Het is, om de een of andere reden, een enge dag geweest. Op de terugweg naar huis ben ik bij een benzinestation geweest om te tanken. Het enige tankstation in de buurt accepteert geen contant geld, dus stopte ik mijn creditcard in de automaat en drukte op een paar knoppen. Tot mijn opluchting accepteerde de machine de nummers. Ik greep naar de dop, klaar om te beginnen tanken, toen ik een nieuw bericht zag op het kleine schermpje van de pomp. Ik weet niet meer precies wat het zei, maar het kwam erop neer dat mijn kaart geweigerd was, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het benzinestation wilde mijn kaart niet aannemen en ze wilden geen contant geld.

Dus kropen de auto en ik met 20 km per uur naar huis, hopend dat ik onderweg niet zonder benzine zou komen te zitten.

Vervolgens heb ik een groot deel van mijn resterende leven besteed aan het bellen naar de bank om uit te zoeken wat er was gebeurd. Blijkbaar had de bank mij een nieuwe kaart gestuurd, die om onbekende redenen door Royal Mail was teruggestuurd naar de afzender.

Waarom werkt mijn bestaande kaart niet?’ vroeg ik de man van de bank.

“Nou, omdat uw nieuwe kaart was teruggekomen, hebben we uw oude kaart geannuleerd,” legde de bank uit. Ze hebben niet de moeite genomen om het mij te vragen. Ze hebben haar gewoon geannuleerd. Je hebt je nieuwe kaart niet, dus nu werkt je oude kaart niet meer.

Ik had dus geen creditcard meer in een bijna cashloze wereld.

En ik kreeg plots een glimp te zien van de dystopische maatschappij die ons te wachten staat in de nieuwe wereld die ze voor ons voorbereiden. Technisch gezien kan ik nog steeds eten kopen, maar ik kan niet naar de levensmiddelenwinkels omdat ik geen brandstof voor de auto kan kopen. Ik kan niets online kopen, natuurlijk. En ik kan geen rekeningen betalen. Doordat mijn bestaande kaart is geannuleerd, werken de online rekeningen niet meer.

Ik ben echter op het internet beland en heb ontdekt wat er in Slovenië gebeurt, waar ze onlangs wetten hebben ingevoerd die lijken in te houden dat je, tenzij je bent ingeënt en een mondkapje draagt, niets mag kopen behalve basisvoedsel en medische benodigdheden – maar alleen als de winkel die je gebruikt niet in een winkelcentrum is.

Dat is het dan.

De website van Slovenië is een beetje ingewikkeld en er staat veel op, maar het lijkt erop dat als je in Slovenië woont of erheen gaat, je geen paar sokken of een nieuwe waterkoker kunt kopen tenzij je naar behoren bent geprikt of kunt bewijzen dat je in de afgelopen zes maanden bent hersteld van covid-19. Je mag ook niet naar een cultureel of sportevenement. Er is niet veel dat je kunt doen. Je kunt ook niet naar een hotel.

Dus, je volgende vakantie in Slovenië zou je wel eens onder een boom kunnen slapen. Dat zou leuk zijn.

Toen zag ik dat de regering in het VK een digitaal rijbewijs wil invoeren om het vervoer groener en efficiënter te maken.

Dat komt dus in je digitale paspoort te staan, samen met je vaccinatiegegevens, je volledige medische dossier, al je bank- en financiële gegevens, je pensioen, je paspoort, je reisgeschiedenis en je hele winkelgeschiedenis. Allemaal op je smartphone.

Wanneer gaat dat gebeuren?

Tenzij we erin slagen het te stoppen, geef ik het twee jaar op zijn hoogst. Alles wat je doet zal worden gemeten, geregistreerd en gecontroleerd. Koop te veel suiker- of vetrijk voedsel en je verliest je recht om voedsel te kopen.

Oh en je energieverbruik zal ook in je digitale paspoort staan. Als al je koolstofkredieten op zijn, krijg je geen elektriciteit meer, tenzij je een miljardair bent met een paar bossen om je verbruik te compenseren.

Waarom denk je dat ze zo graag willen dat we allemaal slimme meters hebben? Het is niet om u 10 cent per jaar te besparen. Het is zodat ze je stroom kunnen afsluiten als je je niet gedraagt.

  Ouders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie "We willen niet dat nog meer mensen sterven"

Toen las ik over de man die viel en een paar ribben brak.

Hij had geen symptomen behalve de gebruikelijke pijn.

Het ziekenhuis gaf hem een covid-test. Die was positief. Ze testten hem opnieuw en hij was negatief, maar ze schoven hem toch op een covid afdeling. Hij had moeite met ademen, wat niet verwonderlijk was omdat hij gebroken ribben had, dus ze legden hem aan de beademing en gaven hem een levenseindecocktail.

Hij stierf. Nog een covid-19 statistiek.

