Volgens de Duitse Federale Recherchedienst (BKA) is het aantal misdaden gepleegd door immigranten “in de eerste drie maanden van 2020 met 3,2 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (61.895 misdaden). Vermoedelijk als kalmeringspil werd de opmerking “de meerderheid van de immigranten verschijnt niet in verband met criminaliteit” er achteraan geschoven.

Hoe deze cijfers te rijmen zijn met de vaak verkondigde daling van de criminaliteit is waarschijnlijk alleen bekend bij de statistici die de mainstream politici en media aanleveren. Het is een feit dat er zonder de ongebreidelde immigratie alleen al in de eerste drie maanden 16 minder doden zouden zijn gevallen onder de 69 geregistreerde “misdaden tegen het leven”, waarbij de slachtoffers acht immigranten en acht Duitse staatsburgers waren.

In het volgende overzicht zijn de “misdaden waarbij immigranten betrokken zijn” weergegeven:

Net als in voorgaande jaren was het percentage verdachte immigranten uit de Maghreblanden en Georgië onevenredig hoog. De door de Duitse regering herhaaldelijk aangekondigde tegenmaatregelen lijken dus geen enkel effect te hebben gehad – als ze al werden genomen.

Onderdanen “uit de Afrikaanse staten Gambia, Nigeria en Somalië” waren ook boven het gemiddelde, waarbij Gambiaanse verdachten steeds vaker met drugsdelicten opduiken. Immigranten uit de Balkanregio lagen slechts iets “boven het niveau van het aandeel van deze nationaliteiten in de groep immigranten”. Volgens het BKA trokken ze vooral roemloos de aandacht door “delicten op het gebied van diefstal, vermogens- en fraudedelicten, alsmede geweldsdelicten en delicten tegen de persoonlijke vrijheid”.

Maar troost u zich met de gedachte dat “de meerderheid van de immigranten niet in verband met criminaliteit” BKA’s de statistieken verschijnt.

Opnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: "Ten eerste geen schade berokkenen, ten tweede voorzichtig zijn, ten derde genezen"

Zoals Annette Widmann-Mauz (Sozialdemokratische Partei Deutschland), staatssecretaris voor Migratie, Vluchtelingen en Integratie onlangs in de Bondsdag heeft gezegd:

“De toelating van de vluchtelingen in het najaar van 2015 was een humanitaire noodsituatie van historische omvang en de cijfers van de personen die als rechthebbende op asiel zijn erkend, tonen aan dat dit terecht was”.

En verder:

“De Duitse regering werkt elke dag om ervoor te zorgen dat het goed gaat met de mensen in ons land.”

Er gaat niets boven een positief zelfbeeld. Maar er moeten ook mensen zijn die er een ongelooflijke arrogantie in zien, gekoppeld aan een bespotting van de burgers. Men kan in dit verband absoluut niet spreken van verantwoordelijkheidsgevoel in de zin van de ambtseed.

Tijdens de mis: moslim verscheurt bijbel, slaat priester neer

1 REACTIE

  1. Zolang onze Angela het niet alleen in Duitsland maar ook in de EU voor het zeggen heeft , zullen wij niet verlost worden van deze ellende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here