© Braňo op Unsplash

Dit is een absolute game-changer. De Britse regering heeft onlangs de volgende gegevens gemeld (21 augustus), weggestopt in hun rapport over zorgwekkende varianten:

Minder dan een derde van de Deltavariant sterfgevallen zijn ongevaccineerden.

Laat ik het anders zeggen – twee derde van de Deltavariant sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk zijn bij de gevaccineerden, schrijft Principia-scientific.com.

Om specifiek te zijn:

Van 1 februari tot 2 augustus registreerde het VK 742 Deltavariant sterfgevallen (ja, de gevreesde Delta heeft niet zo veel levens gekost).

Van de 742 sterfgevallen waren er 402 volledig gevaccineerd. 79 hadden één prik gekregen. Slechts 253 waren ongevaccineerd.

Het rapport is hier.

Maar dit is de cruciale pagina. Kijk naar de onderste regel.

Klik voor groot

Nogmaals, 402 sterfgevallen op 47.008 gevallen bij gevaccineerden; 253 sterfgevallen op 151.054 gevallen bij ongevaccineerden.

Als je covid krijgt nadat je gevaccineerd bent, heb je volgens deze gegevens veel meer kans om te sterven dan wanneer je niet gevaccineerd bent!

Uiteraard moet er rekening mee worden gehouden dat meer ouderen worden gevaccineerd, maar dit is niet genoeg om de conclusie te wijzigen: dit vaccin is lang niet zo effectief als wordt beweerd.

En met al zijn onbekende langetermijneffecten, en een veel hoger aantal meldingen van bijwerkingen dan alle andere vaccins samen, is een volledige herijking van het wereldwijde beleid de enige morele optie.

In het rapport wordt ook een andere belangrijke conclusie getrokken:

 • PCR cycle treshold (ct)-waarden van routinematig uitgevoerde tests in Engeland tonen aan dat Ct-waarden en bij gevolgtrekking viruslast gelijk zijn tussen personen die niet zijn gevaccineerd en gevaccineerden.
  Hier is hoe het vaccin die rare "bloedklonters" veroorzaakt

Met andere woorden, je laten vaccineren om anderen te beschermen is niet waar!

Dit is GEEN vaccin dat ziektes als polio of hepatitis stopt met behulp van levend virus. Dit is alleen voor jou. Wat betekent, zoals deskundigen als Martin Kulldorff, biostatisticus, epidemioloog en professor in de geneeskunde aan de Harvard Medical School, en Jay Bhattacharya, professor in de geneeskunde aan de Stanford University en onderzoeksmedewerker aan het National Bureau of Economic Research, al lang hebben gezegd, dat het nul zin heeft om de jonge en gezonde mensen te vaccineren.

We hebben hier te maken met een wereldhistorische vergissing, en in feite met een wereldwijde aanval op jonge lichamen.

Voor alle duidelijkheid, ik geef niemand advies over het al dan niet nemen van het vaccin. Ik zou misschien wel besloten hebben het te nemen als ik in een risicocategorie zat, of als ik wist dat ik geen mondkapje hoefde te dragen of me hoefde te laten testen na het nemen van één prik. Uw besluit moet worden ingegeven door overleg met een arts, geïnformeerde toestemming en uw eigen geweten.

En u moet zich afvragen waarom er geen verklaring is voor de honderdduizenden vrouwen die menstruatieveranderingen ondervinden na de prik, of voor de manier waarop vaccins worden voorgeschreven op hetzelfde moment dat ze worden onderzocht op onbekende risico’s.

Wat ik categorisch wil zeggen is dat u zich op een dag zult moeten verantwoorden, in dit leven of in het volgende, voor waar u stond op het punt van het opleggen van medicijnen aan gezonde mensen zonder geïnformeerde toestemming, op het geven van rugdekking aan regeringen om kinderen dingen in de neus te duwen, en lockdowns op van alles wat het leven de moeite waard maakt. Waar was u toen de vrijheden van kinderen werden gestolen? Ik betwijfel of er veel vergiffenis zal zijn van die generatie.