Toen ik hoorde dat het personeel van het openbare gezondheidszorgstelsel NHS in het VK dreigde te gaan staken, vroeg ik me als eerste af hoeveel levens dat zou redden. Het is niet algemeen bekend, maar het sterftecijfer daalt steevast wanneer medisch personeel staakt – zelfs in minder dystopische tijden. De NHS is nu de Nationale Covid Service – gewijd aan één ziekte en één ziekte alleen.

Vervolgens zag ik dat ze haast maken met het dubbel prikken van de zwakken en de ouderen. Een covid booster in de ene arm en een griepprik in de andere. Waar is het bewijs dat dat veilig is? Kijk op de achterkant van je hand. Meer bewijs is er niet. Waar is het onderzoeksbewijs dat aantoont dat herhalingsprikken noodzakelijk en veilig zijn? Kijk nog eens op de achterkant van je hand.

En net toen ik dacht dat het niet enger kon worden, las ik dat ze nu van plan zijn om deze winter het Pfizer-vaccin te geven aan baby’s van nog maar zes maanden oud. Dat is in de VS, maar het zal ook overal elders zijn. Pfizer doet interne proeven om aan te tonen dat het veilig en effectief zal zijn. De prikken voor kinderen van 5 tot 11 jaar zullen in oktober of november worden gegeven.

Ik schrijf en spreek al sinds vorig jaar over de bijwerkingen van de covid-vaccins. Kijk op mijn website of bekijk mijn andere video’s voor details over de risico’s voor kinderen. Zelfs de Daily Mail meldt dat het risico dat een gezond kind naar de IC moet twee op de miljoen is. Maar het risico op myocarditis na de Pfizer-prik is 12 tot 34 per miljoen. Myocarditis is dodelijk, natuurlijk. En dat is slechts een van de dodelijke bijwerkingen. Er zijn veel meer kinderen veroordeeld tot een leven in een rolstoel, overlevend met een voedingssonde, als gevolg van de covid-prik dan van covid-19.

En het hersenspoelen en het creëren van angst wordt steeds erger. Ik zag een kop in de Daily Mail waarin stond: “Covid Deltavariant zal jacht maken op iedereen die de prik niet heeft gehad”.

Wat zijn ze aan het doen? Geven ze de Deltavariant een Sherlock Holmes kit? Varianten zijn een normaal proces, maar worden gebruikt om mensen te dwingen meer prikken te nemen en om verwondingen door prikken te verdoezelen. De nu (toegegeven) overdreven ‘long covid’ wordt ook gebruikt om prikwonden te verdoezelen.

Jonge tieners die begrijpen wat er nu gebeurt, hebben verlanglijstjes – dingen die ze moeten doen voordat hun wereld vergaat. Dit gebeurt zo snel.

Ik probeer u niet bang te maken, maar de toekomst is niet mooi en de dingen gaan nu heel snel. In sommige opzichten staan we aan het begin van deze oorlog, maar we naderen ook het einde.

Het is altijd een gevaar geweest om aan te nemen dat iemand ons komt redden. Vertrouw op het plan en we redden het wel.

Het is nu hetzelfde met de advocaten.

Over de hele wereld zijn er legers advocaten die allerlei oplossingen beloven. Ze doen al een jaar lang beloftes, en zamelen geld in. Ik dacht altijd dat ze zouden helpen. Ik heb tenminste één video gemaakt waarin ik de advocaten steunde. Ik dacht dat ze het geld dat ze hebben gekregen zouden gebruiken om onmiddellijke actie af te dwingen – gerechtelijke herzieningen bijvoorbeeld.

Wat er de afgelopen dagen is gebeurd, heeft me ervan overtuigd dat ik het mis had. De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen.

  Vaccinatie bereidheid daalt: talloze inentingsafspraken worden niet nagekomen

Waarom? Wel, ten eerste hebben ze het erover dat de zaken pas over drie, zes, negen of twaalf maanden zullen gebeuren. Dat is veel te langzaam. In de afgelopen dagen heb ik me gerealiseerd hoe ver deze strijd werkelijk is gegaan. Kijk naar Slovenië.

Nu zijn ze van plan zes maanden oude baby’s in te enten met een dodelijke experimentele injectie die niet doet wat men denkt dat ze doet en veel gevaarlijker is dan de ziekte die ze geacht wordt te voorkomen. Gaan ze zes maanden oude baby’s laten beslissen of ze al dan niet geprikt worden? Ik zou er niet om verwedden.

En pogingen om artsen vrijheid van meningsuiting te geven, zullen ook niets uithalen. Ten eerste geloven de meeste artsen in de fraude; ze zijn omgekocht. Ze hebben geen onderzoek gedaan. Ze zouden zich niet uitspreken, zelfs als ze konden. Duizenden huisartsen hebben min of meer hun deuren gesloten. Ze werken thuis voor internet medische diensten en ze verdienen een fortuin door hun personeel de prikken te laten geven. En nu willen ze extra geld om patiënten te zien – precies waar ze voor betaald worden. Is een beroepsgroep ooit zo snel zo laag gezonken?

