Het Economisch Wereldforum roept op tot een wereldwijde overgang van privébezit van voertuigen en ander “ongebruikte apparatuur” om een “revolutie van schone energie” mogelijk te maken.

In een op 18 juli gepubliceerd rapport zegt de in Zwitserland gevestigde internationale lobbygroep dat “voor de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie grote voorraden van kritische metalen zoals kobalt, lithium en nikkel nodig zullen zijn.” Maar het rapport merkt op dat tekorten aan deze “kritische metalen” technologieën voor hernieuwbare brandstoffen onbetaalbaar zouden kunnen maken, schrijft Chris Pandolfo.

“Een voor de hand liggende weg is om meer onontgonnen materiaal te delven, maar dit brengt zijn eigen kosten en mogelijk onbedoelde gevolgen met zich mee,” aldus het rapport. “Een andere veelbesproken oplossing is meer te recycleren en de reeds in omloop zijnde metalen te gebruiken. De complicatie is dat wij momenteel niet genoeg metalen in omloop hebben, en zelfs met recycling in aanmerking genomen, zal de productie van mineralen naar verwachting nog met bijna 500% toenemen.”

In plaats daarvan heeft het WEF drie voorstellen gedaan om een “volledig circulaire economie” op te bouwen en zo de vraag naar kritieke metalen, die gebruikt worden in mobiele telefoons, elektrische voertuigen, windturbines, en allerlei technologieën, te verminderen.

Het eerste van deze voorstellen is om “van het bezitten naar het gebruiken te gaan.” In het rapport wordt betoogd dat privébezit van voertuigen en elektronische apparaten verspillend en inefficiënt is.

“In de gemiddelde auto of bestelwagen in Engeland wordt slechts 4% van de tijd gereden. Terwijl de meesten al een persoonlijke telefoon hebben, heeft 39% van de werknemers wereldwijd door de werkgever verstrekte laptops en mobiele telefoons,” staat in het rapport. “Dit is absoluut niet efficiënt voor het gebruik van hulpbronnen.”

Het suggereert dat een ruimer gebruik van “car sharing platforms” die gebruikers bijvoorbeeld voertuigen laten huren, de vraag naar kritieke metalen die gebruikt worden om ze te vervaardigen, zou kunnen verminderen.

  Klaus Schwab: "Bereid u voor op een bozere wereld"

“Om een bredere overgang van eigendom naar gebruikersschap mogelijk te maken, moet de manier waarop wij dingen en systemen ontwerpen ook veranderen,” gaat het rapport verder. “Het delen van auto’s wordt bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door nieuwe functies voor het ontgrendelen zonder sleutel. Evenzo is er behoefte aan gebruikersprofielen die een onderscheid maken tussen werk en privégebruik op hetzelfde apparaat, om het aantal apparaten per persoon te verminderen. Een ontwerpproces dat zich richt op het vervullen van de onderliggende behoefte in plaats van het ontwerpen voor de aankoop van producten is fundamenteel voor deze overgang.”

“Dit is de mentaliteit die nodig is om steden opnieuw te ontwerpen om het aantal particuliere voertuigen en ander gebruik te verminderen,” aldus het rapport.

Het tweede voorstel is om bedrijven producten te laten ontwerpen voor een “lange levensduur.” In het rapport wordt bijvoorbeeld opgemerkt dat het vijf jaar in plaats van drie jaar houden van een smartphone de jaarlijkse koolstofvoetafdruk van de telefoon met 31% zou kunnen verminderen.

Ten derde wil het WEF “remanufacturing” aanmoedigen om technologieën die hun oorspronkelijke functie niet meer kunnen vervullen, te hergebruiken om iets anders te doen. Een afgedankte batterij van een elektrisch voertuig zou bijvoorbeeld kunnen worden opgeknapt om straatverlichting van stroom te voorzien, aldus het rapport.

Het rapport erkent dat de toepassing van deze oplossingen een drastische omwenteling van de wereldeconomieën zou vergen, en vergelijkt de overgang daarom met een “revolutie”. Maar volgens het rapport zou het uitblijven van deze veranderingen het milieu schaden, omdat mijnbouw voor “kritieke metalen” de biodiversiteit schaadt, water overmatig gebruikt, afval veroorzaakt, en tot arbeids- en geopolitieke problemen leidt.

  Mensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaam

Dit is waar het op neerkomt: om met de huidige technologieën van de fossiele brandstoffen af te geraken, zullen de mensen rechten moeten opgeven, zoals het bezit van een privé-auto. De vraag is of de mensen vrijwillig afstand zullen doen van hun vrijheden, of dat zij ertoe gedwongen zullen worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEFVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zeven niveaus van Red Pilled zijn
Volgend artikelMainstream media: Duitse wapens falen in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

  • Goeie,
   Vergeet de prive autoparken niet van miljardairs, met hun colllected classical edtions van auto’s.
   Of mensen als harrison ford met tussen de 6-8 vliegtuigen. maar waxen wel hun boshaar van wege de arme amazonebossen.
   Yep not niet eens gebruikbare idioten.

 1. Ja en zo gaat dat altijd, ze verzinnen een reden om tot communisme over te gaan. Hopelijk trappen mensen hier niet in. Niemand pakt mij mijn auto af, niemand. Oprotten met deze bullshit, ik ben geen slaaf.

  • @Spooked,

   Beste,

   De beste slaven zijn die, welke niet weten dat ze slaaf zijn……….tipje van de sluier…..u bent er een!!!!

   Indien u werkzaam bent, OF een hypotheek BEZIT (hahahaha), of naar de winkel gaat om eten te kopen, of een AUTO BEZIT en daarin TANKEN moet en en en en en……dan BENT U een slaaf.

   Had laatst toen ik met mij lieve schat van een hond de natuur in was en aan de rand van een prachtige weide stond waarin koeien stonden een kort gesprek met iemand die ik wel vaker tegenkom!

   Op een gegeven moment zei hij….”moet je kijken, zo’n stomme koe hoeft zich nergens druk om te maken en wij hebben elke dag steeds meer stress”…….

   Ik zij tegen hem…..”je zei stomme koe”……..

   Hoe kom je erbij!!!~!

   Die koe staat lekker te eten in een weide met heerlijk vers groen gras aan de Maas en heeft zelfs bomen in haar weide om mooi in de schaduw te liggen, met haar stal in het zicht.

   Ik zei…..wie betaald deze weide?
   Wie betaald haar stal als het koud is?
   Wie betaald haar eten als ze op stal staat?
   Wie betaald de dierenarts als ze ziek is?
   Wie betaald de peperdure melkmachines?
   Wie betaald het onderhoud van alle apparatuur?
   En als laatste……wie ruimt achter haar kont de stront op die ze schijt!?

   WIE IS HIER NOU STOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

   Nogmaals, de beste slaven zijn die welke het niet eens weten! En ik ken zelfs niemand die het wel weet!

   Fijne dag verder,

   Gladiator

    • @Pas op,

     Beste,

     The story of your enslavement ken ik al meer dan 10 jaar en yep, daar hebben ze gelijk in.

     Even vlug over die koe in die wei, dat was gewoon grappig bedoeld en omdat een koe nooit stress heeft en “alles gratis heeft” en de man die stomme koe zij elke dag stress heeft in de file naar zijn werk en 90% van alle inkomsten, en ik denk zelfs nog meer, kwijt is aan zaken welke hij indien hij echt onafhankelijk zou zijn niet zou hebben!!!!!

     Dat was de achterliggende gedachte hierbij.

     En helaas, de beste slaven zijn die welke geen weet hebben dat ze slaaf zijn.

     Zo lang men afhankelijk is van DIT SYSTEEM is men slaaf. Vrijheid is iets anders dan de meesten denken. Vrijheid is…….ik doe vandaag helemaal niets want het is mooi weer. Ik ga morgenvroeg wandelen langs de Maas (of what the f*ck) om half 9 of om half 10, precies zoals het mij uitkomt.

     Ik kook vanavond niet maar eet wel wat als ik honger krijg. Ik heb schijt aan ALLE wetten, die zijn voor iedereen maar NIET voor mij…….

     Moet ik doorgaan……
     Dit is op dit ogenblik mijn leven……..ongelooflijk nietwaar.

     Hier moeten we heen, en nergens anders!

     Dat is mogelijk echter we zouden eens allemaal iets minder stijfkoppig moeten zijn en eens LUISTEREN wat anderen evt te vertellen hebben!

     Ik weet dat dit nogal moeilijk te vatten is echter bedenk wel, ik ben NOG alleen maar met meer mensen is het al gemakkelijker en dat groeit steeds verder en beter en in ons voordeel.

     HET IS MOGELIJK!!!!

     Fijne avond verder,

     Gladiator

   • Beste Mensen

    Perfecte inzicht
    Men moet maar eens met open mond leren kijken
    Dus niet gefixeerd in hokjes

    Dank voor het uitbeelden

    Dank U

 2. Die gasten leven zoooo in hun fantasiewereld, ze staan mijlenver af van de werkelijkheid. Dom psychopatenvolk.

  • Die gasten lezen teveel sci-fi. Zien teveel films. Hebben teveel geld.
   Ze hebben geen idee hoe hun slaven leven en toch willen ze het leven van hun slaven nog erger maken.

