Het lukraak schieten op Israëli’s door Hamas en andere Palestijnse verzetsorganisaties, de ontvoering van burgers, het spervuur van raketten op Israël, droneaanvallen op een verscheidenheid aan doelen van tanks tot geautomatiseerde mitrailleursnesten, zijn de vertrouwde taal van de Israëlische bezetter. Israël spreekt deze met bloed doordrenkte taal van geweld al tegen de Palestijnen sinds zionistische milities meer dan 78 procent van het historische Palestina in beslag namen, ongeveer 530 Palestijnse dorpen en steden verwoestten en ongeveer 15.000 Palestijnen doodden in meer dan 70 bloedbaden. Tussen 1947 en 1949 werden ongeveer 750.000 Palestijnen etnisch gezuiverd om in 1948 de staat Israël te creëren, schrijft Mr. Fish.

Israëls antwoord op deze gewapende invallen zal een genocidale aanval op Gaza zijn. Israël zal tientallen Palestijnen doden voor elke gedode Israëli. Honderden Palestijnen zijn al omgekomen bij Israëlische luchtaanvallen sinds de lancering van “Operatie Al-Aqsa Vloed” op zaterdagochtend, waarbij 700 Israëli’s omkwamen.

Premier Netanyahu waarschuwde de Palestijnen in Gaza op zondag om “nu te vertrekken,” omdat Israël “alle schuilplaatsen van Hamas in puin zal veranderen.”

Maar waar moeten de Palestijnen in Gaza heen? Israël en Egypte blokkeren de landgrenzen. Er is geen uitweg door de lucht of over zee, die door Israël worden gecontroleerd.

De collectieve vergelding tegen onschuldigen is een bekende tactiek van koloniale overheersers. Wij gebruikten het tegen inheemse Amerikanen en later op de Filipijnen en in Vietnam. De Duitsers gebruikten het tegen de Herero en Namaqua in Namibië. De Britten in Kenia en Malaya. De Nazi’s gebruikten het in de gebieden die zij in de Sovjet-Unie, Oost- en Midden-Europa bezetten. Israël volgt hetzelfde draaiboek. Dood voor dood. Gruwel voor gruwel. Maar het is altijd de bezetter die deze macabere dans initieert en stapels lijken inruilt voor hogere stapels lijken.

Dit is niet om de oorlogsmisdaden van beide partijen te verdedigen. Het is niet om zich te verheugen over de aanvallen. Ik heb genoeg geweld gezien in de Israëlische bezette gebieden, waar ik zeven jaar lang verslag heb gedaan van het conflict, om geweld te verafschuwen. Maar dit is de bekende ontknoping van alle koloniale projecten. Regimes die door geweld worden ingevoerd en in stand gehouden, veroorzaken geweld. De Haïtiaanse bevrijdingsoorlog. De Mau Mau in Kenia. Het Afrikaans Nationaal Congres in Zuid-Afrika. Deze opstanden slagen niet altijd, maar ze volgen bekende patronen. De Palestijnen hebben, net als alle gekoloniseerde volkeren, volgens het internationaal recht recht op gewapend verzet.

  Biden beëindigt levensreddende hulp aan Palestijnen op basis van Israëlische beschuldigingen tegen UNRWA

Israël heeft nooit enig belang gehad bij een rechtvaardige regeling met de Palestijnen. Het bouwde een apartheidsstaat en heeft gestaag steeds grotere stukken Palestijns land in beslag genomen in een slow motion campagne van etnische zuivering. In 2007 veranderde het Gaza in de grootste openluchtgevangenis ter wereld.

Wat verwacht Israël, of de wereldgemeenschap? Hoe kun je 16 jaar lang 2,3 miljoen mensen in Gaza opsluiten, van wie de helft werkloos is, op een van de dichtstbevolkte plekken op aarde, het leven van de bewoners, van wie de helft kinderen, terugbrengen tot een bestaansminimum, hen beroven van medische basisvoorzieningen, voedsel, water en elektriciteit, aanvalsvliegtuigen, artillerie, gemechaniseerde eenheden, raketten, marinekanonnen en infanterie-eenheden gebruiken om willekeurig ongewapende burgers af te slachten en geen gewelddadige reactie verwachten? Israël voert momenteel golven van luchtaanvallen uit op Gaza, bereidt een grondinvasie voor en heeft de stroom naar Gaza afgesneden, die gewoonlijk maar twee tot vier uur per dag werkt.

Veel van de verzetsstrijders die in Israël infiltreerden, wisten ongetwijfeld dat ze gedood zouden worden. Maar net als verzetsstrijders in andere bevrijdingsoorlogen besloten ze dat als ze niet konden kiezen hoe ze zouden leven, ze zouden kiezen hoe ze zouden sterven.

Ik was goed bevriend met Alina Margolis-Edelman, die deel uitmaakte van het gewapende verzet in de opstand in het getto van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog. Haar man, Marek Edelman, was de plaatsvervangend commandant van de opstand en de enige leider die de oorlog overleefde. De nazi’s hadden 400.000 Poolse Joden opgesloten in het getto van Warschau. De opgesloten Joden stierven met duizenden door honger, ziekte en willekeurig geweld. Toen de nazi’s de overgebleven Joden naar de vernietigingskampen begonnen te transporteren, vochten de verzetsstrijders terug. Niemand verwachtte te overleven.

  WOIII Alarm! Biden-regime treft voorbereidingen om 2.000 Amerikaanse troepen naar Israël te sturen

Na de oorlog veroordeelde Edelman het zionisme als een racistische ideologie die gebruikt werd om de diefstal van Palestijns land te rechtvaardigen. Hij koos de kant van de Palestijnen, steunde hun gewapende verzet en ontmoette regelmatig Palestijnse leiders. Hij ageerde tegen Israëls toe-eigening van de Holocaust om de onderdrukking van het Palestijnse volk te rechtvaardigen. Terwijl Israël zich tegoed deed aan de mythologie van de getto-opstand, behandelde het de enige overlevende leider van de opstand, die weigerde Polen te verlaten, als een paria. Edelman begreep dat de les van de Holocaust en de getto-opstand niet was dat Joden moreel superieur zijn of eeuwige slachtoffers. De geschiedenis, zei Edelman, is van iedereen. De onderdrukten, inclusief de Palestijnen, hadden het recht om te vechten voor gelijkheid, waardigheid en vrijheid.

“Jood zijn betekent dat je altijd achter de onderdrukten staat en nooit achter de onderdrukkers,” zei Edelman.

De opstand van Warschau heeft de Palestijnen lang geïnspireerd. Vertegenwoordigers van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) legden altijd een krans bij de jaarlijkse herdenking van de opstand in Polen bij het monument van het getto van Warschau.

Hoe meer geweld de kolonisator gebruikt om de bezette te onderwerpen, hoe meer hij zichzelf in een monster verandert. De huidige regering van Israël wordt bevolkt door Joodse extremisten, fanatieke zionisten en religieuze dwepers die de Israëlische democratie ontmantelen en oproepen tot het op grote schaal verdrijven of vermoorden van Palestijnen, inclusief degenen die binnen Israël wonen.

De Israëlische filosoof Yeshayahu Leibowitz, die door Isiah Berlin “het geweten van Israël” werd genoemd, waarschuwde dat als Israël kerk en staat niet zou scheiden, er een corrupt rabbinaat zou ontstaan dat het Jodendom zou vervormen tot een fascistische cultus.

“Religieus nationalisme is voor religie wat nationaalsocialisme was voor socialisme,” zei Leibowitz, die in 1994 overleed.