En wie zou melden wat artsen zeggen als ze zich konden en wilden uitspreken? Dit is altijd een mediaoorlog geweest. De mainstream media zullen geen ruimte of zendtijd geven aan artsen die vraagtekens zetten bij de fraude of de prikken.

Als advocaten dingen pro-bono willen doen, met hun eigen tijd en geld, dan is dat prima. Zij hebben tenslotte kinderen en ouders en levens die op het punt staan uiteen te vallen in de dystopische nachtmerrie van de Great Reset. De meesten die tegen de leugens en de corruptie werken, doen dat zonder te verwachten dat we betaald worden voor ons werk, omdat we weten dat we geen keus hebben.

Maar we moeten geen vertrouwen stellen in de advocaten. Zij zijn niet het antwoord.

Er schuilt iets ironisch in het feit dat de zombies vertrouwen hebben in de geneesmiddelenbedrijven – waarvan bewezen is dat het de meest frauduleuze, oneerlijke bedrijven ter wereld zijn – terwijl velen in de verzetsbeweging hun vertrouwen hebben gesteld in advocaten.

Pogingen om de wet te gebruiken om het establishment ten val te brengen zullen, denk ik, mislukken omdat de wet nu het establishment is en het establishment de wet is. Elk deel van het establishment staat tegen ons opgesteld. Hoe vriendelijk en pastoraal een advocaat ook mag zijn, hij zal niet in staat zijn een totalitair regime ten val te brengen voordat we allemaal slaven zijn geworden van een corrupt en verraderlijk systeem.

Ik ben er zeker van dat sommige advocaten goede bedoelingen hebben, maar ik vrees ook dat zij de aard van de oorlog die wij voeren niet begrijpen, evenmin als de kwaadaardigheid van onze tegenstanders of de snelheid waarmee de zaken zich ontvouwen.

Miljoenen zijn al verdreven, niet uit hun huizen maar uit hun levens; verdreven van hun hoop en verwachtingen door opzettelijk en op grote schaal gecreëerde angst. De prikken, vergeet niet, zijn niet het einde – ze zijn slechts een begin.

Dus, wat moeten we doen? We moeten de waarheid verspreiden, meer steun werven, onze eigen vastberadenheid versterken en ons voorbereiden.

Ik zeg al anderhalf jaar – sinds ik voor het eerst waarschuwde dat er verplichte prikken aankwamen – dat dit een mediaoorlog is.

Ze zijn al tientallen jaren bezig met het demoniseren van degenen onder ons die vragen stellen over vaccins. De vaccinlobby is al vele jaren actief – en valt mij en anderen aan. En de aanvallen, de demonisering en de verboden zijn er al een lange tijd. Jaren geleden werd ik in China verboden omdat ik een column schreef voor een Chinese krant en in een column het enthousiasme voor vaccinatie in twijfel trok. Mijn boeken werden uit de verkoop gehaald. Het enige wat ik deed was vragen stellen en de waarheid vertellen. De Daily Mail kondigde aan dat ik ten onrechte beweer een arts te zijn, maar in het verleden huurden ze me in als arts om voor hen te schrijven.

  Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy - "We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus"

Ik ben verbannen van Facebook, Twitter en Linkedin. En uit de Royal Society of Arts gezet omdat ik de waarheid durfde te vertellen. Tientallen van mijn video’s zijn gecensureerd en verwijderd van YouTube. Boeken van mij zijn verboden in het Verenigd Koninkrijk en in andere landen. Ze kunnen net zo goed de boekverbranding wereldwijd herinvoeren. U en ik zullen spoedig buiten de maatschappij worden gesloten. Er zal geen terugkeer zijn naar het oude normaal, als we het laten gebeuren.

We moeten de elementen van de media gebruiken die we kunnen.

Neem een abonnement op de lightpaper.co.uk en andere sites. Ja, ik schrijf er een column voor, maar ik word er niet voor betaald. In feite koop ik mijn exemplaren van de krant zoals iedereen. Word een distributeur en geef exemplaren door aan buren en vrienden. Het is een geweldige bron van onafhankelijke, accurate informatie.

Download de folders op mijn website en op de lightpaper.co.uk en op andere sites – print ze uit, deel ze uit, doe ze in brievenbussen. Folders zullen ons helpen deze oorlog veel effectiever te winnen dan advocaten. Geef geld uit aan het drukken van folders.

Doe je smartphone weg. De digitale paspoorten zullen afhankelijk zijn van smartphones. Als je geen smartphone hebt, kunnen ze je niet dwingen je leven aan de staat over te dragen.

Bezoek de website astandinthepark.org – die zondagochtend bijeenkomsten houdt in 900 openbare parken over de hele wereld. Het is een geweldige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Neem een kijkje op awakenedpages.co.uk . Het is een gids waar principiële mensen lokale onafhankelijke bedrijven kunnen vinden. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen bekijken, maar het is een goed beginpunt om mensen te vinden die het oude normaal begrijpen en respecteren.

