Nu de NAVO volgende week nucleaire afschrikkingsoefeningen houdt, ex-NAVO-chef Richard Shirreff beweert dat de wereld klaar moet zijn voor een NUCLEAIRE OORLOG en Rusland de man heeft aangesteld die bekend staat als “Generaal Armageddon” om de oorlog te winnen, dienen wij onze gezinnen en geliefden het beste door ons ook op zo’n catastrofaal scenario voor te bereiden, voor het geval de zaken in de komende dagen, weken of maanden volledig uit de hand lopen. Dus gaan we in dit verhaal in op alle soorten voorbereiding op een nucleaire oorlog door deskundigen, waaronder het bouwen van schuilkelders en het klassieke boek “Nuclear War Survival Skills” van Cresson H. Kearny, schrijft Stefan Stanford.

TEOTWAWKI:
The End Of The World As We Know It.

Omdat veel ANP-lezers in onze commentaren melden dat ze onder hun eigen collega’s, vrienden, buren, enz. een merkbare bezorgdheid hebben opgemerkt over het vooruitzicht dat er een kernoorlog uitbreekt, en die “bezorgdheid” zeker zal omslaan in “gierende paniek” zodra de eerste officiële atoombom ontploft, ongeacht waar dat gebeurt, zullen degenen die fysiek zijn voorbereid op zo’n scenario ook veel beter mentaal voorbereid zijn op wat kort daarna zou volgen.

Zoals dit verhaal uit december 2016 in The New Yorker meldde: “Zodra het eerste kernwapen ontploft, kan niets voorkomen dat het conflict uit de hand loopt.” Het verhaal waarschuwtook dat Japan in 1945, toen Hiroshima en Nagasaki werden vernietigd, geen kernwapens had en dus niet met gelijke munt kon reageren. Het verhaal gaat verder in op de vraag waarom dat zo belangrijk is in 2022, nu nucleair bewapende landen, Amerika en Rusland, mogelijk een kernoorlog tegen elkaar beginnen:

“We hebben geen ervaring met het stoppen van een kernoorlog.”

Dat verhaal uit 2016 dat onderzocht wat er zou kunnen gebeuren tijdens een kernoorlog vermeldde vervolgens het “Titanic Effect” en hoe kernwapens als centraal doel zorgvuldig werden ontworpen om niet-combattanten te doden met het oog op afschrikking en hoe dergelijke systemen gevaarlijker worden naarmate de makers van het systeem denken dat het veiliger is geworden. Uit dat verhaal voor we verder gaan..:

Elke technologie belichaamt de waarden van het tijdperk waarin zij werd gecreëerd. Toen de atoombom midden jaren veertig werd ontwikkeld, was de vernietiging van steden en het doelbewust treffen van burgers gewoon een militaire tactiek. Het werd bepleit als een middel om te winnen.

De Conventies van Genève classificeerden deze praktijken later als oorlogsmisdaden – en toch hebben kernwapens geen ander echt nut. Ze bedreigen en brengen niet-combattanten in gevaar omwille van de afschrikking. Conventionele wapens kunnen nu worden gebruikt om elk soort militair doel te vernietigen, en de 21e-eeuwse oorlogsvoering legt de nadruk op precisieaanvallen, cyberwapens en het minimaliseren van burgerslachtoffers.

Als technologie zijn kernwapens achterhaald. Wat mij de meeste zorgen baart, is niet de mogelijkheid van een cyberaanval, een technische storing of een misverstand waardoor ergens volgende week een kernoorlog uitbreekt. Mijn grootste zorg is het gebrek aan publiek bewustzijn over deze existentiële dreiging, het ontbreken van een krachtig publiek debat over de nucleaire oorlogsplannen van Rusland en de Verenigde Staten, de stille instemming met de ruwweg vijftienduizend kernwapens in de wereld.

Deze machines zijn zorgvuldig en ingenieus ontworpen om ons te doden. Onverschilligheid vergroot de kans dat ze dat op een dag zullen doen. Het “Titanic Effect” is een term die softwareontwerpers gebruiken om uit te leggen hoe het in een complex technologisch systeem stilletjes mis kan gaan: hoe veiliger je het systeem veronderstelt te zijn, hoe gevaarlijker het wordt.

Dus terwijl de atoombommen op Nagasaki en Hiroshima tussen 129.000 en 226.000 mensen doodden, waarvan de meesten burgers, en het nog steeds het enige gebruik van kernwapens in gewapende conflicten is, doen de kernwapens van vandaag de in 1945 gebruikte wapens lijken op een gruwelijke wandeling door een park.

Aangezien “Little Boy”, gedropt door de Enola Gay, ongeveer 15 kiloton TNT produceerde, en terwijl “Fat Man”, gedropt door de Superfortress Bockscar, ongeveer 20 kiloton produceerde, hebben de “vernietigingskracht” van moderne kernwapens van Rusland en de VS tegenwoordig een enorme kracht. Standaardwapens kunnen ladingen hebben van 500 kiloton, 800 kiloton en zelfs 1 megaton – gelijk aan 1 miljoen ton TNT.