Hij begreep dat de blinde verering van het leger, vooral na de oorlog van 1967 waarbij de Sinaï, Gaza, de Westelijke Jordaanoever (inclusief Oost-Jeruzalem) en de Golanhoogte van Syrië werden veroverd, gevaarlijk was en zou leiden tot de uiteindelijke vernietiging van Israël, samen met elke hoop op democratie.

  Relschoppers luchthaven Makhachkala worden naar Speciale Militaire Operatiezone in Oekraïne gestuurd

“Onze situatie zal verslechteren tot die van een tweede Vietnam, tot een oorlog in voortdurende escalatie zonder vooruitzicht op een uiteindelijke oplossing,” waarschuwde hij.

Hij voorzag dat “de Arabieren de werkende mensen zouden zijn en de Joden de bestuurders, inspecteurs, ambtenaren en politie – voornamelijk geheime politie. Een staat die regeert over een vijandige bevolking van 1,5 miljoen tot 2 miljoen buitenlanders zou noodzakelijkerwijs een geheime politiestaat worden, met alles wat dit betekent voor onderwijs, vrije meningsuiting en democratische instellingen. De corruptie die kenmerkend is voor elk koloniaal regime zou ook heersen in de staat Israël. Het bestuur zou enerzijds Arabische opstanden moeten onderdrukken en anderzijds Arabische Quislings moeten werven. Er is ook goede reden om te vrezen dat de Israëlische Defensiemacht, die tot nu toe een volksleger was, als gevolg van de transformatie in een bezettingsleger zou ontaarden, en dat haar commandanten, die militaire gouverneurs zullen zijn geworden, op hun collega’s in andere naties zouden gaan lijken.”

Hij zag dat een langdurige bezetting van de Palestijnen onvermijdelijk “concentratiekampen” zou voortbrengen.

“Israël,” zei hij, “zou het niet verdienen om te bestaan, en het zal niet de moeite waard zijn om het in stand te houden.”

De volgende fase van deze strijd zal een massale industriële slachtcampagne in Gaza door Israël zijn, die al begonnen is. Israël is ervan overtuigd dat meer geweld de Palestijnse aspiraties eindelijk zal verpletteren. Israël vergist zich. De terreur die Israël toebrengt, is de terreur die het zal krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

“Dood aan de christenen!” Christenen in Israël door extreme Joden aangevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCNN: Poetins strategie om het Westen uit te putten in Oekraïne werpt vruchten af
Volgend artikelDeze verdorven wereld – Vallen voor de nieuwe trend is net zo makkelijk als de normies het laten lijken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

146 REACTIES

 1. Land voor vrede
  En als we even inzoomen op de Gazastrook zijn de verwijten aan Israël helemaal bizar. In 2005 trok Israël zich terug uit dit gebied in de hoop dat ‘land voor vrede’ zou werken. Joodse bewoners moesten vertrekken en hun bloeiende bedrijven werden aan de Palestijnen gegeven. Binnen een paar dagen werd dit kostbare geschenk vernield door extremisten.

  De Gazastrook werd niet een ‘Singapore aan de Middellandse Zee’, zoals sommigen hoopten, maar een terreurnest van waaruit Israël talloze keren aangevallen werd. Israël bouwde ter verdediging niet alleen schuilkelders en het beroemde Iron Dome om de burgerbevolking te beschermen, maar voerde ook diverse militaire operaties uit in de Gazastrook. De strook wordt ook streng bewaakt om invoer van wapens en materieel en infiltratie van Israël te voorkomen.

  Degenen die zich aan deze maatregelen storen, mogen zich afvragen hoe zij zouden reageren als Vlaanderen een regering had die openlijk uit was op de vernietiging van Nederland, en in de loop van de afgelopen twintig jaar tienduizenden raketten zou hebben afgevuurd op Brabant en Limburg.

  https://opiniez.com/2023/10/08/hamas-pleegt-afschuwelijke-oorlogsmisdaden-in-israel/maaikevancharante/

  • Ja, zo wordt het de kindertjes op school geleerd. Als blamage in het gezicht van de werkelijkheid.
   Een voorbeeldige Israëlische havik als Ariel Sharon was wat dat betreft een stuk eerlijker over zijn en het Israëlische basisstatement: “Alle Arabieren de zee in, te beginnen met de Palestijnnen”. Letterlijk. Oog om oog, tand om tand. Geheel naar het voorbeeld van het met bloed doordrenkte Oude Testament.

   Het ‘kostbare geschenk’ Gaza was bedoeld als van alle kanten geïsoleerd concentratiekamp en voorportaal van de hel, waarin Israël met twee vingers in de neus definitief zou kunnen afrekenen met Hamas, het meest hardnekkige verzet van de Palestijnen. Een herhaling van de genocide die de Joden zelf aan de lijve hadden ondervonden van de nazi’s.

   Nu was ‘Gods Uitverkoren Volk’ zélf de dader, nog afgezien van de onmenselijke bezetting van de Westoever en de talloze deportaties van Palestijnen naar uitzichtloze kampen in omringende landen.

   Boekenkasten vol zijn erover geschreven, ontelbare malen lapte Israël veroordelingen door de VN wegens schending van menselijk en internationaal recht aan zijn laars. Steeds patriarchaal beschermd door grote broer Amerika. De huichelachtige mantra van die kant klinkt ook nu nog en wordt telkens in koor herhaald door de brave bondgenoten die zélf kilo’s boter op het hoofd hebben: “Israël heeft het recht om zich te verdedigen”. Hebben de Palestijnen dat recht niet?!

  • Israel zou zich teruggetrokken hebben uit de Gaza strook!! De Gazastrook strekte zich uit tot +/- Jeruzalem: zie de kaart van 1947, dan weet je dat dit een grove leugen is.

  • Beste Bart, natuurlijk is dat de geschiedenis.
   Heb je wel eens aan de paralelle geschiedenis gedacht.
   1. Al die US/UK oorlogen in het Midden Oosten hebben de explosieven naar Europa gebracht.
   2. Tijdens het Oekraine conflict zijn er massaal lontjes geleverd die via de zware markt in Europa terecht zijn gekomen.
   3. Nu met het nieuwe conflict kiest Europa (onder druk van de US/politieke correctheid) een bepaalde kant en dat is volgens mij het vlammetje en het derde element dat de boel laat ontploffen.
   Oftewel dag Europa.
   Het conflict is gewoon weer een bloedbad dat eigenlijk een heel ander doel dient.

   • Rommelaar,
    Bert is niet van deze wereld. Hij is door God gestuurd, en denkt dat hij de waarheid in pacht heeft. Ik heb hem al vaker betrapt op nepnieuws, die stoere bink (Kleerkast)

  • Uw voorbeeld is nogal ongelukkig gekozen.
   Waarom zou Vlaanderen uit zijn op de vernietiging van Nederland?

   ’t Is niet zo dat we “via de Benelux” jaarlijks 13 mrd Vlaams belastinggeld naar Nederland zien vloeien. Maar “via Belgie” vloeit er wel zoveel jaarlijks naar Wallonie. Gemiddeld kost Wallonie ruim 500 per maand aan een Vlaams gezin van 3.

   Herinner je je nog hoe heftig de Nederlanders zich (m.i. terecht) verzetten ca. 10 jaar geleden toen hulp aan Griekenland hen geld ging kosten? Welnu, Wallonie kost Vlaanderen een veelvoud daarvan en niet slechts eenmalig doch jaar in, jaar uit.

