De wereldwijde babycrisis verergert – en het probleem is het grootst in landen die het meest leunden op mRNA Covid-prikken.

Verschillende landen die een stabiel geboortecijfer hadden voordat de mRNA’s in 2021 werden geïntroduceerd, hebben sindsdien een scherpe daling gezien. Zweden had van 2012 tot 2021 ongeveer 115.000 geboortes per jaar. Vorig jaar daalden de geboorten tot 105.000. In 2023 zullen het er minder dan 100.000 zijn. Duitsland heeft een vergelijkbare trend, schrijft Alex Berenson.

Ondertussen hebben Oost-Europese landen zoals Bulgarije – waar de mRNA-prikcijfers veel lager waren – het afgelopen jaar in sommige gevallen het aantal geboortes zien stijgen.

De trend is niet universeel en het blijft onduidelijk hoe de prikken de vruchtbaarheid kunnen schaden. Ze veroorzaken bij veel vrouwen ernstige menstruatieveranderingen, maar grote onderzoeken tonen aan dat het gebruik ervan tijdens de zwangerschap geen miskramen veroorzaakt. Als ze schadelijk zijn, gebeurt dat waarschijnlijk eerder, door de kans op conceptie of implantatie van nieuwe embryo’s te verkleinen. Verschillende onderzoeken tonen een afname van sperma aan bij mannen die deze serums hebben gekregen.

Maar toch hebben regeringen, wetenschappers en de media mogelijke verbanden tussen mRNA en onvruchtbaarheid niet onderzocht. In plaats daarvan bespotten of negeren ze iedereen die erover begint.

De mRNA-landen met de grootste vruchtbaarheidscrisis liggen niet in Europa.

Oost-Aziatische landen met een bijna universele mRNA-prik opname onder volwassenen hadden al krimpende geboortecijfers. Maar sinds begin 2022 hebben ze het geboortecijfer zien dalen tot een niveau dat voorheen ondenkbaar werd geacht.

De crisis is het ernstigst in Zuid-Korea, een land met 51 miljoen inwoners dat in april nog amper 600 geboortes per dag telde. Het Zuid-Koreaanse geboortecijfer is nu amper een derde van het niveau dat nodig is om de bevolking van het land stabiel te houden. Taiwan en Japan staan er nauwelijks beter voor. Japan had vorig jaar bijna twee keer zoveel sterfgevallen als geboorten.

De trend gaat gepaard met beperkingen.

In Spanje en Italië – waar de geboortecijfers voorheen lager waren dan in de Noord-Europese landen – is de daling sinds begin 2022 kleiner. Geboortes daalden vorig jaar ook in China, dat geen mRNA-vaccins gebruikte, hoewel de Chinese statistieken onbetrouwbaar zijn en China’s lockdown veel langer duurde dan in andere landen, waardoor internationale vergelijkingen moeilijk zijn.

  Macron verandert Frankrijk in een openluchtgevangenis - Nergens meer heen zonder vaccinatiekaart - Gele Hesjes staan weer op

(Jaarlijkse geboorten in Zweden. Een van deze jaren is niet zoals de andere. En in 2023 was het nog erger).

(BRON)

( Zoals hierboven, als hieronder… NSW staat voor New South Wales, de grootste staat in Australië. Niets te zien hier, mensen, niets te zien hier:)

(BRON)

De daling na de geboorte is vooral opvallend omdat de geboorten in veel landen in 2021 stegen, na een korte daling in de winter van 2021. Maar begin 2022 – ruwweg negen maanden na het uitrollen van de mRNA’s naar volwassenen in de vruchtbare leeftijd – begonnen ze weer te dalen. Ze hebben zich niet hersteld.

Een recente paper met de naam “Pandemic Roller-Coaster” verklaart de trend:

De eerste pandemische schok ging in de meeste landen gepaard met een daling van het aantal geboorten, met de scherpste daling in januari 2021… De meeste landen meldden een stabiel of licht stijgend aantal geboorten in de daaropvolgende maanden, vooral in de herfst van 2021.