En bezoek de websites die ik aan het eind van al mijn video’s noem.

Het transcript van deze video zal op mijn websites staan zodat je deze adressen kunt bekijken.

Tenslotte, begin te denken aan overleven. Ik waarschuw al een jaar voor voedseltekorten en stijgende voedselprijzen. De energieprijzen zullen de pan uit rijzen door de opwarmingvandeaardegekken. Tienduizenden oude mensen zullen sterven omdat ze het zich niet kunnen veroorloven warm te blijven bij koud weer – en dat hebben we te danken aan de leugenachtige, bedrieglijke aardeopwarmingscultisten nu de energieprijzen naar de stratosfeer stijgen.

Denk eens aan het verbouwen van wat van je eigen voedsel. Je kunt groenten kweken in emmers of grote plantenpotten. Je hebt geen grote tuin nodig. Als je een open haard in huis hebt, zorg er dan voor dat die veilig werkt. Plan om in één kamer te wonen als dat nodig is.

Dit is geen spelletje. We hebben geen tijd om te wachten tot iemand anders ons redt. De advocaten zullen te laat zijn. Waar zijn ze tot nu toe gebleven?

We moeten onszelf redden van de tirannie die nu elk aspect van ons leven beheerst. Vergeet niet dat ze de dodelijke, experimentele prik willen geven aan zes maanden oude baby’s. En, ondanks het bewijs, geven ze het al aan 12-jarigen. Dat is wat men vroeger kindermishandeling noemde. De laatste paar dagen hebben me bang gemaakt.

En bid tot uw God om ons de kracht te geven onszelf te redden.

Ik was vroeger niet gelovig. Maar ik heb een groot houten kruis gemaakt dat we in onze tuin hebben staan om God aan te roepen. Ik bid regelmatig. En ik hang de Jolly Roger vlag uit om mijn onafhankelijkheid van tirannie aan te kondigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Demonische ontkennenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPopster Niki Minaj verbannen door Twitter, zegt “Open je verdomde ogen” voor COVID censuur, Twitter ban doet me denken dat er iets groters aan de hand is
Volgend artikelJe wilt niet weten wat er komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Vernon heeft -zoals altijd- volkomen gelijk. Kleine opmerking over de slimme meters: Ik weet niet of op afstand via die meters de stroom afgeschakeld kan worden, maar als dat zo is, stroom is tegenwoordig een basisbehoefte dus je pakt een breekijzer of iets anders en breekt ’t ding open en legt handmatig met 3 korte draden (als je 3 fasen hebt) weer een verbinding over de meter heen. Klaar! Nood breekt wet. Wel dikke rubber handschoenen dragen voor dit klusje.

  • Je kunt ook aan je energiemaatschappij vragen om een “domme meter” te installeren. Heb ik gedaan. Kostte me 50 euro maar dan heb je wat je wilt. Succes met alles!

  • Hi Simon,

   Technisch is het mogelijk om de slimme meter op afstand uit te schakelen. Het was onderdeel van het business model van de uitrol van de slimme meter. We hoeven dan nl geen monteurs meer te sturen om bijvoorbeeld wanbetalers af te sluiten of in het geval van contractloos kan dat de energie worden afgesloten om netverlies te voorkomen etc. Bij wet is dit echter verboden en moet er door monteurs worden afgesloten want dan kan je bijvoorbeeld voorkomen dat een patient die aan de beademing ligt hierdoor komt te overlijden. Maar dat zegt niet zoveel want bij invoering van de slimme meter mochten mensen m nog weigeren. De wet is aangepast en nu moeten (wordt nog niet echt nageleeft) alle analoge meters vervangen worden door slimme meters.

   Groeten,
   Hugo

 2. Er is 1 oplossing. Jezus Christus kwam naar deze aarde en werd mens. Hij stierf voor onze zonden en maakte zo de weg tot God vrij. Iedereen die dit gelooft is geborgen bij God. Hij zorgt voor ons. Deze wereld zal ophouden, er komt een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid zal wonen. Geef je leven over aan Hem. Dan hoef je nooit meer bang te zijn.

    • Geloven in een religie doe je maar thuis of in de kerk met gelijkgestemden. Niet op een algemeen forum waar mensen zoals ik geen behoefte aan hebben. Wat mij betreft had die reactie van Matty ook verwijderd mogen worden.

     • Wie denk jij eigenlijk wel dat je bent; ik heb geen behoefte aan ‘mensen zoals jij’.
      Je bent in de kern geen haar beter dan de andere censuur minnende, laffe Nederlanders die alles verketteren wat ze niet willen horen.
      Oud-communist, naar ik aanneem?