   Nog geen reden om rakketten af te vuren op onschuldige burgerslachtoffers maar wel om een eind te maken aan deze uitzuigerij. Net zoals B zich ooit van NL afscheidde (en daar hebben Walen alle begrip voor als deel van hun “Belgische nationale geschiedenis”), zo zou Vlaanderen zich van Belgie moeten afscheiden (dat zouden de Walen dus zeker moeten, begrijpen). Ik ben voorstander van een beschaafde en geweldloze vreedzame splitsing zoals toen Tsjechie en Slovakijke uit elkaar gingen.

 2. Het joodse land is hen door God gegeven. En daar veranderd niemand wat aan. Israel zal altijd blijven bestaan met Jeruzalem als hoofdstad. De satan probeert het uitverkoren volk van God uit te roeien maar zal hem niet lukken. God waakt over zijn volk.

  • Ik denk dat God dan een Engelsman is, want god is een verzinsel van enkelen en gegeven is er al helemaal niks, al ruim 2000 jaar slachten ze elkaar af voor een stukje zand en rotsen omdat het belangrijk zou zijn…..

   En Satan bestaat enkel in het hoofd van hen die God er ook in hebben gestopt, afgerichte wezens , geconditioneerd om te denken volgens schrift en regels.

   Hier hebben we die shit niet nodig, de enige reden van de bijbel is om mensen te onderdrukken met meer aan gelul dan het hoofd kan bevatten….overdosis bull van een sekte…

   wees mens, geen getraind dier.

    • ….een idioot geloofd alles wat word verteld omdat ergens iemand het heeft opgeschreven….ik geloof wel in dingen maar niet in een Bijbel of ander sektegebral…..ik geloof in wat ik zie, voel en denk. En soms geloof ik in andere mensen….

     • Het geloof is er bij deze mensen vanaf de geboorte er bij ingestampt.
      Elk gesprek of een poging daartoe is zinloos.
      Ze kunnen niet meer anders.

    • Blijkbaar gaan de gedachten niet verder dan het kerkbezoek op zondag’s het gezellig bijeen komen en de donderpreken aanhoren van de dominee, welke meestal op angst zijn geënt, ik zie ze regelmatig op zondag lopen, de heren in hun zwarte pakken, vrouwen in lange rokken tot op de enkels met hun gedempt frivole hoeden er is zelfs een hoedenzaak speciaal voor de gereformeerde groep mensen die altijd op de SGP stemmen en de meerderheid van de stemmen heeft in de gemeente, daarom zijn de ongelovigen gezegend met een steeds in aantal toenemende zgn. vluchtelingen.

   • Je weet helemaal niet wat in de bijbel staat. Lees maar eens en dan kom je erachter, dat het geen verzinsel is. De reactie boven jou, daar ben ik het helemaal mee eens.

  • Uitverkoren volk? Ga toch weg…als jullie het uitverkoren volk zouden zijn dan waren jullie wel wat vriendelijker naar niet joden..de talmut is duidelijk over hoe jullie denken over alles wat niet joods is.
   Rare praatjes…

   • God lacht om jouw opmerking.

    Israël zal nooit geweld plegen, ze reageren alleen maar op agressiviteit van hun tegenstanders. Als je goed kijkt wat er in de wereld gebeurt, zul je zien dat de meeste oorlogen nu door de Islam gevoerd worden. Zij zorgen voor verderf!!

    • Moorden in naam van god en de staat en roepen dat je uitverkoren bent is overal altijd goedgepraat : het blijft echter moorden, welke god je ook aanbid. De vraag is: wat schiet je ermee op?

      • Juist! Met angst en geweld..welke god regeert met angst en geweld? Zoals bv Abraham die zn zoon moest offeren…..geintje,…hoeft niet, was alleen maar een test! Is dat de GOD van onvoorwaardelijke liefde? Nee, de scheppergod met vele namen, alles behalve liefdevol maar wel wraakzuchtig en kleinzielig! Klinkt mij als een satan..

       • Wat dan ook een creatie is van dat zelfde verzinsel.
        Een schepping noemen sommige zo iets.
        Zonder satan bestaat er geen god, en andersom.

       • Niemand heeft ooit uit zichzelf bedacht, kom laat ik eens gaan bidden en bedenken dat er iets bestaat wat mij kan helpen als ik het even niet meer weet.
        En ons komt redden als het slecht afloopt.
        Helemaal niemand.
        Je zal geloven en anders op de brandstapel of je kop er af.

     • met al van je reacties ben ik akkoord..helemaal voor 1000% je eerste reactie was/is de mooiste…de bijbel onzin is hallucinante angst en sex porno..de meest sympathieke in dit verzinsel is de Duivel…die straft tenminste nog de Sechterikken..🤗 zonder gekheid vd geschreven vooroorlogse onzin..de Wereld draait door en de Boomerang is hét wapen van Alle tijden..😁🖕🪃🪃🪃🪃

    • @Gerart – Zeg Gerritje, je lult als een dronken aardbei. De staat Israel is ontstaan middels de terroristische acties van erkende notoire terroristen:

     The HyperTexts

     Israeli Prime Ministers who were Terrorists and War Criminals

     Why does Israel keep electing terrorists and proponents of racism, apartheid, ethnic cleansing and genocide to its highest offices?

     David Ben-Gurion — #1 — he commanded the ethnic cleansing of 750,000 Arabs during the destruction of hundreds of Palestinian villages in 1948
     Levi Eshkol — #2 — he presided over the ethnic cleansing of 250,000 Palestinians
     Menachem Begin — #3 — he was the preeminent terrorist in the Middle East … until Ben-Gurion and Eshkol surpassed him
     Ariel Sharon — #4 — a murderous war hawk, he was responsible for massacres at Qibya, Sabra and Shatila
     Benjamin Netanyahu — #5 — he was responsible for the deaths and mutilations of thousands of children during Operations Cast Lead, Pillar of Defense and Protective Edge
     Yitzhak Shamir — #6 — he had British and Swedish nobles murdered for seeking to have Arabs treated as equals of Jews
     Ehud Barak — #7 — a cross-dressing assassin, he participated in death squads that killed women, policemen and a poet known as “The Conscience”
     Golda Meir — #8 — she threatened to destroy the world with nukes during a BBC interview and more than once insisted that Palestinians “did not exist” as a people
     Shimon Peres — #9 — he aggressively pursued nuclear weapons and succeeded in delivering them
     Yitzhak Rabin — #10 — he signed an order for the children of Lydda to be ethnically cleansed “quickly, without attention to age”
     Yigal Allon — #11 — he served in Special Night Squads which tortured and killed “without compunction”
     Ehud Olmert — #12 — he presided over the 2006 invasion of Lebanon, which killed 1,300 people and displaced more than a million others
     Moshe Sharett — #13 — he was a staunch proponent of compulsory population transfer (ethnic cleansing)

     Zie hier voor meer: https://web.archive.org/web/20160324101421/https://www.thehypertexts.com/Israeli%20Prime%20Ministers%20Terrorists%20Nakba.htm

   • En dat is precies die enge zionisten denkwijze. Je god heeft hen het land gegeven per m2 en het omringende land dan is zeker door allah gegeven aan de moslims? Sowieso klopt er al geen moer van dan een joods land temidden van de arabische landen huist. Als Afganistan op de plek van Zwitserland zou begeven dan zou jullie eeuwig klagen, maar een Isreal in het arabische midden oosten is een heilig stukje gegeven aan de uitverkore, de rest telt niet, vet ziek!

    • oh shit nu lijk ik op een buitenlander, want er staan natuurlijk een paar spelfouten in. Als ik typ dat er een pot goud te vinden is als je op de plek doorzoekt, maar er een paar spelfouten inzitten begrijp je dan de context niet? Natuurlijk wel anders ben je zo dom als het achter-end van een varken

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 wat moet je hier toch op reageren, op zo een gehersenspoelde reactie.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • De optelsom komt uit op 11 en daar raak ik het spoor bijster.