   • @Pirkjen – Die gasten zijn de creators van sci-fi en zijn de beheerders van Snollywood. Ze hebben een prima idee hoe ´hun slaven´ leven en haten de mensheid. Nader bezien haten ze alles wat God geschapen heeft. Vandaar de grote omnicide.

 3. elk voorstel van die nazi bende heeft een dubbele betekenis , ze liegen en bedriegen maar zeggen nooit wat hun werkelijke bedoelingen zijn achter hun voorstellen….mijn wagen blijft mijn wagen , en ik gebruik die wanneer ik het nodig acht , daarvoor betaal ik ook genoeg en niet wanneer zij het zeggen, dat ze maar eens beginnen met hun prive vliegtuigen ( die ook meer aan de grond staan dan dat ze vliegen) en jachten te bannen…maar da’s een brug te ver, wetten en regels voor het volk maar niet voor hen….dus , wef nazi’s kunnen me’n rug op met al hun gezever , ze mogen er trouwens mee stoppen , want ik begin die klimaatzever en al dat gelul eigenlijk redelijk beu te worden

  • Ze zullen het ook niet verbieden. Maar de brandstof zo ijselijk duur maken dat niemand het meer kan betalen en er dus niet meer mee kan rijden.
   Dan moeten we maar weer een paard of os voor een wagentje. Maar ja, die bestaan dan niet meer als alle boeren opgeruimd worden. Waar haal je dan nog zulk vee vandaan.
   En gras is er dan ook niet meer voor die beesten want dat vreten we zelf allemaal op bij gebrek aan vlees.

 4. Het verhaal zit boordevol met eigenbelang.
  Weer klinkt ook hier door dat er altijd schaarste zal zijn.
  Dat wij daar schuld aan zijn.
  Terwijl een klein groepje de planeet in bezit neemt. Waar wonen zij?
  Huren zij ook de stofzuiger bij een staatsbedrijf.?
  Worden zij ook gecontroleerd op stikstof uitstoot?
  Waar zijn hun woonplekken. ?
  Aan zonnige stranden.
  Op zeejachten?
  In tunnels ?
  Op bergtoppen zoals hitler.
  Zijn zij open over zichzelf?
  Zijn zij betrokken bij wel en wee van de burger die ze eerst hebben berooft van hun eigendommen en vervolgens deze mag terughuren?
  Hoe diep nog en hoe dieper nog worden we nog meer slaaf van hun systemen.
  WORDT TOCH WAKKER MENS.
  EN KEN JEZELF.

 5. Ja, het is op zichzelf natuurlijk geen verkeerd idee. Vooral het produceren van duurzamere dingen, zij het auto, wasmachine, radio, smartphone etc is niets tegen te zetten. Ook het herstelbaar maken van dingen voor een lage prijs is een goed idee. Wat betreft het sharing van autos ? Ik persoonlijk zou liever zien dat ze veel kleinere voertuigen zouden bouwen met uitermate effectieve verbrandingsmotoren die met 2 liter per 100 km uitkomen. Absoluut mogelijk met de huidige stand der techniek.Ook hert vorderen van waterstofvoertuigen of perslucht als energiedrager. Maar diegenen dewelke deze dingen vorderen zullen dan ook moeten ophouden zichzelf als uitzondering te zien. Geen prive jachten of vliegtuigen meer, geen gepansterte loodzware voertuigen om zichzelf te laten chauferen naar plaatsen waar ze ook via Skype of Zoom konden aanwezig zijn. Dat is natuurlijk niet wat ze willen. Ze willen graag al die dingen voor zichzelf behopuden en ons, het plebs, alles verbieden.

  • Wat dacht er van omdat gezwets over kleine auto’s eens op te houden, want dan overleef je ook steeds minder auto ongelukken, ik ben daar zelf het bewijs van een grote auto en ongeluk.
   Gewoon op lpg rijden, maar dat werd in deze bananen republiek altijd gestraft met hoge belastingen.
   Geen stof en bijna geen shit uitlaatgassen en hartstikke veilig(ook zelf getest), het enigste wat je had dat ieder land zijn eigen tank aansluiting had. Dus je had nog al wat koppelstukken nodig.

   • Nederland had al 60 jaar het schoonste land van de wereld kunnen zijn. Al onze auto’s, vrachtwagens, boten en schepen, bouwmachines enz. kan makkelijk op schone lpg lopen.

