© Javi Pallares AP (CC BY 2.0)

De autoriteiten in Denemarken hebben een groot deel van de toegang tot videoplatform Bitchute afgesloten om de verspreiding van “gevaarlijke informatie” over COVID tegen te gaan, meldt summit.news.

Het Deense nationale politiecentrum voor cybercriminaliteit (NC3) heeft een verzoek ingediend voor een gerechtelijk bevel om de site te blokkeren en internetaanbieders hebben dit voorbeeld gevolgd door de toegang voor gebruikers te blokkeren.

“De Nationale Politie Cyber Crime Center (NC3) heeft de homepage geblokkeerd die uw browser heeft geprobeerd te bereiken, omdat er reden is om aan te nemen dat op de website een strafrechtelijke overtreding wordt begaan die een achtergrond heeft in, of verband houdt met de covid-19 epidemie in Denemarken”, staat in een bericht dat gebruikers te zien krijgen wanneer ze toegang proberen te krijgen tot Bitchute.

Vervolgens wordt de eigenaar van de website geadviseerd contact op te nemen met de autoriteiten om te proberen de website weer online te krijgen.

“De blokkade lijkt site-breed te zijn, wat betekent dat Deense burgers niet alleen worden verhinderd om vermeende COVID-19 misinformatie op BitChute te bekijken – ze worden geblokkeerd om alle BitChute video’s te bekijken, ongeacht het onderwerp”, schrijft Tom Parker.

Bitchute is routinematig het doelwit van overheden omdat het een platform biedt voor controversiële inhoud die niet is toegestaan op YouTube.

Sommige ISP’s in Australië hebben eerder geprobeerd de site te blokkeren, terwijl Twitter vorig jaar mensen blokkeerde om Bitchute links op haar platform te plaatsen.

Autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk en de EU proberen ook om de site te laten sluiten, met als argument dat de site “aanzet tot haat”.

De psychische blindheid van vaccineerders en hun gevaccineerden - Ontkenning van de realiteit in alle omstandigheden

Voorstanders van censuur op social media beweren stelselmatig dat de vrijheid van meningsuiting niet in het geding is omdat mensen gewoon “hun eigen platform kunnen bouwen”.

Maar wanneer een entiteit als Bitchute dat doet, worden ze door de staat uit de weg geruimd.

Dit is regelrecht communistisch Chinees totalitarisme, maar wat het nog erger maakt is de timing.

Zoals we hebben geleerd in de afgelopen weken, door het censureren van “verkeerde informatie” over de Wuhan lab lek-theorie die al die tijd waar zou kunnen blijken te zijn geweest, kunnen social medianetwerken medeplichtig zijn geweest aan het faciliteren van een van de grootste cover-ups in de moderne geschiedenis.

Dus dat de Deense autoriteiten Bitchute om precies dezelfde reden aanvallen is weer een afschrikwekkend voorbeeld van het gevaar van het toestaan dat bedrijven en overheden de grenzen van aanvaardbare meningsuiting bepalen en letterlijk de werkelijkheid dicteren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tientallen Denen eisen schadevergoeding voor bijwerkingen van COVID-19 vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

11 REACTIES

 1. Hou toch eens op om andere te beschuldigen Frontnieuws.
  Wij in het westen zijn beland in een totalitair systeem.
  Alle propaganda en tweedeling in onze maatschappij zegt genoeg.
  Wij het “westen” zijn al 300 jaar en meer de barbaren in de geschiedenis van de mens,
  en kijk wat ze nu doen en wat er nog gaat komen.

 2. Bitchute wordt geblokkeerd, maar er zullen ook heel veel echt-nieuws-sites van het internet verwijderd worden. De mensen worden te goed geïnformeerd door Frontnieuws en dergelijke sites. Daar houden de machtshebbers niet van. Daarom is het nu tijd voor een alternatief internet waar je gratis professionele sites kunt inserteren die niet verwijderd kunnen worden. Alle echt-nieuws-sites zijn daar van harte welkom:
  —————————————————————————–
  ► Via miljoenen kettingbrieven terug naar het oude normaal;
  ► Nieuw forum zonder moderator, waar je anoniem kunt chatten en ontraceerbaar bent;
  ► Het alternatieve internet met volledige vrijheid van meningsuiting, waar je gratis professionele sites kunt inserteren, is voor iedereen bereikbaar.
  Download de kettingbrief en nadere informatie hier: https://www.file-upload.net/download-14669181/C.zip.html

  Kopieer het bericht onder de stippellijn en plaats het op alle social media, bij de commentaren op https://www.frontnieuws.com/ , https://www.xandernieuws.net/ , https://www.ninefornews.nl/ en op alle andere echt-nieuws-sites die je kent.

 3. Bitchute videos met vaxx truth worden geblokkeerd met als reden “holocaustontkenning en zaaien van haat”.

  Slechts foto´s van microscoop preparaten met commentaar van de arts die de foto maakte.

  The Stew Peters Show was vanavond ook ‘holocaustontkenning’ vanuit de meeste EU landen, met een censuurlabel van Bitchute zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here