   Operation Overlord aka de invasie in Normandië was op 06.06.1944 en begon ook om 06:06 uur.

   • ze doen het altijd

    De dag van de aanval: 11
    De datum van de aanval, 11 september of 9/11 = 9 + 1 + 1 = 11
    911 is noodnummer = 9 + 1 + 1 = 11
    11 september is de 254e dag van het jaar: 2 + 5 + 4 = 11
    Na 11 september hebben we er nog 111 over voor het einde van het jaar.
    119 is het netnummer voor Iran en Irak 1 + 1+ 9 = 11
    Het eerste vliegtuig dat een van de gebouwen raakte, was vlucht 11
    De staat New York was de elfde staat die tot de Unie toetrad
    New York City = 11 letters
    Afghanistan = 11 letters
    Het Pentagon = 11 letters
    Vlucht 11 had 92 passagiers, 9 + 2 = 11
    Vlucht 77 had 65 passagiers, 6 + 5 = 11
    Twin Towers zien eruit als een 11
    Twin Towers hadden 110 verdiepingen

    Een andere trieste gebeurtenis van de getallen 9 en 11 vinden we in het officiële aantal doden in de World Twin Towers: 2792.

    2 + 7 = 9
    9 + 2 = 11
    27 + 92 = 119
    92 – 27 = 65 = 6 + 5 = 11

     • Wat kan die edwin toch goed met ze rekenmachine spelen.
      Heeft eindelijk ontdekt waar de + voor staat en begint als een razende getalletjes bij elkaar op te tellen.
      Maar wat hij er nou mee bedoeld ontgaat iedereen, behalve jou blijkbaar.

     • Het is gewoon een taal voor ingewijden Ron
      en deze kom je ook tegen

      Clash Report (= 63, 99) rapporteert: IDF-soldaten bereiden zich voor op ‘Operatie Iron Swords’ = 111, 222, 223, 777, 88, 911

      Operation ‘al-Aqsa Storm’ (= 36, 55, 66, 303 = 33

      • Op 11.02.1929 sloot het Italië van Mussolini het verdrag van Lateranen met het Vaticaan.
       WTC 7 stortte 7 uur na WTC 1 + 2 in en had 47 verdiepingen > 4 + 7 = 11.
       Het instorten van WTC 1 duurde 9 seconden en de instorting van WTC 2 duurde 11 seconden, staat notabene in het ‘officiële’ (r)overheidsrapport.
       Dit overheidsrapport werd gepresenteerd op 27.11.2004 > 2 + 7 = 9 dus 9/11.

       • Misschien moeten jullie eens afspreken met de 2.
        Wel je rekenmachine meenemen.
        Zijn jullie lekker de hele dag gezellig bezig met datums optellen.

        • De illuminati is op 01.05.1776 opgericht door Jacob Frank, Amschel Rothschild & Adam Weishaupt en hebben sindsdien praktisch bij alle vrijmetselaarsloges geïnfiltreerd. De dubbele ‘l’ in het woord illuminati kun je ook interpreteren als 11.
         De VS is gesticht op 04.07.1776 (4 + 7 = 11) en de op 04.07.1960 geïntroduceerde huidige vlag heeft verticaal (zigzag tellend) 9 sterren en horizontaal (wederom zigzag tellend) 11 sterren.
         De Amerikaanse vlag heeft een hoekverhouding (breedte en lengte) van 10:19 > 1 + 1 + 9 = 11.

     • De wapenstilstand na WOI ging in op 11.11.1918 om 11:00 uur > 11 + 11 + 11 = 33 en dat is het hoogste meestergetal van de vrijmetselaars.
      De 1921 hebben de regeringen van de VS, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland & Japan besloten dat de volgende wereldoorlog 18 jaar later zou beginnen, en aldus geschiedde op 01.09.1939.
      Namens Japan heeft de toenmalige kroonprins Hirohito getekend.

    • Het was alleen niet vlucht 11 maar een militair transport toestel dat ‘en route’ de plaats van vlucht 11 overgenomen had en zonder bemanning of passagiers vloog. Wie na 9/11 onderzoek deed naar de FAA registraties van de kisten die toen zgn de torens ingevlogen waren had kunnen zien dat ze daarna nog in gebruik waren. Ikke zelf gezien, met eigen oogjes…

 3. “Palestijnen spreken de taal van geweld die Israël hen heeft geleerd” dus Marrokkanen, Algerijnen en eigenlijk de hele Arabische wereld slachten geen mensen af…..

  Het moorden zit in de genen, in de opvoeding en in de dagelijkse sekteleer….daar, en hier.

  Daarom.

  • Denk eens even aan heksenverbranding, vermoorden van de Catharen of de inquisitie…, allemaal gedaan door zeer welopgevoede rooms katholieken na een opdrachtje van het o zo heilige vaticaan. En gartelijk bedaaankt vor de bloeoemen! 😉 In wiens genen zat het moorden ook al weer?

 4. Israël heeft zich veel ellende op de hals gehaald door niet onmiddellijk alle Palestijnen uit te zetten toen het 50 jaar geleden kantje-boordje de Jom Kippoer oorlog gewonnen had.

  Moesten de Arabische landen toen de oorlog gewonnen hebben, zouden ze niet geaarzeld hebben om alle Israëliërs terug de zee in te jagen. Dat is het verschil tussen beide partijen.

  Hopelijk begaan de Israëliërs na deze nieuwe oorlog niet terug opnieuw dezelfde fout.
  Om Marcus Cato te parafraseren: “… voor de rest ben ik van mening dat Gaza met de grond gelijk moet gemaakt worden.”

   • Wow, dus eerst moeten onschuldige mensen in Gaza afgeslacht worden (met de grond gelijk maken) om dan levens te redden “aan beide kanten”?!?!
    Dus die levens in Gaza zijn dan even niet relevant?!?!

    Dit soort praat is echt diep en diep triest, ik zal herhalen wat in deze topic luid en duidelijk staat..

    “”Israël spreekt deze met bloed doordrenkte taal van geweld al tegen de Palestijnen sinds zionistische milities meer dan 78 procent van het historische Palestina in beslag namen, ongeveer 530 Palestijnse dorpen en steden verwoestten en ongeveer 15.000 Palestijnen doodden in meer dan 70 bloedbaden””

    Maar nee, meer bommen en bloed.. Doordenker-2 – Bert – Gerart – ga je schamen.

    Van mij hadden jullie direct een BAN gehad hier op het forum/.

    • Na een dergelijke aanslag niet komen klagen en zagen als je als reactie wat bommen op je dak krijgt, of had je soms een bedankbriefje verwacht?
     En probeer ook je drang om andere meningen te censureren op dit forum te onderdrukken.

     • Whatever gast – probeer je drang om een hele gemeenschap (gaza) met de grond gelijk maken te onderdrukken, wat d8 je daarvan?
      Want iedereen is natuurlijk een terrorist daar en “hamas” zit overal natuurlijk eh?
      Er zullen vast geen onschuldige kinderen en gezinnen wonen in gaza eh?

      Een mening is prima, maar openlijk wensen om een hele streek met burgers (2,3 miljoen) met “de grond gelijkmaken” is gewoon triest en ziek.

       • Het doelbewust vermoorden van honderden ongewapende festivalgangers zegt eigenlijk genoeg over het soort volk waarmee we te doen hebben. En hun juichende aanhangers zijn niet veel beter.