  Vaccinator arts doet dringende oproep aan zijn gevaccineerde patiënten - hij heeft zelf een trombose bijwerking opgelopen: "De inenting valt ons zwaar ten deel... SCHEISSE!"

Elke keer dat iemand een meme plaatst waarin de aarzeling om te vaccineren wordt bespot, vervreemden ze niet alleen de aarzelende kinderen van zich en radicaliseren ze hen, maar steunen ze impliciet ook een nieuwe politiestaat waarin een liberale regering als Australië zich gemachtigd voelt om kinderen met pepperspray in het gezicht te spuiten omdat ze geen mondkapje dragen waarvan niet onomstotelijk is aangetoond dat het virusoverdracht voorkomt.

In hemelsnaam, dit is wat zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie toegeeft over mondkapjes:

De vaccins zullen geen einde maken aan deze maatregelen, vooral niet in landen met een lage vaccinatiegraad. Dat kunnen ze niet, tenzij deze regeringen hun enorme fouten toegeven. Hun boosterprikkenpush maakt dit onwaarschijnlijk.

Landen over de hele wereld zien, naarmate de maanden na de inentingen verstrijken, een stijging van het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van inentingen. 60% van de ziekenhuisopnames in Israël zijn volledig gevaccineerde patiënten. (Vandaar de stormloop op ongeteste boosters).

De machthebbers willen niet toegeven dat er iets vreselijk mis is.

Zij willen de duidelijke wetenschap niet erkennen dat mensen met natuurlijke immuniteit, en jongeren en gezonden, de risico’s van deze injecties niet hoeven te nemen. Lees dit zeer belangrijke stuk over natuurlijke immuniteit.

Betrouwbare studies die de superioriteit van natuurlijke immuniteit aantonen worden gewoon genegeerd door onze overheersers.

In plaats daarvan zullen ze blijven prikken, prikken en nog eens prikken.

De vaccinpaspoorten zullen elke zes maanden vernieuwd kunnen worden.

Landen bestellen tot acht vaccinaties per burger.

De mondkapjes zullen niet verdwijnen.

Israël, de gevaccineerde natie bij uitstek, is in lockdown.

  Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde

Tot slot, waarom berichten de media niet eens over gegevens van de overheid?

Ik heb geen idee, maar het is echt sinister.

Vraag uzelf eens af waarom de media niet eens melding maken van het feit dat deze 23-jarige Ierse voetballer hieronder, in perfecte gezondheid, een vaccin kreeg vier dagen voordat hij dood neerviel:

Gezonde Ierse voetbalspeler overlijdt aan massieve hersenbloeding 4 dagen nadat hij het J&J COVID-19 vaccin kreeg


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw een waarschuwing van Dr. Sucharit Bhakdi over hoe COVID vaccins “de wereldbevolking zullen decimeren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKen je iemand die een covid “variant” heeft opgelopen? Geef de gevaccineerden de schuld
Volgend artikelAustralië bewijst dat de nachtmerrie van het “nieuwe normaal” nooit zal eindigen… als we niet terugvechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hoeveel bewijs moet er nog geleverd worden, hoeveel.moeten er nog sterven, hoeveel jongeren moeten verder met een geruïneerd immuunsysteem alvorens men er voor uit komt dat het helemaal niet om gezondheid gaat?
  Alleen geld en nacht wellustigen worden nu in staat gesteld om hun doelen te bereiken, of….

 2. Quote; “Dit is GEEN vaccin dat ziektes als polio of hepatitis stopt met behulp van levend virus.”.
  Frontnieuws, zouden jullie je misschien willen verdiepen in “virussen”. Er is 0,0 bewijs dat polio, hepatitis, aids, ebola, covid etc etc worden verspreid middels “virussen. 0,0 bewijs, niks, nada, noppes. Het is 1 grote oplichting die al jaren en jaren zijn gang gaat. Lees dit boek eens om mee te beginnen:
  Vaccine-nation: Poisoning the Population, One Shot at a Time van Andreas Moritz
  Dit zal eenieder aardig op weg helpen uit de virusideologie. Succes met lezen en wakker worden.

