De waarheid censureren

1

Wat betreurenswaardig! Van wat nu de “Covid Deep State” genoemd kan worden – die “superieure en superrijke elite” – die in alle 193 landen die lid zijn van de VN praktisch alle mainstream media – televisie, radio en gedrukte media koopt, lijkt het erop dat er geen ontsnappen aan mogelijk is, schrijft Peter Koenig.

Dat is wat ze zouden willen.

Daarom moest de hele wereld  rond 15 maart 2020 in één keer voor het virus in lockdown worden gegooid. Het is een epidemiologische onmogelijkheid dat de hele wereld in één keer getroffen wordt door een virus, laat staan door wat de WHO toen een “pandemie” durfde te noemen.

De waarheid sijpelt echter altijd vroeg of laat door. Denk maar aan het buitengewone volkslied van Leonard Cohen “There is a crack in everything, that’s how the light gets in”.

De waarheid zal altijd vroeg of laat de duisternis binnendringen.

Op dit moment ziet het ernaar uit dat de tijd aanbreekt dat het enorme zware schip dat de leugens en bedrog van deze sombere elite rechtdoor draagt, alle bezwaren en argumenten negerend, alsof er geen obstakel is om het tegen te houden – want geld koopt alles – lijkt dit schip nu, langzaam maar gestaag, onstopbaar te keren. Overal ter wereld worden mensen wakker.

Onafhankelijke wetenschappers, virologen, artsen met integriteit en de warmte van ware menselijkheid hebben de matrix verlaten en de Rode Pil genomen.

Dit is een verwijzing naar de film “The Matrix” uit 1999 – waar het nemen van de rode pil de bereidheid betekent om een potentieel verontrustende of levensveranderende waarheid te leren, of in tevreden duistere onwetendheid te blijven met de blauwe pil.

Verbazingwekkend genoeg is de film nog niet van de schermen en het internet verbannen en “gefactchecked”.

Zo maakt de door Nature.com aangehaalde studie [inmiddels verwijderd, hier een gelijkend artikel van Frontnieuws, red.] van verworven immuniteit – waarschijnlijk voor het leven – vaccinatie niet alleen overbodig, maar ronduit gevaarlijk.

Uit de studie blijkt dat er na 11 maanden infectie nog antilichamen aanwezig zijn.

Dr, Mike Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper bij Pfizer, een top viroloog, heeft in 2019 SARS-gevallen bestudeerd van de SARS uitbraak in China van 2002/2003. Hij vond bij al zijn onderzochte voormalige SARS-geïnfecteerden nog antilichamen.

Hij concludeert dat SARS-, alias COVID-antilichamen dus minstens 17 jaar werkzaam zijn en naar aanleiding van zijn praktijkervaring gaat hij uit van levenslang. Zie https://www.21cir.com/2021/04/fr-pfizer-vice-president-chief-science-officer-dr-mike-yeadon-entirely-possible-thisll-be-used-for-massive-scale-depopulation/

Dit betekent in feite dat al diegenen die de covid-infectie hebben gehad verschillende graden van antilichamen hebben ontwikkeld die vaccinatie niet alleen onnodig, maar ook gevaarlijk maken, omdat het vaccin, vooral de “nood-gentherapie” van het mRNA-type – nooit door de CDC/DFA goedgekeurd als vaccin – het natuurlijk verworven immuunsysteem van een persoon zou kunnen aantasten en vernietigen, niet alleen tegen covid, maar tegen een breed scala van ziekten.

  Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

Daarom is het een misdaad om mensen met natuurlijke antilichamen te dwingen de injectie te nemen. De zogenaamde mRNA-“wetenschappers” weten precies waar ze mee bezig zijn.

Dr. Mike Yeadon gaat nog een stap verder en beweert dat de mRNA-prik een spike-eiwit bevat, syncytin-1 genaamd, dat van vitaal belang is voor de vorming van de menselijke placenta bij vrouwen.

Als het “vaccin” – of liever door de CDC genoemd nood-gentherapie – werkt, zegt Yeadon, “vormen ze een immuunrespons tegen het spike-eiwit, en dan leren ze ook het vrouwelijk lichaam om syncytin-1 aan te vallen, wat zou kunnen leiden tot onvruchtbaarheid van vrouwen van onbepaalde duur”.

Met andere woorden, waarschijnlijk voor de rest van hun vruchtbare leven.

Op 1 december 2020 schreven Dr. Yeadon en de Duitse arts Wolfgang Wodarg een brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), waarin zij aandrongen op onderzoek van de vaccins, ook voor het effect op de onvruchtbaarheid van vrouwen, zie Dringende open brief van artsen en wetenschappers aan Europees Geneesmiddelenbureau inzake veiligheid Covidvaccin – “Code van Neurenberg”.