        Hopelijk krijgen ze allemaal de tyfus, een ziekte die meestal uitbreekt als de sanitaire voorzieningen het laten afweten, hetgeen dus zal gebeuren vermits de watertoevoer naar Gaza afgesloten is.
        Oktober 7, another day that will live in infamy.

    • @Bob – Van mij hadden ze die ban ook aan hun broek gehad, en wel voorgoed.

     En omdat dat klootjesvolk niet teruglezen kan (wil), hier nog even het lijstje met de meest beruchte terroristen van die regio:

     David Ben-Gurion — #1 — he commanded the ethnic cleansing of 750,000 Arabs during the destruction of hundreds of Palestinian villages in 1948
     Levi Eshkol — #2 — he presided over the ethnic cleansing of 250,000 Palestinians
     Menachem Begin — #3 — he was the preeminent terrorist in the Middle East … until Ben-Gurion and Eshkol surpassed him
     Ariel Sharon — #4 — a murderous war hawk, he was responsible for massacres at Qibya, Sabra and Shatila
     Benjamin Netanyahu — #5 — he was responsible for the deaths and mutilations of thousands of children during Operations Cast Lead, Pillar of Defense and Protective Edge
     Yitzhak Shamir — #6 — he had British and Swedish nobles murdered for seeking to have Arabs treated as equals of Jews
     Ehud Barak — #7 — a cross-dressing assassin, he participated in death squads that killed women, policemen and a poet known as “The Conscience”
     Golda Meir — #8 — she threatened to destroy the world with nukes during a BBC interview and more than once insisted that Palestinians “did not exist” as a people
     Shimon Peres — #9 — he aggressively pursued nuclear weapons and succeeded in delivering them
     Yitzhak Rabin — #10 — he signed an order for the children of Lydda to be ethnically cleansed “quickly, without attention to age”
     Yigal Allon — #11 — he served in Special Night Squads which tortured and killed “without compunction”
     Ehud Olmert — #12 — he presided over the 2006 invasion of Lebanon, which killed 1,300 people and displaced more than a million others
     Moshe Sharett — #13 — he was a staunch proponent of compulsory population transfer (ethnic cleansing)

     https://web.archive.org/web/20160324101421/https://www.thehypertexts.com/Israeli%20Prime%20Ministers%20Terrorists%20Nakba.htm

  • De joden hadden niks te zoeken in palestina, zij hebben het land gestolen van de palestijntjes, zij zijn in fout. Zij moeten oprotten daar, simpel.

   • Voor hun slavernij in Egypte woonden de oude Israëlieten in de regio Kanaän, die overlapt met het hedendaagse Israël.
    Tijdens hun slavernij in Egypte hebben de Palestijnen hun land ingepikt.
    Na hun exodus uit Egypte hebben de Israëlieten hun land terug heroverd.

    • Enige niét-onbelangrijke, jà cruciale sleutelwoorden ter bestudering en perceptering: “Oud Testament”, “Nieuw Testament”, “Evangelie”, “Boek Daniël”, “Openbaring áán^, zegge Apocalyps van Johannes^”, … “Evangelie”, …. “Israëlieten”, “Semieten”, “Sefardim”;… “Askhenazim” …. “Khazaren” …..

     ” * Vero Nihil Verius * ” 11 X 2O23 1O:14

 5. “De terreur die Israël toebrengt, is de terreur die het zal krijgen.”
  De vraag is nu: Wie of wat is Israël nu?
  Is het de corrupte overheid of is het het volk. Ik denk het eerste. Het volk is misleid en moet lijden. Het is geen oorlog tussen volken. Het is de oorlog van corrupte machthebbers die bewust de mensen tegen elkaar uitspelen. Toch?

  • Verdiep je eerst in de materie en roep dan wat
   Totale onzin is dit.
   Israël begint nooit een oorlog voordat het zelf is aangevallen . Dit volk is voor vrede en verdraagzaamheid, maar wordt bewust verdraaid door velen, omdat ze bang zijn voor opstand van de Islamitische haat

  • Het volk weet heel goed dat ze arrogant zijn, ik heb absoluut geen medelijden met ze, ze hadden weg moeten blijven uit palestina.

   • Zeg dat dan maar tegen de vredelievende moslims in nederland, belgie en heel west europa tot in zweden…. draagt u een burkah ? Zoniet mag u als kufar verkracht worden of moslims mogen een groepje taharush verkrachters op u loslaten… domme europeanen. Vrouwen worden in gangrapes gemolesteerd, kinderen worden geslagen, vernederd en op hun knieen de voeten van die rotzooi kussen, oude mensen worden overvallen en mishandeld op klaarlichte dag open in publiek. 😡😡😡🤬🤬🤬🤬🤬. U hebt geen idee wat islam is en wat u hebt binnengehaald. Israel is sinds duizenden jaren het land van de 12 stammen van jakob. Moslims dringen binnen en volgens hun koran is het dan van hun. Hun allah heefr dit gezegd. Hetzelfde gebeurt in Europa. En idioten menen dan dat ze multicultureel en tolerant moeten zijn tegen een ideologie die berust op veroveren en 0 tolerantie heeft.

    • Wie zitten er achter dat “binnenhalen” van de moslims? Zeg eens, slimmerik?

     Joodse officials in de EU hebben meermaals verklaard dat “iedereen joden zal haten” voor het organiseren van de immigratie, rassenvermenging en omvolking van Europa.

  • Dat geld ook voor domkoppen en islam lovers als u. U haalt die vuiligheid in huis en ze zullen uw vrouwen gangrapen uw kinderen slaan en vernederen en uw ouderen mishandelen. Hoe komt u erbij dit antichrist gespuis binnen te halen en hun ook nog willen verdedigen ?

  • Rob,
   In het beloofde land zijn er Joodse bewoners die in eens Joodse mensenrechtenorganisatie zitten en die Palestijnse kinderen begeleiden als zij naar school gaan omdat zij door kolonistengebied moeten en vaak beschoten worden, door de hulp van die Joodse bewoners hebben zij soms het geluk om zo veilig naar de school te kunnen, dit zijn feiten en die Joodse burgers helpen Palestijnen. Palestijnen ondergaan al generatieslang een illegale bezetting en daar vechten zij tegen, AMNESTY en Human Rights Watch noemen het een APARTHEIDSSTAAT, waarom denkt U?
   Ik ga U niet overtuigen, het zij zo, de waarheid en de feiten zijn zoals ik net beschreven heb.

   • Je ziet het echt verkeerd.
    Door dat de Palestijnen met agressief gedrag jaar in jaar uit de Israëlische bevolking dwars zaten met grof geweld, was het noodzakelijk om de vijand te verslaan. Israël is geen bezetter maar heeft de westbank veilig gesteld. Anders zou er continu geweld zijn.
    Israël zoekt nooit geweld op, maar moet helaas steeds met tegenzin de agressiviteit van o.a. Palestijnen beteugelen . Israël is de eerste die voor hulp en vrede is.
    Dus laat je niet zomaar wat aanpraten door foute organisaties.

    • Gerart,
     Ik had vroeger contact met een Joodse meneer, echter door het Palestijnse probleem is dat contact gestopt van zijn kant, ik weet wel veel door hem van het Joodse geloof, hij woont nu al zeer lang in het beloofde land, hij was van zijn familie de enigste die de holocaust heeft overleefd, hij was als kind ondergedoken, hij is een fanatiek zionist, het gestopte contact raakte mij heel hard maar ik respecteerde dat, ik kan NOOIT mijn mondhouden over onrecht, ook niet tegen hem want hij wilde mijn mening niet meer aanhoren, jammer, de Joodse man vertelde mij vroeger ook over de Rechtvaardigen, hier heb ik over gelezen, Edelman leek mij zo een persoon die vocht in het Joodse getto in Polen maar later de Palestijnen steunde tegen hun onrecht en discriminatie, ik respecteer Uw mening maar nogmaals ik bezie het anders.

