Black Lives Matter zwarten gebruiken blanke mensen als menselijke schilden tegen de politie

4
Screenshot

De zwarte organisatoren van Black Lives Matter gebruiken blanke mensen die met hen mee rellen als menselijke schilden om zich te beschermen tegen de politie.

Een video uit Rochester, New York, toont zwarten die eisen dat blanken een frontlinie vormen tussen zwarte demonstranten en de politie, meldt Summit News.

“Als je blank bent en je hebt een schild, moet je een perimeter maken van wat deze straat ook moge heten naar wat die straat mag zijn. Als je zwart bent, blijf dan in het midden”, hoort men in de video een zwarte met een megafoon bevelen.

“Witte schilden! Witte schilden maken een cirkel!”, eist iemand anders.

De tactiek is onder meer ook in Portland gezien:

Het idee is dat de politie minder geneigd is om met geweld te reageren tegen blanken, en als ze dat wel doen… nou ja, dan vangt whitey de klappen op, dus prima.

Er vonden afgelopen weekend meer rellen plaats in Rochester:

Black Lives Matter Afro-Amerikaan in de VS: “Kill all white babies!”

  Verschrikking! Californische ambtenaren dwingen huilende mentaal gehandicapten om COVID vaccinaties te krijgen
Vorig artikelPoging Spaanse politie om een vrouw zonder mondkapje te arresteren mislukt
Volgend artikelDeugvrouw wilde Irakees helpen integreren in Zweden – werd vier uur lang verkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Bewijst weer eens dat die waardeloze lui niet zonder ons kunnen.
    Zelfs voor het vangen van politie knuppels hebben zij ons nodig.
    Nutteloze meevreters!

  2. Als ze dan toch zo anti blank zijn dat ze dan ook de uitvindingen dat de blanken hebben uitgevonden ook maar ineens verwerpen dus alle kleren uit en trug een strooie rok aan en trug wonen in een strooie hut bende door Sorros gesponserde hypocrieten😡!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in