De nu veroordeelde 37-jarige Irakees verkrachtte de vrouw urenlang op zijn bed. Pas meer dan een jaar na zijn vrijlating bleek dat hij in een asielzoekersaccommodatie in Keulen woonde © Interpol/Politie

Een vrouw in Landskrona besloot om “uit pure vriendelijkheid” met een Iraakse man om te gaan zodat hij in de Zweedse samenleving zou kunnen integreren. Toen ze hem in zijn appartement bezocht, werd ze vier keer achter elkaar seksueel aangevallen en vier uur lang verkracht. Nadat hij uit voorlopige hechtenis was vrijgelaten, vluchtte de man naar Duitsland en verbleef daar in een asielaccommodatie – maar nu is hij dan eindelijk veroordeeld – tot een korte gevangenisstraf.

“Ik ben in principe vier uur lang verkracht”, zei de snikkende deugvrouw in haar noodoproep naar 112 in de nacht van 1 augustus 2018.

Ze had de nu 37-jarige Irakees, die ondanks zijn afwijzing van zijn asielaanvraag nog steeds in Zweden verbleef, eerder in de zomer leren kennen toen hij haar aansprak terwijl ze op een parkbankje zat, meldt Fria Tider.

Hij legde uit dat hij de Zweedse taal wilde leren en Zweedse vrienden wilde maken. Ze werden vrienden op Facebook, hadden contact via Messenger en ontmoetten elkaar een keer in een café en een keer in verband met het carnaval in Landskrona.

De vrouw legde zowel bij de ontmoeting als via Messenger uit dat ze een relatie had met een andere man, maar dat ze wel vrienden konden zijn. Na veel aandringen stemde ze uiteindelijk in met een bezoek aan de Irakees in zijn appartement.

“Niet zoals andere Arabieren”

“Hij wilde me voor eten uitnodigen. Ik zag hem als kalm en hij sprak zo kalm, niet zo luid als veel andere Arabieren. Hij was kalm en aardig, ik kreeg geen vreemd gevoel”, vertelde de vrouw tijdens het politieverhoor.

  Duitse Protstantse Kerk gaat moslims paaien: Geen honden en geen tegenspraak

Maar een vriendin had haar echter gewaarschuwd dat ze verkracht kon worden. Dezelfde vriendin vertelde tijdens het verhoor ook dat de vrouw “uit pure vriendelijkheid” de Irakees had bezocht:

“Ze vertelde me dat hij haar thuis had uitgenodigd voor het diner en ik zei meteen, zolang hij je maar niet verkracht. Ze zei dat ze bij de deur zou gaan zitten, zodat ze kon vluchten als dat nodig was”, zei de vriendin.

Naar bed gesleurd

De vrouw kwam rond 19:00 uur ’s avonds op 31 juli 2018 bij de Irakees aan en ze aten samen in zijn keuken. Toen ze verklaarde dat het tijd was om naar huis te gaan, greep hij haar vast en sleurde haar naar een bed, terwijl ze tevergeefs probeerde zich te verzetten. Ze trok onder andere een hoedenplank van de muur. Ze schreeuwde en probeerde zich los te rukken, maar hij hield haar vast en trok haar kleren uit.

De volgende vier uur werd ze herhaaldelijk verkracht en ejaculeerde de Irakees vier keer in haar. Na ongeveer twee uur liet hij haar naar de badkamer gaan, terwijl hij de wacht hield en haar niet toestond de deur te sluiten. Daarna ging hij door met verkrachten.

Pas om 02:00 ’s ochtends liet hij de vrouw eindelijk het appartement verlaten, ze had toen bijtwonden rond haar tepels en in haar nek. Na de verkrachting is ze met een psycholoog gaan praten, maar ze voelt zich nog steeds niet goed. “Ze heeft het vertrouwen in andere mensen verloren en kan zich ongemakkelijk voelen als ze buitenlandse stemmen hoort”, staat in het vonnis.

  Het links-groene regime in Zweden zet illegalen vooraan in de rij voor Covid-19 vaccinatie

Gevonden in asielhuisvesting in Keulen

De Irakees werd na de verkrachting vastgehouden, maar werd vrijwel onmiddellijk weer vrijgelaten op 3 augustus, ondanks het feit dat hij illegaal in Zweden was en het risico op vluchten dus groot was. Toen hij werd vrijgelaten, ging hij naar Duitsland en vroeg daar asiel aan. Hij verbleef sindsdien toen in een asielaccommodatie in Keulen.

De man werd internationaal gezocht door Zweden en in november vorig jaar kreeg Interpol een treffer in zijn register. Het bleek dat men van de Arabier in 2019 vier keer zijn vingerafdrukken had genomen, onder andere in verband met zijn illegale immigratie naar Duitsland.

Vorige week kwam eindelijk het vonnis tegen de 37-jarige. Hij is veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf wegens verkrachting. Met het omstreden Zweedse systeem met zogenaamde tweederde vrijlating betekent dat echter in de praktijk een jaar en acht maanden gevangenisstraf.

Weigerde Zweden te verlaten

De Irakees werd ook veroordeeld tot tien jaar uitzetting. Het is echter uiterst onduidelijk of die uitzetting zal worden uitgevoerd. Irak is een van de derdewereldlanden die weigert om uitgezette burgers die er niet voor kiezen om “vrijwillig” terug te keren te accepteren.

De verkrachter heeft, net als tienduizenden andere Arabieren, van de gelegenheid gebruik gemaakt om tijdens de asielchaos in het najaar van 2015 illegaal naar Zweden te gaan. Hij beweert dat hij Irak moest ontvluchten omdat hij “bedreigd werd door een clan” waar een meisje waar hij een relatie mee had deel van uitmaakt.

Dat verhaal werd echter niet door het Zweedse migratiebureau geloofd, dat in januari 2018 de asielaanvraag afwees en besloot hem uit te zetten naar zijn thuisland. De beslissing werd toen juridisch definitief op 20 februari 2019. Op 3 april 2019 kreeg de Irakees een jaar lang een verbod om terug te keren, omdat hij Zweden niet binnen de wettelijke termijn voor uitzetting had verlaten.

Verkrachtte 7-jarig Zweeds meisje na aanbod slaapplaats thuis deugfamilie – geen deportatie

Vorig artikelBlack Lives Matter zwarten gebruiken blanke mensen als menselijke schilden tegen de politie
Volgend artikelGates Foundation vernietigt ook Afrika’s voedseleconomie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Begrijpelijke daad van deze Irakees ; zij zei : “Ik help je integreren”. Maar die Irakees verstond : “Jij mag mij penetreren”. Foutje, bedankt !

  2. Integreren en insemineren zitten duidelijk in dezelfde hoek. Ik kan helaas geen enkel gevoel van sympathie meer vinden, wie een rat aait kan gebeten worden.

    Next.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in