    • Nog een keertje dan, Gerart, het kan niet duidelijker:

     David Ben-Gurion — #1 — he commanded the ethnic cleansing of 750,000 Arabs during the destruction of hundreds of Palestinian villages in 1948
     Levi Eshkol — #2 — he presided over the ethnic cleansing of 250,000 Palestinians
     Menachem Begin — #3 — he was the preeminent terrorist in the Middle East … until Ben-Gurion and Eshkol surpassed him
     Ariel Sharon — #4 — a murderous war hawk, he was responsible for massacres at Qibya, Sabra and Shatila
     Benjamin Netanyahu — #5 — he was responsible for the deaths and mutilations of thousands of children during Operations Cast Lead, Pillar of Defense and Protective Edge
     Yitzhak Shamir — #6 — he had British and Swedish nobles murdered for seeking to have Arabs treated as equals of Jews
     Ehud Barak — #7 — a cross-dressing assassin, he participated in death squads that killed women, policemen and a poet known as “The Conscience”
     Golda Meir — #8 — she threatened to destroy the world with nukes during a BBC interview and more than once insisted that Palestinians “did not exist” as a people
     Shimon Peres — #9 — he aggressively pursued nuclear weapons and succeeded in delivering them
     Yitzhak Rabin — #10 — he signed an order for the children of Lydda to be ethnically cleansed “quickly, without attention to age”
     Yigal Allon — #11 — he served in Special Night Squads which tortured and killed “without compunction”
     Ehud Olmert — #12 — he presided over the 2006 invasion of Lebanon, which killed 1,300 people and displaced more than a million others
     Moshe Sharett — #13 — he was a staunch proponent of compulsory population transfer (ethnic cleansing)

  • Alle georganiseerde religies zijn geweldadig en onderdrukkend, allemaal! Of t nou geweld is of angstporno of schuldgevoel aanpraten, lage frequentie betekent makkelijk te controleren..en alleen liefde en vertrouwen hebben een hoge trilling..het hart heeft wetenschappelijk aangetoond de hoogste trilling vh menselijk lichaam en dus is t noodzaak om het goddelijke in jezelf te zoeken want als je God buiten jezelf zoekt zult u satan vinden…Dit soort lessen hebben ze voor t gemak maar uit de torah, nieuwe testament en koran verwijderd omdat ze niet willen dat wij dat weten! Goh, waarom toch?… al die gecensureerde kennis voor de mens ligt in de verboden bieb van het draco-vaticaan..
   Ze werken achter de coulissen allemaal samen en hebben een partij lol om de uitzinnige idiote volkeren die elkaar doodwensen. Wake the fuck up!

  • Citaten uit de Koran:

   Koran 2:191 Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
   Koran 3:28 Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
   Koran 3:85 Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
   Koran 5:33 Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
   Koran 8:12 Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
   Koran 8:60 Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
   Koran 8:65 De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
   Koran 9:5 Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
   Koran 9:30 Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
   Koran 9:123 Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
   Koran 22:19 Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken
   Koran 47:4 Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.

   Waarom wordt dit boek dat tot haat aanzet niet verboden…?

   • Dat is duidelijk gekopiëerd uit de Talmoed. Joden, moslems, een pot nat. En jij gaat in de verdediging voor de ergste moordenaars en satanisten onder wat er in Israhell woont, de Khazaren.

 6. FN,
  Een zeer ontroerend artikel met o.a. die EDELMAN die de opstand van het Joodse getto leidde in Polen, daarna na dat allemaal te overleven de kant als Jood bewust kiest voor het Palestijnse volk en tegen de overheersende mening van de Joden in, daar maak ik een buiging voor, dan ben een sterke en moedige persoon, daar kan ik alleen maar van houden, ondertussen slacht men elkaar af en komen we nergens, dat is ook de tactiek denk ik van het beloofde land, nooit zullen de Palestijnen een toekomst krijgen en zolang dit zo blijft zullen de Joodse bewoners van het beloofde land de boosheid moeten ervaren van de gefrustreerde Palestijnen, is er dan niemand die dit eens op pakt of een boycot die wel ergens toe moet leiden? Ondertussen lijden beide volkeren, triest!

  • Rob,
   U blijft volharden in het eenzijdige, zolang de bezetting die illegaal is niet wordt aangepakt, blijf je dit houden, je kunt erom heen draaien, dat doen de media al zolang.
   Voor de duidelijkheid ik erken Israel, maar zolang dit land zo doorgaat en dat doen zij, kun je wachten op dit soort vreselijke reacties van de Palestijnen, is de ander doof en blind ja dan krijg je dit.

   • De bezetting is niet illegaal, want er is geen enkele sprake van bezetting. Palestijnen zijn arabieren. Ze konden in jordanië terecht maar kozen ervoor rotzooi te blijven trappen in Israël. Het palestijnse arabische broedervolk wordt in arabische buurlanden opgevangen in tentenkampen. Met prikkeldraad er omheen en zwaar bewapende bewakers. Zo kijkt het broedervolk tegen palestijnen aan. Zou wat minder naar dat linkse leugengezwets luisteren. Naar amnasty internatiohell al helemaal niet.

    • Jij bent ook gehersenspoeld met joodse leugens en nu kom jij hier voorvechter zijn. Het was palestina en het blijft palestina, gestolen is gestolen . Dat is wat joden doen je land stelen en je achternaam stelen . Ze zijn nooit gods geliefde volk geweest, ook weer zo een geïndoctrineerde leugen. Word echt onwel van al die domme mensen hier die zo zwaar zijn geindoctrineerd dat ze hier met modder komen gooien en blind zijn voor de agressie van de joden benoem maar de bolsjewieken oorlog waar ze 10 miljoen oekrainiers hebben uitgehongerd tot in de dood. Stalin was een jood en zijn leger was de helft van joods, zij hebben de goelag uitgevonden niet hitler. Joden zijn geen vreedzaam volk maar een in en in hatelijk volk naar alles wat niet jood is.

     • Oh, er lopen zeker slechte joden rond, geen enkele twijfel, ik kan er zelf ook een heleboel opnoemen. Maar ieder volk heeft zijn slechte exemplaren.
      Jodenhaat komt vooral omdat Joden zo succesvol zijn in alle dingen die ze aanpakken en doen. Dat zorgt dan weer voor agressie en dom geleuter bij jaloerse mensen.

      • Bas, mij oma heeft mij eens verteld dat wanneer ze met haar man, mijn opa dus, door A’dam, zuid wandelden en ze te dicht bij de huizen liep, ze op haar kop gespuugd werd door joden.
       Kan mij er dan iets bij voorstellen dat je er dan een hekel aan krijgt.
       Waarom zou ze zo iets verzinnen om tegen een kleinzoon te vertellen.

       Maar onder elk geloof lopen schoften, verkrachters en criminelen rond.
       Dat is niet beperkt bij enkele geloven.

     • Voor hun slavernij in Egypte woonden de oude Israëlieten in de regio Kanaän, die overlapt met het hedendaagse Israël.
      Tijdens hun slavernij in Egypte hebben de Palestijnen hun land ingepikt.
      Na hun exodus uit Egypte hebben de oude Israëlieten hun land terug heroverd.

      • Dus moeten alle Ameris ook uit hun land gezet worden want die hebben het in de afgelopen 500 jaar van de originele inwoners gestolen. Nog veel minder lang geleden ook. Ook de Australiers terug de zee in, hop naar Europa, en de Tasmaniërs, Nieuw Zeelanders, en alle bewoners van de Caraïben, want die hebben die eilanden die oorspronkelijk van de Cariben waren ingepikt.

