Ik wil dat de gewone burgers van de westerse landen mij ook horen: zij proberen u er nu van te overtuigen dat al uw moeilijkheden het gevolg zijn van een of ander vijandig optreden van Rusland, dat uw eigen portemonnee gebruikt moet worden om de strijd tegen de mythische Russische dreiging te bekostigen. Dit alles is een leugen.

De waarheid is dat de huidige problemen van miljoenen mensen in het Westen het resultaat zijn van jarenlang toedoen, vergissingen, kortzichtigheid en eerzucht van de heersende elites van hun staten. Deze elites denken er niet over na hoe zij het leven van hun burgers in de westerse landen kunnen verbeteren. Zij zijn geobsedeerd door hun eigenbelang en superwinsten.

Dit blijkt uit gegevens van internationale organisaties, waaruit duidelijk blijkt dat de sociale problemen, zelfs in de leidende Westerse landen, de laatste jaren alleen maar verergerd zijn, dat de ongelijkheid, de kloof tussen arm en rijk, en de rassen- en nationale conflicten toenemen. De mythe van een westerse welvaartsmaatschappij, van de zogenaamde gouden miljard, brokkelt af. Nogmaals, vandaag moet de hele planeet de prijs betalen voor de ambities van het Westen, voor zijn pogingen om zijn ongrijpbare dominantie met alle middelen te handhaven.

Het opleggen van sancties is een logische voortzetting, een geconcentreerde uiting van het onverantwoordelijke, kortzichtige beleid van de regeringen en centrale banken van de Verenigde Staten en de EU-landen. Zij zijn het die de afgelopen jaren eigenhandig een spiraal van wereldwijde inflatie hebben ontketend, hun daden hebben geleid tot een toename van de armoede en ongelijkheid in de wereld, tot nieuwe stromen vluchtelingen over de hele wereld. En de vraag dringt zich op: wie zal nu verantwoordelijk zijn voor de miljoenen hongerdoden in de armste landen van de wereld als gevolg van de toenemende voedseltekorten? Nogmaals, dit is een zware klap voor de hele wereldeconomie en -handel, voor de geloofwaardigheid van de Amerikaanse dollar als de belangrijkste reservemunt.”

  Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande

Raad eens wie deze verklaring heeft afgelegd:

 • Justin Trudeau
 • Elon Musk
 • Joe Biden
 • Boris Johnson
 • Novak Djokovic
 • Emmanuel Macron
 • Andere

Klik hier voor het antwoord.

Via Vasko Kohlmayer.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Professor John Mearsheimer legt uit wie verantwoordelijk is voor de Oekraïne-Rusland crisis (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de “volledig gevaccineerde” Israëli’s lijden nu aan bijwerkingen
Volgend artikelBEVESTIGD: “V.S. en bondgenoten bereiden zich voor op Russisch gebruik van kernwapens”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. heeft ooit iemand al zo’n kruiperij gezien of gehoord ???? , we zijn niet vergeten wat die twee gedaan hebben , hun strop hangt klaar , en ze weten het blijkbaar want ze beginnen hun kar te keren en elkaar te beschuldigen , jullie tirranie zal niet onbestraft blijbven , dus lul maar lekker verder , jullie dagen zijn genummerd en geteld , heren young global f””king leaders…

   • dat is waar , maar toen waren de White hats (Putin, Trump ,Sjeik Almani ,Xi Xinping ) al bezig met een plan om de ganse cabal omver te werpen, ze hebben Putin toegelaten omdat ze toen dachten een sterke bondgenoot te hebben voor het verwezelijken van hun sinistere plannen , maar Putin infiltreerde het WEF om hun plannen te kennen en keerde zich erna vanaf , waardoor ze hem als verrader beschuldigden…

     • Idd!
      De witte hoedjes….
      Die hebben zgn. ook de chemtrails vervangen voor ontgiftende trails…
      Je moet van goede halvegare huize komen om zoiets te verzinnen!

      Niet te filmen dit!

      Niemand komt ons redden!
      Geen Putin, geen witte hoedjes, geen Trump, geen Q, geen whatever …..

