© Karolina Grabowska / Pexels

Dit artikel zal trachten aan te tonen dat de oversterfte, die in de statistieken van veel sterk gevaccineerde landen te zien is, zich nu pas begint af te tekenen, en waarschijnlijk in de loop van de tijd nog zal verergeren, schrijft Igor Chudov.

Mensen sterven en het kan niemand iets schelen

Wij hebben een probleem. Er sterven mensen en de autoriteiten hebben geen idee waarom. Als zij er wel een idee van hebben, vertellen zij het ons niet. Ook de nieuwsmedia zwijgen er bijna volledig over. Volgens de officiële statistieken ligt de oversterfte in veel sterk gevaccineerde landen 15-20% boven de historische normen.

VS

Nieuw-Zeeland:

Israël:

Het dodental van Australië, via Arkmedic:

Niet alle landen worden op dezelfde manier geteisterd door oversterfte: Bulgarije, dat slechts voor 30% gevaccineerd is, kent geen oversterfte meer:

Wat betekent een toename van 15% in het sterftecijfer?

Een baby die vóór de pandemie geboren werd, had een levensverwachting – het aantal jaren dat deze baby statistisch gezien waarschijnlijk nog zou leven – van ongeveer 80 jaar.

Toen kwamen de pandemie en de Covid-vaccinatie.

De sterftestijging van 15%, als die gedurende hun hele leven constant blijft, betekent dat diezelfde baby’s ruwweg slechts 68 jaar zouden kunnen worden – en dat scheelt hun levensverwachting met 12 jaar!

Zou u uw levensverwachting evenredig willen laten dalen? Ik wed van niet, en ik hoop dat mijn illustratie de impact van het probleem laat zien. Dit is geen voorspelling of model, het is gewoon een manier om de oversterfte begrijpelijker te maken.

  AstraZeneca: gevaarlijke bijwerkingen komen veel vaker voor dan aangenomen

Oversterfte zal waarschijnlijk verergeren

Deze ongekende toename van het sterftecijfer wordt, logischerwijze, ofwel door Covid, ofwel door vaccinatie veroorzaakt.

Australië, een land dat tot Omicron bijna geen Covid heeft gekend, is ongewild een laboratoriumgeval om ons te helpen bepalen wat de oorzaak is van de buitensporige sterfte.

Een eenvoudige blik op het Australische sterftecijferrapport toont aan dat de oversterfte in Australië begon VOORDAT het land zelfs maar zijn eerste Covid-golf meemaakte:

Deze grafiek stelt dus, bij uitsluiting, de meest waarschijnlijke mogelijkheid vast: dat deze overmatige sterfgevallen veroorzaakt worden door de Covid-vaccins.

Er is alleen één probleem: zowel de vaccins als de boosters werden vooral in het verleden gegeven. Na januari 2022 is de primaire vaccinatie in Australië in principe gestopt. Na maart 2022 zijn ook de boostervaccinaties bijna gestopt.

En toch blijven de overmatige sterfgevallen toenemen, veel meer dan de officieel gemelde Covid-sterfgevallen in Australië. Zij overtreffen ruimschoots de gemelde “sterfgevallen met Covid”.

Dit doet een vraag rijzen: zorgen Covid-vaccins ervoor dat mensen een verhoogd sterftecijfer ervaren, tot ver na de onmiddellijke nasleep van de vaccinatie? Hoewel wij daar niet zeker van kunnen zijn, is het een zeer sterke mogelijkheid.

Het is ook de meest verontrustende.

Het is één ding dat Covid-vaccins een onmiddellijk gevaar op korte termijn inhouden. De neef van mijn vriend is bijvoorbeeld twee dagen na zijn vaccinatie gestorven. Het is een heel ander probleem als de mensen die Covid-vaccins hebben gekregen gedurende langere perioden een verhoogde sterfte blijven ondervinden, vooral als de verhoogde sterfte tot nu toe geen tekenen van daling vertoont.

Zal deze verhoogde sterfte, die veroorzaakt wordt door vaccins, maar onverminderd voortduurt tot ver na de inenting, uiteindelijk weer afnemen? Wij weten het antwoord op deze vraag niet. Tot nu toe vertoont het verhoogde sterftecijfer, verontrustend genoeg, geen tekenen van teruggang.

  De Omicron Fraude - De WHO zegt nu dat het "super-mild" is

De reden daarvoor zou kunnen zijn, speculatief, dat de productie van spike-eiwitten uit mRNA-transfecties nooit ophoudt en oneindig doorgaat. Dit is een onderwerp voor een ander artikel en ik vermeld dit alleen als een mogelijkheid.

Kankers beginnen zich slechts nu pas te manifesteren

Het ergste van de situatie heeft te maken met de sterfte aan kanker. Volgens Ethical Skeptic hebben wij te maken met een stijging van het aantal sterfgevallen door kanker met elf sigma’s. Het is te zien in deze grafiek:

Klik voor groot

Wij begonnen een toename van het aantal sterfgevallen door kanker te beleven, die samenviel met het begin van de vaccinatie, en die steeds erger wordt. Vanaf nu ligt het aantal sterfgevallen door kanker boven de langetermijntrend, ruwweg met 1.000 sterfgevallen door kanker per week in de VS.

