voorbij is, wilt u de blootstelling aan straling beperken. Als u nog buiten bent, bedek dan uw mond met een doek of een handdoek. Dit kan de hoeveelheid radioactieve neerslag die u inademt verminderen, aldus het Rode Kruis.

Ga zo snel mogelijk schuilen, ongeacht hoe ver u van de inslag verwijderd bent. Radioactieve neerslag kan honderden kilometers afleggen, aldus het Rode Kruis.

Verwijder de buitenste laag van uw kleding zodra u veilig binnen bent.

Wat te doen als u eenmaal onderdak heeft gevonden

Als u buiten was, wilt u de fall-out zo ver mogelijk van uw lichaam verwijderen. Te veel blootstelling in korte tijd kan het lichaam zodanig beschadigen dat het vermogen om zichzelf te herstellen, infecties te bestrijden en andere functies uit te voeren wordt beperkt, wat leidt tot een gevaarlijke aandoening die acute stralingsziekte wordt genoemd.

Doorgaans kan iemand ziek worden van ongeveer 750 millisievert blootstelling binnen enkele uren. Dit is ongeveer 100 keer de hoeveelheid natuurlijke en medische straling die een gemiddelde Amerikaan jaarlijks ontvangt. Een ontploffing van 10 kiloton kan binnen een straal van ongeveer anderhalve kilometer een dergelijke blootstelling veroorzaken.

Volgens het Rode Kruis kan het verwijderen van uw bovenkleding de hoeveelheid besmetting door fall-out tot 90% verminderen.

Als het mogelijk is om dit veilig te doen, doe dan alle besmette kleding in een plastic zak die u ver van anderen en huisdieren houdt – de kleding kan nog steeds straling uitzenden.

Was uw haar en huid met water en veel zeep en shampoo. Krab niet aan de huid en gebruik geen conditioner, die het radioactieve materiaal aan uw haar zou binden, aldus het Rode Kruis.

Snuit voorzichtig uw neus en was uw oren, waar besmet vuil kan zitten, aldus het Rode Kruis.

Een douche is het beste. Als dat niet mogelijk is, helpt een natte doek, mits de doek niet buiten is geweest, aldus de FEMA.

Als uw huisdier buiten is geweest, kan het ook onder de fall-out zitten, waardoor u en uw huisdier kunnen worden blootgesteld. Borstel de vacht van uw huisdier voorzichtig en was het daarna met water en zeep, aldus de FEMA.

Sluit, indien mogelijk, ramen en open haarden en zet ventilatoren, airconditioners en luchtverwarmers uit, aldus het Rode Kruis.

Zoals dat verhaal van Business Insider concludeerde: “Het belangrijkste is om binnen te zijn wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, hetzij wanneer de detonatie plaatsvindt, hetzij wanneer de fall-out arriveert,” en hoewel dat misschien niet helemaal mogelijk is omdat we allemaal ons leven moeten leiden, banen moeten doen en boodschappen moeten doen, kunnen we niet vergeten wat we moeten doen voor het geval we onderweg zijn op het moment dat paddestoelwolken de lucht verlichten, het verschil maken tussen leven en dood, aangezien talloze mensen zeker in paniek zullen raken.

  Mijn beeldschermen schoonmaken... je weet wel, koffie die op de monitoren sproeit, ik die van de stoel valt

En zoals we zien op de volgende kaart hieronder met potentiële nucleaire doelen in Amerika, waarvoor de FEMA, de National Resources Defense Council en Medicine and Global Survival outlets als bronnen zijn gebruikt, is de uitdrukking “locatie, locatie, locatie” nog nooit zo belangrijk geweest als tijdens een nucleaire ontploffing, waarbij de locaties die worden weergegeven door een paarse driehoek op de kaart van de VS hieronder zeker zullen worden getroffen door een Russisch raketbombardement van 500 raketten, terwijl de locaties die worden weergegeven door een zwarte stip de waarschijnlijke doelen zullen zijn die worden getroffen bij een raketbombardement van 2000 raketten. U kunt de kaart hieronder in veel meer detail bekijken.

