Er zit een groter doel achter, en dit doel is een kwestie van leven en dood. Dat zei advocaat Reiner Füllmich op “Neurenberg 75”, de viering van de 75e verjaardag van de Code van Neurenberg.

Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden, zei Füllmich in gesprek met Shabnam Palesa Mohamed van Children’s Health Defense. “Zij zijn in alle lagen van de maatschappij geïnfiltreerd. Zij doen dit al 30 jaar”.

De advocaat benadrukte dat zij “zeer goed zijn in wat zij doen”. Daarom moeten wij beseffen dat wij onze leiders niet kunnen vertrouwen, omdat zij onze leiders niet zijn. Zij zijn het die geïnfiltreerd zijn in de rechterlijke macht, de gezondheidszorg, de economie en de politiek.”

“Wij kunnen alleen op onszelf vertrouwen,” zei Füllmich. Hij is ervan overtuigd dat wij ons van dit systeem moeten losmaken. “Al die NGO’s en grote bedrijven moeten omvallen. Wij moeten onze eigen gemeenschappen vormen en ons met elkaar verbinden. Dat is wat ons macht geeft.”

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De video van de Duitse arts was juist, NU hebben we dit uit FrankrijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe - Dr. Perrie Kory
Vorig artikelDE GROTE ONTRAFELING is nu in volle gang… het valt allemaal met verbazende snelheid uit elkaar
Volgend artikelDestructieve illusies storten Europa in armoede
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Het is geen “infiltratie”, er zijn gewoon veel mensen met die liberaal globalistische overtuiging. Je gaat toch ook niet beweren dat de katholieken overal infiltreerden omdat je die nu eenmaal overal vindt in de maatschappij.
  Het gaat om een clash van ideeën, van wereldvisies.

  • Niks geleerd van dat zinloze wandelen?
   Je zet alleen jezelf voor schut.

   De fik in de nazifascustische vlaggen op 23 september zou een mooi begin zijn

   • @Ab – Jij behoort in mijn ogen tot de meest negatieve personen die ik heb meegemaakt. En dat terwijl ikzelf ook vooral niet tot de meest positieve behoor. Heb je er al eens bij stilgestaan dat zoiets ook kan leiden tot contacten? Min of meer gelijkgestemden met hordes bij elkaar om zaken te kunnen uitwisselen, enz. Zou dat misschien ook geen reden kunnen zijn om dit soort samenkomsten met harde hand in opdracht van ´justitie´ uit elkaar te slaan? Denk eens verder na dan je neus lang is.

    • Of zoals ik iemand eens hoorde uitspreken: ´Op momenten als deze heb ik eindelijk het gevoel tussen normale mensen te zijn?´ Mag dat waarde hebben?

     • Greengo; als ik het zo lees gaat u naar de demonstraties om gelijkgestemden te vinden…

      Ab vind ik meestal ook best negatief maar hij eigenlijk beaamt hij wat u ook bedoelt; als je gaat demonsteren hoef je het niet te doen om een verschil te maken naar de politiek toe (keuzes zijn al gemaakt) maar dus wel als je behoefte hebt aan mensen die op hetzelfde level als jij zitten.

      ALS ik ga.. ga ik hard… niks wandelen… niks demonstreren… nee… undercover keihard beuken op die K politie …. neem ik middelen mee om ze aan te pakken… bij wijze van spreken dan he… stoere woorden maar ik bedoel ermee; ik zou niet gaan om te netwerken.. geen behoefte aan… “gelijkgestemden” is nogal een breed begrip. Dat iemand niet voor de prikken kiest, zegt niet dat die gelijkgestemd is met mijn denkwijzen.

