FENIXX KLASSIEKEN

De 32-jarige Afrikaan Mohammed werd op het Gärdets metrostation in Stockholm door bewakingscamera’s gefilmd toen hij een jonge vrouw tot bloedens toe mishandelde en haar Rolex horloge stal.

Foto: Deugvrouw botst met haar hoofd op Mohammed’s vuisten © Politie

Meerdere reizigers waren getuigen hoe de 32-jarige de vrouw op de roltrap aanviel, zijn arm om haar hals hield en met een vuist in haar gezicht begon te slaan. Daarna sleepte hij haar uit het metrostation en stal haar kostbare horloge, schrijft Fria Tider.

De 23-jarige vrouw, voor wie de dader volledig onbekend was, werd aangetroffen met onder andere een dichtgeslagen blauw oog. Ze bloedde uit zowel haar oor als oog en had een gescheurde bovenlip.

Aan de verwondingen van de vrouw te oordelen, begreep ik dat ze zwaar mishandeld was. Haar linkerwang was zodanig gezwollen dat ik vermoedde dat haar jukbeen beschadigd was, aldus een politieagent tijdens het verhoor.

Muhammad heeft inmiddels Zweeds staatsburgerschap en kan niet naar Afrika geporteerd worden.

Tijdens het verhoor met de politie wilde de vrouw in eerste instantie niet toegeven dat ze was geslagen en beroofd door een Afrikaanse man, maar beweerde dat ze “tegen een muur was gebotst”.

Op de vraag van mij door wie ze was geslagen, zei ze in eerste instantie dat ze was geslagen door een ‘willekeurige man’ die ze nog nooit had gezien, na een tijdje zei ze dat ze niet was geslagen maar tegen een muur was gebotst. De vrouw zei dat ze geen vertrouwen heeft in het Zweedse rechtssysteem en dat de reden is waarom ze niet wil meewerken, zegt een politieagent.

De overvaller kon na een korte zoektocht op de Tegeluddsvägen gearresteerd worden en wordt nu vervolgd voor diefstal en mishandeling. Ondanks dat zijn misdaad door bewakingscamera’s is vastgelegd, ontkent hij de geweldoverval.

Asielzoekers ontvoeren vrouw en gebruiken haar als seksslavin in een kelder

De verdachte, wiens ouders volgens het bevolkingsregister uit Ghana en Tanzania komen, is al eerder veroordeeld voor een breed scala van misdaden. Maar heeft (ook) een Zweedse nationaliteit en kan daarom niet terug naar Afrika uitgewezen worden.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

1 REACTIE

  1. 20-05-’20
    ‘VLAARDINGEN – De man die vanochtend op de Watersportweg een vrouw in een scootmobiel met een mes aan haar nek verwondde, zwierf eerder vanochtend rond zeven uur al rond door de Kruidenbuurt. Daar keek hij nadrukkelijk bij huizen naar binnen en belde her en der aan. Bij wie opendeed, vroeg hij om water. Volgens buurtbewoners oogde hij onder invloed. Ook bij adressen in Holy zuid zou hij al hebben aangebeld, een bewoner daar spreekt over het tijdstip 05.10 uur.’
    https://www.vlaardingen24.nl/nl/nieuws/112/kruidenbuurt-ontsnapt-aan-messensteker/28578

    ‘VLAARDINGEN – Vanmorgen is een vrouw in een scootmobiel in haar nek gestoken. De vermoedelijke dader is door de politie aangehouden. Het steekincident vond plaats aan de Watersportweg. Behandeling van de vrouw in het ziekenhuis was niet nodig; haar verwondingen waren ‘oppervlakkig’. De man van 24 heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.’
    https://www.vlaardingen24.nl/nl/nieuws/112/vrouw-in-nek-gestoken-door-voorbijganger/28575

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here