  • @Dominique

   ´Ja, het is op zichzelf natuurlijk geen verkeerd idee. Vooral het produceren van duurzamere dingen, zij het auto, wasmachine, radio, smartphone etc is niets tegen te zetten. Ook het herstelbaar maken van dingen voor een lage prijs is een goed idee.´

   Vroeguh (…) waren vele producten duurzaam alsook te herstellen. Totdat ´we´ de weggooimaatschappij in werden gerommeld. Door dezelfde kliek die de mensheid nu vertelt dat ´we´ duurzamer moeten. It´s all a big joke en nothing more then design.

 6. Was het niet de salon socialist of is het nu communist?…Marcel van dam die zei; nog maar een paar decennia geleden, dat ieder huis zijn eigen auto voor de deur had mogen staan?
  Marcel van dam woont in een mansion.
  Maar verwacht van vrijwilligers dat we zijn park waar dit mansion in staat onderhouden. Gratis.
  yep…

  • De grote rode roerganger, Bilderberger & WEF-bezoeker Joop den Uyl (1919 – 1987, PvdA-leider 1967 – 1986) heeft zich ook in deze strekking uitgelaten.

  • Jan, om nog even in het boerenbedrijf te blijven, dat is een waarheid als een koe. 🙂
   Die zin werd me regelmatig voorgehouden: Verbeter de wereld, begin bij je zelf. Kunnen we dus dagelijks toepassen, in woord, gedachten en daden!
   Dus op naar een betere wereld.

 7. Een tijdje aan car-sharing gedaan. Met een gezin met twee kinderen enorm moeilijk te doen. Effetjes de kinderen ongepland ergens naar toe brengen is er niet meer bij, als ze bijvoorbeeld naar school moeten en hun fietssleutel kwijt zijn of een lekke band hebben. Qua kosten was het nog wel te doen, maar iedere keer een flink stuk lopen naar die auto..

 8. Weer een mooie bom.
  Dit wordt lachen want onze voertuigen staan meer voor “vrijheid” dan het lijf voor de schapen.

  Maar….na de inprentingsfase komt de uitvoering.

  En let op, bijzonder dat ze al die electrische shitzooi wel vooruitgang blijven noemen. Want er zal meer en meer geconsumeerd worden en de afhankelijkheid van het gepeupel vergroten.

  Iedereen die dit vrijblijvend wil kan zonder het merendeel van die rotzooi.

  Aangezien hier de spyphone (enige mogelijkheid voor beetje verbinding hier, helaas) huisarrest heeft gaan we geen 2 van die dingen meer aanschaffen.
  Wordt nog leuk omdat de bureaucratie al is ingericht op een persoonsgebonden spyding. Fuck them!!!

 9. Bezit van eigen vervoer verbieden of kunstmatig absurd duhr maken is een vorm van gevangen zetten. Neem daarbij digitaal betalen en je zit in een slaaf positie, waarbij iemand ergens jou leven bepaald vanachter een schermpje. Alle maatregelen voor de zogenaamde natuur of HET milieu zijn verkapte machts grepen, en dienen met keiharde voorberlden te worden gepareerd……waarom gepareerd? Omdat het doel gerichte steken zijn op uw leven met als doel uw verdwijning als mens.

 10. Wil je een auto bezitten of wil je vervoer? Dat is de vraag! Veruit de meeste mensen willen vervoer en hoeven geen dure auto te bezitten. Het idee is dat je betaald voor wat je gebruikt. Straks bestel je per app een rit met een zelfrijdende EV. Voor de accu in deze EV wil het WEF de grondstoffen reserveren ipv voor Tesla’s voor de rijken. En ik geef ze gelijk. Je benzine of diesel auto mag je gewoon houden, tzt stopt men de verkoop van fossiele brandstoffen.

 11. Wacht maar tot er een paar miljard mensen het helemaal ZAT zijn… kijken of ze dan nog steeds regeltjes willen opleggen!

 12. Het punt is dat voor het elektrisch rijden, smartphones, zonnepanelen, windmolenturbines en eigenlijk alle elektronica zeldzame materialen nodig zijn. De wereldwijde voorraden zijn maar heel beperkt, er is ooit uitgerekend dat het al in 2025 op zal zijn met de snelheid waar we nu mee bezig zijn. Daar ook bijna elk recycle proces 3x duurder is dan het de eerste keer te maken, vergt het meer energie dan er voorradig is dan, als ze het zogenaamde fossiele brandstoffen willen afschaffen. De gehele maatschappij wereldwijd overschakelen op enkel elektrisch is niet mogelijk met het huidige aantallen fossiele voertuigen. Heel misschien als er maar 0,000001% van de huidige aantallen elektrische apparaten zouden gaan. Want bij het recycle proces zijn er altijd verliezen, door o.a. slijtage, productie uitval.

