Opschudding in Oostenrijk: De voorbijgangers in Steyr waren nogal verbaasd toen er plotseling zo’n 50 mensen in witte beschermpakken op het stadsplein verschenen. Ze demonstreerden voor meer Corona-maatregelen. De mensen van Steyr vroegen zich af: “Waarom zijn ze voor en niet tegen?”

Een demonstratie op dinsdag in Steyr zorgde voor een Armageddonsfeer. De demonstranten droegen witte beschermingspakken met witte maskers en presenteerden een schrikbeeld. Was het een blik in de toekomst, waar de Oostenrijkse Kurz-regering het land naartoe leidt?, vraagt Wochenblick zich af.

Ze eisten perfect gehandhaafde sociale afstanden en uniforme beschermingsmaskers. Ze waren ervan overtuigd dat alleen absolute isolatie veiligheid biedt. Op hun borden stonden uitspraken als “twijfel is zwakte”, “onderwerp jezelf” en “zelf denken brengt het algemeen belang in gevaar”. Ze deden denken aan de “New Speech” in Orwells dystopische roman “1984”.

De zwarte waarheid

“Waarom zijn ze er voor en niet tegen?”, vroegen de Stiermarkers zich af. De demonstranten zijn kunstenaars uit de omgeving van Linz. Door hun overdrijving willen ze de mensen wakker schudden en waarschuwen voor verdere beperkingen van onze vrijheid. Ze volgen het subversieve concept van de “zwarte waarheid”. Ook activisten in andere steden trokken de aandacht met soortgelijke acties op basis van dit concept.

Coronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerd

  Frankrijk: werknemers krijgen halsband voor afstandscontrole
Vorig artikelHoofd procureur-generaal van Texas klaagt deelstaten aan bij het Hooggerechtshof
Volgend artikelImmunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het ergste wat deze onnozelaars ooit hebben meegemaakt hebben is dat er te weinig suiker in hun pudding was gedaan. Het zijn dat soort mensen die zich overgeven aan de angst want het zijn soya-mensen..voor niks goed! Sowieso te missen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in