Met een simpele blik op foto’s van de schade die in Hiroshima en Nagasaki is aangericht, zoals hierboven, en door die “vernietigingskracht”te vermenigvuldigen met enorme getallen als we denken aan de schade die hedendaagse kernwapens zouden aanrichten, krijgen we in de volgende afbeelding hieronder een kleine blik van NukeMap van de website Nuclear Secrecy die een simulatie laat zien van de schade die een hedendaagse ontploffing zou aanrichten als Washington DC “Ground Zero” was, met de grootste Russische kernbom ooit getest (destijds! ) een geschatte 2.273.720 dodelijke slachtoffers en 1.657.480 gewonden met zich meebrengt, en de zeer reële mogelijkheid dat de straling zich ver voorbij Washington DC oostwaarts verspreidt naar Annapolis en noordwaarts naar Baltimore, Philadelphia en verder. Op de kaart staat dat met een dergelijk grote explosie op die locatie..:

  Mainstream media: Duitse wapens falen in Oekraïne

In elke periode van 24 uur zijn er gemiddeld 6.129.256 mensen in het lichte (1 psi) ontploffingsbereik van de gesimuleerde detonatie.

En zoals wikipedia meldt over de bombardementen op Hiroshima en Nagasaki: “In de daaropvolgende twee tot vier maanden kwamen tussen de 90.000 en 146.000 mensen in Hiroshima en 39.000 en 80.000 mensen in Nagasaki om door de gevolgen van de atoombommen; ongeveer de helft gebeurde op de eerste dag. Nog maanden daarna stierven veel mensen aan de gevolgen van brandwonden, stralingsziekte en verwondingen, verergerd door ziekte en ondervoeding.”

Door ons een klein voorproefje te geven van waarop wij zelf voorbereid moeten zijn, voor het geval de zaken in Oekraïne blijven escaleren en Joe Biden krankzinnig besluit om zich daar in te mengen, wat leidt tot de zeer reële mogelijkheid van een SHTF in de komende dagen, zou het zien van wat er in Japan is gebeurd, ‘Wij het Amerikaanse volk’ ook een GROTE reden moeten geven om OP TE STAAN en TE EISEN dat zo’n potentieel wereldbeëindigend scenario ten koste van alles wordt vermeden. In een moderne kernoorlog “wint” niemand, zeker “het volk” niet, maar dat is toch wat de globalisten willen?

Klik voor groot

Maar nu Rusland de man die zij “Generaal Armageddon” noemen, heeft binnengehaald om de oorlog in Oekraïne te winnen, lijkt het erop dat de zaken daar verder uit de hand zullen lopen voordat ze beter worden, en er is een zeer reële kans dat als de zaken “uit de hand lopen” er veel taferelen zoals hierboven in Amerika zullen plaatsvinden, waarbij het aantal gewonden en doden wordt vermenigvuldigd met het aantal kernwapens dat wordt afgevuurd, zoals het ANP ook al vele malen is gewaarschuwd door onze vriend en voormalig directeur van de EMP task force, Dr. Peter Vincent Pry voordat hij onlangs overleed, zou een moderne nucleaire oorlog waarin Rusland ALLEEN het Amerikaanse elektriciteitsnet platlegt, tot 90% of meer van de Amerikanen doden via de daaruit voortvloeiende ineenstorting van de samenleving, verwondingen en massale hongersnood.

En hoewel we hopen dat al deze zorgen op de lange termijn voor niets zijn, en dat er de komende dagen koelere hoofden zullen zegevieren, zoals uiteindelijk tijdens de Cubaanse Raketcrisis, zullen degenen die zich niet hebben voorbereid, zeker behoren tot de 90% die het niet overleven als TEOTWAWKI echt in Amerika arriveert.

Dus nu de NAVO en Biden het hebben over een kernoorlog in oktober 2022, terwijl de zaken lijken op te warmen tot het smeltpunt, zullen wij ons hier meteen richten op Geigertellers en atoomalarmkits voor het geval dat het ergste scenario zich voordoet en er een kernbom afgaat ergens in de buurt van waar wij wonen. Zoals we in de afbeelding hierboven kunnen zien, hoeft iemand zich niet in de ontploffingsstraal te bevinden om ernstig gewond te raken door dergelijke straling.

We doen er dus verstandig aan om op zijn minst te weten hoe we een schuilkelder moeten bouwen en voorbereid te zijn om dat in een oogwenk te doen in deze wereld waarin we nu leven. De onderstaande video’s behandelen het onderwerp van het bouwen van een snelle atoomschuilkelder in onze eigen huizen, samen met nog veel meer, terwijl de scribd embed helemaal onderaan dit verhaal boven het commentaargedeelte Cresson H. Kearny’s “Nuclear War Survival Skills” is.

Met snelle thuis fall-out schuilplaatsen met gemakkelijk te verkrijgen materialen zoals Duct tape en zware plastic folie, die u kunt gebruiken om deuren van schuilplaatsen af te dichten en eventuele openingen naar de schuilplaats voor een korte periode af te sluiten als er een stralingspluim in de buurt is, zijn er op dit moment nog andere materialen beschikbaar:

  V.S. heeft Turkije gevraagd S-400 luchtverdedigingssysteem te overhandigen aan Oekraïne: Minister van Buitenlandse Zaken

Atmosure 1 Yard Copper Faraday Fabric (44″ x 36″) — EMF & 5G Blocker — Electromagnetic Radiation Protection from 5G Cellular Signal, WiFi, Bluetooth, GPS — EMF Protection Blanket

Faraday Tape (1″ x 20″) + Faraday Fabric (44″ x 36″) – Atmosure EMF Enclosure & Protection from Cellular Signal, WiFi, Bluetooth, GPS — DIY Wireless Shield Against EMI, E