      Gelijkgestemden tot nu toe zijn voor mij Gideon v. M. En T. B. die durven tenminste keihard te gaan.. communicatief dan ook… dáár zou ik heel veel van opsteken.. maar de andere mensen die daar rondlopen en volop met familie en vrienden blijven omgaan uit angst, dus ondanks die geprikt zijn.. zijn voor mij geen gelijkgestemden… Gelijkgestemden zijn voor mij mensen met echte ruggengraat… mensen die geen anderen “nodig hebben” om zich gelukkig te voelen MAAR dat zegt niet dat mensen die dat WEL hebben, minder zijn.. nee… die mensen moeten ook aansterken en hun weg vinden.

      Iedereen moet even ZELF aansterken. Ik ben bijvoorbeeld bezig met mezelf wegwijs te maken in deze dystrofische / dystopische wereld… gestart met ontslag te nemen etc..

      Misschien goed als mensen eens naar zichzelf kijken in plaats van altijd maar elkaar willen opzoeken… constante afleiding en gezelligheid op te zoeken.

      Want gezelligheid is in deze tijden: Missery loves company. En dat is niet mijn stijl. Iedereen gaat tekeer tegen elkaar op een ander gebied !

      Ben je niet geprikt zijn het wel de ASC waar men in verschilt.. zijn het niet de ASC dan is het wel de boerenprotesten.. is dát het niet dan is het wel werk gerelateerd. je zal nooit helemaal op 1 lijn zitten met mensen. Ik heb vrienden die niet geprikt zijn maar wel volop met anderen om blijven gaan en van allerlei shedding problemen hebben.. denk je nou echt als mijn maat die gelijkgestemd is v.w.b. niet geprikt zijn, mij uitnodigt voor een feestje bij hem thuis, dat ik ga ??

      ABsoluut niet nee..

      Dus wat wil je uit de demonstraties halen?
      Wat is jouw eigen visie en normen en waarden?
      Waar ben je naar op zoek?

      Als het allemaal niet bijdraagt aan je intrinsieke IK versterken… dan wat doe je daar dan ?

      Koffie leuten?

      Heb je daar mensen voor nodig?

      Dus ALS je gaat, ga dan HARD.. bedoel ik ermee.
      DAT zou ik doen…. en daarom ga ik nu (nog niet in deze fase) nog niet.

      Laat de Hells Angels eens wat doen… laat Satudarah MC – Wikipedia eens wat doen….waar zijn al die zogenoemde bendes ?

      Waar zijn al die zogenoemde “achterbuurt” volkeren? ACTIE hebben we nodig.

      Ja en als dat nodig is t.z.t., ben ik zeker van de partij. Maar weet wel; dat KAN een enkeltje Hiernamaals worden.

      Zodoende voor mij de laatste actie zal zijn en ik VOOR die tijd me focus op mijn eigen gevechten behind the scenes en met mezelf…

      Anders sta je daar maar een beetje te netwerken…. sorry maar daar is mijn tijd te kostbaar voor…. plaats ik liever weer een lulverhaal hier op FN waar ik zo goed in ben…

      Zoals deze.

 2. Ik Hoor die Vollemelk nu al ruim 2,5 jaar mekkeren over misdaden tegen de mensheid, maar wanneer gaat ie nou eens eindelijk naar het internationale gerechtshof?

  • Johnie, die heeft echt zijn best gedaan en alles uit de kast gehaald.
   Hij had zoals jij ook niet door dat al die rechters allang omgekocht of bedreigd waren.
   Maar heeft al een tijdje het licht gezien… en gij als zure melk nog steeds niet, haha
   Slaap maar lekker verder.

   • Ha Jossi,

    Ergens vind ik je een kloothommel!
    Maar stiekem ben ik wel benieuwd naar wat je te bieden hebt op het gebied waar wij op afstevenen.
    Wellicht wil je weten wat ik te bieden heb.
    Ik ben iemand die al jaren snapt waar eea heen gaat en heb me daarvoor ook voorbereid.
    Niet alleen wat ik kon kopen maar ook op fysiek gebied.

    Dat jij en ik het niet eens zijn over dat ene gebied, wil niet zeggen dat we kunnen samenwerken.
    Interesse?
    Vraag mijn email op via Rommel.

