Terwijl de elektriciteitsprijzen in Europa explosief stijgen en de economie acuut gevaar loopt, waarschuwt Trump-adviseur Steve Bannon: “De beslissingen die nu door de machthebbers genomen worden, zijn zo destructief dat ze niet meer teruggedraaid kunnen worden.” schrijft Freiewelt.net.

“Het belangrijkste is nu om de realiteit onder ogen te zien en te begrijpen wat er op dit moment in de wereld gebeurt, want de beslissingen die nu door de machthebbers genomen worden zijn zo destructief, dat ze niet meer ongedaan gemaakt kunnen worden,” zei Bannon zaterdag in zijn programma War Room.

Bannon herinnerde eraan hoe politici als de voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve Jerome Powell en ECB-chef Christine Lagarde, die beter zouden moeten weten, een jaar geleden hadden gezegd dat inflatie “geen probleem” was en slechts “tijdelijk”.

De Franse president Emmanuel Macron waarschuwt nu voor het “einde van de overvloed” en zegt de Fransen dat ze zuinig moeten zijn. “Waarom heeft hij dat 90 dagen geleden tijdens de verkiezingscampagne niet gezegd? Wat is er in 90 dagen veranderd?” zei Bannon.

“Dit is waar uw leiders u in gebracht hebben. Joe Biden en de lieden van het Wereld Economisch Forum hebben u met hun illusies op het pad naar totale economische vernietiging geleid.”

“Europa stort zich nu in armoede” zei Tucker Carlson op Fox News. “Heeft iemand u dat al verteld? De bakermat van onze cultuur wordt heel snel heel arm. Europa gaat in een adembenemend tempo in de tijd achterwaarts.”

Een jaar geleden, zei hij, was Europa een moderne, geavanceerde plaats waar de meeste mensen zich verwarmden met aardgas. Slechts 6% van de huishoudens in Duitsland verwarmde met brandhout, omdat Duitsland een modern land was met stadsverwarming en rioleringssystemen, aldus Carlson.

  VN-rapport verklaart dat 'kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen'

Nu is de vraag naar brandhout zo geëxplodeerd dat het brandhout uitverkocht is, zei Carlson. De Duitsers zijn daarom weer zelf hout gaan hakken, zei hij. Onder de pseudo-progressieve naam “biomassa” is Duitsland in de Middeleeuwen teruggevallen, aldus Carlson.

In Polen staan de mensen in de rij om kolen te kopen, zei Carlson. Rijen auto’s vormden zich voor de kolenmijnen waar de mensen hoopten rechtstreeks brandstof van de producenten te kunnen kopen.

De Franse regering heeft voor de winter energierantsoenering aangekondigd, aldus Carlson. In het VK staat 70% van de pubs voor sluiting vanwege de gestegen verwarmingskosten, zei hij.

“Er is een energiecrisis in Europa,” zei Carlson. “Goedkope, beschikbare energie is essentieel voor een goed functionerende maatschappij.”

Maar in Duitsland, zei hij, was de prijs van elektriciteit voor 2023 nu gestegen tot meer dan 1000 euro per megawattuur, een historisch record en een verdubbeling binnen een week. In Duitsland waren de aardgasprijzen ook verzevenvoudigd. In Duitsland wordt de verlichting in openbare gelegenheden al uitgeschakeld.

De crisis is uitsluitend het gevolg van de mislukte energietransitie en de demonisering van fossiele brandstoffen, aldus Carlson. “Vorige maand nog vertelde het Economisch Wereldforum ons dat Europa 1 triljoen euro zou kunnen besparen door af te stappen van fossiele brandstoffen. Het blijkt – en dit kan voor velen als een schok komen – dat zij geen enkel benul hebben.”

“Groene vormen van energie kunnen fossiele brandstoffen niet vervangen,” zei Carlson. “Fossiele brandstoffen blijven wat zij altijd geweest zijn: de sleutel tot onze welvaart en beschaving. Hernieuwbare energiebronnen kunnen die niet vervangen. Al het andere zijn pathetische en destructieve illusies waarmee zij miljoenen burgers hebben voorgelogen. De Green New Deal betekent wat hij altijd heeft betekend: armoede. En de mensen die er achter zitten moeten dat al die tijd geweten hebben.”