  • Ieder zijn meug. Religie is ineens weer een hot item tijdens corona. De mensheid heeft deze puinhoop aangericht, de mensheid dient zijn eigen troep op te ruimen. Geloof in jezelf i.p.v. te denken dat een hogere macht die je zieltje komt redden.

   • het gaat niet om religie, het gaat om een persoonlijke relatie met Jezus Christus. Het is jammer dat bovenstaande reacties betekenen dat men die relatie niet heeft, Mijn ziel is al gered gelukkig.

    • De mensen zijn ‘vrijgemaakt’. Er is geen oorsprong. Wel is er new age en boedha’s en meditatie en Humanisme en Snollywood en NASA en Aliëns. De kerken onder de knoet van het Vaticaan hebben ‘goed’ werk geleverd. Ik zeg verder even niets meer dan dit.

    • @Matty:
     Hou je persoonlijke relaties maar fijn voor jezelf. Ik heb geen interesse.
     Fijn voor je dat je denkt dat je zieltje gered is. Angst is een slechte raadgever. Ik geloof in mezelf, daar kan geen jezus tegen op.

 3. “Nu zijn ze van plan zes maanden oude baby’s in te enten met een dodelijke experimentele injectie die niet doet wat men denkt dat ze doet en veel gevaarlijker is dan de ziekte die ze geacht wordt te voorkomen.”

  Hoe test je zoiets? och ja, op babies.Wie doen die testen? Wat te denken van ziekenhuizen die daarvoor betaald krijgen. In het verleden (1976) was dat onder andere in Goes het geval, waar mijn vader destijds mijn 4 jarig zusje uit het ziekenhuis heeft meegenomen en naar Belgie heeft gebracht omdat ze vol met prikplekken zat en doodsangst had voor de zuster…voor artsen en andere onderzoekers is er niets aan de hand, ze “helpen” immers de wetenschap zoals Josef Mengele dat ook deed. Het snoepreisje dat ze cadeau krijgen of de andere beloningen zijn hun goddelijk recht.

  Het feit dat er in landen politici zijn die hun eigen bevolking uitsluiten en feitelijk hun vrijheid ontnemen omdat ze niet luisteren. Als dat ongestraft kan hadden die mensen dus nooit vrijheid.
  Die burgeroorlog wereldwijd is onderweg, hier in Nederland begh]int het 25 september, op 14 october komt er misschein even “ruimte” (of meer restricties) en kort daarna nieuwe sancties voor hen die het recht op zelfbeschikking nog denken te hebben. En vluchten kan niet meer, waarheen, de waanzin is vrij universeel, jezelf verstoppen is rekken van iets dat toch komt en iedere nieuwe ingespoten slaaf maakt de positie van vrije mensen zwakker.
  Er zal een moment komen dat enkel geweld nog overblijft, in die hoek word de vrije mens “gestimuleerd”…met “zachte” dwang geforceerd. Zacht omdat je nog niet word neergeschoten, in elkaar geslagen of anders gecorrigeerd door de politie. De mainstream media helpt daarin mee door negatief te schrijven en te benoemen wie ook maar een andere versie heeft van zaken dan de officieele. De pers heeft geen persvrijheid meer nodig, ze zijn een overheids instelling in dienst van de new world order geworden.

  De sleutel ligt bij de mensen die werken bij de politie, het optreden en de volgzaamheid daarvan is wat u uw leven en vrijheid kosten. Orde handhaven is ook mensen dwingen tot zaken die mensen niet willen, eerst door straffen en sancties en straks als de groep klein genoeg is door met geweld en boetes en andere straffen leven onmogelijk te maken. Met 25 september 2021 als datum heeft de regering in Nederland een officiele datum gegeven waarop de vrije mensen de oorlog is verklaard en de grondwet inhoudsloos is gemaakt….

  25/09/2021 : De dag van het verraad.

  Is het allemaal slecht? Nee, eindelijk vallen de maskers compleet af, en de dieren die we altijd dachten dat erachter zaten blijken beesten te zijn, minne wezens die zichzelf enkel door bekonkelen en bedriegen konden handhaven en jaarlijks hun volgevreten lijf verder laten uitzakken….

  We hebben ze uit menselijkheid nooit op hun trieste bestaan afgerekend, nu worden we zelf uit dankbaarheid voor het vertrouwen door deze wezens op onze menselijkheid afgerekend….

  In de zeven werken van Hercules staat het verhaal over de Hydra…dat is de weg die men moet volgen om dictatuur te bestrijden, iedere keer een kop minder en de hals daarna dichtbranden, en zorgen dat de communicatie tussn de koppen niet mogelijk is.

  Alles heeft als zwakheid dat het moet eten, moet communiceren om macht uit te oefenen en kan sterven.

  Zelfs de Goden kunnen sterven.

  • Jouw waarheid is mijn waarheid niet als het op religie aankomt. Ik vind het een zwaktebod om religie te verkopen als de ‘waarheid’. De laatste tijd wordt je doodgegooid met religiegelul. Als het leven te moeilijk wordt, dan zijn mensen ineens weer ‘in de Heer’. Terecht dat Frontnieuws dit verwijdert. Zouden ze elders ook moeten doen.