5G Radiation Shielding Military Grade EMF Blocking Fabric-Electromagnetic Prevention Effectiveness Waterproof for Indoor and Outdoor by 1 Meter Long

Arcturus Heavy Duty Survival Blanket – Insulated Thermal Reflective Tarp – 60″ x 82″. All-Weather, Reusable Emergency Blanket for Car or Camping. Thermal Barrier Blocks Infrared Signature

ZIP Emergency Mylar Thermal Blankets (Pack of 100) – Individually Packaged- 84″ x 52″

Geiger Counter/Nuke Alert Kits: 

NukAlertTM Nuclear Radiation Detector/Monitor (Keychain Attachable) Alarm

Geiger Counter Nuclear Radiation Detector Dosage Alarm Professional High Accuracy Radioactive Detector Meter Beta Gamma X Ray Data Tester Marble Dosimeter (Black)

GQ GMC-500Plus Geiger Counter Nuclear Radiation Detector Monitor Dosimeter, White

Ecosense RD200 RadonEye, Home Radon Detector, Fast & Accurate Real-Time Monitoring, OLED Display, Easy Setup with Free App, Bluetooth

RADTriage Model50 Personal Radiation Detector for Wallet or Pocket,Nuclear Radiation Detector,Electromagnetic Field Radiation Detector, Anti Radiation Dosimeter,Ready-to-Go Portable Radiation Detector

Humdax Geiger Counter Nuclear Radiation Detector with LCD Display, High Accuracy Beta Gamma X-ray Nuclear Radiation Dosimeter, Rechargeable Radiation Monitor Meter

Radiation Burn Creams:

RemeVerse Radiation Relief & Recovery Cream for Radiation Burns; Unscented, Paraben Free Contains Hyaluronic Acid, Ceramides, Peptides, Healing Calendula to Soothe Sensitive, Irritated Skin 6 FL Oz

Natural Radiation Cream Burn Itchy Pain Relief CamWell Herb Soothe Oncologist formulated (Pack of 3 Tubes)

Iodine:

Organixx – Iodine – Pure Liquid Iodine Supplement – 1 fl. oz. – Support Healthy Thyroid Function, Restore Optimal Iodine Levels, Boost Mood & Energy Levels

Liquid Iodine Potassium Drops – 1300 Servings | Large 2oz Bottle | Great Taste | 2X Absorption | Just One (1) Drop a Day for Fast, Potent Thyroid Support – Potassium Iodide. Alcohol and Gluten Free.

Potassium Iodide | Iodine Supplement | 1 Year Supply | Iodine Drops | USDA Organic | Nascent Iodine | Vegan | Packaging May Vary | 1 Fl Oz

First Aid Kits:

First Aid Only 178 Piece Contractor’s First Aid Kit (9302-25M)

Band-Aid Brand of First Aid Products Flexible Rolled Gauze Dressing for Minor Wound Care, Soft Padding & Instant Absorption, Sterile Kling Rolls, 3 Inches by 2.1 Yards, Value Pack 5 ct

All Health Wound Care Kit, 40 Items | For Small to Medium Sized Wounds

M2 BASICS 350 Piece Emergency First Aid Kit | Dual Layer, Wall Mountable, Medical Supplies for Business, School, Car or Home

Medpride 4’’ x 4’’ Sterile Gauze Pads for Wound Dressing| 100-Pack, Individually Packed Pouches| 12-Ply Cotton & Highly Absorbent| Gauze Sponge-Pads for Wound Care & Home First Aid Kits

En kijkend naar wat er in Japan is gebeurd, met ontelbare mensen die na de explosies zijn verhongerd, geeft ons nog een reden om onze voedselbereiding te verdubbelen als we dat nog niet hebben gedaan, waarbij we ons hieronder concentreren op vlees, maar er is nog veel meer hier en hier:

Fully Cooked Bacon, Ready to Eat, 80 Slices Per Pack / Case, 10 Year Shelf Life, Superior to Canned, Real Thick Cut, 2+ Pounds, No Refrigeration Needed, Grocery, Long Term Storage, Camp, Hunt, Lunch

Nutristore Freeze-Dried Grilled Chicken | Premium Quality Pre-Cooked Chicken Breast | Survival Emergency Food Supply | Home Meals & Lightweight Camping | USDA Inspected | 25-Year Shelf Life

Nutristore Freeze-Dried Chicken | Emergency Survival Bulk Food Storage Meat | Perfect for Lightweight Backpacking, Camping & Home Meals | USDA Inspected | 25-Year Shelf Life

Nutristore Freeze Dried Beef Dices | 80 Large Servings | Premium Quality | USDA Inspected | Amazing Taste | Perfect for Camping | Survival Food

Nutristore Freeze-Dried Sausage Crumbles | Emergency Survival Bulk Food Storage | Premium Quality Meat | Perfect for Lightweight Backpacking, Camping, Home Meals | USDA Inspected | 25 Year Shelf-Life

Nutristore Freeze-Dried Pulled Pork | Premium Quality Pre-Cooked Canned Meat | Survival Emergency Food Supply | Meat for Home Meals & Lightweight Camping | #10 Can | USDA Inspected | 25-Year Shelf Life (4-Pack)

ReadyWise Emergency Food Supply, Freeze-Dried Meat, Survival-Food Disaster Kit for Hurricane Preparedness, Camping Food, Prepper Supplies, Emergency Supplies, Entrée Variety-Pack Bucket, 60 Servings, Meat

Nutristore Premium Meat Variety Bucket | 60 Large Servings | Freeze-Dried Chicken, Ground Beef, Beef Dices, & Sausage | 25-Year Shelf Life | Made in USA | Emergency Survival Food Supply

  Manoeuvre oorlogsvoering - Er is "iets groots" op til

Zoals wij het zien, kunnen we nooit TE VEEL ‘drinkwater’ hebben, omdat onze familie en geliefden het zullen drinken als wij dat niet doen, en het kan het verschil maken tussen leven en dood:

Member’s Mark Purified Bottled Water 24 cases (16.9 oz. bottles, 40 pk.)