       En die recente geschiedenis is meer waar en beter te vertrouwen dan die debiele sprookjes waar jij mee strooit.

       Komt het wel eens in je op dat de semieten die ter plekke zijn blijven wonen misschien wel eens van geloof veranderd zijn in die 2000 jaar. Lamlul?

       Doordenker, je hebt er geen idee van wat een enorme fucktardische mega kl dubbel o tzak je bent. En maar doordrammen.

 7. Israël heeft nooit agressie gewild. De Tora is voor liefde en verdraagzaamheid, maar de vijanden willen vernietiging van Gods volk.
  Het is daarom door de eeuwen heen noodzakelijk gebleken dat ze een goede verdediging moeten hebben. Israël zal nooit zonder goede reden een land aanvallen

  • Israel heeft met grof geweld de palestijnen uit palestina verdreven en vermoord een gnoside gepleegd. Joden zijn gnoside plegers. Kom ze hier niet wegzetten als onschuldige lammers. 🤨
   Het is PALESTINA geen israel.

  • Nee hoor, echt nooit aggressie:

   David Ben-Gurion — #1 — he commanded the ethnic cleansing of 750,000 Arabs during the destruction of hundreds of Palestinian villages in 1948
   Levi Eshkol — #2 — he presided over the ethnic cleansing of 250,000 Palestinians
   Menachem Begin — #3 — he was the preeminent terrorist in the Middle East … until Ben-Gurion and Eshkol surpassed him
   Ariel Sharon — #4 — a murderous war hawk, he was responsible for massacres at Qibya, Sabra and Shatila
   Benjamin Netanyahu — #5 — he was responsible for the deaths and mutilations of thousands of children during Operations Cast Lead, Pillar of Defense and Protective Edge
   Yitzhak Shamir — #6 — he had British and Swedish nobles murdered for seeking to have Arabs treated as equals of Jews
   Ehud Barak — #7 — a cross-dressing assassin, he participated in death squads that killed women, policemen and a poet known as “The Conscience”
   Golda Meir — #8 — she threatened to destroy the world with nukes during a BBC interview and more than once insisted that Palestinians “did not exist” as a people
   Shimon Peres — #9 — he aggressively pursued nuclear weapons and succeeded in delivering them
   Yitzhak Rabin — #10 — he signed an order for the children of Lydda to be ethnically cleansed “quickly, without attention to age”
   Yigal Allon — #11 — he served in Special Night Squads which tortured and killed “without compunction”
   Ehud Olmert — #12 — he presided over the 2006 invasion of Lebanon, which killed 1,300 people and displaced more than a million others
   Moshe Sharett — #13 — he was a staunch proponent of compulsory population transfer (ethnic cleansing)

   Sarcasme /off

 8. 150 Palestijnse fabels: feiten voor een beter begrip van het conflict tussen de Arabieren en Israël
  Boek van Tom S. van Bemmelen!!

  Als het GODS plan werkelijk is zal Israël uiteindelijk na veel verdrukking de wereld door YESHUA HAMASHIACH tot zegen zijn!!

  Jesaja 2 – toekomstig Jeruzalem en de ‘dag van de HEER’

  Het gaat in dit visioen over het Jeruzalem in de tijd van het Koninkrijk (het Vrederijk). Jeruzalem wordt het regeringscentrum onder leiding van Yeshua de Messias, die zowel Koning als Rechter is. ‘De dag van de HEER’ betreft de tijd dat de HEERE zichtbaar over zondaars oordeelt (Openbaring 4:1-19:6). Dit gaat vooraf aan wat in de eerste vijf verzen van dit hoofdstuk wordt beschreven.
  Jesaja 2:1 Het woord dat Jesaja, de zoon van Amoz, gezien heeft over Juda en Jeruzalem.

  Zo zal het uiteindelijk in de nabije toekomst gebeuren!!

  De GOD van Israël heeft de regie ,HIJ is de Schepper van hemel en aarde!!

  Er valt HEM niets uit ZIJN handen !! Elke ziel op aarde is door HEM gewenst!!

  Om SIONS wil zal ik niet zwijgen YESHUA HAMASHIACH leeft!

  • Frontnieuws je hebt echt irritante joodse infiltranten of trollen hier.zucht….met hun leugens allemaal. Typeert de jood om te komen debunken.🤨

   • Dat mag duidelijk zijn Greet, het is echt misselijkmakend deze hardcore Israel cheerleaders – ik ga ook snel weg uit deze topic – voor me blodddruk 😉

   • Ik denk eerder aan palestijnse infiltranten of trollen.
    Altijd hetzelfde trucje, om te proberen dissidente meningen het zwijgen op te leggen als ze hun gelijk niet kunnen halen.

 9. “Edelman begreep dat de les van de Holocaust en de getto-opstand niet was dat Joden moreel superieur zijn of eeuwige slachtoffers. De geschiedenis, zei Edelman, is van iedereen. De onderdrukten, inclusief de Palestijnen, hadden het recht om te vechten voor gelijkheid, waardigheid en vrijheid”

  Dit is het globale probleem. Zolang er schatrijke sujetten zijn die denken dat ze meer rechten hebben dan gelijk te zijn aan anderen, meer recht hebben op een waardiger leven en meer recht hebben op vrijheid zal onderdrukking en terreur doorgaan.
  En als al die figuren zich in clubjes zoals Bilderberg, WEF, Council of Foreign Relations (en noem ze maar allemaal op) verzamelen en dan hun geld gaan gebruiken om de wereld hun wil op te leggen dan zijn de rapen gaar. Helaas zijn politici ook mensen die gevoelig zijn voor geld, macht en zijn ze chantabel. En weten ze dat ze weliswaar de gunfactor van het volk hebben maar als het elitair crapuul de media gaat inzetten om hun zwart te maken dan kunnen ze gewoon hun koffers pakken.
  En dat moet veranderen, anders gaan we gewoon door met elkaar uitmoorden.
  De mensen moeten zich eindelijk eens gaan verzamelen tegen degenen die hen tegen elkaar opzetten en ophouden om kannibalisme te plegen.
  Politici moeten de macht terugnemen van de zogenaamde verhevenen. Als daar nu eens een paar miljard voor gebruikt worden in plaats van ze te stoppen in wapentuig zodat de verhevenen nog rijker worden en hun spel tot in de eeuwigheid door kunnen spelen en de burgers en politici zich als apen blijven gedragen en elkaar blijven uitmoorden.
  Je kunt van Putin zeggen wat je wil maar hij ziet wel het echte gevaar.
  De onderkant van de piramide maakt oorlog, maar hij kijkt naar de top.
  Oftewel : Als het op de werkvloer stinkt, zijn ze daarboven aan het schijten.

  https://www.frontnieuws.com/poetin-maakt-duidelijk-dat-globalistische-terrorist-klaus-schwab-zijn-dagen-geteld-zijn/

   • Volgens mij heet jij helemaal geen Greet.
    Maar Fatima of Aicha of zo iets.
    Maar dat zou dan direct opvallen met wie we hier te doen hebben.
    Enkel aanwezig om je moslim moordenaar vriendjes te verdedigen.

    • Hou aub op met verwijten te adresseren aan eender welke partij. Een beschaafd en weldenkend mens individu anno 2023 walgt van deze oorlogen!

     • Doe ik ook, walgen van elke oorlog.

      Maar het wordt knap vervelend als ik onder elke reactie die mij niet bevalt ga melden, jij bent zeker een jood.
      En dan bij iedereen die afwijkt van haar mening.
      Greet, of hoe ze ook heet doet niet anders.
      Maar zal jij niet gelezen hebben.