 4. Angst is door de eeuwen heen gebruikt om de mensen in een bepaalde richting te duwen, elk geloof & cult maakt zich hier aan schuldig. Vandaag de dag is het ” millieu ” , de wereld vergaat in 12 jaar, een wereld wijde griep , gemaakt in een lab, of een ” reset “, 200 jaar gelden was er een knaap Karel Marx die het zelfde verkondigde en 100 jaar gelden een knaap genaamd Adolf Hitler; het ” Herrenvolk ” . De geschiedenis herhaald zich.

  • Ha die AH heeft juist ooot gewaarschuwd voor de NWO, ik heb zelfs zijn toesprsak hierover gehoord! Hij kende de ware vijanden van de mensheid, het “uitverkoren volk” wat alle media, banken, farmacuitische industrie in handen had en heeft! Je ziet het nu weer gebeuren, Gates, Soros, Tedros enz! Zij hangen de extremistische Talmoet en het de occulte nummerieke bv 666 Caballah aan, waar zich uitverkoren vinden om over de wereld te heersen en de satan aanbidden! De vrijmetselaars en illuminatie aanbidden ook de satan, Lucifer de lichtgod! Ze willen tot 80%van de wereld uitroeien en sterken die overblijven tot hun slaven maken! Het staat echt in hun geschriften!Ook de banken, die dit alles financieren (den) zijn in hun handen, h et duivelse communisme, met 1 miljard slachtoffers wereldwijd! Het sektarische judaisme wil een communistische wereldstaat, met hun als leiders over de ongelovigen over hele wereld, het goyim, of tewel het vee! Ken dus je vijand, pas dan kun je tegen deze tirannie terug vechten! Kijk er voor uit, dit kwaad begint zich nu af te teken! Wordt wakker!

   • Wat mij opvalt is dat er veel joodse namen betrokken zijn bij deze schaamteloze scamdemic. Ik zal af en toe het woord Judea sekte gebruiken. Zou dit toeval zijn of zou hier een duister plan achter schuil gaan. Het is tegenwoordig bij de meesten bekend dat de politici wereldwijd de loopjongens/meisjes/transgenders van de ondernemingen zijn. De politici worden niet gekozen maar aangewezen en geselecteerd door deze corporaties. Misschien maakt men een kans om genomineerd te worden als men zich bij het koosjere roosje van vlees van Klaus Schwab (WEF) naar binnen wringt. Alleen Lukashenko van Wit Rusland heeft een kleine miljard aan smeergeld van IMF afgewezen omdat hij de eis van het IMF om zijn land in een wurgende lockdown te doen weigerde. Prompt werd hij door de mainstream media (volledig in handen van de Judea sekte) uitgemaakt voor rotte vis.
    Het zijn vooral de grote ondernemingen die de absurde Covid-19 maatregels aan hun onderdanen, wij dus opleggen. Zij zijn degenen die ons willen verplichten om de voor onze gezondheid en het milieu schadelijke en volstrekt nutteloze muilkorven te dragen, 1.5 meter afstand te houden en de prik des doods te nemen. Zij zitten ook achter de maatregels die de kleine en minder kleine bedrijven stuk maken. Als middel hiertoe zetten ze de corrupte overheden in. Lukashenko heeft het criminele geld niet aangenomen ga er dan maar vanuit dat alle anderen dat wel gedaan hebben. Magufuli heeft het ook geweigerd en overleed onder uiterst verdachte omstandigheden.
    Aan de top van de piramide staan de criminele Rothschild en Rockefellers families. De Rothschilds moeten definitief uitgeschakeld worden en de door hen gestolen bezittingen dienen terug gegeven te worden aan de bevolking. Deze twee families zijn de grootste aandeelhouders in Black Rock, Vanguard, State Street en Black Stone. Eigenaar van Black Rock is Larry Fink en baas van Black Stone is Stephen A. Schwarzman, beiden kleine hoedjes en leden van de Judea sekte. Black Rock is de grootste vermogensbeheerder op aarde en beheert waarschijnlijk ook onze pensioenen. Onder de zojuist genoemde vermogensbeheerders vallen bijvoorbeeld ook bedrijven als een Unilever, Coca Cola en een Albert Heijn.
    Dominant binnen big pharma en de farmafoetische industrie is Pfizer van Albert Bourla. Pfizer heeft al ontelbare processen aan zijn broek gehad en verloren. Maar voor de rest 100% betrouwbaar als het gaat om het in de mens spuiten van het giftige graphene oxide ter bestrijding van een niet bestaand virus. Andere spelers zijn Alex Gorsky van Johnson & Johnson, Stephan Bancel van Moderna, de Sackler familie van de Perdue groep verantwoordelijk voor de opium crisis.
    CDC, Centers for Disease Control and Prevention. Het CDC, die zich voordoet als een soort van publieke instelling, is niets anders dan een privé “gezondheid” inkomsten- en verdienmodel. Ze geven niets om de gezondheid van de burgers, het draait puur om de sjekels. Figuren bij het CDC zijn o.a. Anne Schuchat, Rochelle Walensky, Nancy Rosenstein Messonnier.
    Spreekbuis en indoctrinatie, hersenspoel, intimidatie en propaganda machine voor de bovengenoemde corporaties, instellingen en figuren zijn de mainstream media via hun TalmoedVisie en de geschreven pers. Zie onderstaand link geheel of anders vanaf rond minuut 22:00
    https://www.brighteon.com/90697405-e2a8-40cf-825c-a99ddc26ca3a
    https://brandnewtube.com/watch/vaccine-ceo-shape-shifts-on-nbc-nightly-news_4z2a1VR74aj4GjX.html