  Het WEF heeft het constant over de nutteloze eters, waar ze alle zelf in die categorie vallen wordt natuurlijk geen woord over gesproken. Daar de meeste ook boven de 70 jaar zijn, waar het IMF over had om iedere oudere na zijn pensioen gerechtigde leeftijd te elimineren, want dan is hij/zij niet meer productief. Het gehele WEF is nooit productief geweest in hun leven, zij hebben zich altijd geparasiteerd op de gemeenschap. Zij zijn juist DE nutteloze eters met een enorme grote koolstof voetprint.

  • @Qvic – ´De wereldwijde voorraden zijn maar heel beperkt´. Wellicht vandaar de massa ontbossing van regenwouden en het migratietraject vanuit Afrika, alsook de strategische branden in California zodat de parasitaire ´elite´ de grondstoffen kunnen mijnen.

   • De oprichting van de club van Rome door het duo Peccei/King in 1968 vond plaats in het buitenhuis van David Rockefeller (1915 – 2017) aan het Lago Majore in Italië.
    De cabal/ Deep State/ illuminati onthoudt de mensheid reeds meer dan een eeuw van de onuitputtelijke zgn. Tesla-energie.
    Ze liegen & bedriegen dat het een aard heeft, want er is op deze planeet geen schaarste, wel opzettelijk gecreëerd om de mensheid in angst te houden.

  • Hoe weet jij of de wereldwijde voorraden maar heel beperkt zijn?
   Dat is ook weer zo’n Wef kreet, met alle gevolgen van dien.
   ALS dat echt waar zou zijn, kan de vrije markt het oplossen, door recycling of betere alternatieven.

  • Het probleem met die berekeningen is dat er niet veel geloofwaardigs aan zit. Ik hoor al 40 jaar dat de olie bijna op is. Er is meer olie dan ooit. Dat het gas op is. Er is meer gas dan ooit, alleen willen we het niet van de Russen kopen.
   Dat het zoetwater bijna op is. Blijkbaar heeft men buiten een heeeeeeeel erg beperkt aantal plaatsen nog niet de moeite genomen om grootschalig ontziltings installaties te bouwen, terwijl die techniek al decennialang bekend is. Nergens pijpleidingen gelegd om grootschalig water te transporteren zoals ook met olie wordt gedaan, dus dat valt ook nog wel mee.
   De enige crisis die er is, is dat een stel extreem rijke megalomanen vinden dat zij de hele planeet zouden moeten bezitten en daarom de rest van de mensheid willen uitzuigen en uitdunnen.

  • Kissinger had in ’73 het plan al opgevat om Afrika te ontdoen van de inwoners, zodat ze de mineralen er uit konden graven. Kennelijk hebben ze de mineralen nu nodig. Dat gezegd, de e-auto is het stomste idee ooit, maar er zit een zware lobby achter waar Biden wel oren naar bleek te hebben. Oh, en straks willen die parasieten ook nog eens de lucht die je inademt aan banden leggen. Ga maar vast lucht inslaan.

  • Ik las onlangs in een artikel dat de voorraden van grondstoffen voor de productie van accu’s ver achterblijven bij de behoefte. Er werd een voorbeeld gegeven.
   Er zou net genoeg zijn om alle auto’s in het VK elektrisch te kunnen laten rijden uitgaande van het huidige wagenpark.
   Om maar te zwijgen hoe je al die extra elektriciteit gaat opwekken.
   En iedereen een eigen laadpaal voor de deur.
   Bij het WEF zijn ze net zo geslepen als meedogenloos.
   Al die z.g. mooie groene plannetjes, die zullen nooit op wereldschaal gerealiseerd worden.
   De bedoeling is schaarste creëren op alle fronten. Vooral wij moeten schaars worden.
   Het belangrijkste doel is de wereldpopulatie terugbrengen naar 500 miljoen mensen.
   Oorlogen, gentechinjecties massa immigratie en kunstmatige hongersnoden zijn hun wapens om ons kapot toemaken.
   Het afroepen van al die maatregelen is om ons boos te maken en op te zetten tegen elkaar.
   Maatschappijen zijn veranderd in tikkende tijdbommen.
   Als de verwarming straks uitgaat en gerantsoeneerd wordt en de schappen in de winkels steeds leger worden dan gaat de hel uitbreken.
   Het WEF en het psychopaten gespuis wat daar boven huist zullen met behulp van hun drones
   veilig vanuit de lucht toezien hoe we elkaar af gaan maken om het laatste stukje brood.
   Misschien komt het nooit zover maar dan zullen we de boeren toch een handje moeten gaan helpen.