Een andere, vrij onverwachte, daling van het aantal geboorten begon in januari 2022 en hield verband met de concepties in het voorjaar van 2021, toen de pandemische maatregelen grotendeels waren afgezwakt en de vaccinatie op gang kwam. [nadruk toegevoegd]

De gegevensreeks van het artikel eindigde in september 2022, maar de trends zijn sindsdien alleen maar duidelijker geworden.

Toch hebben de media nauwelijks over de kelderende geboortes geschreven. Als ze dat doen, gaan ze op zoek naar niet-mRNA-verklaringen. Toen het verslag deed van de daling van het aantal geboorten in New South Wales, kwam een Australische krant met deze huiler:

Dr. Liz Allen, een demograaf aan de Australian National University, zei dat de daling van het aantal geboortes te wijten was aan zowel kortetermijnfactoren – zoals koppels die hun zwangerschapsplannen naar voor haalden tijdens de COVID – als factoren op langere termijn, zoals bezorgdheid over huisvesting en klimaatverandering.

Alsof niemand ooit aan klimaatverandering heeft gedacht vóór 2021!

In een aparte allesbehalve-vaccins “factcheck” een paar dagen geleden, beweerde een professor in de demografie aan de Australische Nationale Universiteit dat “er grote variabiliteit is in geboorten over korte perioden”, een bewering waarvan ze moet weten dat die niet waar is. Geboortes stijgen en dalen in de loop van de tijd, maar grote veranderingen duren meestal meerdere jaren, zo niet decennia.

  Brits regeringsrapport en gegevens over oversterfte bevestigen dat COVID-19 vaccinatie 5 maanden nodig heeft om ontvangers te doden

In feite was de vruchtbaarheid in Europa vóór 2021 al twee decennia grotendeels stabiel, zoals Eurostat – de statistische eenheid van de Europese Commissie – in maart 2023 rapporteerde. Na een daling aan het eind van de 20e eeuw, steeg het geboortecijfer per vrouw in de vruchtbare leeftijd zelfs licht tussen 2000 en 2021, waarschijnlijk door een hoog geboortecijfer van moslimmigranten naar Europa.

(Het was niet de bedoeling dat dit een documentaire zou zijn. En wat is er met Clive Owen gebeurd?)

U zou denken dat de recente geboortecrisis beleidsmakers en wetenschappers ertoe zou aanzetten om eens goed naar mRNA te kijken – een nieuwe biotechnologie waarvan de effecten op de vruchtbaarheid nog nauwelijks bestudeerd zijn.

U zou het mis hebben.

Slechts een handvol kleine studies, bijna allemaal buiten de Verenigde Staten en Europa, hebben de invloed van mRNA’s op sperma onderzocht. Hun resultaten waren verre van geruststellend. Een jaar geleden rapporteerden Israëlische onderzoekers dat de Pfizer jab:

Tijdelijk de spermaconcentratie en het totale aantal beweeglijke zaadcellen bij spermadonoren aantast

Na onderzoek van sperma van 37 donoren ontdekten de wetenschappers dat het aantal “beweeglijke” spermacellen – spermacellen die meestal in een rechte lijn zwemmen en theoretisch een eicel kunnen implanteren – ongeveer drie maanden na een BNT162b2-injectie met 22 procent daalde. De grens van drie maanden is cruciaal omdat een volledige cyclus van spermaproductie ongeveer twee maanden duurt. Testen die minder dan twee maanden na de vaccinatie plaatsvinden, hebben mogelijk geen effect op de effecten van de injecties.

Minstens drie andere kleine onderzoeken hebben op soortgelijke problemen gezinspeeld – hoewel de wetenschappers die ze hebben uitgevoerd hun bevindingen over het algemeen hebben gebagatelliseerd.

In maart 2023 rapporteerden Japanse onderzoekers dat een index van de beweeglijkheid van sperma bij 10 donoren 12 weken na hun tweede dosis sterk was gedaald; de donoren waren prospectief geworven. Het ruwe aantal beweeglijke spermatozoïden daalde ook sterk, met meer dan 30 procent van vóór de vaccinatie tot na de tweede dosis.

