Het Zweedse Bureau voor Volksgezondheid heeft aangekondigd dat vanaf volgende maand voor bijeenkomsten van meer dan 100 mensen “Covid-pasjes” vereist zijn die de vaccinatiestatus aantonen, schrijft Kit Knightly.

In tegenstelling tot soortgelijke regelingen in andere landen zal een negatieve test niet worden aanvaard als vervanging – je bent gevaccineerd, of je krijgt geen toegang tot de locatie.

Er is nog geen sprake van dat restaurants, bars of cafés hierbij betrokken zouden worden… maar het is nog vroeg.

Het Bureau heeft gisteren een persbericht gepubliceerd waarin de plannen in detail worden beschreven. Geciteerd in The Local, zei de Zweedse minister van Cultuur Amanda Lind:

“De mogelijkheid om vaccinatiebewijzen te gebruiken is iets waar de regering al lang mee bezig is. U hebt mij eerder horen praten over vaccinatiebewijzen als een “plan B”. Nu is die situatie er,”

De vaccinatiepas komt op de hielen na de aankondiging van de herinvoering van andere “anti-COVID”-maatregelen, waaronder beperkingen op massale bijeenkomsten binnenshuis. De pas wordt beschreven als een manier om deze beperkingen te omzeilen door “te garanderen dat deelnemers gevaccineerd zijn”.

… en zo valt Zweden.

Vanaf het begin van de pandemie is Zweden een buitenbeentje geweest. Hun weigering tot lockdown werd in de mainstream media als voorbeeld van onverantwoordelijk laissez-faire libertarisme aangeprezen, maar maakte het land tot een belangrijke toetssteen voor lockdown-sceptici die het als een bastion van gezond verstand beschouwden.

Het blijkt dat geen van beide waar is.

Terwijl Duitsland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Canada (en anderen) plotseling volledig fascistisch zijn geworden, neemt Zweden de schilderachtige route. In plaats van te weigeren zich aan het narratief te conformeren, gebruikt Zweden gewoon een losser net om de achterblijvers te vangen.

  Waarom artsen tegen u liegen

De voorstanders van de Zweedse aanpak van Covid zijn zojuist verstrikt geraakt in een supranationaal spelletje van “good cop, bad cop”.

Het zou niet echt als een verrassing moeten komen, de waarschuwingsborden waren er allemaal.

Om te beginnen had alleen al de hoeveelheid aandacht voor de “Zweedse aanpak” de mensen moeten waarschuwen.

Laten we even de tijd nemen om onszelf eraan te herinneren dat de landen die het Covid-narratief werkelijk in zijn geheel hebben verworpen – zoals Wit-Rusland – nooit in het nieuws zijn.

In feite hebben de regeringen die echt weigerden mee te spelen allemaal kleurrevoluties gehad (of pogingen daartoe), of zagen hun presidenten sterven aan plotselinge hartaanvallen.

Zweden had niet zo’n pech. Omdat het zijn rol speelde.

Al meer dan anderhalf jaar wordt Zweden afgeschilderd als de kalme stem in een kamer vol paniekerige hysterici. Het land “weigerde” lockdowns en zijn “covid-doden” bereikten nooit de rampzalige voorspellingen van de modelleurs, terwijl zijn economie veel minder te lijden had dan de rest van Europa.

Door die nuchtere rol te spelen hebben ze in kringen van Lockdown-sceptici geloofwaardigheid verworven, die nu kan worden omgebogen in een argument voor vaccinpaspoorten: “Oh je haat vaccinpaspoorten? Nou, je houdt van Zweden en daar hebben ze ze ook!”

Het gaat allemaal om manipulatie – de twijfelaars beetje bij beetje laten toegeven aan je narratief zonder dat ze het doorhebben.

Door de no lockdown aanpak van Zweden te steunen, omdat het relatief gezond lijkt, geef je toe, zonder het volledig te beseffen, dat er een pandemie is, en dat er enige vorm van interventie nodig is.

  Dokter wil "eng zijn tegen het publiek" en COVID-cijfers opblazen: "Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven"

Hetzelfde kan gezegd worden van de argumenten “alternatieve therapieën” en “reeds bestaande immuniteit”.

Hoewel voor beide argumenten wetenschappelijk bewijs lijkt te bestaan, is het argument gebaseerd op a priori veronderstellingen die de basisrealiteit van het pandemienarratief toegeven.

En je zult nooit winnen als je je aan die regels houdt. Dit is hun pandemie en ze kunnen het op elke manier opnieuw uitvinden.