 13. Och kolere, de drogredeneringen weer.
  Stel dat een prive-auto van een persoon bv 12.000 km /jaar rijdt. Dan kan die dus makkelijk 10 jaar meegaan. Met de huidige technologie misschien 20 jaar als je m redelijk onderhoudt.
  Laat diezelfde auto nu publiekelijk gebruikt worden, door 5 mensen die er ieder 12.000 km /jaar mee rijden, dan gaat diezelfde auto misschien wel net zoveel kilometers mee (wat maar de vraag is, aangezien mensen toch echt geneigd zijn beter voor hun eigen spullen te zorgen dan voor die van iemand anders) dan gaat die auto dus maar maximaal 5 jaar mee. Het idee dat dat efficienter is is gewoon kolder.
  Zelfde voor een PC, hoe ga je die in godsvredesnaam delen met anderen? Of een mobiele telefoon?

  Maar als je wilt kijken naar hoe ‘sharing’ uitpakt hoef je alleen maar naar de ‘projects’ te kijken in de grote Amerikaanse steden. De ‘projects’ wijken zijn in principe bedoeld als tijdelijke huisvesting voor kansarmen totdat ze op eigen benen kunnen staan. Aangezien die hele wijken worden bevolkt door kansarmen die daar zo snel mogelijk uit weg willen is er helemaal niemand die ook maar iets uitgeeft aan onderhoudt. De wijken verloederen in rap tempo. Ik zou zelf ook geen cent investeren in een klein kot waar ik zsm weer uit weg wil. Ook al zou dat 5 jaar duren. Gemeentes doen ook het absoluut minimale, dus die wijken worden bijna van maand tot maand rotter.
  Ik onderhoud mijn eigen auto. Ik zorg voor goede banden. Als het niet mijn auto is ga ik er ook geen cent aan uitgeven, barst maar.

  Als dat gore WEF-volk zo graag aan sharing wil doen dan kunnen ze beginnen met ieder 50 Afrikaanse gezinnen in hun enorme villa’s op tenemen, hun auto’s aan die Afrikanen uit te lenen. En hun eigen vliegtuigen en jachten inzetten om ze voor vakantie terug te struen naar het land van herkomst. En hun eigen vrouwen en kinderen bij dat volk te laten wonen. Als ze dat nu eens een jaartje volhouden kunnen we verder praten.

  • Beste mensen

   Zie het Positieve ervan in
   Eigenlijk
   Hoe meer Afrikanen Aziaten naar Europa komen des te beter krijgen de Europeanen

   Immers al het werk zullen die Afrikanen Aziaten doen
   De Europeanen delen heel graag de Lakens uit

   Nou dan …..
   2 vliegen èèn klap

   Daar bovenop klap op de Vuurpijl

   Men hoeft niet meer zo een grote afstand af te gaan leggen om feestjes te bouwen als voor kinderen verkrachten en meer van dergelijke feestjes

   Dank U

  • U heeft gelijk voor wat slijtage t.g.v. kilometrage betreft.
   Maar wat betreft sharing, denk ik dat je het anders moet zien.
   Er is nu ook sharing, nl. taxi’s of tegenwoordig (en veel efficienter) Uebers.
   Vooralsnog is dat evenwel erg duur vergeleken bij het hebben van een eigen auto.
   (Althans niet voor een gepensioneerde die alles te voet kan doen en amper 1x per maand de auto gebruikt voor een doktersbezoek maar wel voor wie bv. 12.000 km/jaar rijdt).
   De grootste kost is evenwel looncomponent van de chauffeur. Bij zelfrijdende auto’s kan die komen te vervallen.
   Plots worden (Ueber) taxiritten behoorlijk goedkoop.
   Ik denk dat u sharing dus niet moet zien als 5 gezinnen bezitten 1 auto maar eerder: 7 miljoen gezinnen maken gebruik van 1.4 miljoen auto’s in handen van een tiental concurrerende “fleet operators”.
   Inmiddels lijkt me dit technologisch best een haalbare kaart en mogelijk zelfs een wenselijke MITS … het geschiedt o.b.v. vrijwilligheid.
   Als dit qua kosten competitief is en mensen vrijwillig besluiten geen nieuwe auto meer te kopen (en voortaan in een flat zonder garage kunnen wonen…) en zich als lid aan te melden bij “Holland Carpool BV” of “Randstad Carfleet NV”, dan heb ik daar geen enkel probleem mee.
   Waar ik wel een probleem mee zou hebben, is als priveautobezit voortaan bij wet verboden zou zijn.

