De 32-jarige Afrikaan Mohammed werd op het Gärdets metrostation in Stockholm door bewakingscamera’s gefilmd toen hij een jonge vrouw tot bloedens toe mishandelde en haar Rolex horloge stal.

Meerdere reizigers waren getuigen hoe de 32-jarige de vrouw op de roltrap aanviel, zijn arm om haar hals hield en met een vuist in haar gezicht begon te slaan. Daarna sleepte hij haar uit het metrostation en stal haar kostbare horloge, schrijft Fria Tider.

De 23-jarige vrouw, voor wie de dader volledig onbekend was, werd aangetroffen met onder andere een dichtgeslagen blauw oog. Ze bloedde uit zowel haar oor als oog en had een gescheurde bovenlip.

Aan de verwondingen van de vrouw te oordelen, begreep ik dat ze zwaar mishandeld was. Haar linkerwang was zodanig gezwollen dat ik vermoedde dat haar jukbeen beschadigd was, aldus een politieagent tijdens het verhoor.

Muhammad heeft inmiddels Zweeds staatsburgerschap en kan niet naar Afrika geporteerd worden.

Tijdens het verhoor met de politie wilde de vrouw in eerste instantie niet toegeven dat ze was geslagen en beroofd door een Afrikaanse man, maar beweerde dat ze “tegen een muur was gebotst”.

Op de vraag van mij door wie ze was geslagen, zei ze in eerste instantie dat ze was geslagen door een ‘willekeurige man’ die ze nog nooit had gezien, na een tijdje zei ze dat ze niet was geslagen maar tegen een muur was gebotst. De vrouw zei dat ze geen vertrouwen heeft in het Zweedse rechtssysteem en dat de reden is waarom ze niet wil meewerken, zegt een politieagent.

De overvaller kon na een korte zoektocht op de Tegeluddsvägen gearresteerd worden en wordt nu vervolgd voor diefstal en mishandeling. Ondanks dat zijn misdaad door bewakingscamera’s is vastgelegd, ontkent hij de geweldoverval.

  Moslimmigranten ondervraagd: Verwesterde moslimvrouwen "moeten sterven - stenig ze, gebruik een mes"

De verdachte, wiens ouders volgens het bevolkingsregister uit Ghana en Tanzania komen, is al eerder veroordeeld voor een breed scala van misdaden. Maar heeft (ook) een Zweedse nationaliteit en kan daarom niet terug naar Afrika uitgewezen worden.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Vorig artikelStudie: Bijna elke 4e rechter bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is nauw verbonden met Soros
Volgend artikelGreenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. 20-05-’20
    ‘VLAARDINGEN – De man die vanochtend op de Watersportweg een vrouw in een scootmobiel met een mes aan haar nek verwondde, zwierf eerder vanochtend rond zeven uur al rond door de Kruidenbuurt. Daar keek hij nadrukkelijk bij huizen naar binnen en belde her en der aan. Bij wie opendeed, vroeg hij om water. Volgens buurtbewoners oogde hij onder invloed. Ook bij adressen in Holy zuid zou hij al hebben aangebeld, een bewoner daar spreekt over het tijdstip 05.10 uur.’
    https://www.vlaardingen24.nl/nl/nieuws/112/kruidenbuurt-ontsnapt-aan-messensteker/28578

    ‘VLAARDINGEN – Vanmorgen is een vrouw in een scootmobiel in haar nek gestoken. De vermoedelijke dader is door de politie aangehouden. Het steekincident vond plaats aan de Watersportweg. Behandeling van de vrouw in het ziekenhuis was niet nodig; haar verwondingen waren ‘oppervlakkig’. De man van 24 heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.’
    https://www.vlaardingen24.nl/nl/nieuws/112/vrouw-in-nek-gestoken-door-voorbijganger/28575

  2. Als dat stinkend Mohalledje niet naar Afrika kan gedeporteerd worden, kunnen ze hem nog altijd executeren in de gevangenis!! Doen ook!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in