Nestle Pure Life 8 Oz. Purified Water, 48 Per Carton

Ice Mountain Brand Distilled Water, 127.99 oz

En met een nucleaire oorlog is de kans groot dat het elektriciteitsnet uiteindelijk uitvalt, en het net zelfs het doelwit kan zijn van een EMP-aanval, is het absoluut noodzakelijk dat wij een generator en brandstof hebben om ze aan de gang te houden. Enkele standaard generatoren die nu verkrijgbaar zijn en dichtbij zijn als een bestelling en levering aan huis zijn:

WEN DF475T Dual Fuel 120V/240V Portable Generator with Electric Start Transfer Switch Ready, 4750-Watt, CARB Compliant

DuroMax XP5500EH Electric Start-Camping & RV Ready, 50 State Approved Dual Fuel Portable Generator-5500 Watt Gas or Propane Powered, Blue/Black

WEN DF1100T 11,000-Watt 120V/240V Dual Fuel Portable Generator with Wheel Kit and Electric Start – CARB Compliant, Black

DuroMax XP13000E Gas Powered Portable Generator-13000 Watt Electric Start-Home Back Up & RV Ready, 50 State Approved, Blue/Black

Generac 7127 iQ3500-3500 Watt Portable Inverter Generator Quieter Than Honda, Orange/Black

DuroMax XP13000HX Dual Fuel Portable Generator-13000 Watt Gas or Propane Powered Electric Start w/CO Alert, 50 State Approved, Blue

Champion Power Equipment 200914 4250-Watt Open Frame Inverter Generator, Dual Fuel Technology

Generac 70432 Home Standby Generator Guardian Series 22kW/19.5kW Air Cooled with Wi-Fi and Transfer Switch, Aluminum

DuroMax XP13000E Gas Powered Portable Generator-13000 Watt Electric Start-Home Back Up & RV Ready, 50 State Approved, Blue/Black

En een paar andere items die nu beschikbaar zijn voor uw stroomuitval kits omvatten:

Rocky Mountain Cable 100 Foot Outdoor Extension Cord – 3 Prong Weather Resistant Heavy Duty Orange Vinyl 10 Amps / 1250 Watts – 16/3 – Ultra Flexible, Water & Flame Resistant – Durable (100 feet)

Clear Power 25 ft 14/3 SJTW 3 Outlet Heavy Duty Outdoor Extension Cord , Water & Weather Resistant, Flame Retardant, Yellow, 3 Prong Grounded Plug, CP10124

Extension Cord 15Ft Multiple Outlets 15 Feet Blue 14/3 SJTW, 14 Gauge Heavy Duty Indoor / Outdoor Power Cords ETL

Power Outage Emergency Kit

Etekcity LED Camping Lantern for Power Outages, Emergency Lights for Hurricane Storms Home, Camping Equipment Supplies Survival Kits, Battery Powered Operated Lanterns Lamp, 4 Pack

Emergency-Radio,Puiuisoul 4000mAh Weather Radios with Hand Crank & Solar Charging,3 Gear LED Flashlight,SOS Alarm, Portable Power Bank,AM/FM/NOAA,Motion Sensor Reading Lamp

Power-Bank-Portable-Charger-Solar – 36800mAh Waterproof Portable External Backup Battery Charger Built-in Dual QC 3.0 5V3.1A Fast USB and Flashlight for All Phone and Electronic Devices (Black)

Brandstofblikken:

Scepter USA 6792 Duramax 14 Gallon Flo-N-Go Fuel Caddy, Red

Eagle UI-50-FS Red Galvanized Steel Type I Gasoline Safety Can with Funnel, 5 gallon Capacity, 13.5″ Height, 12.5″ Diameter,Red/Yellow

Scepter FSCG552 Fuel Container with Spill Proof SmartControl Spout, Red Gas Can, 5 Gallon

En natuurlijk, zoals altijd hier bij ANP, als u ideeën of suggesties hebt voor onze andere lezers over nucleaire oorlogspreparatie of iets anders, laat ze dan achter in de commentaarsectie hieronder. Met wat het er naar uitziet dat Amerika in de toekomst onder Joe Biden gaat meemaken, kunnen uw opmerkingen levens redden.