   Een voordeel van deze ontwikkeling zou zijn een veel lagere behoefte aan parkeerplekken, zowel in de straat als parkeergarages. Die vrijgekomen ruimte kan beter benut worden. Vierkante meters in de randstad zullen door afgenomen schaarste in prijs kunnen dalen wat de betaalbaarheid van woningen ten goede komt.

   • Lijkt leuk. Voor stadsbewoners. Ik woon in een landelijk gebied in de VS, en als ik 24.000 mijl per jaar rijd dan is het weinig.
    Bus? Er gaan geen 12 bussen per dag, laat staan 2 of 3 per uur.
    Taxi? Waar moet die dan vandaan komen? En hoelang voordat die er is? Dat gaat dus niet werken
    Overigens vervalt u in dezelfde drogredenatie. 7 miljoen gezinnen die 1.4 miljoen auto’s gebruiken betekent gewoon veel meer slijtage, dus die auto’s gaan veel minder lang mee. En zelfrijdende auto’s delen? Zonder chauffeur kun je er donder op zeggen dat veel mensen die auto’s als een gore bende achter zullen laten.

   • Jij hebt je spuitjes verdiend. Deuggeitenwollensokken type in jesusschandalen en/of je zit in die gore sharingshandel.

    Spuugklaar met jullie stumpers.

 14. Beste Mensen

  Wij moeten terug naar de Prehistorie
  Dat is een ding wat gebeuren moet

  Maar niks gaat onder dwang
  Anders blijft men nog Altijd verstrikt in het Web van Illusie

  Het Web van illusie dat is maar een Gevangenis

  Het Ego als leidraad

  Dank U

   • Beste Mensen

    De taal is onvolmaakt
    De Hersenen kunnen net iets beter scoren
    Dus die zijn ook niet volmaakt

    Het Hart laten Spreken
    En alles komt op een Vrouwelijke Niveau
    Liefde

    Dus boven het Hersenen werk
    Als men deze niveau heeft bereikt
    Dan word het al wat begrijpelijker

    Trouwens dit is het ook nog niet
    Maar hierboven kunnen mensen met moeite komen

    Uitleg heef daarom geen waarde
    De woordenschat is en bestaat niet om daar iets over te kunnen formuleren

    Men hoor dat zelf op te zoeken
    Daar is geen dialoog

    Heeft men het gevonden
    Dan kent men echt rust

    Ik kan die nooit vinden
    Met geen mogelijkheid

    Ik is daar niet intelligent genoeg voor
    Om dat te kennen … Laat men het ik Varen
    Net als Meneer Jezus dat had gedaan

    Maar wat gebeurt er met Zulke mensen ??
    Die vormen een bedreiging voor de machthebbers
    Dus worden die vermoord

    Dank U

 15. Het WEF rekend juist op een grote revolte waarop zij met harde alles vernietigende EU-Leger einheiden SA en SS kunnen ingrijpen met dodelijke kracht zonder tussen komst van de rechter en DenHaagse SchwabiFascisten zullen doen alsof dit een eigenhandig ingrijpen is door BruXXels HauptFührer Von der Leijen-Eichmann im zusammen Arbeidt mit Harari en Hugo de Jonge SPEER de nieuwe 4ter Reich Architect die reeds besloten heeft dat er in de nieuw te bouwen Dachauswitch-Tri-Kampf-Stadtte geen ruimte is voor prive bezit als auto’s, motoren en ander vervoersmiddel maar wel heel veel “BioVerbrennungsCentrales” en KaPo’s. Naar de Hell met deze WEF-LANDVERRADERS!!! En Koning Willem Alexander moet zijn ogen uit zijn koninklijke kop schamen, subiet aftreden en oprotten zijn bezit is bijvoorbaat verbeurd verklaard en valt het volk toe n dus geen stichting onder zijn beheer zoals gewoon. De B.V. Nederland is per direct aansprakelijk gesteld voor het toebrengen van leed, schade en toekomstige schades aan bevolking en eigendommen van bevolking, schades aan gezondheid en nakomelingen in de toekomst op het allerkleinste niveau namelijk het mRNA en DNA van de zaadcellen en reproductieve systemen der mensheid in samenwerking met een vreemde buitenlandse mogendheid danwel een buitenlandse rechtspersoon welke nimmer in het belang van de Nederlandse bevolking handelt en daarbij nimmer het consent van de gehele Nederlandse bevolking heeft gekregen evenzo geen deel uitmaakt van de door de bevolking aangewezen rechtspersoon tot het vormen van een volksvertegenwoordiging Ook heeft het huidige Nederlandsche Kabinet nimmer het mandaat van de Nederlandsche Bevolking verkregen om soevereiniteit over te dragen aan vreemde en/of andere mogendheden en/of rechtspersonen in welke zin van het woord dan ook! Hierbij IS HET MANDAAT DER KABINET RUTTE 4 INGETROKKEN en ONTBONDEN, is Het Plakkaat van VERLAATINGHE GEACTIVEERD nu de Koning der Nederlanden zijn taken en plichten naar de bevolking stelselmatig heeft verzuimd door met de vijand der Nederlandsche Bevolking samen te werken en samen te heulen is deze gezien de Contractuele Inhoud door hem in natte inkt met de handgeschreven onderschrijving geactiveerd en dient te worden uitgevoerd per direct!

