Deugsignalering op steroïden: “Zwarten worden uitgesloten van wandelen”

11
Pygmeeën (Public Domain)

De organisatie World Economic Forum wordt nu aan een stortvloed van hoon onderworpen nadat ze beweert had dat zwarten “uitgesloten” zijn van de “door wit gedomineerde” activiteit van wandelen.

Het World Economic Forum (WEF) wordt letterlijk overspoeld door spot op Twitter, nadat het beweerd had dat zwarten in Engeland vanwege racisme zijn uitgesloten van het buitenleven.

Wat klinkt als een parodie op de liberale kruistocht is echter serieus bedoeld. De in Zwitserland gevestigde globalistische organisatie is zo bezorgd over de discriminatie van het zwarte buitenleven dat ze een klaagzang van een zwarte vrouw ophemelen die een wandelclub is begonnen.

In een artikel op zijn website informeert het WEF de lezers dat Rhiane Fatinikun nu de ‘Black Girls Hike’ vereniging is begonnen omdat wandelen een “wit gedomineerde activiteit” is en wil zwarte vrouwen aanmoedigen om “het Britse platteland te verkennen in de veiligheid van het zusterschap”.

Fatinikun vertelt ons dat natuurwandelen lijdt aan een “chronische afwezigheid van zwarte representatie” en – wat nog erger is – er geen marketing voor deze activiteit specifiek gericht op zwarten is.

Haar pas opgerichte wandelclub heeft nu 150 leden.

WEF heeft ook het artikel op zijn Twitter-account gedeeld, samen met het bericht:

Deze zwarte Britse wandelaarster pakt de uitsluiting in het buitenleven aan.

Het artikel – dat dus serieus bedoeld was – bracht al snel golf na golf van minachtende commentaren tegen de organisatie op gang, omdat velen moeilijk konden begrijpen dat men “zich aan dergelijke onzin kon overgeven”.

Journalist Andrew Neil is een van degenen die het bericht onderschoffelt en het afdoet als “absurd deugsignalering”. In zijn commentaar vraagt hij zich onder andere af of de organisatie hier niet “van de ratten besnuffeld is” – iets wat misschien lang geleden nog met succes ontvangen zou zijn, maar nu niet meer.

  Khairi, 25 jaar, was een christelijke bekeerling die "vluchtte voor islamisten" - vermoordde drie mensen in terroristische aanslag

“Alsof zwarte mensen ‘uitgesloten’ zijn van het buitenleven. Belachelijke stommiteit. Dit stapelgekke slachtofferverhaal is zo destructief voor zwarte mensen”, zo luidt een andere reactie. “Iedereen in het establishment is een freaking idioot”, voegt auteur Kurt Schlichter eraan toe.

Het bericht heeft meer dan 2500 reacties en slechts 164 likes. Russia Today meldt dat meer dan 700 mensen het op een duidelijk verachtelijke manier hebben geciteerd en becommentarieerd.

Deugvrouw wilde niet toegeven dat ze door een Afrikaan beroofd en mishandeld was – “ik ben tegen een muur gebotst”

Vorig artikelDuitsland: 63.848 misdaden gepleegd door immigranten in drie maanden tijd
Volgend artikelCoronavirus: WHO veroordeelt lockdowns en trekt haar woorden terug van de werkwijze tegen het virus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

   • Ik weet niet wie je bent, maar als je als redactie geloofwaardig wenst over te komen is deze soort van fouten te vermijden. Inhoudelijk niet belangrijk, maar vormelijk wel. Ik had het ook kunnen laten voor wat het was, maar dat had dan betekend dat frontnieuws de moeite niet waard is om erop te reageren.

    • Ik weet ook niet wie jij bent.
     Maar dan weet je wat je doen staat wanneer je nog eens zo’n onvergefelijke schrijf fout tegen komt, op deze overigens voortreffelijke site waar een hoop werk in zit.
     Gewoon niet meer reageren, het is toch niet de moeite waard.

 1. Ik weet niet wie je bent, maar als je als redactie geloofwaardig wenst over te komen is deze soort van fouten te vermijden. Inhoudelijk niet belangrijk, maar vormelijk wel. Ik had het ook kunnen laten voor wat het was, maar dat had dan betekend dat frontnieuws de moeite niet waard is om erop te reageren.

 2. Buiten zijn en van de natuur genieten is niet iedereen gegeven. Interesse, het kunnen bevatten welk wonder onze planeet is en ervan kunnen genieten is een state of mind, net als creëren, willen begrijpen en onderzoeken.

  In ieder ras zit wel ergens een individu die anders is, in het blanke ras zitten er vele. Het zijn de uitschieters die dingen bedenken, onderzoeken en een volk naar grotere kennis brengen.

  Als een ras liever gouden kettingen draagt en met donkere zonnebrillen en hoodies rond wil lopen op de nieuwste schoenen van een of ander merk dan moetje die mensen niet ongelukkig maken door t beweren dat ze uit worden gesloten van het buiten leven. Zoals iemand uit de jungle niet het concept van een rechte lijn kan bevatten, zo moet je sommige dingen niet willen forceren.

  Feitelijk word gesteld dat zwarten net als blanken moeten leven, hun gewoontes moeten overnemen en het creeeren.

  Vraag een man een baby te dragen, vraag een vis te blaffen.

  De stelling dat zwarten buiten worden gesloten is enorm racistisch en net als het meeste zwarte zieligheids nieuws poep van stieren.

  De gemiddelde neger word er niet gelukkiger van vermoed ik.

 3. Héél erg vreemd dat zwarten, negers dus, zich tekort voelen gedaan v.w.b. wandelen.
  Ik zie regelmatig horden negers in een ganzenpas richting Sociale Dienst en/of Gemeentehuis gaan om hun uitkering af te halen of aan te vragen. Zij komen écht wel aan hun wandel-kilometers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in