   • De QRcodeoten zijn nu de Uitverkorenen. Ik zag het dit weekend: ze zitten met meer dan ooit overal in de restauranten, op de terrassen en de cafes; alsof er nooit een “pandemie” was. En de niet-Ingespotenen mogen niet eens pissen zonder qr code. De HdeJ Dixi-potten staan nergens. Als beesten mogen ze in de goot pissen. Men was er toch zo op tegen dat mannen maar overal staan te pissen? Dat gaat dus weer gebeuren.

 5. zonder een echte strijd komen we helaas niet van die vals spelers af…

  dan doel ik op de poppetjes, allemaal, incl de MSM zullen van het toneel moeten verdwijnen wil je echt wat bereiken.

  immers, ze zitten er zo goed als allemaal in, in het WEF in het NWO WHO UN enz, ze spreken dezelfde taal en proberen dezelfde uitvoering te plegen/doen.

  legaal iets doen? geen kans, dat zien we al jaren, zij bepalen, zij schrijven de regels en of maken er nieuwe bij, its as simple as that.
  —–
  Om een indruk te krijgen hoe groot de krachten tegen ons zijn, al die machtige instanties/banken/enz achter het WEF (partners) dan begrijp je dat het helaas niet ophoud na al die goed bedoelde legale acties tegen dat soort.

  Het houd helaas niet op bij Rutte en of Hugo en consorten, er zullen heel wat grote tactische stappen ondernomen moeten worden, die zullen niet legaal zijn, immers ‘zij die tegen ons zijn’ maken de regels.

  Hier alle (zichtbare) partners in crime bij het WEF (New World Order, One World Government) zie onder de ABCD and so on (ff naar beneden scrollen), het zijn er heel veel en vele grote bekende… honderden, vele zal je herkennen en wellicht mee verbonden zijn, bv banken of werk of stichtingen.

  https://www.weforum.org/partners/?fbclid=IwAR1ERVPgVCall9fr8IzMjjxZ1hpsHM8xjpMJp9T1cJjDnLTJlT4hHMKi76k#B

 6. Idd, van advocaten kun je niets verwachten.
  Reiner Fuellmich en zijn team hadden allang via een WOB-verzoek het wetenschappelijk bewijs kunnen opeisen van het bestaan van het covid-virus.
  Dit heeft een burger reeds gedaan en kreeg in hoger beroep als antwoord dat het covid-virus niet wetenschappelijk kan worden aangetoond…
  M.a.w het covid19-virus bestaat niet, alles is gebaseerd op leugens want het werkelijke doel is wereldwijde genocide via de gifspuiten.

  • Klopt, op advocaten heb ik het al helemaal niet, ik heb er eens één op zijn plaats gezet, ik wist dat deze advocaat een zaak deed van een familie lid van mij, ik liet hem maar praten, toen heb ik mijn mond open gedaan, ik liet hem merken dat ik niet op mijn tong ben gevallen, ik zei wat u doet kan ik ook, het grote verschil met u en ik, is , ik kan niet goed liegen, u wel, hij draaide zich om, wist niets eens wat te zeggen, weg was hij. Hij droop af, toen had hij geen praatjes meer, wat een afgang, zo een sukkel.
   Ik heb een mond om te praten, ik verdedig mezelf wel.

 7. Hi Fleur,

  Eens. In den beginne was ik hoopvol met betrekking tot Reiner Fuellmich. Vorig jaar roeptoedere hij al over aanklachten die binnen weken ingediend zouden worden. Zover ik weet loopt er nog steeds niets. Ook de NGO’s ala Amnesty international en al die mensenrechten clubjes. Geen kik. Die clubjes lopen nog steeds te zwammen over de dictator in Wit Rusland etc en hoe erg die zijn. Nou, gedurende deze rot periode had ik graag daar gewoond itt hier. Daar hebben ze nl geen / amper maatregelen ingevoerd. Wel op papier om wat van die ”internationale gezondheidskritiek” te verminderen.