Denk je dat het promoten van Ivermectine een goede manier is om tegen het vaccin te zijn zonder de gelovigen van je te vervreemden? Nee!

Je moet je aan regels houden. Zij doen dat niet. Ze kunnen gewoon uit het niets een nieuwe “variant” uitvinden. Een die “resistent is tegen Ivermectine”.

En wat doe jij dan?

Het is een simpele en belangrijke les, die hopelijk nu wel duidelijk is:

Accepteer irrationaliteit niet gedeeltelijk in een poging om redelijk te zijn. Probeer krankzinnigheid niet in het midden te zien. Beoordeel alleen wat je zelf kunt onderzoeken en waarnemen.

Probeer geen compromis te sluiten met het establishment, want zij zullen nooit een compromis sluiten. Er is geen middenweg.

Accepteer nooit, maar dan ook NOOIT, een deel van hun narratief op basis van vertrouwen.

Zweden zou ons moeten leren nooit een kant te kiezen in het Covid-spel, want het is allemaal gemanipuleerd en de enige manier om te winnen is niet mee te spelen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger percentage sterven door pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

  Australië biedt nu tot 600.000 dollar schadevergoeding aan voor Aussies die ernstig gewond zijn geraakt door Covid-19 vaccins
Vorig artikelEen “psychisch” vaccin effect na Pfizer’s COVID-19 injectie
Volgend artikelAan degene die bereid is en open staat voor een ander verhaal van een wakkere mooie inspirerende oude ziel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Al wat heel deze zever mij leert is dat mensen zo zwak en dom zijn dat ze vanzelf in een kudde schapen veranderen bij het minste, echt of niet, gevaar! Ik krijg het moeilijker en moeilijker om nog moeite te doen om deze schapen te behoeden voor erger onheil maar voorlopig geef ik het niet op! Indien deze schapen niet gaan veranderen hebben de eugenicist spijtig genoeg gelijk en blijken véél dus idd. ‘nutteloze eters’ te zijn die in elke tribale maatschappij als eerste zouden worden afgemaakt! Hier is het de sociale zekerheid die deze mensen in leven houdt, zolang er nog stemmers nodig zijn!

  • Zo denk ik er ook over tegenwoordig, na twee jaar lang gezever met die debielenclub die we “schapen” noemen en het psychopaten leiders. Ik kan het niet helpen. Ik probeer het af en toe nog wel met een milde blik te bekijken, maar het wordt steeds zwaarder. Het probleem is, de ueber-psychopaten scheren alles over 1 kam, dus ze laten mij niet met rust. Ik vind het best als ze van die schapenkudde afwillen, maar laat mij dan wel met rust. Hoe minder blerende schapen, hoe rustiger de wereld, dat zeker.

  • Als je de mensen om je heen op de ‘gevaren’ en de eventuele gevolgen voor de toekomst wijst..En dat het waarschijnlijk nog te nemen beleid zich om wat voor reden dan ook, Zich ook tegen hen gaat/kan keren…
   Je dan te horen krijgt..Ik weet het niet, Ik zou het echt niet weten.
   Ja schiet mij dan maar lek, ben ik er ook klaar mee.

 2. Ik wil jullie er op wijzen dat Resolution 2361 (2021) bestaat.

  https://pace.coe.int/en/files/29004/html

  Neem die goed door. Maak er een print van en draag het bij je. Let vooral op:
  7.3 with respect to ensuring a high vaccine uptake:
  7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
  7.3.3 take early effective measures to counter misinformation, disinformation and hesitancy regarding Covid-19 vaccines;
  7.3.4 distribute transparent information on the safety and possible side effects of vaccines, working with and regulating social media platforms to prevent the spread of misinformation;
  7.3.5 communicate transparently the contents of contracts with vaccine producers and make them publicly available for parliamentary and public scrutiny;
  7.3.6 collaborate with non-governmental organisations and/or other local initiatives to reach out to marginalised groups;
  7.3.7 engage with local communities in developing and implementing tailored strategies to support vaccine uptake;

  En:
  7.5 with respect to ensuring the monitoring of the long-term effects of Covid-19 vaccines and their safety:
  7.5.1 ensure international co-operation for timely detection and elucidation of any safety signals by means of real-time global data exchange on adverse events following immunisation (AEFIs);
  7.5.2 use vaccination certificates only for their designated purpose of monitoring vaccine efficacy, potential side effects and adverse events;
  7.5.3 eliminate any gaps in communication between local, regional and international public health authorities handling AEFI data and overcome weaknesses in existing health data networks;
  7.5.4 bring pharmacovigilance closer to healthcare systems;
  7.5.5 support the emerging field of “adversomics” research, which studies inter-individual variations in vaccine responses based on differences in innate immunity, microbiomes and immunogenetics.