   • Is of was. Een mega verschil. Hij is ook een Vrij Metselaar en van Joodse afkomst, grote vrienden met Rabbis in Israel. Maar ook een fantastische speaker en debater die precies weet te raken en zeggen wat velen van ons denken. Maar zo bespeelde Trump ook zijn electoraat en zei hij in zijn AIPAC speech hele andere dingen. Maar ieder persoon kan van mening en loyaliteiten veranderen. Vele klokkenluiders zijn daar het bewijs van. En je kunt niet anders redeneren dan vanuit de Waarheid en de woorden die een persoon spreekt, tenzij je met 100 % zekerheid bewijs kunt tonen dat hij alles bij elkaar liegt en gecontroleerde oppositie is. Wat mij steeds verbijstert is dat de USA en UK vrijwel vrijuit gaan, nauwelijks kritiek krijgen. Ondanks dat Biden in meerdere rechtszaken in de Ukraine voor corruptie veroordeeld is. En dat iedereen zich maar steeds blijft focussen op Rusland en daar al decennia de kwade piet van blijft maken. Diegenen die de Bolsjevistische revolutie executeerden waren getraind in de USA. Docu Juri Lina geeft een idee wat hieraan vooraf ging. Site over de Holodomor bevat ook veel info.

    • Trump is een narcicische idioot die om terug populair de str.nd in de ventilator gooit. Allen wetrlen ze van mekaar over de vuile was. Rusland is in het konflikt niet verantwoordelijk dat zijn de Amerikanen. Dat maakt Putin niet to goede brave ziel of de sheik zal ook zijn islamische ideeen niet veranderen. Dit hele circus is opgezet. En het gaat verder dan WEF. Vanuit WEF staan de wijzers de jezuiten in Rome aan te duiden. Via een aantal elite personen met grote winstmakende bedrijven met links in Rome. Het word tijd dat mensen wakker worden. Alle wegen leiden naar Rome.
     Gewoon voor de oefening vergelijk het vaticaan en de amerikanen met witte huis en pentagon. Bekijk de simboliek. Bekijk de structuur van anglo saksen regering. Senatoren etc.. en bekijk hoe dit was 2000 jaren geleden. Anglo saksen hebben het romeins imperium overzee gebracht naar de nieuwe wereld. De supreme caesar zit in rome in het vaticaan met de titel pontifex maximus net als julius cesar. Amerkaanse presidenten moeten doen wat de kabaal wil anders worden ze opgeruimd als JFK. De kabaal is bijna volledig bezet door jezuiten of hebben relaties met jezuiten. De “joden” in de kabaal zijn onechte joden. Het zijn ashkenazie joden.

 2. oh, zeg mij eens waarom jullie de foto aangepast hebben ? eerst stond daar een foto van Trudeau en Rutte ;waarom is dit aangepast ? op die manier klopt mijn reactie niet meer …en ik kan ze niet aanpassen of verwijderen

 3. Al vele jaren zeg ik, en diezelfde overtuiging heeft een kleine groep Nederlanders met mij:

  Het grootste deel van het Nederlandse volk gaat met open ogen richting armoede, honger en oorlog.

  Oorzaken:
  God verlaten, velen hebben het véél te goed, onderzoeken en overdenken niets, vergeten meteen weer gebeurtenissen en politieke wandaden, beseffen niet dat er allang een oorlog tegen onze cultuur en volk gaande is en kunnen met hun PFAS-hersenen alleen maar dom lachen om alle vuiligheid op t.v. en andersdenkenden meteen wegzetten als racist, facist, rechts extremist enz.
  Maar…
  Openbaring 13 en daarmee de grote afrekening met het dwangbevel schijnt al gepost te zijn.

  • Verdomme… Ik ben het helemaal eens met je verwoording maar ik heb geen zin om slachtoffer te worden van deze stupide PFAS kudde. Hoe kom ik onder deze Openbaring 13 uit? Ik ben al lang genoeg meegesleurd in de baggerstroom vh gezapige burgertrutten schapenvolk….

   • Je komt niet onder het gedrag van een kudde uit. Loop maar eens tussen een grote kudde schapen: je wordt meegevoerd naar waarheen zij willen. Je wordt meegesleurd door hun gezamenlijke kracht en dichtheid. Er is geen ontsnappen aan.

 4. Dat was een intelligente, oprechte speech. Daar kan het westen nog wat van leren. Goed dat het weer even onder de aandacht komt.

 5. Putin is intelligent, wat ons regeert een stel lapzwansen en vuile huichelaars. Ik herken mijn land en volk niet meer door deze huichelaars.
  Trots zijn op je land moet een basis hebben, maar we hebben niets, enkel leugenaars en vuile dieven.

  emigreren naar Rusland is een optie denk ik, beter een leider die de waarheid spreekt dan de vuile hypocrieten die we hier hun pens zien volvreten en ons de les lezen.
  Bij vette pens springen direct Bruls en Timmermans voor mijn ogen, twee figuren die in met pedofiel zijn associeer…wist u dat 1 op de 2 PVDAers pedofiel is of dit steunt? Dat is het tuig dat ons bestuurt….
  Wensdromen….niet in rouw om touw, maar rouw voor vreugde ruilen door touw nuttig te gebruiken….