    • Net als die italiaanse turk die laatst een ‘afspraakje’ met jou wou maken Bert. Ze verraden zichzelf met hun obsessieve anti-Joodse stemmingmakerij. Het eindigt altijd met scheldpartijen op de persoon en bedreiging.

     • Uiteindelijk heb ik ze altijd door.
      Omdat ze gewoon te dom zijn om dat te beseffen.
      Met het veelvuldig gebruik van het woord kanker zou het eerder opvallen. Maar zo dom is greet net niet.
      Die turk kon het niet meer langer voor zichzelf houden en kwam dan ook zo tevoorschijn, kanker dit, kanker dat , enz……

   • Greet,
    Ik zie op deze site zeer hardcore antisemieten en antimoslims, dat respecteer ik want ik weet inmiddels wel het ontstaan van deze website, ondanks dat ik veelal van mening verschil ben ik blij dat ik hier mijn mening kan schrijven zonder dat men in grijpt, Joden of Moslims mogen toch ook hun mening hier geven of niet, trouwens er is een groep Joodse Nederlanders, die noemen zich een Ander Joods Geluid, kijk daar maar eens op, the Rights Forum kan ik aanraden op de mensen die zo tekeer gaan op de Palestijnen, bekijk dat maar eens en lees de berichten, groet aan U!

 10. Judeo-islamisme…!

  De islamitische geschriften zijn gebaseerd op de joodse, zelfde regels omtrent halal en haram, en wel of niet koshere slacht, zelfde regels omtrent genitale mutilatie van minderjarigen. Zelfde houding tegenover kafirs of goyim.

  Joden en Palestijnen zijn bijna uit hetzelfde hout gesneden de joden niet allemaal gelukkig zijn etters met hun verdomde Chutzpah hun aangeboren brutaliteit, een gezegde zegt de brutalen hebben de halve wereld, en de Arabieren met hun grote lullen en korte teentjes hebben een verkrachtingsmentaliteit tegen over westerse vrouwen de kafirs dus, allemaal reeds lang bekend.

 11. P_alestina is noot een land geweest en zal het nooit worden.
  Zelfs voor de moslims: de belangrijkste islamitische filosoof zei in de 8ste eeuw: Israel is de joden gegeven; er is niets van enige waarde voor de islam in Israel”.

  Daarnaast: jerusalem was gesticht door de joden; later over en weer ingenomen door moslims.
  Terugnemen is niet onredelijk.

  De zgn Palestijnen, zijn derde en vierde generatie van diegenen die land verloren.
  Na WO1 veloren veel landen land; daar hoor je niemand over.

  Wij hadden een bezetting door moffen, fransen, Spanjolen…..ook maar moeilijk over doen?

  Laat die Palestijnen–die luie flikkers- lekker oprotten naar Iran; die hebben nog wel een woestijntje over…..
  Zij horen niet in zelfs de schaduw van beschaving.

 12. Hee haha ze worden witheet hier die hardcore perverse rasisten, jullie haten elk volk ter wereld en haten zelfs je eigen familie, pijnlijk artikel voor jullie das janken hahahaha

     • Bullshit Keert. Ik heug me nog goed dat je een of ander artikel met voor jou interessante content aangaande de Oekraïne oorlog zou gaan delen met diverse imams, want zo vertelde je: daar kende je er toevallig veel van. Jij bent gezakt, Keert. Ik veronderstel dat er in de moskee Arabisch wordt gesproken.. Lol.

      • Bij deze mijn excuus aan Keert Wilders aangaande laatste, bovenstaande opmerking. Om reden dat ik mij heb vergist betreffende de personage welke in nauw contact staat met.. Dat namelijk is Treeg die ons hieromtrent informeerde. De rest van mijn opmerkingen blijven zoals ze zijn; mijn vergissing bij deze recht gezet.

       • Wel grappig hoor je moest een zondebok hebben natuurlijk. Nu biedt je gauw excuses aan omdat je leugenachtigheid wel erg bloot komt te liggen en daarmee je geloofwaardigheid verlaagt op de site. Ik kan jou net als Doordenker-2 alleen maar met een korrel zout nemen.

 13. Wat een reacties weer. Waar komt de haat en jaloersheid op Israel vandaan. Heel de wereld heeft deel gehad aan de zegeningen van Israel die heel veel goede uitvindingen gedaan heeft op alle gebied. Ze heben vanaf begin van de vorige eeuw het land weer heel ver tot bloei laten komen wat al die eeuwen onder heerschappij totaal verwoest was. Niemand wilde er wonen behalve een paar nomaden. Joden en Arabieren leefden vreedzaam in Israel. De omringende landen waren jaloers. De Arabieren zijn immers verre familie van de Joden. Tot grote ergernis heeft de God van Abraham, Izak en Jakob Israel uitgekozen tot Zijn speciale volk. Niet om de wereld te overheersen maar om tot zegen te zijn voor de gehele wereld. Helaas beseffen de meeste Joden dit nog niet goed en weten hier niet goed mee om te gaan.
  Dit zijn ook de redenen dat de Joden al 2000 jaren vervolgd werden toen ze geen land meer hadden. Het is wel een volk gebleven en God heeft gezorgd dat ze weer in Israel konden terugkeren. God heeft zowel het land als het volk Israel, de 12 stammen uit verkoren. Dit is voor de meeste mensen niet te verteren en veroorzaakt ook haat en jaloersheid. Maar God gaat zorgen dat het goed komt. Dat bidden we Israel toe. De Arabieren zullen dan ook mee profiteren van de zegen die op Israel zal komen. Israel en de Arabieren zullen zich uiteindelijk verzoenen. De oorlog kan erger worden, maar het zal nooit meer gebeuren dat Israel van de kaart geveegd wordt. Natuurlijk zijn er corrupte politici net zoals in elk land. En nemen ze vaak verkeerde beslissingen. Natuurlijk zijn er ook Joden die haat hebben tegen Arabieren. Dit is menselijk. Maar er is ook verzoening en die wil de MSM niet laten zien. Dit is te positief. Helaas zie ik sommige van deze berichten slechte informatie. Dit neem ik je kwalijk Rommel. Je doet goed werk dat moet ik zeggen maar over Israel bent ook u misleid. Maar ja, u bent ook een mens. Ik maak ook fouten. Het is ook niet gemakkelijk om de Bijbel goed te begrijpen. Er zijn helaas ook veel dwaal leer. Maar het komt goed, dat weet ik zeker. Helaas moet ik ook zeggen dat wie de God van Israel niet erkent, moet niet zoveel goeds verwachten. God is een beschermer voor wie op Hem vertrouwen. Jezus zal terugkomen om alles goed te maken. Iedereen zal dat meemaken die dan nog leeft.

 14. ‘Here we are at the beginning of our series to investigate what we mean by “Political Islam”.
  In this episode, Bill Warner and Al Fadi find that the majority of the Quran (51%) is focused on the non-Muslim/outsider. This raises the question “why does the Quran, a religious text for Muslim’s to follow, focus more on the outsider than the Muslim?”

  Moving forward we find that the early Quran (also known as the Meccan Quran) is more religious and poetic in its presentation whereas the later Quran (also known as the Medinan Quran) is more narrative based with less coherency.
  Find out more in this episode.’

  CIRA International
  https://www.youtube.com/watch?v=zQ4AoRWYlJ0

  The 1,400 year secret of Islamic Jihad and the Dark Ages – Dr. Bill Warner (subtitled)
  https://www.youtube.com/watch?v=INH9tKrhh4w

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in