   • @ Vince november 19, 2021 at 16:04
    Dit is GEEN advies. De juridische basis: De uitspraken van het hof zijn bindend en definitief voor de EU en al haar (47) lidstaten. Daar kunnen ze niet tegen in beroep, noch de klagende partij, noch de aangeklaagde partij.
    Maar dit wordt angstvallig verzwegen voor het grote publiek, zodat landen hun agenda van de WEF (illegaal) er doorheen kunnen drukken. Alleen de goedgelovige in hun regeringen, vertrouwen nog hun regeringen die het beste met hun voor denken te hebben. Laten zich zonder zich zelf voor te lichten, deze experimentele genetische injecties vrijwillig zetten in hun bovenarm. Zo ook diegene die min of meer gedwongen worden vanuit hun financiële afhankelijkheid van de regering of hun werkgever. Hebben zich niet voldoende zich voor laten lichten en denken dat zij geen andere keus hebben.

 3. Links-of-rechtsom wereldwijd doet ieder land mee met genocide plegen op hun bevolking via de gifprikken.
  Er is een enkele staat in de VS die de vaccin-mandaten nog weet tegen te houden, maar voor hoelang?

  • Tja, afwachten tot ze ook in bijv. Uttar Pradesh ineens een nieuwe covid epidemie hebben en iedereen gaan vaccineren, ondanks het enorme succes met Ivermectine. Uitzonderingen worden niet geaccepteerd door de fascisten van WEF.
   Misschien kunnen Drosten en Koopmans een speciale versie van hun covid PCR test maken voor India die superhoge aantallen positieve tests garandeert, ook na genezing via IVM of whatever 😉

 4. *PERSBERICHT* Café del Mondo

  Café del Mondo sluit “vrijwillig” de deuren om een verplichte sluiting te voorkomen:

  “Ik weiger QR te scannen, ik werk niet mee aan medische apartheid”

  zegt eigenaar Barry van den Berg heldhaftig.

  Café del Mondo, al tientallen jaren een begrip op de Amsterdamse Nieuwmarkt, voedt zo’n 10 gezinnen. “Het personeel steunt ons daar waar mogelijk en staat achter ons besluit, maar ik vind het afschuwelijk dat dit moet gebeuren. Mijn dochter en schoonzoon hebben GoFund opgezet voor de vaste lasten, personeelkosten en een op te starten procedure. Vrijdag zit ik bij m’n advocaat”.

  Michel Reijinga van organisatie Nederland in Verzet wil de actie van Café del Mondo landelijk onder de aandacht brengen.
  Zaterdag 20 november 2021 is er van 14.00-17.00u weer een demonstratie op de Dam.

  “Deze wordt georganiseerd door the World Wide Organisation. De te verwachten opkomst is 25.000. Daarna ga ik een drankje drinken bij Café del Mondo en ik hoop dat er velen mijn voorbeeld zullen volgen”.

  Om 20.00u hebben 7 anonieme (horeca) ondernemers opgeroepen uit protest koffie te komen drinken op het Museumplein. “Deze stond sowieso al op mijn programma dus zaterdag wordt een lange dag Amsterdam”.

  https://www.cafedelmondo.nl/

  Vrijdag, zaterdag en zondag gaat Café del Mondo alleen open voor Take Away.

  https://fb.watch/9l8nzHG654/

  Wil ook jij Café del Mondo steunen?
  Ga naar: https://gofund.me/8c346586

  Barry, Claudia, Romy en alle anderen,
  heel veel sterkte toegewenst de komende tijd!

  Dit klinkt als een rouwende tekst maar zo voelt het ook…

  Nederland in Verzet

  http://nederlandinverzetshop.nl

  [email protected]

  • Om hier onderuit te komen kunnen zij ook van hun café een besloten club maken. Zodat ze iedereen die daar komt een lidmaatschap kan aanbieden. Want besloten clubs zijn geen openbare locaties. Dan vervalt de verplichte QR controles. Of zij moeten van hun café een ambassade maken, waar dan de ambassadeur de regels bepaald op zijn grondstuk en gebouw. Dan kunnen de politie of de BOA’s ook niets er tegen doen, als wat zij willen. Want dan is de politie en de BOA’s niet bevoegd op het terrein of in de ambassade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in