Mensen die weigeren Poetin een “bezetter” of “tiran” te noemen, zullen dezelfde behandeling krijgen als mensen die zich uitspraken tegen de corona-vaccins” ∼ Aartsbisschop Carlo Maria Viganò

In 2014 “voorspelde” Jacques Attali, het meesterbrein achter de Great Reset, op de Franse televisie dat de Derde Wereldoorlog zou beginnen met Oekraïne. In datzelfde jaar waarschuwde de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, die Attali hielp kneden, “wij zullen samen voortgaan in de richting van een nieuwe wereldorde, en niemand, en dan bedoel ik ook niemand, zal zich daartegen kunnen verzetten.”

Nu, in 2022, zien wij de voorspellingen van Jacques Attali en Nicolas Sarkozy in vervulling gaan, als tegenhanger van de leider van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab. Vandaag waarschuwen vele andere prominenten dat de Globalisten het conflict tussen Rusland en Oekraïne proberen te laten escaleren om de natiestaten te verzwakken en hun wereldbestuur te versterken.

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, een voormalig katholiek apostolisch nuntius in de Verenigde Staten, over wie Frontnieuws al eerder geschreven heeft, heeft een brief gepubliceerd waarin hij de Deep State binnen de Verenigde Staten, de Europese Unie en de NAVO de schuld geeft van de oorlog in Oekraïne.

De VS en Europa moeten Rusland niet marginaliseren, maar een alliantie vormen om de handel te hervatten en de christelijke beschaving te herstellen. Volgens Vigano is dat de enige manier om de wereld te redden van het transhumanistische en het medisch-technische globalistische monster:

“De Verenigde Staten van Amerika en de Europese Staten moeten Rusland niet marginaliseren, maar er een alliantie mee opbouwen, niet alleen om de handel weer op gang te brengen voor de welvaart van allen, maar ten gunste van de wederopbouw van een christelijke beschaving, die als enige in staat zal zijn de wereld te redden van het transhumanistische en het medisch-technische globalistische monster.”

De aartsbisschop meent dat de Russische president Vladimir Poetin in het nauw gedreven is door een agressieve NAVO, gesteund door de Verenigde Staten. De globalistische elite probeert het conflict te laten escaleren voor hun eigen gewin, legt Vigano uit:

Volgens Vigano maakt de oorlog deel uit van een plan om een nieuwe wereldorde te vestigen. De aartsbisschop zegt dat de V.N., de NAVO, het Internationaal Monetair Fonds, de Europese Unie (E.U.), en miljardair-oligarchen als George Soros en Bill Gates samenspannen om een wereldregering te helpen oprichten.

Hij schildert de Oekraïense president Zelenski af als een marionet van de E.U., “een sympathieke buitenstaander die gebruikt wordt om anti-Russische gevoelens aan te wakkeren”,

Het beeld van Zelenskiy is een kunstmatig product, een mediatieke fictie, een operatie om de consensus te manipuleren, die niettemin een politiek personage in de Oekraïense collectieve verbeelding heeft kunnen creëren en die in werkelijkheid, niet in fictie, de macht heeft kunnen grijpen.”

Vigano zegt ook dat de Oekraïners “gegijzeld” worden door het globalistische totalitaire regime en raadt hen af zich bij de Europese Unie aan te sluiten. In plaats daarvan spoort de aartsbisschop de Europese naties aan hun onafhankelijkheid door opnieuw “hun soevereiniteit, hun identiteit, hun geloof. Hun ziel” te zoeken.

Andersdenkenden worden gecensureerd

In zogenaamde democratische landen wordt een afwijkende mening gecensureerd. De aartsbisschop zei dat de pandemie deze dynamiek heeft verergerd, en voegde eraan toe dat de mainstream media “schaamteloos gelogen” hebben.

Mensen die weigeren Poetin een “bezetter” of “tiran” te noemen, krijgen dezelfde behandeling als mensen die zich tegen de corona-vaccins hebben uitgesproken, legt Vigano uit.