Zij hebben nooit een antwoord ontvangen.

In een artikel dat op 22 april door Global Research werd gepubliceerd, hier https://www.globalresearch.ca/report-pfizer-vaccine-confirmed-cause-neurodegenerative-diseases-study/5743522, verwees Nathaniel Linderman naar een studie van Dr. Bart Classen, waarin wordt verklaard dat mRNA-prikken van Pfizer – ik herhaal: geen vaccins maar gen-therapieën in noodsituaties – verschillende soorten neurodegeneratieve ziekten veroorzaakten, waaronder het risico op de ziekte van Prion, zie https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf.

Dr. Bart Classen’s onderzoek geeft aan dat Pfizer’s ongeteste mRNA-vaccin nieuwe eiwitten creëert die daadwerkelijk kunnen integreren in het menselijk genoom, zoals gerapporteerd door de National Library of Medicine. Met andere woorden, degeneratieve hersenaandoeningen kunnen na ontvangst van het vaccin op elk moment in uw leven optreden, zie Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten.

Het vaccin van Pfizer is echter niet het enige type ongeteste inenting dat neurodegeneratieve afwijkingen veroorzaakt, waarvan vele dodelijk en de meeste onomkeerbaar of slechts gedeeltelijk geneesbaar zijn. Zo zijn er Moderna, J&J, AstraZeneca en meer.

Oprichter Robert Kennedy Jr. van Children’s Health Defense – The Defender – berichtte op 2 juni 2021 over een 38-jarige vrouw, die bijna overleed na een covid-vaccin van J&J. Ze leed aan verschillende orgaanfalen. De vrouw was gezond tot ze het J&J ongeteste covid-“vaccin” kreeg.

Binnen een week kreeg ze hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid en uiteindelijk werd bij haar ernstige bloedstolsels vastgesteld, waardoor de meeste van haar vitale organen faalden. Alleen intensieve medische behandeling, 33 dagen ziekenhuisopname, waarvan 22 dagen intensive care, redde haar leven – en liet haar achter met een medische rekening van meer dan 1 miljoen US dollar – waarvoor niemand de verantwoordelijkheid erkent, zie Vrouw die bijna stierf na J&J-vaccin zit opgescheept met 1 miljoen dollar doktersrekening, zegt dat regering moet betalen.

  Creëert agressieve mutaties: viroloog roept WHO op te stoppen met Covid-19 vaccin

Alleen God weet hoeveel niet gerapporteerde gevallen er zijn – sommige zeer waarschijnlijk nog erger en veel meer doden.

En naarmate de tijd verstrijkt kunnen er meer gewonden en doden worden verwacht door gevaccineerden – zie het vermoeden van Dr. Yeadon dat we wellicht worden klaargestoomd voor massale ontvolking, zie Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?

De jonge vrouw, die het ongeteste J&J covid “vaccin” kreeg, is nu in bezigheids- en fysiotherapie. Ze moet opnieuw basis-motorische vaardigheden leren, waaronder schrijven en het gebruik van een vork, en ze moet opnieuw leren lopen. Ze zal echter nooit meer dezelfde zijn als voor de rampzalige prik.

En er is tot nu toe geen tegemoetkoming voor haar medische rekeningen van een miljoen dollar. Aangezien de overheid vaccinproducenten beschermt tegen rechtszaken op grond van de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986, die vaccinproducenten in feite vrijwaart van civiele aansprakelijkheid op grond van onrechtmatige daad.

In plaats daarvan heeft de Amerikaanse regering enkele jaren later het Countermeasures Injury Compensation Program (CICO) opgezet, dat de meeste aanvragers afwijst, d.w.z. dat minder dan één op de tien gekwetsten een schadevergoeding ontvangt.

En dit is in de VS.

In andere landen bestaat een dergelijke compensatie niet, tenzij de overheid de risico’s op zich neemt – hetgeen in de meeste landen (nog) niet of nauwelijks geformaliseerd is.

In Europa bijvoorbeeld heeft geen enkel EU-land verklaard het risico van schadevergoeding voor covid-vaccin letsels op zich te nemen.

Toen niet zo lang geleden een journalist de Zwitserse minister van Volksgezondheid vroeg hoe het zit met de vergoeding van letsel als gevolg van vaccinatie, was hij verbaasd over de vraag. – Hij was geschokt door de vraag en stamelde iets in de trant van: “We hebben er nog niet aan gedacht, maar het is onwaarschijnlijk dat er letsels zullen zijn”.

