Foto: The United States Department of Justice

Op dinsdag kondigde Ken Paxton aan dat hij een rechtszaak had aangespannen bij het Hooggerechtshof tegen vier deelstaten waar de meeste onregelmatigheden in verband met de verkiezingen begin november plaatsvonden.

De rechtszaak van Paxton betreft Georgië, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin, waarvan hij zegt dat men de pandemie gebruikte om te rechtvaardigen dat men zowel federale als staatswetten negeerden door op het laatste moment op onwettige wijze amendementen ten uitvoer te brengen die de verkiezingsuitslag vervormden.

De stembiljetten zijn ontvangen, geëvalueerd en verkeerd berekend.

Het vertrouwen in het verkiezingsproces is heilig

Volgens Paxton is het van het grootste belang dat het Amerikaanse volk het verkiezingsproces van het land kan vertrouwen en is het iets dat de burgers en de deelstaten bindt. Dit vertrouwen hebben de vier deelstaten die bij de verkiezingen betrokken waren vernietigd, zegt hij.

Aangezien de actie een donkere schaduw van twijfel over de verkiezingsuitslag heeft geworpen, wordt het Hooggerechtshof, dat een grote meerderheid van conservatieve rechters heeft, dan ook gevraagd om in te grijpen en deze wijdverbreide fout te corrigeren. Men wil dat het Hooggerechtshof de betrokken deelstaten gelast om hun wetgevers hun kiesmannen te benoemen in plaats van de kiesmannen die door de verkiezingen zijn benoemd. De Amerikaanse president wordt niet rechtstreeks door het volk gekozen, maar door 538 kiesmannen die normaal gesproken stemmen op basis van de resultaten in hun staten. Om te winnen zijn 270 stemmen nodig. Biden had 305 kiesmannen bij de verkiezingen op 3 november. De beslissing van de kiesmannen is gepland op 14 december.

In zijn voortdurende strijd heeft Trump altijd beweerd dat als alleen de legale stemmen tellen, hij groots zal winnen.

Boodschap acteur Jon Voight: Trump is de enige man die de Verenigde Staten kan redden

  Trump Jr roept op tot boycot van social media giganten
Vorig artikelVideo’s bewijzen oorlogsmisdaden in de strijd om Nagorno-Karabach – moslims onthoofden christenen
Volgend artikelDeze griezelige spookfiguren demonstreren voor nog MEER onderdrukkende Corona-restricties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in