Sterfgevallen door kanker zijn fundamenteel anders dan snelle sterfgevallen zoals, zeg, een hartstilstand. Kanker heeft tijd nodig om te muteren, te verschijnen, te groeien, uit te zaaien, en uiteindelijk de patiënt te doden. Bijgevolg zou slechts een kleine minderheid van de kankers binnen een jaar na de vaccinatie verschijnen en hun slachtoffers doden, zelfs als iets – zoals een Covid-vaccin – het tijdschema voor kankers versnelt. De rest van de kankers zal pas later komen!

De officiële verklaring voor de toename van kankers geeft de schuld aan lockdowns. Volgens die verklaring stelden de mensen uit om met hun kankers naar de dokter te gaan – en zij willen dat u dat gelooft – en dat uitstel veroorzaakte een toename van het aantal kankers. Deze verklaring gaat niet op, want de toename van kankers valt samen met het begin van de vaccinatie.

Daarom zien wij hoogstwaarschijnlijk het effect van versnelling van bestaande kankers, met andere woorden kankers die al bestonden maar agressiever begonnen te groeien. Waarom gebeurt dit? Er is geen zeker antwoord, maar de waarschijnlijke verklaring is dat ons immuunsysteem minder goed in staat is om de groei van tumoren af te remmen of te stoppen. Omdat ik geen arts ben, wil ik niet uitweiden over dit onderwerp.

  Kinderen gediagnosticeerd met "kinderdementie" – Is "kinderdementie" een dekmantel voor door COVID-19 vaccins veroorzaakte hersenziekten?

Helaas betekent dit dat dezelfde factor die bestaande kankers agressiever maakt, ook meer nieuwe kankers zou doen ontstaan – maar daar zien wij de meeste nog NIET van. Misschien komen ze over een jaar of twee wel.

Om meer te lezen over Covid-vaccins die kankers versnellen en veroorzaken, gaat u naar dit artikel.

Covid herinfecties

Een andere belangrijke factor voor verhoogde sterfte is het feit dat sommige mensen om de 3 maanden of zo opnieuw geïnfecteerd worden. Bekijk deze Australische video, vanaf 41 seconden:

De auteurs hebben getracht de video geruststellend te maken, door kwakzalvende “virologen” en “vaccinologen” in te schakelen om de kijkers gerust te stellen, en door “vierde boosters” aan te bevelen. Maar de video klinkt ronduit onheilspellend. Ze zegt dat Australiërs steeds opnieuw geïnfecteerd worden. Terwijl u dit bekijkt, stelt u zich voor dat u deze video over 5 jaar bekijkt als een “blast from the past”.

Het slechte nieuws van dit alles is dat er geen duidelijke reden is waarom een van de bovengenoemde factoren binnenkort minder belangrijk zou worden – de mortaliteit kan dus nog wel even hoog blijven.© Karolina Grabowska / Pexels

Geruststelling voor de jongeren

Veel artikelen overdramatiseren deze situatie met betrekking tot jongere mensen. De sterfte onder jongeren is met een betrekkelijk bescheiden hoeveelheid gestegen en bedraagt momenteel ongeveer 15%. Dat is een aanzienlijke stijging, maar bedenk wel dat de sterfte onder jongeren om te beginnen al heel laag is. Dus wanneer hun zeer lage sterftecijfer 15% hoger wordt – is dat nog geen verhoging van het sterftecijfer van die-off niveau. Er is nog tijd genoeg om de situatie uit te zoeken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDestructieve illusies storten Europa in armoede
Volgend artikelHet conflict in Oekraïne is de voorbode van het einde van de westerse overheersing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Toch valt die “oversterfte” me nog mee (of tegen, net hoe je het bekijkt…). Nu nog cijfers erbij van het veel grotere percentage mensen met enorme “vaccinatieschade”/ prikverminking en de extra ziekmeldingen op de werkvloer. Die groep moet inmiddels immens groot zijn en met de dag groter worden.

    • Nou ik vind ieder slachtoffer teveel hoor. Als je bedenkt dat er veel mensen zijn overleden door de vax en die nepgriep in een petri schaaltje gemaakt. Als ik lees dat begrafenis ondernemers nu dubbel zoveel overlijdens moeten wegwerken dan jaren terug. Dat is echt niet okee.

    • We zijn nu 2,5 maand verder. Ben je nog steeds die mening toegedaan? Als ik hoor en zie van de afgelopen 4 weken hoeveel ik heb gehoord van doden, zieken (door corona..ja tuurlijk), herseninfarcten, hartaanvallen en zonder enige reden in elkaar zakken… het is een flinke waslijst en dan ben ik nog niet eens actief het gesprek aangegaan/contact gezocht, dit is nog hetgeen ik per toeval te horen kreeg. Voorbeeld: Van 4 blokken huizen in m’n straat (das zo’n 20 huizen) 5 ernstige gevallen, waaronder 3 doden, 1 herseninfarct en 1 in elkaar zakker. Daarvan 2 bejaarden (70/80), 3 v in de 50/60. Tante met herseninfarct, neef met alzheimer, neef die een blackout kreeg tijdens hardlopen en in t water viel. De pest is met dit alles: bewijs maar dat het van de injecties komt… die ziektes waren er allemaal al. Ze hebben echt het paard van Troje ingezet. Helaas erg slim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in