4-jarig jongetje vermoord en 4 volwassenen gewond na schietpartij zwarte in de VS

1
482
Screenshot Twitter

Een 4-jarig jongetje werd gedood en vier volwassenen hadden schotwonden na een schietpartij in de buurt van Youngstown. De dader wordt beschreven als een zwarte man die ’s nachts het huis van de slachtoffers binnenkwam en begon te schieten.

In de nacht op maandag ging een zwarte een huis in Ohio binnen om vijf mensen neer te schieten. Onder de slachtoffers bevinden zich de vierjarige Rowan Sweeny die is doodgeschoten en zijn moeder Alexis Schneider die is neergeschoten. Politiechef Tim Roddy beschrijft dat de 4-jarige op tragische wijze in de armen van zijn moeder stierf.

De schietpartij vond maandagochtend om 02:00 uur plaats. Getuigen beschrijven de dader als een “jonge, relatief donkergekleurde Afro-Amerikaan”. De politiechef zegt dat ten minste één man in het hoofd is geschoten met twee schoten, één man in de rug is geschoten met twee schoten en twee vrouwen zijn neergeschoten in het onderlichaam.

De vier gewonden, Cassandra Mariscola, Yarnell Green, Andre McCoy en Sweeny’s moeder, Schneider, werden allemaal naar het ziekenhuis gebracht.

“De twee mannen zijn in kritieke toestand, maar de twee vrouwen zijn in orde”, vertelt de politiechef aan de Post Gazette en gaat verder: “De verdachte verliet de plaats delict voor onze aankomst op de plaats. We stopten niet met het werk op de plaats delict waarschijnlijk tot ongeveer 10 uur ’s morgens, en we hebben 14 uur lang verschillende sporen gevolgd. Tot nu toe zijn er nog geen verdachten gearresteerd”.

Hij voegde eraan toe dat ze niets hadden gevonden dat erop wijst dat het om een inbraak ging. De dader kwam waarschijnlijk binnen door de voordeur, schoot alle vijf de mensen neer en vluchtte daarna te voet. Alle mensen werden heel dicht bij elkaar neergeschoten, wat erop wijst dat de aanval heel snel ging en dat niemand kon ontsnappen.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton - De volledige Clinton Dead Pool

De politiechef bevestigde maandagmorgen dat een man zich had overgegeven aan de politie, inderdaad was het een “donkergekleurde Afro-Amerikaan”, ene Kimonie Devante Bryant die de schietpartij had uitgevoerd. Bryant wordt nu beschuldigd van moord met voorbedachte rade en het is waarschijnlijk dat er nog meer aanklachten tegen hem zullen worden ingediend, alsus politiebevelhebber Daniel Mamula.

Een geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here