  • …wist je dat de EU een eigen politiemacht heeft opgericht, die in de hele unie mogen opereren en enkel verantwoording moeten afleggen aan een EU commissie onder leiding van teef Sagretti of sargentini ofzo, die uit Nederland.
   Hen bevoegdheid staat boven de landelijke wetten…..komt erop neer dat ze mogen doden naar inzicht en dat lokale / landelijke politie niet eens mag ingrijpen als dit soort figuren losgaat…..

   Dat is het begin nog maar van de macht die naar Brussel gaat, en de macht die deze “politie” straks heeft na wat zaken op te lossen voor de EU bobo’s….die kunnen straks met dekking van bovenaf doen wat Ze willen zonder gevolg…..kwestie van bonuszegels verzamelen door allerhande smeerlapperij voor de EU leidng op te knappen….de maffia en mr. Taghi kunnen er alleen maar van dromen….

   • Kunnen ze proberen, en in Europa zal dat misschien nog werken ook. Tenzij de burgers zich gaan realiseren dat zij met veel, veel meer zijn.
    Hier in de VS wordt het al een heel ander verhaal, zeker in de landelijke gebieden. Veel mensen hebben wapens en veel plaatsen hebben hun eigen (grondwettelijk toegestane) militie.

 16. Beste Mensen

  Schrijft of laat A.U.B. ook blijken uit geschreven woorden verhaal
  Over iets mogelijks als tegenprestatie
  Zodat de Menselijke Wezens Burgers zich kunnen bundelen verenigen ter verdediging
  Tegen de Zombies Misdadigers
  Anders is het heel makkelijk gewonnen door het èèn partij systeem

  Onder dwang b.w.v. Iedereen met de Billen omhoog

  In Volgzame Zombies zijn er al heel veel getransformeerd door die Vergift injecties

  Het is wel zo dat er om een bepaalde tijdsbestek
  Verplicht een Oorlog dient plaatst te hebben onder de Duivelse Nazaten uitzienden als Mensen
  Maar helaas geen Mensen zijn
  Ter gelijk trekking balans creëring t.o.v. Alle levende wezens

  Dank U

 17. Beslist niet alle ideeën van het WEF zijn dwaas of verkeerd…Laten we ze per idee beoordelen. En die dingen die absoluut onacceptabel en zelfs krankzinnig zijn, zoals die vaccinatiepas en het ‘ideaal’ van de totale-contrôlestaat en de volslagen krankzinnige Big-Farma wens om de hele mensheid blijvend te vaccineren en een globale élitaire groep die wel alle macht en zeggenschap en bezit zou hebben en hun zogenaamd nieuwe met apparatuur versmolten A.I.-mens etc. etc. rigoureus verwerpen en saboteren ! Zoals eerder gezegd : een gegarandeerd basisinkomen voor iedereen lijkt me ook helemaal niet verkeerd, míts ook werkelijk gegarandeerd en niet afneembaar om welke reden ook.! Mensen die verkeerde dingen uithalen moeten maar op andere manieren gestraft ! De stimulatie om extra te verdienen en je op te werken door je in te zetten blijft dan evengoed bestaan…En in feite hebben wij al zoiets in de vorm van bijstand, w.w., a.o.w. enz.

 18. Beste Mensen

  Perfecte inzicht
  Men moet maar eens met open mind gedachtengang leren kijken
  Dus niet gefixeerd in hokjes denkende

  Dank voor het uitbeelden

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in