    • Even een foute zin herschrijven:

     Dat jij en ik het niet eens zijn over dat ene gebied, wil niet zeggen dat we kunnen samenwerken.

     Moet zijn:
     Dat jij en ik het niet eens zijn over dat ene gebied, wil niet zeggen dat we niet kunnen samenwerken.

     Plus extra opmerking:
     We moeten de krachten bundelen!
     Ik ben me samen met een maat van me volledig aan het voorbereiden op alle fronten, alle mogelijkheden.

    • Dag Joep,
     Ja, je moet vooral mensen zoeken die op je golflengte staan!
     Ik ben dat zeker niet, want ben een klootzak die niet in je god wil geloven.
     En buiten dat god ook een groot controlesysteem is heb ik daar grondige redenen voor!
     Wij waren ooit omsingeld door de vijand en het zag er heel slecht uit!
     Ieder van ons was in paniek(12 man) en onze sergeant haalde zijn achterlijke zakbijbel uit zijn rugzak en een paar begonnen met hem en met bevende stem te bidden want dachten echt dat ze gingen sterven.
     Terwijl die gekken hun ticket naar de hemel bestelden zocht ik als een bezetene naar een uitweg.
     Ik riep; “als jullie je god willen zien dan is dit goed moment maar ik ben weg”.
     Ik heb ze eruit gesleurd maar nooit één dankwoord ontvangen omdat ze blijven denken dat god hen gered heeft of mij de weg heeft getoond, WTF!
     Gelovige mensen zijn ook schapen die de COVID schapen uitlachen.
     Voor de rest heb ik je weinig te bieden!
     Weet je waarom? Omdat dit over heel de wereld aan het gebeuren is.
     Naar waar moet je vluchten?
     Het gaat hier niet over één dorp, provincie of land. Je kan en je zal niet kunnen ontsnappen, ben je slim dan kan je wel de miserie even of voor een tijdje uitstellen… Je kan wel de bergen intrekken en daar leven als een holbewoner maar ik ben dan liever dood want de dood is eeuwige rust.
     Het enige wat wij kunnen doen is beslissen wanneer we er zelf een einde aan maken en nog een paar belangrijke zaken.
     Een gelovige moet zich NIET voorbereiden… die moet blij zijn dat hij eindelijk zijn god kan ontmoeten!
     God wilt je zeer graag ontmoeten, hij is je beste vriend.
     Onze pastoor was ook bang voor de dood en begreep nooit waarom…

     • Jossi.

      Ik snap je houding, hoe je denkt over eaa.
      Dat ik er anders over denk, is mijn ding.

      Maar dit is nu niet aan de orde!
      Ik heb sterk het gevoel dat jij een enorme meerwaarde bent voor wat ik voor sta.
      Dit geldt trouwens ook voor onze Belgisch vriend Danny.
      Laten we dit ene onderwerp gewoon rusten!
      T gaat hier om totaal iets anders!

      Ik meen wat ik hierboven zeg.
      Neem contact met mij op!

      Groet, Joep

      • Jossi,

       Misschien moet ik eea anders zeggen:
       Wellicht ben ik een aanvulling voor jou.
       Jij hebt meer ervaring op het gebied waar we op afstevenen.
       Ík en mijn maat bereiden ons voor op wat komen gaat, op alle fronten.
       Maar jij hebt echte shit meegemaakt.

       Snap je nu waarom ik contact met je wil?

       Ik zal me nooit overgeven, ik ga liever dood.
       Mijn maat staat er exact hetzelfde in.
       De dood of de gladiolen.

       Ik zal strijden, met alles wat ik in mij heb.
       Ik geef alles op, heb er schijt aan.

