Vezelachtige stolsels gevonden in lijken door Richard Hirschman. (Met dank aan Richard Hirschman)

Sinds enkele maanden stuiten embalmers op vreemde bloedproppen in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien. De Amerikaanse begrafenisondernemer en balsemer Richard Hirschman sprak er openlijk over tegen verschillende media. Hij zei dat hij de mysterieuze strengen in 50 tot 70 procent van de lijken vindt, bericht Uncutnews.ch.

Ook de Nederlandse lijkschouwer Edwin Spieard vindt de witte strengen in het bloed. Dit bloed is overigens zwart van kleur en stroperiger dan hij ooit heeft gezien.

“Het bijzondere aan de witte slierten in het bloed dat ik van de overledene afneem, is dat het lijkt alsof het groeit”, schrijft Spieard op social media. “Het lijkt alsof de witte slierten in volume toenemen als ik ze in mijn schaal heb.”

Hij zegt dat hij dit deelt omdat er weinig over bekend is, en op deze manier kan hij een bepaalde groep mensen ermee helpen, of mensen in zijn omgeving bereiken die het nog niet weten.

Een verpleegster stelde toen voor om de witte strengen in een laboratorium te onderzoeken. Spieard antwoordde dat iemand contact met hem had opgenomen en dat hij zou nagaan of dit haalbaar en aanvaardbaar was. “De gevonden bloedproppen zouden dan net als in Duitsland worden onderzocht. Maar dat kost tijd.”

Eerder had hij geschreven dat hij “veel te vaak” hoorde dat mensen plotseling waren overleden. Ouderen hebben vaak een donkerblauw tot zwart (gezwollen) gezicht. Het is moeilijk om ze nog toonbaar te maken. De kleur van het bloed dat hij van de overledene afneemt is zwart in plaats van rood.

  De totale en absolute mislukking van de vaccins, geïllustreerd in twee grafieken

Een overledene die niet meer toonbaar is, wordt in een kadaververpakking gewikkeld. “In vergelijking met de eerste acht maanden van 2020 heb ik voor 2022 een toename van 259 procent in deze kadaververpakking in dezelfde periode”, aldus Spieard. Bijna alle gevallen waren plotselinge sterfgevallen.

Hier wat hij schrijft op zijn linkedin account:

Witte slierten in het bloed, bloed dat zwart lijkt van kleur en bloed wat stroperiger is dan ik ooit heb gezien. Ongeveer anderhalf jaar geleden begon ik met posten van mijn bevindingen, bevindingen die ik nog steeds waarneem. Ik kreeg een hoop stront over me heen, mailtjes waarin ze me vroegen geen onzin meer te verspreiden. Nu anderhalf jaar later zijn er toch plotseling meerdere embalmers die exact het zelfde waarnemen in de overledenen. Ik krijg dagelijks berichten doorgestuurd en de onafhankelijke media vraagt me wekelijks voor een interview, zelfs internationaal is er belangstelling over de dingen die we als embalmers aantreffen in onze overleden dierbaren. Maar een interview heb ik geen trek ik, ik blijf gewoon posten wat ik aantref en houd jullie op de hoogte. Ik zoek of oordeel niet over of naar de oorzaak, ik post alleen wat ik constateer en hoop zo van mede embalmers en uitvaartverzorgers te horen wat hun bevindingen zijn. Het bijzondere van de witte slierten in het bloed dat ik uit de overledene haal, is dat het lijkt alsof het groeit. Het lijkt alsof de witte slierten toenemen in volume nadat ik het in mijn bokaal heb. Voordat ik de vraag krijg waarom ik dit deel op Linkedin zal ik deze vraag alvast beantwoorden. Ik deel dit omdat er weinig over bekend is en ik op deze manier wellicht een bepaalde groep mensen hiermee help, of mensen uit mijn vakgebied bereik die hier nog niet van op de hoogte zijn. Vooralsnog lach ik de niet vriendelijke reacties en mailtjes maar van me af en geniet ik van elke minuut waarin ik mezelf mag zijn. Leef je leven en heb jezelf en elkaar lief. Mijn boek ‘Altijd werken in emotie’ is uit voorraad leverbaar.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klontersVolg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen

Lees meer over:

Vorig artikelAardgastekort verergert in Europa en zal komende maanden voedselcrisis veroorzaken: Rapport
Volgend artikelDr. Coleman: Als wij zwijgen, zal het kwaad met onze zegen geschieden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. ““Het lijkt alsof de witte slierten in volume toenemen als ik ze in mijn schaal heb.” ”

  iets wat samendrukbaar is en onder druk staat in een gesloten systeem zal groter worden als het uit het gesloten systeem in de normale luchtdruk komt. Simpele natuurkunde, dus geen argument.

  …blijft de vraag wat iets dat niet in het lichaam hoort daar komt doen….dat experimentele “medicijn” is een biologisch moordwapen. 5G zal waarschijnlijk zorgen dat de ingespoten bestanddelen gaan verbinden en klonteren….

  Officieel zal dat nooit worden toegegeven, omdat er politieke carrières aan vast hangen. De gewetenloosheid en het eigenbelang zijn de sleutel principes voor politici in 2022.