Intussen registreerde de EU eind mei 2021 meer dan 12.000 sterfgevallen in verband met covid-vaccins en meer dan 100.000 ernstige verwondingen – en deze cijfers zijn wellicht sterk ondergewaardeerd, zie Inmiddels 12.184 DODEN en 1.196.190 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’.

Toch is er geen officiële compensatieregeling ingesteld.

En regeringen die de bevelen van de Covid Deep State opvolgen over het voldoen aan quota’s van gevaccineerde mensen, zwijgen en negeren het onderwerp.

Geen wonder dat de Covid Cabal, de ultra-rijken die de lakens uitdelen over Covid en zijn eugenistische agenda nerveus worden, want met zulke berichten van onmiddellijke vaccin-verwondingen en voorspellingen van massale ontvolking binnen de komende 3 tot 4 jaar, worden de mensen misschien wakker – en beginnen zich te verzetten, zie dit van Dr. Joseph Mercola Dr. Joseph Mercola Makes Shocking Covid-19 Shot Prediction!

  Woke Virus: COVID is duurzaam, rechtvaardig, inclusief, raciaal onbevooroordeeld en klimaatbewust

In de hitte van de vaccinatie-haast en mensen die steeds alerter worden, moeten vertegenwoordigers van de Deep Dark Covid State, de aanstichters van de recente misdaden tegen de mensheid, hun toevlucht nemen tot bedreigingen.

De hoofdredacteur van het gerenommeerde online-onderzoeksblad Natur.com verklaarde onlangs twee anonieme telefoontjes te hebben ontvangen van mensen die beweerden voor de regering van de VS werkten – is dat waar? – met de mededeling dat zij zelf de vaccinatie niet nemen, maar dat er een quotum was dat gemiddeld 70% van de wereldbevolking tegen 2022 gevaccineerd moest zijn.

Zie deze getuigenisvideo (28 mei 2021) van Natural News: https://www.brighteon.com/161e3639-fb19-45f9-a215-58c78f384ab9 – (video Engelstalig) de Vaccine Deep State geeft een DIRECTE DREIGING aan Natural News – “u volgt onze bevelen op of anders…”.

Iets om over na te denken – maar altijd met het uitgangspunt – ze zullen niet winnen.

Onze menselijke geest en wilskracht om weerstand te bieden is veel sterker dan hun Luciferiaanse plan.

We moeten solidair wakker worden – en dat zullen we, dat is waarom ze zo wanhopig zijn om zo snel mogelijk zoveel mensen als mogelijk te “vaccineren” – 70% van de wereldbevolking is hun doel – zo snel mogelijk, voordat we wakker worden.

Als je eenmaal gevaccineerd bent, is het te laat om het te veranderen. De gevolgen zijn misschien onomkeerbaar.

Maar we zijn al wakker – toch?

Op 2 juni 2021 waren er volgens de WHO wereldwijd in totaal 1.581.509.628 gevaccineerden, zie https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019?gclid=Cj0KCQjw-GFBhDeARIsACH_kdZDygszCPJ-2FhvCdqE5gTH_KXEbnBOBgjyB2TNROFyIefeS7iP9m8aApNYEALw_wcB.

Op een geschat aantal van 7,8 miljard (2020), is dat ongeveer 20%.

Er is nog een lange weg te gaan naar 70%, nog afgezien van de honderden miljoenen, zo niet miljarden, die de prik ronduit weigeren.

En als 70% echt hun doel is, dan is de dwang misschien nog maar net begonnen.

Maar geen zorgen.

De mensen staan op het punt wakker te worden, nu zij zich beginnen te realiseren dat er een sinistere agenda achter de gedwongen en geforceerde vaccinatie schuilgaat – en vooral nu de letsel- en sterftecijfers steeds meer aan de oppervlakte komen en bekend worden.

Onze menselijke geest en collectieve wilskracht is veel sterker dan hun duivelse duisternis – ongeacht het geld dat zij achter hun sinistere doelstelling stoppen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGebruikten verzorgingstehuizen krachtige kalmerende middelen om Covid sterfgevallen te versnellen?
Volgend artikelWaarom we de lablek-hypothese moeten verwelkomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Maak slapende honden niet wakker dan.breekt de pleuris uit , de rijkere der rijken versneld hun vaccineren instellen de bijl komt eraan .wie buigt voor dexe labbekakken is nooit meer gezond ..en het waarom het egt is weten wij Wakkere Ontvolking maar niet onder deze labbekakken maar de burgers .stap uit hun systeem Belastingen dan pas krijgen wij ze op den knieën niet eerder ,ze houden ons lang genoeg voor de gek .en vullen hun vermogens uit onze geboortetrust. De koninglijke Shit wat nep Fams zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in