     • Je mispakt je nu al in vele zaken…
      Dienen Danny begon zich tijdje geleden te verontschuldigen voor zijn daden!
      Best begrijpelijk maar je moet als elite soldaat steeds tonen dat je moraal goed zit, dat is anders een teken van zwakte…
      De rijke wolven beginnen dan te beven; schrik dat hun geheime missie daglicht ziet(voor zover geheime missie natuurlijk).
      Buitenlandse missies worden SOMS achter gesloten deuren en onder ede van geheimhouding vergadert. Als ze aan jou beginnen twijfelen dan kan je eindigen zoals die militair Jürgen Conings in een lijkzak. Of houden je scherp in het oog…

      Ook jij of ik kunnen iemand zijn van de overheid, daar hebben ze nu plots enorm veel geld en tijd voor!
      Bewaar niks op je computer of Phone! Stuur geen berichten of e-mails.
      Bewaar nooit thuis iets dat illegaal is. Vertel niks tegen je vrouw, vriendin of buiten persoon.
      Vermijd mensen die graag een pintje drinken…
      Ga nooit ergens naartoe met je Phone of wikkel deze in min 1,5mm lood. Verwacht elk ogenblik controle bij je thuis.
      Vertrouw niemand op een forum of website!
      Voordeel is dat jij nu alles op voorhand heel goed tot in de puntjes kan plannen, maar 99,8% is daar te dom voor!
      Doe je het goed dan ben je [ze] normaal gezien steeds 1 stap voor, haha
      Succes nog !

 3. “Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden”
  Zozo… Dat wist ik nog niet (sarcastisch). Nou, ik ken er in ieder geval minstens één van, namelijk meneertje vulmij. En de dommen maar doneren aan die malloot die eigenlijk alleen probeert het verhaaltje gaande te houden met zijn zogenaamde rechtzaken. Hij had ook zogenaamd een strafzaak ingediend bij het International Criminal Court (ICC) te den Haag. Na wat zoeken bleek tie helemaal NIETS ingedient te hebben. Ik zou zeggen ga een ander voor de gek houden, mafkees.

  • @Hor Net – Wat mij betreft net even te kort door de bocht en vooral gelegen in je absolute wantrouwen in deze man/dit team. Zou het niet misschien in een ´geheim dossier´ kunnen zitten om vooral geen slapende honden wakker te maken, etc. Wellicht zit het kopietje in een ´geheim dossier´ en is het origineel ´zoekgeraakt´, zomaar ´per abuis´ in de papierversnipperaar gegaan. Who knows… Dat jij het niet kunt vinden, zegt mij helemaal niets.

    • Noem mij één beroep die ons met zekerheid niet zal naaien!
     Ik zal je vertellen hoe ze dat klaarspelen.
     Enige verschil is dat bepaalde beroepen meer moeilijkheden hebben om je te naaien, haha
     Maar ze zijn er op uit om je te naaien, van de eerste tot de laatste!
     Mensen zitten zo in elkaar…

  • Rare opmerking maar.. ik begrijp de frustraties wel… zie het meer voorbij komen hier… ik heb ook frustraties en denk dan wéér een sirene…. wéér een ambulance… *vanochtend tussen 8 en 10 alweer 5 x gehoord* – alweer mensen met bijwerkingen.. alweer.. CONSTANT.. het blijft maar doorgaan…

   Nu weer een “natuurbrand” in Limburg ergens.. dan denk ik; alweer een leugen dat het een NATUUR brand is met nog geen 30 graden hier in NL….

   ALWEER propaganda van Nu.nl… (die klootzakken ben ik helemaal zat).
   Alweer een Russell Brand video (gaaf en raak en waar maar wel ALWEER)…

   Wanneer gebeurt er eens wat… TJA…….. alsof we allemaal in een Twighlight zone zitten….

   Dus wat ik doe;

   ik ga mijn benen strekken en rondtouren in de prachtige natuurgebieden hier in Schiedam.. nu het nog geen natuurbrand heeft ondervonden ;-).

