Doug Brignole, een icoon in de wereld van bodybuilding en auteur, is op 63-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt. Brignole pleitte sterk voor vaccinatie tegen COVID. Zijn laatste verklaring over de veiligheid van vaccins werd breed verspreid op het internet, bericht Jim Hoft.

“Ik heb genoeg vertrouwen in het vaccin, gebaseerd op mijn onderzoek, om het te laten doen,” zei Brignole.

“Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken. Als ik sterf, hadden jullie gelijk. Als ik niet sterf en geen nadelige gevolgen heb voor mijn gezondheid, zat u fout en moet u dat toegeven (tenminste aan uzelf). Beter nog, u zou moeten toegeven dat u misleid werd, en de wereld vertellen wie u misleid heeft, zodat andere mensen hun voordeel kunnen doen door die angstzaaiers te vermijden.”

Volgens zijn Facebook-post liet Brignole zich vorig jaar met Moderna inenten.

“Ik ben gevaccineerd ! Nou ja, de eerste van twee. Laten we dit afhandelen zodat we weer kunnen reizen, naar concerten gaan en plezier hebben. Mijn vaccinatie was gisteren en ik had er geen problemen mee. Mijn deltaspier was een beetje pijnlijk, maar verder prima. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, dus laten we ons steentje bijdragen om het te verslaan.”

Vorige week schreef Brignole op zijn Instagram-account dat hij zich voorbereidde op de AAU Mr Universe-wedstrijd van 2022 in Las Vegas.

Meer van Fitness Volt:

Veteraan bodybuilder Doug Brignole is op 63-jarige leeftijd overleden. Brignole was een van de meest gerenommeerde bodybuilders in de AAU en NABBA. Zijn carrière overspande meer dan vier decennia. Het werd gekenmerkt door talrijke grote successen. Hoewel op social media verschillende theorieën de ronde doen over de oorzaak van zijn overlijden, is de werkelijke reden nog onbekend. Het nieuws van zijn dood werd voor het eerst gepubliceerd op verschillende social media platforms.

Gedurende zijn hele bodybuildingcarrière stond Doug Brignole vooral bekend om zijn proporties en vorm in plaats van om zijn omvang, in veel opzichten vergelijkbaar met bodybuildinglegende Frank Zane. Brignole was een van de bodybuilders met een cerebrale aanpak en controversiële maar revolutionaire ideeën. Hij geloofde niet in gewone oefeningen zoals shoulder presses of deadlifts met stijve benen. De 63-jarige behield nog steeds een uitstekende trainingsroutine en hij bereidde zich voor om als gast te poseren op de AAU Mr. Universe die op 22 oktober in Las Vegas plaatsvindt.

Nadat Doug Brignole zich had teruggetrokken uit het competitieve bodybuilding, werkte hij voornamelijk als auteur, fitnessexpert en spreker. Naast het geven van seminars door het hele land, heeft hij een publiek toegesproken in Japan, Mexico, Chili, Brazilië en Noorwegen. Hij was de oprichter van de website dougbrignole.com die de “3-Way Split” trainingsroutine promootte die zich richt op het trainen van de 22 belangrijkste spieren in het lichaam in drie afzonderlijke trainingen met BRIG-20 (Brignole’s 20 meest geprefereerde) oefeningen.

UPDATE: Een vriendin van Doug heeft contact opgenomen met The Gateway Pundit. Hier zijn haar opmerkingen:

Jim, ik zag je artikel over het overlijden van Doug Brignole. Ik kende Doug in de jaren 90 en heb zelfs voor hem geschreven aan zijn nieuwsbrief. Sommige commentatoren zijn erg stroperig en trekken overhaaste conclusies. Doug gebruikte geen “sap” of steroïden toen ik hem kende en ik geloof niet dat hij dat ooit zou doen.

Ik wilde alleen maar zeggen dat Doug een passie had voor gezondheid en het helpen van anderen. Ik denk dat de reden dat hij de vax nam en dat bericht erover maakte, was dat hij moe was van het geruzie tussen mensen die hij kende. Doug probeerde altijd het midden te houden. Hij zou zijn onderzoek hebben gedaan, het vaccin hebben genomen en het vervolgens hebben gepost als een manier om het geruzie te stoppen (meestal tussen de mensen die hij kende). We weten niet of het vaccin heeft bijgedragen tot of de oorzaak was van zijn dood, maar hoe dan ook, ik wou dat hij het bericht niet had geplaatst. Dit is waarschijnlijk hoe een man die zoveel geweldige dingen deed en een geweldige vriend was, herinnerd zal worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal sterfgevallen onder atleten is sinds 2021 met 1.700% gestegen en niemand mag vragen waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Wees niet dom - Informeer je beslissingen
Vorig artikelVerborgen Misdaad: Het perfecte vergif – door vaccinatie veroorzaakte moord… 5 maanden later
Volgend artikelDit is wat we kunnen doen in de seconden na de nukes inslaan om onze overlevingskansen te vergroten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Body building is zeer ongezond!! en het vaccin is een fake middel een echt vaccin duurt minstens 12 jaar en miljarden dollars research en dan nog is het vaak niet afdoende.
   Er spoken miljoenen virusdeeltjes door de lucht en die bevatten allemaal vreemde ziekten,waar we nog eens wat van merken nog voelen.
   Iedere verkoudheid is zo iets en besmettingen komen alleen voor bij te lage weerstands nivo.anders ben je met een kouwtje er binnen een dag al vanaf

