Screenshot Facebook

Een Deens kinderprogramma nodigt verschillende mensen uit die zich naakt uitkleden voor de kinderen en dan worden de kinderen gesommeerd om hen vragen te stellen terwijl ze daar naakt staan.

De Deense publieke omroep heeft een kinderprogramma gemaakt – Ultra smider tøje (in het Nederlands: Ultra gooit de kleren weg) – waarbij verschillende volwassenen worden uitgenodigd en zich volledig naakt uitkleden voor het studiopubliek, dat bestaat uit elf tot dertienjarigen. De kinderen in het studiopubliek worden vervolgens aangemoedigd om vragen te stellen aan de naakte vreemdelingen over verschillende lichaamsgerelateerde zaken. De zender waar het programma wordt uitgezonden had tijdens de start van het programma de doelgroep van zeven tot twaalfjarige kinderen, maar is in 2020 aangepast, nu is de doelgroep negen tot veertien jaar.

Het is niet verwonderlijk dat het programma in de huidige geperverteerde links-liberale maatschappij het beste kinderprogramma won na het eerste seizoen dat in 2019 werd uitgezonden. Volgens een artikel op Dansk Radio is het punt dat het programma het ideaal van het perfecte lichaam, dat vandaag de dag zo vaak in dezelfde gedegenereerde liberale media wordt benadrukt, moet weerleggen. De vraag die gesteld moet worden is: Waarom moeten volwassenen volledig naakt zijn om een lichaamsdeel aan kinderen te vertonen dat zelden bloot wordt gepresenteerd om het “ideaal van het perfecte lichaam te weerleggen”?

Een andere vraag die men zich moet stellen is wat voor soort mensen de behoefte voelen om zo spiernaakt met hun geslachtsdeel voor wildvreemde kinderen te staan? De aflevering waar bovenstaande foto van werd gemaakt, speelde zich af voor het studiopubliek van de kinderen in klas 5A. Op YouTube worden ze gedwongen te censureren, maar op hun website is het programma ongecensureerd.

Asielzoeker wilde Deense politicus neersteken - neergeschoten door de politie

Op de website is te zien dat het programma zich reeds zo jong als op zevenjarigen richt.

De Deense politicus Peter Skaarup vraagt zich op Facebook af waarom kinderen geen kinderen meer mogen zijn en vraagt zich af waarom zevenjarigen naar dergelijke programma’s moeten kijken. Een groot deel van de Deense bevolking vraagt zich af waarom men moet betalen voor een TV-licentie. Binnenkort zal de TV-licentie worden afgeschaft en zal de financiering van Dansk Radio, zoals dat in veel liberaal-socialistische landen gebeurt, via de belasting worden gefinancierd. Daarom zullen programma’s als deze gefinancierd blijven worden, ongeacht wat de mensen denken.

Deense minister van Immigratie geeft toe dat het integratiebeleid een “fiasco” is – eist remigratie

2 REACTIES

  1. Ja hoeven zij ons niet meer te vertellen alleen al van het woord immigratie kom ik al spontaan van aan het kotsen zet dat tuig in de tuinen van het koning of bij Rutte op balkon nee dat niet zij zetten dat tuig liever in de arbeiders buurten ja en op deze partijen stemmen jullie nou, idioten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here