Opschudding in Oostenrijk: De voorbijgangers in Steyr waren nogal verbaasd toen er plotseling zo’n 50 mensen in witte beschermpakken op het stadsplein verschenen. Ze demonstreerden voor meer Corona-maatregelen. De mensen van Steyr vroegen zich af: “Waarom zijn ze voor en niet tegen?”

Een demonstratie op dinsdag in Steyr zorgde voor een Armageddonsfeer. De demonstranten droegen witte beschermingspakken met witte maskers en presenteerden een schrikbeeld. Was het een blik in de toekomst, waar de Oostenrijkse Kurz-regering het land naartoe leidt?, vraagt Wochenblick zich af.

Ze eisten perfect gehandhaafde sociale afstanden en uniforme beschermingsmaskers. Ze waren ervan overtuigd dat alleen absolute isolatie veiligheid biedt. Op hun borden stonden uitspraken als “twijfel is zwakte”, “onderwerp jezelf” en “zelf denken brengt het algemeen belang in gevaar”. Ze deden denken aan de “New Speech” in Orwells dystopische roman “1984”.

De zwarte waarheid

“Waarom zijn ze er voor en niet tegen?”, vroegen de Stiermarkers zich af. De demonstranten zijn kunstenaars uit de omgeving van Linz. Door hun overdrijving willen ze de mensen wakker schudden en waarschuwen voor verdere beperkingen van onze vrijheid. Ze volgen het subversieve concept van de “zwarte waarheid”. Ook activisten in andere steden trokken de aandacht met soortgelijke acties op basis van dit concept.

Coronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerd

Afrika's lage Coronacijfers puzzelt wetenschappers

3 REACTIES

  1. Het ergste wat deze onnozelaars ooit hebben meegemaakt hebben is dat er te weinig suiker in hun pudding was gedaan. Het zijn dat soort mensen die zich overgeven aan de angst want het zijn soya-mensen..voor niks goed! Sowieso te missen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here