Zoals eerder vermeld, wordt in elk van de onderstaande video’s gekeken naar bepaalde vaardigheden die we in de komende dagen nodig zouden kunnen hebben, waaronder suggesties voor het bouwen van een atoomschuilkelder thuis met Jay Whimpey van Provident Prepper in de eerste video. Jay is de voorzitter van de American Civil Defense Association en hij deelt met ons ook enkele tips voor het leven in een post-nucleaire wereld in de 2e video hieronder, terwijl de laatste video hieronder ook van Jay is met basiskennis over nucleaire fall-out en het bouwen van geschikte schuilplaatsen, informatie die we echt niet genoeg kunnen hebben in deze wereld waarin we nu leven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland evacueert Kherson: Vrouwen en kinderen en duizenden schoolkinderen vertrekken – Aftellen naar nucleair gebruik? (Video’s)
Volgend artikelOmgaan met nieuw ontwaakte anti-vaxxers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

61 REACTIES

 1. Lekkere angstzaaijerij hoor, de msm is er niks bij. Alsof je met een beetje plastiek en ducktape jezelf nog kan redden. Hou toch op.
  Fijn weekend iedereen.

 2. Als ik toevallig in het centrum van de nuke ben, scheelt dat crematie kosten.
  SVP graag boven op mijn pet knikkeren, het maakt niet uit wie dat ding naar beneden laat vallen. Op is op en weg is weg.

 3. Elke cultuurperiode is tot nu toe vernietigd met dat wat deze mensen in betreffende cultuur had moeten dienen!
  Uiteindelijk is het zelfvernietiging geweest.
  Uit afgunst. Of uit de handgelopen arrogantie.
  Altijd waren daar de eeuwige zelfde duistere krachten de daders als ook nu.
  Steeds vinden zij aanstichters in menselijke belichaming om hun doel al dan niet te bereiken.
  MAAR… Deze keer is de voozienigheid hen voor!
  Echt!
  De bom valt niet maar wordt onschadelijk gemaakt.
  Gebruik je schuilkelder als ruimte waar je nu wat voedsel kan opslaan

 4. Hiroshima en Nagasaki waren niet de enige steden die op een nucleaire traktatie werden verwelkomd, niet zolang geleden kon Yemen ook kennis maken met een tactisch nucleair wapen een kleine neutronenbom door de gezamenlijke inspanning van Amerika en Saudi-Barbarije who else? getroffen, zal deze kleine tactische wapens de angstporno tot ongekende hoogten laten stijgen, nou laat maar komen als er geen kruid tegen gewassen is.

  =======================================

  Russische generaal dreigt Rotterdamse haven te vernietigen

  Toen ik op zoek was naar de kwetsbare punten van Europa’s militair gezien uiterst belangrijke objecten, kan ik u het volgende vertellen, zegt Andrey Gurulyov, afgevaardigde van de Doema, voormalig plaatsvervangend commandant van het zuidelijk militair district van Rusland.

  Niet minder dan 40% van de ruwe olie wordt bijvoorbeeld ingevoerd en verwerkt door Nederland. Het is zo’n klein plekje dat het moeilijk te missen is. Als we zeggen dat kernwapens gebruikt kunnen worden, hoe kan een Kalibr-raket dan door Europa vliegen? Hij zal fluitend voorbij komen of hij kan worden gelanceerd vanaf een onderzeeër, vanaf een andere kant.

  Nauwe bondgenoot roept Russische media op om ‘Londen als eerste in WWIII aan te vallen’
  Een nauwe politieke bondgenoot en reservistische generaal van Poetin heeft opgeroepen om een ​​grote westerse stad Londen als eerste te treffen in de Derde Wereldoorlog.

  MP Andrey Gurulyov, 54, een lid van de defensiecommissie van het Russische parlement, pleitte voor de Russische invasie van de NAVO-Baltische landen.

  Op zender 1 van de staatstelevisie zei hij dat er geen andere manier was om te voorkomen dat het Westen de Russische exclave Kaliningrad blokkeerde.

  Zo’n stap zou de clausule vijf van de NAVO activeren en de Derde Wereldoorlog ontketenen.
  https://www.news.com.au/world/europe/close-ally-calls-on-vladimir-putin-to-strike-london-first-in-wwii-on-russian-media/news-story/b4025f801f9966ffa35e3595aaf79553

 5. Al die groene regeltjes!
  Verheug je en bid en stuur licht in de duisternis.
  Want Hod brweeht zijn hand. Dat is afgesproken dit keer.
  Dit keer blijft onze aarde intact met de mensen erop!

  • 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 zo een bom vaagt nederland van de kaart in een kwestie van minuten.
   Waar wil je schuilen dan en ok je hebt het overleeft ….. en dan ? Lekkere mad max wereld gaan bewonen 😑🥴😵 succes

 6. Ik heb de indruk dat alles aan het veranderen is. het covid narratief stuikt steeds sneller ineen tot Elon Musk die vandaag Starlink voor Oekraïne heeft uitgezet, tot Blackrock dat in grote problemen verkeert tot BankOfEngland die Liz Truss weg wil. Op de financiële markten wordt alles beslist, wij mensen zijn van géén tel maar de Davos cult begint te beseffen dat al hun planning géén rekening heeft gehouden met één factor…dat minstens 30% van de useless eaters, wij dus 🙂 het verzet nooit zullen opgeven en onze 30% groeit elke dag. Iedere dag ontwaken méér en méér mensen uit hun covid nachtmerrie. Zij zien, lezen horen EN voelen dat alles mis is met het doodshot van de Pfizer-killers! Er komt géén kernoorlog, er komt wel een afrekening met de Davos inbreeders..en zij beseffen het!