Klik voor groot

De kaart hierboven van potentiële nucleaire doelen in Amerika laat zien dat het grootste deel van de oostkust van de VS geroosterd zou worden, samen met bijna elke grote stad in heel Amerika, ook aan de westkust, maar dan is er nog geen rekening gehouden met de schade die het land zou oplopen bij een EMP-aanval die de elektriciteitsnetten van kust tot kust zou platleggen, of via een van Ruslands “tsunami torpedo’s” die voor de kusten ontploffen en Amerikaanse kuststeden tot honderden kilometers landinwaarts overspoelen met een vloedgolf van 1.600′, waardoor bevolkingscentra onder water komen te staan, en waarschuwt globalistische spreker Jeremy Shapiro in zijn recente “War On The Rocks” blogbericht, dat we goed op weg zijn naar een kernoorlog.

In zijn opening waarschuwt hij dat:

“In een oorlog is niets onvermijdelijk en niet veel voorspelbaar. Maar de oorlog in Oekraïne heeft een koers die waarnemers kunnen zien en die we moeten noemen… een proxy-oorlog tussen Washington en Moskou. De twee partijen zitten opgesloten in een escalatiecyclus die, volgens de huidige trends, hen uiteindelijk in een rechtstreeks conflict zal brengen en dan nucleair zal gaan, waarbij miljoenen mensen zullen sterven en een groot deel van de wereld zal worden vernietigd.

Hoewel globalist Shapiro natuurlijk Vladimir Poetin en Rusland de schuld gaf in plaats van Joe Biden en Oekraïne, typisch voor globalisten om hun eigen acties gedurende vele decennia te negeren die zwaar hebben bijgedragen aan de staat van oorlog die nu in Oekraïne wordt ervaren, zien we niettemin in zijn woorden de waanzinnige haast waarmee de globalisten op weg zijn naar “Armageddon,” alsof ze vinden dat het hun geboorterecht is in deze krankzinnige, krankzinnige wereld waarin we leven.

  Dugin: Derde Wereldoorlog komt eraan

Shapiro, die zijn blog “War on the Rocks” ook bestempelt als “National Security, By Insiders, For Insiders”, waarschuwt dat wat hij uiteenzet “slechts een scenario is. Niets ervan is onvermijdelijk, natuurlijk. Maar dit is het pad dat we momenteel bewandelen en de kans dat het werkelijkheid wordt, groeit met de dag naarmate de ene of de andere partij wanhopiger wordt”, en hij concludeerde terecht “dat de gevolgen van dit pad zeer ruïneus zijn.” Toch blijven Biden en de globalisten op deze weg, ongeacht de komende ondergang.

Terwijl Mike Adams in de eerste video hieronder een blik werpt op de escalatiecyclus waarin de globalisten nu verwikkeld zijn, waardoor onze planeet steeds dichter bij een kernoorlog komt waar velen nooit meer van terug zullen komen, is de tweede video hieronder getiteld “How to Survive a Nuclear Attack: Human Guinea Pigs” terwijl de laatste video hieronder History Channel’s “Countdown to the Apocalypse: The Four Horsemen Portend Doom”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

18 euro voor 1 liter benzine?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken” – Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd
Volgend artikel“Stop met zeuren” over hoge energiekosten: Voormalig parlementsvoorzitter leest Duitsers voor om lagen kleding te dragen en kaarsen te branden (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Ja dat laat zien met wat voor een stelletje moordenaars wij te maken hebben en het ergste is wij hebben die bandieten zelf nog gekozen ook het is een mooi bericht wat je kan en moet doen, stel je overleefd het wat kan je dan nog eten bijna niets meer en wat er is zal een strijd gaan worden tussen leven en dood tussen het volk zelf want iedereen zal voor het eten gaan strijden.