Ondertussen vonden Zuid-Afrikaanse onderzoekers een daling van ongeveer 20 procent in het gemiddelde aantal beweeglijke zaadcellen na vaccinatie bij 46 mannen die hun sperma lieten testen in een vruchtbaarheidskliniek. (Negenentwintig mannen hadden de prik van Pfizer gekregen, terwijl op één na alle andere mannen de prik van Johnson & Johnson hadden gekregen).

  Artsen en vaccintirannie

Op dezelfde manier rapporteerden onderzoekers van twee vruchtbaarheidsklinieken in Irak “een lichte vermindering van zowel de totale beweeglijkheid als de progressieve beweeglijkheid na het Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19 vaccin” bij 60 mannen jonger dan 50 jaar.

(Zuid-Korea: ga langs begraafplaatsen en kort kinderdagverblijven)

(BRON)

Hoe zit het met grotere onderzoeken op langere termijn die uitsluitsel zouden kunnen geven over de vraag of de mRNA-prikken het aantal of de kwaliteit van het sperma hebben aangetast?

Die bestaan niet. Eén klein Israëlisch onderzoek bij 58 mannen, gepubliceerd in september 2022, vond geen verschil in aantallen na zes tot 14 maanden. Als er andere langetermijnstudies zijn gepubliceerd of worden uitgevoerd, heb ik ze niet gevonden. De National Institutes of Health geven meer dan $1 miljard uit aan onderzoek naar het niet-bestaande probleem van long Covid – en niets aan een kwestie die, niet overdreven, de toekomst van de mensheid beïnvloedt.

Studies over de vraag of de injecties het vermogen van vrouwen om op natuurlijke wijze zwanger te worden beïnvloeden, zijn nog moeilijker te vinden. Verschillende onderzoekers hebben gemeld dat de injecties het aantal succesvolle zwangerschappen van embryo’s die na in-vitrofertilisatie zijn geïmplanteerd, niet lijken te verlagen.

Maar IVF is inherent heel anders dan een natuurlijke zwangerschap. Niemand betwist dat de prikken de menstruatiecyclus maandenlang kunnen beïnvloeden. Zouden ze permanente veranderingen in het baarmoederslijmvlies kunnen veroorzaken, waardoor implantatie moeilijker wordt? Ook hier is weinig onderzoek naar gedaan. Eén groot onderzoek, gepubliceerd in januari 2022, bood een geruststellende bevinding: het toonde geen verschil in zelfgerapporteerde vruchtbaarheid bij een steekproef van 2.126 Amerikaanse en Canadese vrouwen die in 2021 zwanger probeerden te worden.

Het gebrek aan onderzoek zou er niet toe doen als het aantal geboortes niet kelderde.

Maar dat zijn ze wel.

Wat moet er gebeuren voordat we beginnen uit te zoeken waarom?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe Studie en Pfizer documenten bewijzen dat COVID-19 vaccinatie massale ontvolking zal veroorzaken door onvruchtbaarheid en doodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: “Het is allemaal voorbij voor Oekraïne”
Volgend artikelNu wordt het een circus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. De kinderen die ze baren hoe zal met hun gezondheid zijn?
  Hebben die ook spike eiwitten in hun lichaam?
  Hoelang zijn deze kinderen levens vatbaar?
  Kunnen hun zich straks nog voortplanten?
  Vragen, vragen, vragen,,,.

  • Ja dat is en blijft een vraag.
   VELE VRAGEN……
   Maar de gezondheid van de bevolking is kennelijk niet meer zo belangrijk want het mag niet worden onderzocht!

   Wat ik mezelf ook afvraag zijn er ook statistieken van toename van aangeboren afwijkingen? Is dit onderzocht? / bekend???

  • In kennisenkring, geboorte van een meisje met ernstige afwijkingen (Beide ouders gevaccineerd), 4 niertjes, 2 urinebuizen, 1 van de 4 niertjes verschrompeld. Moeilijk te behandelen, afwachten hoe het gaat. Wat een drama! Niet alleen minder geboortes dus, maar ook geboortes met ernstige medische problemen.