 7. Als je nu nog je kruipruimte af moet graven om het als schuilkelder te gebruiken ben je wel een beetje erg laat ermee. En met zwart plastic en ducktape je ramen en deuren dichtplakken heeft weinig tot geen zin, als je in de gevaren zone ligt. Er zal veel eerder een EMP komen en zo alle elektriciteit uitschakelt. Want dan kunnen er ook geen kernwapens meer gelanceerd worden. Want geen stroom geen elektronische communicatie meer, geen communicatie meer van satellieten voor de GPS begeleiding. Rusland heeft nog een stel oude straaljagers die een krachtige EMP kunnen uitvoeren. Dat hebben ze al eens bewezen toen bij een NAVO oefening in de Zwarte zee, toen de Amerikaanse vloot toen buiten werking gesteld werd daardoor.

  Maar dan zullen ook alle generatoren, zonnepanelen, energie centrales, windmolens, elektrische aangedreven en elektronica in voertuigen, overal waar een spoeltje inzit en IC’s defect zijn. En dan zal het weer vele jaren duren voordat er weer over een algemene stroom voorziening kunnen praten. Zo ook de gehele moderne maatschappij is dan verleden tijd. Een EMP heeft qua uitwerking het zelfde resultaat, de vijand is er niet meer. Want die kan niets meer iets uithalen en het volk sloopt dan alles en iedereen, om te kunnen overleven. Maar met enige verschil, dat het land zelf nog bewoonbaar is.

  • EMP zal niet snel komen tenzij door de zon.
   Die EMP zal ook hun QR-code, onze Phone, G5, G6,… onbruikbaar maken voor lange tijd.
   En daar hebben ze al heel veel moeite, centen, leugens,… ingestoken, haha.
   Ook hadden ze die allang via een smoesje kunnen gebruiken.
   Maar van mij mogen ze morgen een EMP loslaten, veel is allang ingepakt met lood.
   En het zal onze overlevingskansen zeer zeker vergroten.
   Liever alles herbeginnen dan zo verder te gaan.
   Alle metaal kost nu veel geld maar dat is nu een vorm van slim investeren.

  • Met kansberekening heeft free energy zoals medicijn tegen alle kankers klein maar wel reële kans dat het bestaat. Maar daarvoor moet je wachten na The Great Reset want ons huidig achterlijk systeem laat dit niet toe. Uiteraard ook in het nieuw systeem zal het niet voor onze bek zijn maar ze gaan daarmee wel naar buiten komen. Maken goedkoop elektriciteit die ze aan ons duur verkopen, zeer goede batterijen en lampen die wel >1000 jaar branden gaan ze aan ons verhuren.
   Ook zullen al onze elektronische apparaten plots wel vele jaren blijven werken… omdat we die huren.
   Nu moeten ze zo snel mogelijk defect geraken terwijl dit wel de aarde naar de bliksem helpt!
   Geen enkele groene partij die daarover klaagt, haha
   De free energy of de zon zullen wij moeten huren.
   Maar wanneer iemand mij een boek wilt verkopen om daar aan te komen dan weet mijn gezond brein hoe laat het is… Als ik die free energy morgen kan vinden dan moet ik geen boek meer schrijven en hopen dat iemand mijn boek wilt kopen, haha
   Ik verkoop mijn uitvinding op slimme wijze of wil ik echt de kleine man helpen zet het dan op internet als open source !!!
   Dus stop om te geloven in die boeken onzin en gebruik je brein een klein beetje! Tenzij je daarin aandelen hebt.
   Ik gok dat je ook een gelovige zijt, want die geloven best veel onzin.

   • Q Jossi oktober 14, 2022 at 21:56,
    Als jij een een uitvinding doet zijn er 3 mogelijkheden. 1) de gevestigde order ziet er wel brood in en koopt het van jou. 2) de gevestigde order ziet er niets in en jij mag door knutselen aan je uitvinding. 3) de gevestigde order ziet jouw uitvinding als een grote concurrent en jij wordt wakker in de woestijn of krijgt een dodelijk auto ongeluk.

    De nulpunt energie bestaat al eeuwen, dat klopt heel Tatarië zo’n 500 jaar geleden gebruikte deze ether energie. Met de zogenaamde moddervloed is deze beschaving compleet van de aardbodem verdwenen. Zo ook helaas de kennis ervan verdwenen.

    Met wat antenne techniek kun je nu nog steeds met kristallen elektriciteit uit de lucht halen. Nu zijn er veel meer frequenties in de lucht, waar jij vanaf kunt tappen. Hoe denk je anders dat het mobiele netwerk van je mobieltjes werken, via de ether in de lucht. Omdat altijd waterstof deeltjes in de lucht zit, wat uitermate goed geleid en altijd een magnetisch veld om zich heen heeft, kun je met een kristalontvanger elektriciteit uit de lucht halen.

    Deze kleine capaciteit kun je oppompen met condensators en dubbel of meervoudige gewikkelde DC/DC spoelen. Zodat je zowel het voltage, als het ampèrage kunt oppompen tot de gewenste waarde. Vele denken dan direct dat het niet mogelijk is, omdat dit tegen onze aangeleerde wijsheden ingaat. Dat is bewust zo aangeleerd om binnen de afgekaderde vlakjes te blijven. Want u mag dat eigenlijk niet weten, dat je meer dan 100% efficiëntie kunt behalen hiermee.