  • Putin mag dan intelligent zijn, maar zou er toch niet graag onder moeten leven. Het zou je nog wel eens tegen kunnen vallen in Rusland. Als je daar zulke dingen schrijft als wat wij hier schrijven dan is het gauw met je gedaan. Al zal dat hier in het westen binnenkort precies hetzelfde zijn.
   Ook vind ik dat je Bruls en Timmermans niet zomaar kunt associëren met pedofilie. Het mogen dictatoriale mannetjes zijn maar dat is toch wel wat anders. Stel je voor dat ik jou zomaar met pedo’s associeer, alleen maar omdat je het benoemt en dus blijkbaar verstand van pedofilie hebt….. Dat slaat toch ook nergens op?

 6. NL had ooit de “pedo party” – ik kon het nauwelijks geloven dat het zo was. Maar het was echt zo. Dus zo normaal was (is) pedofilie nou in NL. Wegwezen hier, op naar Mama Ruska!

  • Alles anders dan heterofilie is deviant.

   natuurlijk is er bij en door decadentie een groei van devianten.
   Homofilie is “normaal”, gerontofilie is “normaal” meiden mutuleren door hun geslachtsdelen af te snijden en dicht te naaien is “normaal”zelfs gesubsidieerd.Travestie en transgender slagerij operaties: ook gesubsidieerd en als “normaal”beschouwd.
   SM wordt getolereerd–en zal niet lang meer duren voor het geaccepteerd wordt als “normaal” ; dus waarom pedofilie niet? Zie de Bidens….

   Pedofilie: overwegend een hobby van de rooms katholieke kerk en de islam….

   Ik hoor trouwens niemand over Vaticaan die pedofilie beschermd.

  • 80% van alle Europese kinderporno is helaas van Nederlandse makelij. Ons eigen koningshuis heeft zelfs een vinger in die pap.

  • Pedofielie is een doodzonde in Rusland, geen proces niets, ze horen of zien deze gasten nooit weer, Poetin en Trump ❤️ hebben dit gore clubje naar buiten gebracht, president Trump roeit alles tot aan de wortel uit samen met die andere geweldenaar (s) Poetin en meer.

  • Het heel kabinet zit vol met pedofielen kinderen verkrachters tot aan de rechters toe zij doen vel vieze dingen met onze kinderen maar jullie gaan pas echt wakker worden als het te laat is. RIP

  • Oops, “Voormalig NAVO-opperbevelhebber laat zich ontvallen: ‘Wij gebruiken de Oekraïners als onze proxytroepen’ geplaatst onder verkeerd artikel, deze hoort onder “De schandalige onjuiste berichtgeving van de mainstream media over Oekraïne – Oekraïne schijnt, net als “Covid” daarvoor, bij velen de innerlijke fascist naar boven gebracht te hebben”

   Sorry!

 7. De lijn van dit koningshuis zou doorbroken zijn door syfilis…..en de koningin in die tijd bezwangerd door een stalknecht.
  Als ik dat jong wat daar koninkje zit te spelen eens goed bekijk……ik kan daar nou toch niks koninklijks in zien…..die stalknecht lukt wel.
  Van dit soort letterlijk halfslachtige muk, hangt alles aan elkaar. Macht om de macht, dom en arrogant walst dat over iedereen heen.
  Die iedereen…… tsja.

 8. “Elite”, bedoel je daar de parasitair rijk geworden vrijmetselaars en rozenkruisers mee? Ja die zijn momenteel aan de macht, het heet nu ook het Maçonnieke tijdperk. Pas maar op, ze zijn als sinds 1782 samen met Rot Shit aan de macht. Ze gaan ons gojim allemaal doden, hetzij met gif (injecties) of met oorlog. De vrijmetselaars zijn al begonnen met injecties en in de Oekraïne en om Erdogan te straffen, met aardbevingen (Haarp) in Turkye. Ze bliezen de gaspijpen op en dus worden we geregeerd door de CIA volgens Willem Oltmans, dat zie je aan de vrijmetselaar, directeur van de CIA William Burns die vorige week op eigen houtje in Moskou de Oekraïne gaat zitten verdelen waar Rusland gelukkig niet mee akkoord gaat. Willem Oltmans had het nooit over de vrijmetselarij. Als hij nu nog geleefd had hij ongetwijfeld gepleit voor een totaalverbod op de vrijmetselarij en wereldwijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in