   • Tja, maar op wie kan je nog stemmen? Ik kijk nu naar Italie die heeft nu een Primier welke voor de verkiezingen uiterst “rechts” was!! Nadat ze gekozen was, is ze 180 graden gedraaid! Op wie kan je nu nog stemmen? Voorbeeld; Onze alom geprezen Wilders had “medelijden” met Rutte! Dat wil èn kan je toch niet meer geloven?
    Rutte had afgebrand en het torentje uit geflikkerd moeten worden!
    Nu komt hij ongetwijfeld terug in BRUSSEL! Heb je nog meer narigheid van die vent!
    Ik val u niet af en ook veroordeel ik u niet om uw visie! Politiek is en blijft leugens en bedrog. Ik vermoed dat onze politici hun leugens en bedrog baseren op experimenten met primaten? Tja, mooier kan ik het niet maken.

    • Ga buiten staan als de “bommen” vallen” wat heeft het voor zin om te overleven? Vrijwel iedereen is dood en de “overlevers” zijn alleen uit op uw dood en voedsel, meer niet.

 1. Inderdaad het word met de dag gekker !!
  Misschien gaat de aarde binnenkort wel imploderen, wat dan ??
  Niks geen bommen en granaten. Moeder aarde is het zat.

  • Allemaal weer angstzaaien, hou daar toch eens mee op.

   Er gaat helemaal geen nucleaire oorlog komen. Als Amerika dit start zal de aarde totaal vernietigd worden dan is er voor de elite ook geen leven meer mogelijk.

   Dan is alles vernietigd, techniek, arbeiders alles. Denk je dat die elite tot iets nuttigs in staat zijn.

   Laat je niet bang maken.
   Ik vind het jammer dat Frontnieuws mee doet aan deze angstzaaierij.

   • Dat U het jammer vindt dat Frontnieuws hier aan mee doet is Uw goed recht. Ik denk er anders over: Frontnieuws registreert alleen en verzint dit verhaal niet zelf. Ze laten het U lezen(wat anderen geschreven hebben) zonder deze onzin ( want daarin heeft U wel gelijk) te censureren. U kunt nu voor U zelf uitmaken of dit artikel onzin of niet is.
    Het is misschien maar goed dat we ook deze onzin kunnen lezen want dat houdt ons wakker dat er nog een heleboel mensen zijn die deze onzin geloven.

    • Waar zeg ik dat het artikel onzin is !

     Ik vind alleen dat we geen angst moeten zaaien omdat de kans op een nucleaire oorlog zéér klein is.

     Het hele narratieve kan alleen overeind blijven als mensen in een angst psychose gevangen gehouden kunnen worden.
     Bange mensen zijn makkelijk te manipuleren.

     • Ja daar sluit ik mij bij aan maar van gestoorde beleidmakers kan je al van verwachten zeker dat het volk de onzin van corona de rug zijn toe aan het keren en welke gevolgen zal dat voor dat elite tuig dan zijn, doodstraf.

 2. Nou nou. De bom valt niet.
  Kinderen van 70 jaar die dreigen alsof ze met waterpistooltjes spelen op een zonnige zomerdag.
  Vier de bevrijding. Het is er bjjna.
  Vier de ondergang van Schwab’s. Hersenspinsel-Visioen.
  Vier het neergaan van alle westerse regeringen!
  Vier de neergang van de Kazariaanse maffia want zij hebben niemand die de rode knop kan indrukken .
  Vier de opruiming van het laatste bolwerk onder het meer van Geneve!
  Vier de bevrijding van De China die gebukt ging onder een deepstate!
  Stop de beelden In je hoofd ve nucli einde.
  De Aarde wordt bevrijd ja onze hele menselijke planeet!
  Want zij is van Ons!!! Dat is altijd zo geweest sinds de kiemlegging ervan. !!
  Wij maken haar tot ster! Wij zettend de stof weer om in Geestelijke substantie door ons eigen innerlijke Geesteslicht.
  Dan ontstaat het opstandingslichaam vd aarde. Dat onverwoestbaar zal zijn!