    Je kunt zelfs met deze techniek ongeveer 100 uur met een knoopbatterij van 3 volt en 230mAh, lampen op 230 volt en 40 watt laten branden. We worden gewoon voor de gek gehouden dat stroom zo kostbaar is. Maar dit wordt bewust gedaan om zo macht over de bevolking te houden en er mega aan te verdienen. Als de energie gratis voor iedereen in onbeperkte hoeveelheden aanwezig zouden zijn, dan zou energie geen machtsmiddel zijn zoals nu.

    • Ja, gij hebt ook Nikola Tesla gelezen.
     Bliksem is een elektrische ontlading tussen de negatief geladen onderkant van een wolk en de neutrale aarde. Tesla wilde ook energie uit de lucht halen maar heeft het moeten opgeven.
     Nu willen ze energie uit de piepkleine waterdruppeltjes halen door hun ladingsverschil.
     Dacht dat ze dat hygroelektriciteit noemen (elektriciteit uit luchtvochtigheid).
     Staat dus nog lekker in zijn kinderschoenen en die energie is pover.
     Ons lichaam produceert meer stroom.
     Denk dat we nog steeds beter af zijn met zonnepanelen want dat is ook een vorm van free energy en zijn we uitgepraat.
     Met 10 of 20 mobieltjes in een cirkel kan je waarschijnlijk een ei koken in de midden.
     Je mobieltje heeft een batterij, je steekt energie ook in de zender en je mobieltje is ook een ontvanger.
     Uiteindelijk kunnen we hier niet spreken over free energie.
     Al eens gezien wat voor dikke kabels nodig zijn naar die zenders? Vooral 5G of 6G dan.
     De formule E=mc^2 of E= 9.10^16 Joule/kg massa is wel mooi.
     Uit deze formule het nodige af te tappen en om te zetten in bruikbare energie is een ander paar mouwen.

     • Quote “De nulpunt energie bestaat al eeuwen… Zo ook helaas de kennis ervan verdwenen.”
      Tja, dat klinkt best raar, niet?
      Ik ben niet de juiste persoon om zoiets te vertellen.

   • Doe geen moeite, ik ben redelijk goed thuis in deze materie en kwam enorm veel bullshit tegen.
    Ook koos ik voor je nr. 1 en nr. 3 kan maar dat is meer voor mensen die niet weten hoe te onderhandelen, zeer koppig zijn of vooral uit de films of boeken.
    Je denkt vrij beperkt want er zijn veel meer mogelijkheden.
    Maar hier heb je een klassieker (nr.4).
    Meestal zal je netjes gecontacteerd worden omdat zoiets bestaat als een patent.
    Een patent over de hele wereld kost je veel geld en je hebt investeerders nodig.
    Tussen de investeerders neem je ook iemand van de gevestigde order(concurrent)…
    Je kan zelfs iemand nemen uit China, Rusland, enz. want we hebben het hier over free energy.
    En ben je buiten een uitvinder ook een denker dan gaan veel deuren voor je open.
    En elke bedrijfsleider kan morgen ook vermoord worden door een ontevreden werknemer.
    De kunst is nu dat je de meeste stemmen kan behouden, het is tenslotte jouw uitvinding.
    Droevig maar je kan ook bij 50 notarissen documenten ondertekenen waar de notaris een pakket of USB (met je uitvinding) na je dood naar de concurrent moet afleveren.
    Ook familie kan deze taak tot zich nemen.
    De gevestigde order weet ook wat je mogelijkheden zijn en zullen daarom niet onmiddellijk iemand huren om je koud te maken. Dat gebeurd meer in films.

    Ik koos ook eventueel voor opensource omdat ik uiteraard ook weet waar je kan belanden, haha.
    Opensource moet je heel langzaam beginnen/opbouwen, je laat iedereen wat mee denken, jij geeft dan wat tips en bestuurd stiekem het geheel. Dus nooit een afgewerkt prototype of concept publiceren. Er zijn zoveel manieren om iets aan de mensen te brengen maar veel nemen de foute wegen. Maar ook bij opensource zal iemand je uiteindelijk opbellen en voorstellen doen.
    Het leuke is dat je hier redelijk goed beschermt bent want je hebt ondertussen heel veel mailboxen verzameld. Eén druk op de knop en iedereen ontvangt gratis een afgewerkt product in zijn mailbox.
    Gevestigde order zal hier ook voorzichtig zijn want weten ook wat je mogelijkheden zijn.
    Ze kunnen meer en meer controleren maar nog steeds niet alles.
    Jij bent als uitvinder of zelfs als misdadiger ze steeds 1 stapje voor.
    Je uitleg over Tatarië en ff snel energie uit de lucht halen mag je bij mij eens komen voordoen, ik wil daarvoor zelfs betalen als het werkt.
    Ik heb daarvoor veel te veel testen gedaan en draaide steeds uit op onzin.
    Ook die motor met magnetic shielding heb ik mij goed laten vangen.
    En 100 uur met een knoopbatterij van 3 volt en 230mAh, lampen op 230 volt en 40 watt laten branden is de beste grap ooit! Ja, op YouTube is idd alles mogelijk.
    Vraag mij af wat jij hier nog komt doen met al je kennis?