 2. Hele realistische vragen Ster, maar niemand stelt ze. Maar de farmaceuten weten het wel want hoe kan je in zo’n korte tijd miljarden dosissen produceren door slechts een paar bedrijven. Het spul lag klaar. En uitvoerig getest, ik geloof dan ook dat er geen enkele placebo is gegeven alleen de ene werkt wat sneller dan de andere. Zodat het niet opvalt.

  Het is genocide, dat kan niet anders want er mag niet gesproken worden over het vaccin. Wereldwijd niet. Dat is toch op zo’n zachts wel een beetje vreemd toch? Komt die 500 miljoen er toch nog aan.

  • Wat je wel ziet is dat sommige flacons met mRNA injecties heel giftig zijn .
   Hiervan zijn ook bewijzen ( de farmaceuten proberen dit nu te ontkrachten) maar Craigh Paardenkoper heeft hier een site over.

   In overlijdens advertenties lees je nog al eens” kort na het overlijden van onze moeder is onze vader overleden” of na onze vader overleed onze moeder zeer plotseling” of 3 maanden na vader is moeder enz…..
   Dit zijn voorbeelden van “ typisch “” verkeerde flesje “” tegelijk de prik genomen en allebei ziek en kort na elkaar overleden!
   Er zijn flacons met placebo’s in een ziekenhuis in Tsjechië kwam men daar achter.
   Het hele gebeuren is; EEN GROTE ZWENDEL‼️

   • Beste Anna, geloof je dat echt dat er placebo’s zijn? Dat is toch niet logisch? Dat de een sneller werkt dan de ander geloof ik wel, maar dat er placebo’s zijn gemaakt gaat er bij mij niet in. Gewoon omdat dat compleet onnozel zou zijn, immers door placebo’s te maken ontkrachten ze de hele Coronashit. Dat is toegeven dat er geen groot risico was voor de volksgezondheid. En dan komt de volgende vraag, waarom werd de spuit zo gepushed. En dat weten we nog steeds niet.

    Je kan gelijk hebben, maar ik persoonlijk geloof er geen barst van. Die dingen doen hun werk. Kwestie van tijd.

   • Het afvul mechanisme uit het bulkreservoir is bepalend voor de sterkte van de dosissen, er zijn geen water batches geweest , wel verschil in aanwezig MNRA per flesje!!!!

 3. Andere vraag is natuurlijk of mensen nog wel kinderen willen in deze wereld. Als je al nauwelijks (als je beide werkt) in staat bent om een huis of auto te kopen, als veel zaken tegenwoordig zelf betaald dienen te worden… studiefinanciering, zwemles, peperdure zorgverzekering als ze 18 zijn geworden, etc.. vervolgens misschien wel het merendeel van de jongeren ongelukkig is en psychische klachten heeft… en vele carrierevrouwen maar geen partner kunnen vinden. Misschien toch wel
  Het gevolg van links gedachtegoed? De bevolking neemt dan af, ware het niet dat er honderdenduizenden jonge mannen elk jaar bijkomen

  • Die honderduizenden ( Afrikaners ) jonge mannen kunnen straks naar Oekraïne, daar zijn straks geen mannen meer. Als ik een wappie zou zijn zijn, zou ik zeggen dat het moord is op het blanke ras. Maar laat ik dat maar niet schrijven anders staat straks de psychoambulance voor de deur.

 4. Die had het maar over 10% toch? Er zou nog een tweede ronde moeten komen. Van 8 miljard naar 500 miljoen kost gewoon wat tijd. Als een kwaadaardige AI erachter zit zou ik deze strategie ook gekozen hebben. Pandemie, angst en spuiten maar jongens.

  Als ik zie wat AI kan, dan geloof ik dat gelijk. Wij hebben begrensde AI’s tot onze beschikking. Zij kunnen die begrenzing weghalen. En om helemaal in de wappie stijl te blijven, er is al een “gehackte “ AI die deze begrenzing niet heeft. Is gewoon een filmpje van you tube, kan je bijvoorbeeld vragen, legt met het productieproces uit van christal meth. En hup daar heb je het. Dan kun je ook wel meer vragen. Nu inderdaad maar hopen dat de psycho-ambulance zo niet voor de deur staat in plaats van de monteur van KPN?