   Ciaooooooooo

    • Mijn pik ga je wat slimmer maken!
     Reiner Füllmich ging normaal in 2020 op pensioen om met zijn vrouw verre reis te maken.
     Hij zag toen zoals ik dat er veel niet klopte en zijn vrouw drong aan om nog even te wachten met die reis en te onderzoeken wat er gaande is… Zij hadden zoals zoveel intellectuelen niet door hoe erg de situatie is.
     En heeft dat zelf moeten ondervinden.
     Of hij nu een Jood, Arabier of veel met je pik speelt maakt mij niet uit!
     Hij heeft iets ondernomen en dat verdiend in mijn ogen respect!
     Jij weet niet eens wie je vrienden zijn, en lult maar wat uit je bek.

     • En die Jood geeft de beste raad die ik hier ooit heb gelezen!
      “Wij kunnen alleen op onszelf vertrouwen,” zei Füllmich.
      Hij is ervan overtuigd dat wij ons van dit systeem moeten losmaken. “Al die NGO’s en grote bedrijven moeten omvallen.
      Wij moeten onze eigen gemeenschappen vormen en ons met elkaar verbinden.
      Dat is wat ons macht geeft.”
      Lul dus wat minder over Joden en ga liever de boeren helpen, zonder hen zal je verhongeren…

     • Typisch de reactie van een (staats)trol. Mocht dit niet zo zijn dan blijkt dat jij helemaal NIETS weet van joden. Ik zal jou eens wat raad geven. Ga je eens wat verdiepen in de talmud, holocaust wereldoorlogen, holomodor en satanisme en probeer daarna eens wat zinnigs uit te kramen. Ik ben helemaal klaar met mensen zoals jou.

      • @Hor Net – enigszins los van jouw reactie, maar ik wil het toch schrijven: ikzelf ben deze hele tyfus wereld meer dan zat. Beter ga ik me richten op andere zaken in afwachting van een nieuwe wereld. Openbaring 21:1-8
       Wil je wat zien? Check dan onderstaande nog openstaande video en check dan vooral al die handsignalen. Ik ben het spoor bijna bijster. Tijd voor een break voor mij.

       https://unbreakableseries.com/episode-11-closed/

       Groet aan allen – Greengo

       • De video is niet meer beschikbaar. Even voor de duidelijkheid ik weet best veel over de symbolen van satanisten. Gelukkig niet alles, daar ik er géén ben en er eigenlijk niets mee te maken wil hebben. Maar het is zeker handig om foute mensen te herkennen. “Symbolism Will Be Their Downfall”. Niettemin dank voor de moeite die je nam om te reageren.

        • Even gecheckt.. De videosessie is inderdaad gesloten en dat wist ik, maar ik doel op de video eronder die nog wel te bekijken is. Daar is Jonathan Otto te zien die de serie op touw heeft gezet. Zonder geluid prima te doen. En ook jij bedankt voor jouw reply.

       • Zoals de kinderen tegenwoordig leren te masturberen op de basisscholen in NL, vermoed ik dat de kinderen in de USA in de basisscholen leren hoe diverse handsignalen te gebruiken. Kijk naar de mens en neem alle lichaamstaal in ogenschouw, maar oordeel misschien beter niet te snel…

        • 12 BRAND NEW Episodes
         2 BRAND NEW Masterclasses
         BRAND NEW Total Body Detox 6-Supplement Package
         Save an incredible 72% PLUS receive over $4,600 in BONUSES
         Smeer je dat ook op je piemel? Haha

        • Die kerel is de zoveelste gelovige zot maar dan wel ééntje die zelfs een stront aan jou kan verkopen!
         Veel wat hij te zeggen heeft is door FN al jaren aan je neus gebracht… de rest is gelovige Bullshit.
         Maar hij verkoopt zijn shit als een Silver en Gold Package en maakt reclame over Detox…
         En gij denkt dat hij het warm water heeft uitgevonden, haha
         Als je aandelen hebt dan kan ik het nog beetje begrijpen. Gij geloofd ook dat jezus je op tijd komt redden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in