Het aantal voorschriften voor een krachtig kalmeringsmiddel dat de zwaksten kan doden, verdubbelde op het hoogtepunt van de pandemie van het Coronavirus, wat doet vrezen dat het werd gebruikt om oudere bewoners in gestreste verzorgingstehuizen onder controle te houden – of zelfs om hun dood te bespoedigen, bericht dailymail.co.uk.

Uit officiële cijfers blijkt dat het voorschrijven van het serum midazolam in april met meer dan 100% is gestegen ten opzichte van de voorgaande maanden.

Een voorvechter van euthanasie zei gisteravond dat hij vermoedde dat de stijging het bewijs was dat veel mensen op eind-van-leven protocollen op “Care Pathways” waren gezet.

Klokkenluiders beweren ook getuige te zijn geweest van misbruik van kalmerende middelen, waarbij het personeel werd verteld ze aan dementiepatiënten te geven om te voorkomen dat ze door de gangen zouden dwalen.

De beweringen zijn niet geverifieerd en werden gisteravond heftig betwist door de Association for Palliative Medicine, die zei dat er goede redenen waren voor de toename. In de afgelopen vijf jaar werden in Engeland maandelijks ongeveer 15.000 recepten uitgeschreven voor midazolam voor gebruik buiten het ziekenhuis. In april werden 38.582 recepten uitgeschreven – meer dan twee keer zoveel als in februari.

Gepensioneerd neuroloog professor Patrick Pullicino, die tien jaar geleden de bezorgdheid uitte dat het “Care Pathway” van Liverpool de dood van patiënten bespoedigde, meent dat de piek erop wijst dat iets dergelijks is gebeurd. Hij zegt: “Midazolam onderdrukt de ademhaling en bespoedigt de dood. Het verandert end-of-life care (zorg rond het levenseinde) in euthanasie”.

Prof. Pullicino beweert ook dat een officieel draaiboek, bedoeld om gezondheidswerkers te helpen beslissen of mensen die ziek zijn van Covid-19 geschikt zijn voor intensieve zorg, degenen die te zwak worden geacht ten onrechte naar het levenseinde heeft verwezen.

  Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?

Dat betekent, zo suggereert hij, dat sommigen niet naar het ziekenhuis werden gebracht, hoewel ze daarmee geholpen hadden kunnen worden.

“Zeker zijn er meer sterfgevallen geweest als gevolg van Covid-19 Maar voor mij moedigde dit draaiboek het gebruik aan van end-of-life verdoving met midazolam – effectief resulterend in euthanasietrajecten”, zegt hij.

Midazolam is vergelijkbaar met diazepam – beter bekend als valium – maar twee keer zo krachtig. Het vermindert angst, ontspant de spieren en zorgt bij voldoende toediening voor “totale kalmering” bij stervende patiënten met extreme pijn of angst.

Op zichzelf en in combinatie met pijnstillende opiaten kan het de ademhaling onderdrukken, wat mogelijk fataal is. Eileen Chubb, van de liefdadigheidsinstelling Compassion in Care, zegt dat een aantal zorgmedewerkers van verpleeghuizen haar had verteld dat er tijdens de pandemie te veel gebruik werd gemaakt van kalmerende middelen, en voegde eraan toe dat sommige medewerkers de “stellige indruk” hadden dat zeer zieke verzorgingshuisbewoners niet naar het ziekenhuis mochten worden gestuurd.

Maar Dr. Amy Proffitt, van de Association for Palliative Medicine, zegt: “Ik geloof absoluut niet dat er gevallen van euthanasie in verzorgingstehuizen zijn geweest die verband hielden met Covid-19”.

Ze zegt dat een toename van het gebruik van midazolam te verwachten was, omdat het medicijn een voor de hand liggende keuze zou zijn geweest om te geven aan mensen met ademhalingsproblemen, een symptoom van het Coronavirus.

“Ik begrijp waarom mensen zich zorgen maken, maar als midazolam op de juiste manier wordt voorgeschreven en gebruikt, zal het iemands dood niet bespoedigen of verlengen – het zal alleen troost bieden”, voegt ze eraan toe.

  Geen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet tellen van Covid’s bedrieglijke sterfgevallen
Volgend artikelDe waarheid censureren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Tja natürlich wird es nicht öffentlich zugegeben je schneller dass alte im jenseits sind um so weniger wird das System belastet

 2. Het is toch al jaren gebruikelijk om lastige ouderen met allerlei kalmerende middelen te onderdrukken.
  Net zolang tot dat ze er aan overlijden. Weer een probleem minder.
  Morfine is dan niet ongebruikelijk om in te zetten tegen lastige en opstandige ouderen.
  Wat vaak ook de reden is waaraan ze overlijden, maar nooit als reden wordt opgeven.

  • Ik denk dan ook dat je met een goed werkend geweten je daar nooit goed zou kunnen functioneren.
   Omdat je geweten dan gaat opspelen door alles wat je om je heen waarneemt.
   Even de knop omzetten als je thuis komt is volgens mij alleen mogelijk als je hier geen last van hebt.

 3. Er zijn naar mijn mening twee mogelijkheden;
  1- Het gebruik van dit middel is inderdaad bedoeld om deze ouderen minder stress te laten
  ondergaan a.g.v. al deze Corona perikelen.

  2- De voordelen van het eerder overlijden van deze ouderen zijn divers. effectief.
  – Pensioenbesparing bij de overheid.
  – Minder AOW uitbetalingen door de overheid.
  – Ruimte maken voor de toenemende ‘grijze golf’.
  – Besparingen op het zorgstelsel
  – Minder belasting van het zorgpersoneel, zowel in de tehuizen als ook in ziekenhuizen.
  – Eerdere afdrachten van erfbelasting door nabestaanden.

  Ieder mag voor zichzelf afvragen wat de werkelijke motivatie is om dit middel zo vaak toe te passen.
  Het is het verschil tussen morele menselijke belangen en economisch financiële belangen….

 4. Ik begreep eerder dat ze een giga dosis Midazolam hadden gekregen. De zgn deathwards in de UK zijn al veel langer bekend. Een of andere adviseur van Obama, ben zijn naam vergeten, adviseerde dit completed life protocol voor alle mensen boven de 50. Een sloveens verpleegster meldt 3 varianten Covid vaccin. Onderzoeker vond al eerder 2 van de 3 flesjes vaccin zoutoplossing. 1 zoutoplossing, 2 Mrna, 3 kanker.
  Typisch een kunstenaar laatst die nergens last van had gehad. Chauffeurs hebben ze met AI niet meer nodig. Kunstenaars misschien interessant. Investeren in kunst die vervolgens in bankkluizen blijft al jaren gaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in