 1. Spijtig. het lijkt mij dat deze man werkelijk overtuigt was van wat hij zij. In elk geval is hij ook een slachtoffer van de regerings en media propaganda en een corrupte en omgekochte medische industrie. Deze kriminele bende heb vele levens en relaties vernietigt. Elkeen moet weten wat hij doet, of ook niet doet, maar niemend heb het recht met dreigingen en dwang iemand deze zogenaamde inentingen op te dwingen. Die dit doen zijn uitschot en barbaren en zij moeten worden vervolgt en tot rekenschap getrokken worden.

 2. Domme Doug.
  Al 63 jaar leefde hij blijkbaar in goede gezondheid zonder het “Covid vaccin”. Dat is het eerste deel van het ‘onderzoek’ dat Doug had moeten doen, maar blijkbaar genegeerd heeft.
  Iets nieuws in je lichaam laten spuiten is nooit een kwestie van wel of niet, fifty-fifty zeg maar.
  Dat gegeven is het superdomme begin van veel schapen die alles geloven wat de Roverheid en de MSM zeggen en schrijven.
  Dougs’ onderzoek zou daar begonnen moeten zijn: 63 jaar en nog steeds sterk en gezond, dankzij onder andere GEEN COVID ‘VACCIN’!
  Doug was, als bodybuilder en fitness expert, spreker etc etc zelfs in voorbereiding ivm Las Vegas op 22 oktober, wat ik me daar ook bij moet voorstellen.
  Dus waarom plotseling verandering aanbrengen in die gezonde lichamelijke gesteldheid, waar je 63 jaar aan gewerkt hebt, met veel inspanning, compleet met het blijkbaar positieve resultaat?
  Was je ernstig ziek dat je iets nieuws moest proberen Doug?
  Blijkbaar niet, Doug leek in alle opzichten gezond te zijn.
  Doug voltooide zijn ‘fifty-fifty-onderzoek’ door zich te laten vergiftigen, constateerde direct na de spuit dat het allemaal wel meeviel, en trok de conclusie dat ‘zijn onderzoeksresultaat’ voor alle mensen op aarde hetzelfde zou zijn …..
  Hopelijk niet Doug, hopelijk niet!

  • Uw gedachte was inderdaad ook het eerste wat bij mij op kwam. Zoals zovelen was deze body builder een beperkte zwart-wit denker. Er zijn zoveel denkbare situaties en uitkomsten mogelijk dat je uit slechts één situatie onmogelijk conclusies kan/mag trekken. Zolang er geen deugdelijk onderzoek gedaan wordt naar de effecten van dit vaccin mag je van dit soort onzinnige commentaren verwachten. Het enige opmerkelijke aan dit vaccin vind ik de snelheid waarmee het op de markt is gekomen en logischerwijze het niet deugdelijk kunnen testen.

 3. Body builders gebruiken vaker spuitjes dus denken: wat kan het voor kwaad….mijn lichaam kan het aan.

  Mensen die naar festivals gaan gebruiken wel eens (kans is groot) verdovende middelen dus denken: wat kan het voor kwaad; mijn lichaam ként meer gifstoffen in 1 festival dag.

  GAY community neemt de spuiten want: we moeten onszelf bschermen en de ander. Er zijn namelijk genoeg mensen met SOA’s besmet in onze community dus dat is niet tof. We dragen ons steentje bij.

  Atheïsten: geloven niet in leven na de dood of God dus: wetenschap is leidend.

  Mensen van diverse culturen met huizen en familie in buitenland: we nemen het want dan kunnen we ons eigen huis nog bezoeken en familie in buitenland.

  NL mensen: 50/50 (nu eindelijk!!!!) meeste hebben prik spijt. Ook in Amerikka… op YT loopt het vól met comments van privé verhalen (en het is verre van best… allerlei ziektes in mensen die de prikken genomen hebben – in het beste geval direct overleden).

  Dan nog kinderen: hebben geen keus; slechte k*t ouders die het hen aandoen…en 30% van de ouders doet het zijn kinderen niet aan.

  Ok… rijtje is helder… kortom; iedereen heeft eigen intenties gehad om het te doen en alles komt op hetzelfde neer;

  ZE STAAN NIET DICHT BIJ ZICHZELF.

  Dat zie je nu bij deze Body Builder ook weer; waarom anderen iets bewijzen ?? Waarom jezelf opofferen voor anderen ?? Waarom een statement willen maken omdat je een vriendengroep had die van beide werelden een eigen visie hadden ? Waarom in het MIDDEN willen laten..maar toch een kant gekozen te hebben?

  Verschrikkelijk voor deze man.

  En iedereen die NIET dicht bij zichzelf staat….zich laten manipuleren… more is coming…. so…1 woord; sterkte !

 4. Wat helpen kaars en bril als den uil niet zienen wil…..
  Arrogante zelfvooringenomenheid van ik weet alles leid altijd tot rampen en betaalt men ook meestal heel duur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in