  Groeten,
  Hugo

 8. Livestream- Persconferentie MAES LAW vs. de Rijksoverheid inzake de coronapas…

  ‘Donderdag 23 september zal om 16:00 uur de persconferentie plaatsvinden van advocaat Bart Maes en Elke Lenting waarin zij gaan toelichten waarom zij een kort geding hebben aangespannen tegen de Staat de Nederlanden t.a.v. de invoering van de coronapas.

  BLCKBX gaat dit event livestreamen, net als het kort geding zelf, dat as. dinsdag (28 sept.) in de rechtbank van Den Haag zitting krijgt en waar wij een professionele livestream van zullen uitzenden.

  Kortom:
  Donderdag 23 september 16:00 de livestream van de persconferentie over het kort geding
  En dinsdag 28 september 12:30 start de livestream van het kort geding bij de rechtbank Den Haag.’

  https://www.youtube.com/watch?v=Z23p_k0JG4k

 9. Arminius u discrimineert mensen die geloven en u sluit ze uit! Doet u dan niet hetzelfde als gevaccineerde die de ongevaccineerde uitsluiten?

  Laat ieder in zijn waarde!
  Ook als u er anders over denkt of moeten we u dan maar buitensluiten omdat u er anders over denkt?

  Nogmaals laat ieder in zijn waarde welk geloof u ook aanhangt of als u in uzelf gelooft!

 10. “Zij bedriegen u niet alleen, maar laten zelfs zien dat ze u bedriegen”
  Ze steken trots hun neus in de lucht. Ze zeggen: “Er is geen God. Ons kan niets gebeuren.” Ze denken er verder niet over na. Psalm 10:4

  Wee hun die onrecht beramen en op hun bed allerlei boze plannen uitdenken. Vroeg in de morgen staan zij op om ze uit te voeren.

  Niemand zal dat verhinderen, omdat het in hun macht ligt het te doen. Hebben zij hun zinnen gezet op een bepaalde akker, dan zorgen zij ervoor die te krijgen.

  Zien zij een huis dat zij willen hebben, al is het iemands enige bezit, dan leggen zij er beslag op met dreigementen en geweld.

  ‘Daarom,’ zegt de Here, ‘ga Ik voor u een straf bedenken. Het zal een vreselijke straf zijn, waaraan niemand zich kan onttrekken. U zult dan niet meer trots met uw neus in de wind lopen, want het zal een verschrikkelijke tijd zijn. Micha 2:1-3

  Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter. Wee hun die in hun eigen oog wijs zijn en naar hun eigen mening verstandig. Jesaja 5:20‭-‬21

  ʼs Nachts zal er geen lamp meer branden en van bruiloften zal geen sprake meer zijn. Dit alles staat haar te wachten, omdat haar zakenlui de machtigste ter wereld waren en omdat zij met haar toverij alle volken misleidde.

  Het bloed van de profeten en de gelovigen heeft in deze stad gevloeid. Zij is schuldig aan het bloed van alle mensen die op aarde zijn vermoord.’ Openbaring 18:23, 24

  Het Griekse woord dat vertaald is als ‘hekserij’ is ‘pharmakeia’ (waaruit we het woord ‘apotheek’ afleiden). ‘Pharmakeia’ beschrijft tovenarij, magie en magische kunsten; het omvat het gebruik van drugs van welke aard dan ook voor een magisch effect (Garland 2004b:75).
  Tijdens Daniëls 70e week zal Babylon niet alleen een paar regio’s hier of een paar steden daar betoveren, maar alle naties misleiden met haar hekserij (‘pharmakeia’).

  Openbaring 18:23 voorziet een wereldwijd misbruik van drugs om alle naties te betoveren en te misleiden. God zal deze occulte praktijken beoordelen.

  Tot op zekere hoogte zullen de grote kooplieden van de aarde zichzelf nog verder verrijken als ze op winstgevende wijze deelnemen aan deze wereldwijde misleiding. Openbaringen 18:23.. tovenarij=pharmake

  Verwijzing naar toverij, drugs e.d. vallen daar ook onder. Babylon staat voor de wereld buiten God. En dit geldt voor de machtigen, rijken en leiders (slechte) der aarde:

  In het Woord van God, de Bijbel staat letterlijk geschreven wat er plaats vindt, het verleden, heden en de toekomst.
  Wat het heden betreft, de profetieën spelen voor de ogen van de mensheid af. Het is allang 2 vóór twaalf geweest.

  De wedergeboren christen zal de tekenen der tijden herkennen en verstaat Gods Woord.

  Anders denkende zullen de tekenen ook opmerken, echter deze niet altijd kunnen verstaan, en deze mogelijk lauter aan toeval of het gevolg van omstandigheden plaatsen. Gods Woord is haarscherp en mathematisch accuraat.

  Ook figuren slim als ze zijn en puissant rijk, hebben veel invloed op wereld toneel. Bill Gates is ook een eugenetica liefhebber.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in