  Van mij mogen ze bomen decoreren zelfs buiten het kerst seizoen.

 2. Ik denk dat het op temparatuur groeit.
  Lichaamstemparatuur en de temparatuur waarop het bewaard wordt.
  Vergeet niet dat die Pfizer rommel diepgevroren bewaard moest worden.

 3. Toch merk ik dat iedere gevaccineerde die ik ken in mijn omgeving, geen enkele bijwerkingen heeft (behalve een zere bovenarm). Sommigen lopen zelfs nog een halve marathon. Hebben al die honderden mensen dan het ‘placebo’ gehad? Of valt het gewoon wel mee?? Op ninefornews probeerde ik dit ook te posten, maar dat werd uiteraard gecensureerd! Dus ergens rammelt ook dit verhaal.

  • Niet iedereen krijgt het zelfde ingespoten. Het is niet de bedoeling dat alle geprikten de pijp uit gaan. Velen krijgen fysiologische zoutoplossing ingespoten. Alle overige injectievloeistoffen verschillen ook wat samenstelling betreft.
   Sommigen vallen onder de zogenaamde controlegroep. Dus die hebben ‘mazzel’.
   Deskundigen hebben gezegd dat sommigen pas na een aantal jaren bijwerkingen zullen krijgen. Onder andere prionziekten.

   • juist Alice. De hoofdverpleegster van het grootste ziekenhuis van Ljubliana in Slovenië is ontslagen omdat ze naar de pers stapte. Ze moest de vaccins sorteren. Ze vertelde dat er 3 soorten vaccins zijn: 1. een water en zoutoplossing voor de regeringsleden, 2. een normaal MRNA-vaccin en 3. een Mrna-vaccin met een oncogen (kanker). Dus als je pech hebt dan weet je wel wat er gebeurd. Of moet ik er een tekeningske bij maken?

  • Ja, ik heb dezelfde ervaring: ik ken helemaal niemand die plotseling is overleden. Ik ben een (ongevaccineerde) sporter en ken dus een aantal sporters: niks aan de hand.

   • ken er een die zijn arm is kwijtgeraakt door wildgroei aan kanker na vaxxinatie…vraag aan de chirurg of de grafeenoxide zou gereageerd hebben op het metalen plaatje in zijn hand, trok ie de schouders op en lachtte ffkes….zegt genoeg..
    ander die ik ken staat op het punt haar been te verliezen….eerste prik : ziek als een hond, tweede prik : dodelijk ziek..acht dagen lang (vreesde dat ze het niet ging halen), aan het janken dat ze vreesde haar booster niet te mogen krijgen, want wou op café gaan…
    nu, een paar hartaanvallen verder, staat ze ook op het punt haar been te verliezen..aders slibben constant dicht (verhaal van de witte proppen komt in gedachte)….al paar keer ziekenhuis gedaan daarvoor alleen al (spreek nog niet over de hartaanvallen) en weet dat de eerstkomende keer ze het ziekenhuis ingaat voor haar been, ze met een been minder terug naar huis komt…
    en dan ken ik er anderen die er ogenschijnlijk niets van ondervonden hebben, behalve dan dat er verscheidenen van hen geregeld ziek zijn….maar de link leggen….lol

  • Elke flacon is anders. 1 op de 3 dodelijk. Omdat het niet teveel zou opvallen…
   Veel oogafwijkingen tot blindheid. Hersenbloedigen, hartontstekingen…plotse sterfgevallen…meeste gevolgen na 5-6 maanden…leggen geen link met vaccin.

 4. Yes yes yes !!!!!!!!!!

  Blij met dit bericht.

  Ik roep hier op FN namelijk al een hele lange tijd dat er eens gekeken mag worden op LinkedIn (ben ik vaak!) naar de discussies die gaande zijn o.a. deze !

  Dank voor het delen Rommel !!!!

  De interactie in dialoog/ correspondentie is fascinerend ! Specialisten die proberen de boel nog te bagatelliseren en gelukkig VELEN en steeds meer die WEL erkennen en MEE denken !

  We WILL become bigger and bigger.

  Nog een idee waar het naartoe zal leiden maar we shall see..

  ZIE trouwens deze OPMERKELIJKE reactie van iemand (een onderzoeker nota bene!!) op de LinkedIn post van Edwin Spieard !!;

  “Edwin Spieard, je dient ongelooflijk veel mensen, ze kunnen niet om je heen en je hebt keihard bewijs van wat je zegt. Helaas zie ik dergelijk troep op de MRI van mijn brein.
  Echter, op twee PCR tests na in contact geweest te zijn met een ernstig zieke delta patiënt die hands on hulp nodig had ( beide tests negatief GGD) en een samenkomst met heel veel pas gevaccineerden .
  waarbij ik veel spikes ingeademd heb die door de geprikte mensen met triljoenen worden uitgeademd.
  Ik heb het idee dat daar ergens een verband kan zijn. Ik wens je veel sterkte en houd je haaks!!”

  SHEDDING

  SHIFFERS krijg ik hiervan !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in