  Rusland woedend over zinken raketkruiser "Moskva" - spreekt over een Derde Wereldoorlog

Hij bekritiseerde ook het gebrek aan berichtgeving over neonazigroepen in Oekraïne die Russisch sprekende Oekraïners in Donetsk en Luhansk hebben aangevallen. Zoals op RAIR Foundation USA gemeld is, is de Duitse journaliste Alina Lipp zojuist door de Oekraïense regering als een “terroriste” bestempeld, omdat zij het Westerse narratief over de Russische invasie ondermijnd heeft.

Gepensioneerd luitenant-generaal van het Amerikaanse leger Michael Flynn

De voormalige Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn heeft soortgelijke gevoelens als aartsbisschop Carlo Maria Vigano geuit. Flynn is van mening dat de Russische president Vladimir Poetin het evenwicht van de Nieuwe Wereldorde heeft verstoord door Oekraïne binnen te vallen.

Tijdens een podcast op de Thrivetime Show voegde hij eraan toe dat hij geen Poetin-apologeet is, maar wel de onderliggende dynamiek in Oekraïne begrijpt. De globalistische leider van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, miljardairs als Bill Gates, en futuroloog Yuval Noah Harari, zijn ongelukkig dat Poetin Oekraïne is binnengevallen. “Wat er nu in Europa gebeurt, is een verstoring van het evenwicht van de wereldorde zoals zij die voor ogen hebben,” zei Flynn.

Deze mensen zijn, volgens Flynn, zeer intelligent, hebben veel middelen tot hun beschikking, en hebben een specifieke strategie uitgestippeld voor de ontwikkeling van de wereld. “God en een ziel maken echter geen deel uit van die strategie,” zei hij.

Globalisten en hun organisaties hebben tot doel de soevereiniteit van landen te verzwakken en hun economische activiteiten instabiel te maken, waardoor het gemakkelijk wordt hun nationale cultuur te ondermijnen.

Ironisch genoeg was Vladimir Poetin een van de meest actieve leiders in de grootste globalistische organisatie, het Wereld Economisch Forum (WEF). Hij woonde consequent hun vergaderingen in Davos bij, hield toespraken, en nam een leidende rol op zich bij het vormgeven van het traject van de Vierde Industriële Revolutie.

  Hardnekkige waanideeën bij het Amerikaanse en NAVO defensie establishment

Poetin besefte misschien niet dat de Russische soevereiniteit onverenigbaar is met het globalisme. Zij zijn onderling onverenigbaar.

Toen Poetin niet langer bereid was zijn land uit te leveren aan de globalisten van het WEF, hebben zij hem verstoten en hun steun achter de Oekraïense president Zelensky gegooid.

Zoals eerder vermeld, heeft Oekraïne op dit moment de steun van Joe Biden’s Witte Huis, Buitenlandse Zaken, Amerikaanse inlichtingendiensten, Silicon Valley, Verenigde Naties, Europese Unie, NAVO, Wereld Economisch Forum, Amerikaans Comité voor Buitenlandse Betrekkingen, linkse westerse regeringen en George Soros om oorlog te voeren tegen Rusland. De vraag blijft dus, waarom steunen de Globalisten Oekraïne? Steun van Soros, het WEF, of linkse leiders komt nooit zonder een prijskaartje of een bijbedoeling.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldoorlog ESCALATIE wordt agressief gepusht door Biden en de NAVO, omdat tirannen een voedselschaarstecrisis nodig hebben om wereldwijde ontvolkingsmijlpalen te bereiken
Volgend artikelEuropees Geneesmiddelenbureau waarschuwt voor gevaarlijke nieuwe horror bijwerkingen van Covid-“vaccins” – Lekkende bloedvaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Klopt, dat de westerse wereld Rusland uitdagen om als eerst de atoombom te laten vallen omdat het eigenbelang van Brussel en de USA voorop staat in de waanzin om de wereldbevolking te reduceren naar 4 miljard in plaats van de komende tien miljard mensen die men niet kan voeden en niet van alle middelen die we hebben te voorzien zoals auto’s tv wasmachines en oneindige huizenbouw en vernieling van de natuur met name oerbossen en het amazone gebied dat het wereldklimaat ernstig verstoord door roofbouwkap in het oerwoud De oude schrift heeft allang aangegeven dat de mens zichzelf vernietigen zal en weggevaagd wordt van de aardbodem echter men is van geloof en overtuiging afgeweken door hebzucht en eigenbelang voor meer en meer bezit te verwerven door de huidige moderne mens van de laatste eeuw