 3. Voor iedereen jonger dan 60 jaar is het risico om te overlijden ten gevolge van een besmetting met de Delta variant kleiner dan het risico voor ernstige bijwerkingen.:

  Real-life data (from Israel) reveals another story than the modelling and trial data suggest.

  Analysis of Vaccinated versus Unvaccinated populations in Israel
  For quick link to conclusions:
  https://excogitatoris.site/Forum/index.php/topic,48.0.html
  For whole paper:
  https://www.excogitatoris.site/Documents/Analysis%20of%20Vaccinated%20versus%20Unvaccinated%20populations%20in%20Israel.pdf

 4. Een vriend van mij wilde zich niet laten vaccineren,2 weken later kreeg hij corona ,hij lag op de ic te snakken naar lucht,hij is 57jr,nu is die weer wat beter en zei tegen iedereen in de winkel,mensen laat je vaccineren,DUS WAT MOETEN WE DAN???

  • Je kan bijvoorbeeld eens een babbeltje gaan doen met een kankerpatiënt, en hoe die heeft afgezien met al dat puur gif die chemotherapie noemt en de rest van hun leven met angst voor hervallen moet leven. Covid is één grote leugen omdat de overheden en de dokters ons massaal in de steek hebben gelaten voor het geld. Ziekenhuizen zijn de doodskampen van WOII geworden want Remdesevir geven- dat de ademhaling ontregelt- is gewoon misdadig. Net zoals in England onder fascist Hancock en zijn fuhrer Boris Johnson massaal het executie middel in de VS nl. midazolam gegeven is aan covid patiënten, net zoals gouverneur Cuomo van NY 25.000 genezen ouderlingen terug naar de corona- woonzorgcentra heeft teruggestuurd waar ze uiteindelijk allemaal omkwamen. De politici, de virologen, de dokters en de ziekenhuizen..;allemaal laten ze ons in de steek en ze verdienen er nog dik op!

 5. Er zijn legio studies gedaan die aantonen dat die goedkope gneesmiddelen in de juiste combinatie met andere middelen als ‘early treatment’ zeer goed werken. Maar big pharma heeft dit weten te onderdrukken, want er valt niets mee te verdienen. Zie:
  https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1043661820315152
  https://quadrant.org.au/opinion/public-health/2021/08/a-total-lack-of-therapeutic-perspective/

  Martin
  Jouw vriend heeft nu wel natuurlijke immuniteit. Dat is veel beter dan immuniteit door vaccinatie.
  Het risico van vaccineren versus de ziekte wordt ten eerste bepaald door je leeftijd en ten tweede door het hebben van co-morbiteiten. Voor mensen ouder dan 60 is er gunstig effect, voor jonge mensen weegt het risico van vaccineren niet op tegen het risico van de ziekte. (Zie de resultaten van real-life data van Israël, zoals in het commentaar hierboven.) De risico afweging hangt dus grotendeels af avn je leeftijd en je gezondheid. Dus als hij tegen iedereen zegt om zich te laten vaccineren projecteert hij zijn ervaring op anderen die niet hetzelfde risico-profiel zitten. Hetzelfde geldt voor slachtoffers van de vaccinatie. Het is helaas zo dat er veel jonge mensen het slachtoffer zijn geworden van zeer schadelijke neveneffecten, terwijl zij weinig risico op de ziekte hadden.
  Het idee dat je het doet voor anderen is nergens op gebaseerd. Er is geen bewijs dat deze C-19 vaccinaties de verspreiding verminderen. Integendeel; er is oplopend bewijs dat het helemaal niet de verspreiding van C19 kan stoppen. Mensen die geloven dat ‘herd-immunity’ bereikt kan worden door massale vaccinatie moeten hun kop echt uit het zand gaan steken.
  Een ander aspect dat je moet overwegen is dat de MRNA vaccines een nieuwe techniek omvatten die in realiteit nu wereldwijd met mensen uitgetest wordt. Er is niets bekend over de lange termijn uitkomsten. Er zijn zeer gerenomeerde wetenschappers die waarschuwen voor mogelijke ernstige gevolgen, zoals ADE (anti-body dependant enhancement) of een gecompromiteerd immuun systeem. Er zijn wetenschappers die claimen dat het allemaal wel mee valt omdat andere vaccines ook geen lange termijn schadelijke effecten hebben. Niemand heeft de waarheid in pacht. Niemand weet het, het is allemaal speculatie. Een aardige indicatie van wie de waarheid verteld en wie een gekleurd verhaal is te kijken door wie ze betaald worden en of ze spreken uit ethische principes.