  • Dat denk ik ook Gijp, krijg het idee dat er al minstens sinds 9-11 belangrijke beslissingen door AI gedaan worden gezien de idioterie die mensen niet verzinnen.

   • Zou kunnen Vok, dan zijn er maar een paar mogelijkheden. Tenminste als we van AI afwillen, of we zetten onze smarttroep uit of we sluiten het koelwater af van de datacentra, of 3 dagen duisternis. Geen elektriciteit bedoel ik dan natuurlijk.
    Maar dan zitten we in een andere situatie.

    Nou de monteur van de kpn is weg, nu kan ik zeker de psycho-ambulance verwachten bij de volgende klop op de deur. Maar laat ik maar met de hond naar het bos gaan. Daar is nog geen verbinding, althans als ik die fuck tel niet meeneem. Het zijn bizarre tijden, en we maken ze mee.

 5. Wat er moet gebeuren is dat het leger ingrijpt …….het hele zootje lamstralen wat hier willens en wetens aan heeft meegewerkt, standrechtelijk fusilleren.

  Alleen dan kunnen we opnieuw beginnen met een visie die op wederzijds respect is gebaseerd.

  Eerder niet.

  Sterkte voor de ongevaccineerden.

 6. Beste Mensen

  Gebruikt toch het hoofd op de manier waarvoor het is verkregen
  Denkt Na
  Niet alleen maar denken aan Neuken en Mama Aarde vol gooien met van die afschuwelijke twee voeters zonder hersenen
  Een tijd geleden ook al zo een soortgelijke verhaal
  Mensen – Mannen hakt Uw ellendige derde been die U Allen om de haverklap lastig valt maar in z’n geheel af desnoods
  En zet geen kurk op de Kut van de vrouw
  Laat haar de Vrouw met Rust
  Mannen moeten zichzelf inhouden
  En doe niet als de zieke Geest het laat doen door sommige Doolhoven Labyrinten
  De beschermings schil van de Pikkop eraf halen
  Want dat leid alleen tot irritatie , agressie & Haat tot de mensheid
  Er zijn meer dan genoeg Nageslachten Satans momenteel op Mama Aarde
  Dus even dimmen
  Zijn nog altijd 104734 te veel geborenen
  Momenteel mogen er niks dus nul Zero kinderen erbij komen voor minimaal 5 vijf jaren ongeveer
  Dit is een waarschuwing tot de Hard hoofden
  Ongelovigen die zich gelovig noemen met boeken in de handen gestoeld op valsheden in geschriften
  Weest op Uw hoede want U gaat Uzelf heel veel pijn bezorgen als U allen zo doorgaan

  Dank U

   • Beste Mensen

    Er word geen haat gezaaid maar met de Paplepel Pollepel opgeknuppelde bewerkte hersenen te doen ontladen van die negatieve mentaliteiten
    Recht te doen zetten
    Onbegrippen trachten weg te werken
    Want Blank Is geen Mens maar een indringer
    Niet zomaar eentje maar een onzichtbare entiteit die bezit neemt van het belichaming
    Soort van Spook bekend als tweede of Negative Geest –> God Duivel figuur die een belichaming binnen dringt of in bezit neemt
    The Aliens de Doorzichtigen of het KwallenRas genoemd
    Dezen zijn Blank onzichtbaar tot haast onzichtbaar
    Europese mensen zijn zwaar bewerkt door het School methode
    Zodat die niet zoveel zelf kunnen nadenken
    Alles moet naar aanleiding van … In verlengde van … Geschieden
    Dus in verlengde van het vals aangeleerde
    Een mens hoort alle gedwongen opgelegde rommel weg te gooien uit de hersenen
    Precies als men een gevulde vuilnis zak naar de afval stortplaats brengt
    Proberen de dag te beginnen elke morgen met schone hersenen .
    Dus niks van gisteren laat staan veel ouder mee sjouwen
    Hou de hersenen schoon en vers

    Dat zijn dus geen mensen die zich overgeven aan de negatieve mentaliteiten
    Dat is een zwakte in
    Sorry hoofdzakelijk de Witte Mens
    Tenzij er Europeanen Wit gekleurd bestaan die zich er dus niet mee kunnen verenigen
    Die zich dus hebben vereenzelvigd met de infiltrator genaamd
    The Brainwasher genaamd het Blanke