   • Mijn beste test die wel werkte was volgende :
    Je maakt 2 gelijke driehoeken uit 1,5mm koperdraad waarvan één zijde 30cm is.
    Deze worden door 3 andere stukken van 10cm op de hoeken boven elkaar gemonteerd.
    Je wikkelt nu rond de beide driehoeken dunne aluminiumfolie.
    In midden driehoeken is het open.
    Je koppelt nu een dunne koperdraad aan de bovenste driehoek en ook ééntje aan de onderste.
    Je hebt nu een plus en een min.
    Ik nam toen… de hoogspanning uit een zware CRT pc monitor en verbond daaraan de plus en de min. Wanneer je nu die hoogspanning in het stopcontact steekt dan begint die driehoek echt te zweven in de kamer.
    Mijn fantasie sloeg natuurlijk onmiddellijk op hol en moest dringend middel vinden om deze driehoek te besturen want die ging zeer wild tekeer.
    De eerste vraag was waarom die kon vliegen zonder propeller(s)?
    Beste uitleg die ik kon bedenken is dat de elektronen rond die aluminium circuleren en zo die driehoek optillen of liften.
    Mijn vreugde was van korte omdat de kracht/lift amber genoeg was om een zeer dunne stylo te tillen, terwijl de zware hoogspanning aan boord moet, haha.
    Ook na veel schaalmodellen bleek dat onmogelijk tenzij je dus een hoogspanning kan maken uit het niets. Er is een verhouding tussen de grote van de driehoek en de hoogspanning.
    Stel hierbij dat je dan nog een behuizing moet maken voor tegen de weersinvloeden en bemanning met allerlei apparaten aan boord.
    Mij was het duidelijk; je kan een vorm/voorwerp laten vliegen zonder beweegbare delen en enige wat je nodig hebt is hoogspanning.
    Dat is mijn enige reden om beetje te geloven dat vliegende schotels bestaan en gemaakt worden in Area 51. De vraag is dan wel waarom komen ze er niet mee naar buiten?
    Ik daag je graag uit!
    Laat nu met al je – energy kennis – mijn driehoeken vliegen met energiebron aan boord. Ik gaf je de basis en de onderdelen zijn goedkoop.
    Dat moet voor jou een makkie zijn. En publiceer dat op YouTube, je zal beter verdienen dan een boek. Let op! Deze test is niet ongevaarlijk en op eigen risico!
    Alvast veel succes!

  • Klopt. Een van de argumenten om de eu in te voeren was het dreigement dat we zonder eu oorlog zouden krijgen. Nu is er een oorlog juist door de eu.

 8. Moet er niet aan denken een atoombunker te bouwen en apocolypse style te overleven, wat voor fucked up wereld is dat dan,letterlijk de hel. Gelukkig denk ik eerder dat die psychopaten hier alsnog voor worden afgerekend en zo niet jammer dan, ik vrees de dood toch niet. In een globalisten wereld vol met ranzige pedo’s,lbgt+ groomers en vaxpushers willen sommige ook niet te leven mochten die winnen..Dan mogen ze komen maar dan gaan er sommige wel actief jagen op bepaalde entiteiten en personen die ons hierin hebben gerold en hebben meegewerkt, en nemen er zoveel mee als ze kunnen denk ik zo …

 9. Wat als Poetin tactische kernwapens inzet? Gaat Amerika de bezette gebieden bestoken met kernwapens? Uiteraard niet, het heeft geen zin om gebieden te heroveren de je onleefbaar hebt gemaakt. Slechts twee opties:
  1. Strategische kernwapens op Sint-Petersburg of Moskou.
  2. Grondtroepen die aan de oorlog deelnemen. In beide gevallen zal Amerika schuldig zijn aan een nucleaire escalatie, wat door iedereen die het overleefd veroordeeld zal worden. M.a.w. Amerika staat volkomen machteloos. Tijd om te onderhandelen met Poetin!

  • Ik zie het voor niemand positief in, maar wat de Amerikaanse ex-generaal Ben Hodges zegt is pure nonsens: “Aan het eind van de zomer staat het Oekraïense leger terug op de Krim” Ik denk eerder dat de Krim dan een nucleair kerkhof zal worden. Vergeet de lijfspreuk van Poetin niet: als ik het niet kan hebben zal niemand het hebben. Het is dan zoals een man die zijn ontrouwe echtgenoot niet kan terugwinnen en haar doodt om vervolgens zelfmoord te plegen. Denk aan Hitler in zijn Berlijnse bunker.

   • Adolf Hitler heeft geen zelfmoord gepleegd en met hulp van het vaticaan is hij via een klooster in Galicië (Spanje) gevlucht naar màxima’s vaderland Argentinië.
    Jozef Stalin heeft dit tijdens de conferentie in Potsdam in juli 1945 verteld aan de Amerikaanse president Harry S. Trumann.

 10. Kleine,onbelangrijke opmerking;
  die Bidon,hé;
  het lijkt wel of ie daar 2 gitzwarte gaten kijkt in plaats van door ogen in z’n kop.
  Het is toch geen demoon,hé? 😉
  Of een soort van hybride reptiel-menswezen
  Valt me soms ook wat bij iemand als Kraag op + een beetje bij Rotte , maar dan ietsje anders; wat (reptielachtige) kraalogen..

 11. Zorg erook door dat je voldoende niacine is vitamine b3 in huis hebt. dit om eventuele straling uit te runnen maar geen niacinemide, dat doet niets

 12. Ik bouw helemaal niks en ga bij mijn vriendin zitten en als die bo valt vanwege een paar idioten, dan moet dat maar. We zullen het zien, maar ik geloof er net zo min in als in de vaccinatie tegen Covid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in