  DUS WAT MOET JE DAN?
  Je moet je eigen persoonlijk risico analyse maken en je eigen keuze maken.
  Laat je niet gek maken door de media en allerlei emotionele verhalen over hoe gevaarlijk de ziekte is of hoe gevaarlijk de vaccinaties zijn. Doe je eigen onderzoek. Dat is een enorme speurtocht tussen zeer veel misinformatie. Zoek het niet alleen bij de ‘Main Stream Media’ en overheid want dan krijg je een ongebalanceerd beeld. Als dat teveel werk is doen moet je dat zelf weten, maar het is een feit als het eenmaal in je lichaam zit, krijg je het er niet meer uit.

 6. Tja, jullie vergeten in je te domme rekensommetje dus dat in de UK maar 1 op de 10 Britten niet is gevaccineerd. Waren er 0 Britten gevaccineerd, dan had het aantal doden dus 10x zo hoog gelegen, en waren er geen 250 ongevaccineerde doden maar 2500 ongevaccineerde doden (+de 500 die nu bij gevaxt staan, dus in totaal 3000) te betreuren. Leer rekenen, fuckers!

  • Wanneer 90% van de mensen gevaccineerd zijn zou er zeker géén verspreiding van eender welk virus mogen zijn. Een ‘normale vaccinatie om kudde immuniteit te bereiken is tussen de 55 a 60% . Leer best eens wat begrippen uit de virologie en zeker het begrijpen van kudde immuniteit. Dus ofwel werkt het vaccin niet, of is er géén virus maar iets ander dat de mensen ombrengt…en dat zou dus logisch gesproken het vaccin zelf moeten zijn. Het mazelen virus, griepvirus, HIV virus en Civid-19 virus enz… zijn nooit gedetecteerd volgens de gouden standaard Koch Postulaten. En als iets niet kan bewezen worden, hoe kan men daar dan een ‘vaccin’ voor ontwikkelen?

  • Je kunt zo niet rekenen, ieder geval is op zich uniek.
   Gevaccineerd of niet.
   Als er in de eerste lijn wordt behandeld, kom je helemaal niet in een ziekenhuis.
   Het schandalige is dat er bij het begin helemaal niet wordt behandeld. (en zelfs niet mag… waarom niet?)
   Ja.. een paracetamolletje.. dat gaat natuurlijk niet werken.
   En dan maar wachten tot het erg genoeg wordt voor een ziekenhuisopname waar ook weer niets of nauwelijks het juiste wordt gedaan.
   Vaccinatie tijdens een “pandemie” filtert de resistente strains waardoor je uiteindelijk de resistente strain(s) overhoud. (deze worden immers niet geremd door een vaccine)
   Dit vaccine is nou niet bepaald gunstig voor je immuunsysteem waardoor gevaccineerde mensen de prijs moeten betalen. (Delta variant)
   Verzwakt immuumsysteem en een strain waartegen het vaccine niets doet. (ook de booster niet)
   Je houd uiteindelijk enkel de bijwerkingen over, terwijl er niets overblijft tegen dit overgebleven virus.
   Alles is dus voor niet geweest.
   Het beste wat gedaan kon worden is dus NIETS.
   Enkel een goede eerste lijn behandeling en enkel kwetsbaren beschermen.
   Het wat dan als een hevig griepseizoen voorbij gegaan en hadden we een natuurlijke afweer op kunnen bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in