 3. Stel datalle partijen zo waanzig zijn een nucleaire oorlog te beginnen, dan word onze aarde onbewoonbaar.

  Dus de elite gaan naar hun bunkers.
  Leuk, maar voor hoelang?
  Ze beroven zichzelf van alle vrijheid en pret.

  Hoelang zal dat goed gaan.

  Denk je in, deze met een gouden lepel opgevoeden.
  Alle feestjes partijtjes thee en koffiekransjes samen met altijd dezelfde personen.

  Geweldig, niet uit je schuilplaats kunnen.
  Altijd gevolgd en gecontroleerd,.door degene, die het hoogst in de machts- en financiële piramide zitten.

  Dan gaan ze op enig moment voelen , wat wij nu voelen.
  Gedetineerd, in z.g.n. democratie.

  Geleefd door regels die ze voorheen niet kenden.
  Om elkaar ( we doen het voor de anderen)
  te beschermen voor de gevolgen van necleaire stoffen v.d. gevallen bommen, enz.

  Lekker gevangen in hun eigen waanzin, die dagelijks verergerd.
  Wat zal dar leuk en gezellig worden.

  Met hun door zichzelf uitgeroepen duivelse god, de megalomaan Bill Gates.
  Die iedereen vanuit zijn eu-genetische overtuiging wil prikken.
  Alleen zijn “vrienden, gelijkdenkenden” zullen dat overleven.
  Tot zij a.d. beurt zijn.

  Het ontnemen van menselijke vrijheid zelfs in luxe omstandigheden, vreet ook aan deze personen.

  Het eindigd in deze bunkers, zoals altijd als een groep mensen gedwongen afgesloten zijn v.d. buitenwereld, in langzaam groeiende waanzin.
  Die iedereen vernietigd, die aanwezig is.

  Dat begrijpend en wetend lieve menseis mijn troost.

  • Goed gezien, daarom laat ik mij ook niet bang maken.

   Denk je als die nietsnutten van elite, na alles vernietigd hebben en ze uiteindelijk uit hun schuilkelders komen zij ook maar tot iets in staat zijn te produceren 😀😃🙂🙃😊

  • Voor de elite is de lol er ook wel vanaf in het leven, als je niet meer naar Parijs, London of New York kunt en zoveel anders wat vernield is. Als Mercedes, Porsche en Cadillac geen auto’s meer maken en de wijngaarden van Bordeaux enkel nog chemo-kuurtjes produceren, onder de naam: wijn.

   Met name in de USA zit een aantal psychopaten dat elk zicht op de realiteit volkomen verloren is.

   En voor ons, gewone mensen? Ga in Alaska wonen. Het is er wat frisjes, maar het leven zal er redelijk zijn gang blijven gaan.

 4. Tja… en dat alles om.het meest corrupte land ter wereld in de EU op te nemen. Jammer.dat niemand in.het leger de politiek overruled, maar de managers bij de strijdmachten zijn waarschijnlijk ook zorgvuldig aangesteld door CDA, D66, VVD

  • Daar sta ik ook van te kijken. Dat leger en politie toekijken. Ook zij , hun vrouwen, kinderen, familie , vrienden en kennissen gaan hier allemaal slachtoffer van worden.

   Hoe kun je je dan nog in de spiegel aankijken !!!

 5. En als de bom dan ontploft is en je hebt het, dankzij al deze raadgevingen overleeft, komen de Rothschild’s u – tegen betaling uiteraard- wel een mRNA spuitje geven 🙂

 6. er wordt door alle regeringen enorm veel geld uitgegeven voor ( de gezondheid) van de mensen , anderzijds geven ze nog veel meer uit om de mensen te vernietigen.

 7. Heb al een tijdje niet op frontnieuws gekeken, snap wel weer waarom.

  Haat zaaien en mensen bang maken, natuurlijk gaat er wat komen maar kom op je kunt overdijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in