“Als de klimaatpredikers van Davos werkelijk geloofden in de komende klimaatcatastrofe, zou het eerste wat zij gedaan zouden hebben, een verbod zijn op de privéjets waarmee zij naar klimaattoppen vliegen,” zei Carlson. “Barack Obamna zou zijn landhuis van 10 miljoen dollar niet aan zee gebouwd hebben. Het zijn bedriegers en alle burgers van Europa weten dat nu.”

Donald Trump was de eerste die waarschuwde dat Duitsland afhankelijk werd van Russisch aardgas, zo zei hij tijdens zijn toespraak voor de Verenigde Naties in 2018. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas lachte hem uit, zei Carlson.

  Pervers gentechnologisch experiment: Wetenschappers creëerden agressieve "zombiehamster"

“Ze lachen nu niet meer,” aldus Carlson.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Duitsers lachen nu niet meer – Rusland stopt de gastoevoer door belangrijke gaspijpleiding naar EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelReiner Füllmich over de onderliggende agenda: “Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden”
Volgend artikelOversterfte en verhoogde kankercijfers zullen waarschijnlijk verergeren – De sterftestatistieken geven ons genoeg aanwijzingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. What’s the deal? I assume all working out fine.
  Germany lost the war and is (was) one of the biggest economies.
  China became from the cheap production location a main power.
  This are 2 serious problems for the US.
  The wars, sorry humanitarian interventions, of the last decades resulted in a serious strain on Europe due to migration resulting in Housing shortages, financial strain etc.
  Now we have an economic crisis on top.
  Everyone first pays the rent, the bills, the shopping and then from the excess budget will buy “fancy kit” most of this will be items from for example China, let it be phones and other entertainment products.
  So the “too” powerful Europeans get a serious blow and one of China’s main markets will seize to exist.
  Theoretical 1 winner, if they didn’t have their own problems.

  • The Germans lost WOII but the nazis won. They moved to Antarctica where they had build under the surface of ice Neu Swabenland including base 211.
   The US admiral Byrd suffered defeat during operation High Jump in 1946/1947.

 2. Normaal lees ik nooit de MSN berichten, maar deze van RTL Nieuws was wel opvallend! Oud nieuws overigens, want dit bericht stond al op vrijspreker (25-08-22 )

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2022/08/elektrisch-opladen-duurder-dan-tanken-gaat-er-al-een-lampje-branden/

  Grappig dat de MSM altijd achter de feiten aanlopen, danwel de feiten compleet verdraaien of weghouden van de bevolking.

  ‘Elektrische auto nu duurder in gebruik dan benzineauto’

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/elektrische-auto-nu-duurder-in-gebruik-dan-benzineauto/ar-AA11iaAH?ocid=EMMX&cvid=6e8e21efe47441a5bee8ef1a9a6c5179

 3. “Kabinet: ‘Meer dan 14 miljard’ voor koopkrachtreparatie, lagere belasting op arbeid in 2023”
  https://www.parool.nl/nederland/kabinet-meer-dan-14-miljard-voor-koopkrachtreparatie-lagere-belasting-op-arbeid-in-2023~bf47d41f/

  Reken er maar niet op. Tegen die tijd is het complete financiële systeem ingestort en is er nergens geld meer voor. Dat weten ze. Ze doen nu net of het een complex probleem is, maar het is allemaal van tevoren uitgedacht. Ze hebben waarschijnlijk hooguit een half uurtje vergaderd hierover. Leugenaars. Bedriegers. Zijn. Het. (met nadruk op HET want er zit geen menselijkheid meer in)

  Sterkte iedereen in deze laatste fase van de Eindtijd. Blijf bij jezelf. Blijf doen waar je blij van wordt. Laat je niet gek maken. Gun het ze niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in