    Dank U

    • Maar wat bedoel je met blank? Mensen uit India worden ook tot de zoals de Amerikanen het noemen Caucasiers genoemd… en de meeste Brazilianen noemen zich ook blank, bijvoorbeeld.
     Mensen uit India hebben een heel andere levensfilosofie dan die uit Europa. Volgens mij kwam Boedha zelfs uit India

     • Beste Mensen

      Hij was de Zoon van een Koning
      Groot gelijk
      Het is niet dat mensen zichzelf zo noemen Blanken
      Maar het is gehersenspoeld opgelegd
      En met de tijd gaat men zich ermee vereenzelvigen wat weer tot onenigheden leid onder de niet mee in stemmers
      Zodoende weer oorlog
      Heeft God Duivel z’n zin weer voor elkaar gekregen gedreven
      Zoals Nu via via gespeeld & de Russen en de Oekraïners tegen elkaar uitgespeeld
      Zelf in de handen wrijvend lachend genieten

      Heel spijtig dat de mensheid daar de inzichten van hebben verloren

      Dank U

     • Met dit persoon of individu valt niet te communiceren. Blind voor feiten en logica. In uitzonderlijke gevallen “heeft hij het niet zo bedoeld” waarna er een nog vager en warriger verhaal volgt voor zover dat mogelijk is.
      Denk er maar om dat als hij het woord “jood” of “neger” had gebruikt waar hij nu “blank” zegt hij al jaren geleden achter de tralies had gezeten alvorens bij arrestatie eerst tot pulp geslagen te zijn door de politie.
      In een ander topic vandaag was hij nog pro lockdown en vond dat Klaus e.d. het “goed deden”. Zoiets moet je niet op je site willen.
      Mensen lezen er overheen omdat het allemaal breedsprakig en warrig is maar het staat er wel.
      Ben je het nog steeds met mij oneens dat dit site vervuiling is Gijp?

    • Ringo Dada juli 6, 2023 at 16:45

     ´Een mens hoort alle gedwongen opgelegde rommel weg te gooien uit de hersenen. Precies als men een gevulde vuilnis zak naar de afval stortplaats brengt. Proberen de dag te beginnen elke morgen met schone hersenen. Dus niks van gisteren laat staan veel ouder mee sjouwen. Hou de hersenen schoon en vers´

     Eén en ander aan input deed me denken aan:

     Matthew 12:44-45
     Then it says, ‘I will return to the house I left.’ On its return, it finds the house vacant, swept clean, and put in order.

     Then goeth he, and taketh with himself seven other spirits more wicked than himself, and they enter in and dwell there: and the last state of that man is worse than the first. Even so shall it be also unto this wicked generation.

     • Dear all

      Verry Good my dear
      Please Note it
      Other wise take Note of it
      But don’t try to fool yourself

      Thank you

 7. Wel een beetje gelul Vince, ben ik helemaal mee eens, maar het is onze site niet.

  Er is een almachtige. Het is zijn site.

 8. Beste Mensen

  Het is gewoon niet op niveau
  Alles komt met de tijd
  Dus als de tijd rijp is voor een persoon
  Dan pas komt inzicht
  Dat de Zon al eeuwen aan het schijnen is
  Dat er heel toevallig nu een x aantal jaren achterelkaar geen Zon is gezien door de mensheid
  Omdat er zo lang wolken voor staan
  Dat wil toch niet zeggen dat de Zon dan niet bestaat?
  Of nooit heeft bestaan ?
  De tijd van verwarring is nu gaande
  Men kent Nu ook de Alien Beem & de Haarp Tech
  Denk Mensen Denk AlstUblieft
  Zelf denken
  Mensen verbrassen hun waardevolle tijd met klungelen
  Gameboy spelen etcetera
  Zogenaamd intelligent spelen of verbeelden het te kunnen worden
  Opdreunen allerlei valsheden uit geschiften in zichzelf
  Dus garbage ophoping in de boven container
  Gooi leeg die container
  En zie de hersenen Covid bloedproppen zullen verdwijnen
  Men zal wederom Nuchter kunnen Nadenken
  Doe alstublieft niet intelligent of anders gaan dreigen ervoor te zorgen dat tijdelijk van de site te word geblokkeerd
  Wat een helden zijn wij dan
  Petje af voor zulke intellectuelen

  Dank U

  • Beste Ringo,

   Je bent intelligent, je hebt iets meegekregen van thuis qua godsdienst wat niet lekker zit.