  • Helemaal mee eens. Helaas ziet het “Westen” niet dat ze constant wordt voorgelogen in de berichtgeving. Allemaal over de zeik vanwege President Poetin maar ze vergeten de schandalige aanvallen van Nato op Servië. De VS is een criminele organisatie. Trump wilde dat veranderen, daarom is hij geen president meer. Hopelijk komt de Heer snel terug om een einde te maken aan deze vervloekte aarde die zo prachtig begon. Sinds Adam en Eva geen boodschap hadden aan God, heeft Hij de aarde vervloekt. Lees maar na in de Bijbel. Dat de aarde nog bestaat is te danken aan de trouw en het enorme geduld van de Here God. Maar enorm betekent NIET eindeloos. Lees Openbaringen!

 2. Deze en voorgaande analyse zijn strijdig. Dit artikel meldt dat Poetin de globalistische wereldorde bedreigt. Het voorgaande kopte: ‘Wereldoorlog ESCALATIE wordt agressief gepusht door Biden en de NAVO, omdat tirannen een voedselschaarstecrisis nodig hebben om wereldwijde ontvolkingsmijlpalen te bereiken’. Wat is het nu? Is Poetin goed of slecht voor onze elite?

 3. General Flynn zegt:
  “God en een ziel maken echter geen deel uit van die strategie,”

  Dit klopt, en dat kan je zien aan de troep die je ingespoten krijgt. Deze rotzooi heeft invloed op een klein kliertje in je hersenen – de pijnappel klier, oftewel de hypofyse. Deze klier verzorgt een aantal processen, en vooral het process waarbij licht is verwerkt. Dmv de ingespoten mRNA “therapie” wordt je DNA verknoeid. Dit zorgt er voor dat je afgesloten wordt van de levenskracht om de Aarde heen, noem het God voor mijn part. De hypofyse is jouw antenne die de levenskracht ontvangt. Sommige mensen noemen het “het derde oog”. Maakt niet uit hoe het heet, maar het toont aan hoe belangrijk het is. En het is door de natuur al eeuwen lang intact gehouden, nooit aan geknoeid door de natuur, in vele species niet. Dus, ga na hoe belangrijk deze pijnappel klier is.

  Hier is een stuk dat daar uitleg over geeft:
  https://zonderreden.substack.com/p/the-covid-vax?s=w

 4. Er zijn er twee in ons hoofd : de epifyse en de hypofyse.

  De klier regelt dag/nachtritme [ melatonine] en het hersenaanhangsel regelt de hormoonhuishouding.

 5. “Vigano zegt ook dat de Oekraïners “gegijzeld” worden door het globalistische totalitaire regime en raadt hen af zich bij de Europese Unie aan te sluiten. In plaats daarvan spoort de aartsbisschop de Europese naties aan hun onafhankelijkheid door opnieuw “hun soevereiniteit, hun identiteit, hun geloof. Hun ziel” te zoeken.”
  LAAT JE NIET GIJZELEN..GEEN PRIK..verkiezingen en foto maken van je stembiljet in het stemhokje:

  OPLOSSING: Nederlanders en alle landen GA voor je “ ziel, soevereiniteit, identiteit, geloof ”

 6. Het enige wat mij niet bevalt is dat Rusland nu ook een 15 minuten stad wil gaan invoeren….
  Dat klinkt toch heel Wefferig!
  Dus ik weet niet of hier een spel gespeeld wordt om alvast wat gebieden te ontvolken en overtollige “useless eaters” over de kling te jagen.
  Ik weet echt niet meer wie en wat ik geloven moet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in