   Maar ga lekker slapen. Doe het maar.

   • Beste Mensen

    Daar word zonder twijfel zeker aan gedaan
    Lekkerr Sllaapenn
    Veel sterkte Tot U Allen
    Beste Mensen
    En vooral veel gefocust doolhofjes gericht denken
    Doolhofjes staat voor de Valse vertaling van het woord geloof
    Want er bestaat er maar Èèn geloof
    Dat was er . Is er. En zal er altijd Zijn
    Sanatan Satya
    Ekam Satya Vipra Bahudha Vadanti
    Er is maar èèn waarheid
    De wijzen noemen het met verschillende namen
    Met andere woorden de valsheden in geschriften hanteerders genaamd de wijzen
    The Universal law to all living beans
    De rest zijn allemaal Doolhofjes Labyrinten

    And same to you all also
    Sleep Well have a good night and sweet dreams

    Thank You

    • “Want er bestaat er maar Èèn geloof
     Dat was er . Is er. En zal er altijd Zijn
     Sanatan Satya
     Ekam Satya Vipra Bahudha Vadanti
     Er is maar èèn waarheid”

     En daar komt de hindoestaanse aap uit de mouw; het was dus inderdaad altijd al religieus gezever.

     • Beste Mensen

      Wat betekend het Woord Hindu ?
      Zoek dat op
      Dat heeft niks met doolhoven te maken
      Waar de valsheden in geschriften dus zogenaamde geloven mee worden geassocieerd –> betekend : getracht word gelijk mee te stellen
      Leugens kunnen helaas niet met waarheid worden gelijk gesteld
      Even als bij het tellen van Appels en Peren
      Appels blijven Appels en Peren blijven Peren
      Ookal zijn deze bijden Wel vruchten
      Men kan zo ook geen Bananen met tomaten gelijk stellen
      Bananen zijn als die rijp zijn lekker Zoet
      Terwijl tomaten nog altijd Zoet Zuur zijn
      Helaas vallen ook dezen bijden onder de noemer vruchten
      Zo ook een Raket en een Stepp
      Bijden zijn vervoer middelen maar een Raket legt grot afstanden binnen zeer korte tijd af
      Daarintegen een Stepp daar moet men bij wijze van nog een start mee worden gemaakt
      Laat staan die afstand afleggen op de stepp
      Men moet wel altijd bij het begin beginnen
      Zoals voor het klimmen van een ladder geschied treetje voor treetje
      Of als men een berg wil beklimmen
      Dan moet men eerst naar de voet van die berg gaan of het klimmen van een boom
      Hiervoor moet men naar de stam toegaan
      Alvoren er kan worden beklommen
      Een meester is in al deze gevallen altijd de beste bescherming
      De Meester is de grootste steun en toeverlaat bij Alles
      Zo ook bescherming bieder dient bij wijze van als een soort Dikke landings mat als men per ongeluk gaat uitglijden en vallen een Rugdekking zachte val of val breker dat men zich bij de val niet zoveel bezeert
      Denk maar aan de sport leraar gymnastiek op school
      Het klimmen aktie ondernemen moet men altijd zelf doen
      Evenals iets eten
      Want als de Meester dat gaat doen dan gaat de leerling daardoor niet de berg opkomen of de buik vullen uiteraard
      Helaas is een gymleraar niet te vergelijken met een Ware meester
      Hoop dat het een klein beetje word begrepen
      Als men alles voorgekauwd krijgt dan gaat het immuunsysteem alsnog naar de knoppen aangezien die delen van het lichaam niet aktief zijn geweest die ervoor zijn bestemd om bepaalde antistoffen aan te maken in het lichaam en veel meer

      Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in