Vrouw die bijna stierf na J&J-vaccin zit opgescheept met 1 miljoen dollar doktersrekening, zegt dat regering moet betalen

8

Kendra Lippy was een gezonde 38-jarige vrouw – totdat ze het COVID-vaccin van Johnson & Johnson (J&J) kreeg. Binnen ongeveer een week kreeg ze last van hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid.

Lippy werd gediagnosticeerd met ernstige bloedstolsels die vervolgens de meeste van haar organen tot falen brachten. Ze mist nu ook het grootste deel van haar dunne darm – en ze heeft een torenhoge medische rekening die volgens haar de Amerikaanse regering zou moeten vergoeden, bericht childrenshealthdefense.org.

Lippy’s geval was één van de zes die de Amerikaanse autoriteiten ertoe brachten de J&J injectie half april tijdelijk stop te zetten. Haar bloedstolsels ontstonden in maart. Ze werd 33 dagen in het ziekenhuis opgenomen, waarvan 22 dagen op de intensive care.

Lippy volgt nu ergo- en fysiotherapie en probeert haar basisfuncties terug te krijgen, zoals 20 minuten per dag lopen of traplopen. Ze moet opnieuw fijne motorische vaardigheden aanleren, waaronder schrijven en het gebruik van een vork, en ze moet opnieuw leren hoe te lopen. Ze is afhankelijk van totale parenterale voeding (TPN), een voedingsmethode die het maagdarmkanaal omzeilt.

“Ik zal altijd deze handicap blijven houden, die me zal beperken in wat ik kan eten en in verschillende activiteiten die ik niet meer kan doen. Ik weet dat het me belemmert om weer aan het werk te gaan, wat ik graag wil doen. Ik ben geen thuisblijfpersoon. Ik ben niet iemand die stil kan zitten, dat kan ik gewoon niet. Ik moet iets doen”, zegt Lippy.

Een deel van haar weg naar herstel bestaat uit het uitzoeken hoe ze haar uitgebreide medische rekeningen kan betalen, die oplopen tot meer dan 1 miljoen dollar.

  Eén op de 73 mensen die "gevaccineerd" werden voor covid, was DOOD in juni 2022, volgens gegevens van de overheid

Lippy wil dat er een nationaal compensatiesysteem komt dat eerlijk is voor haar en anderen die door COVID-vaccins schade hebben geleden. Omdat de overheid de vaccinproducenten afschermt van aansprakelijkheid kan ze J&J niet aanklagen. Ze heeft ook geen legitieme juridische weg om de overheid aan te klagen.

De enige mogelijkheid voor mensen die kwetsuren hebben opgelopen door een COVID-vaccin is het Countermeasures Injury Compensation Program (CICP), dat de meeste aanvragers afwijst. Minder dan één op de tien mensen ontvangt een schadevergoeding nadat zij een aanvraag hebben ingediend.

Het CICP is in het leven geroepen zodat iemand die ernstig letsel oploopt door een beschermingsmaatregel in aanmerking kan komen voor een uitkering. Volgens de Health Resources and Services Administration is een beschermingsmaatregel een vaccinatie, medicijn, apparaat of ander voorwerp dat wordt aanbevolen om een pandemie, epidemie of veiligheidsdreiging te diagnosticeren, te voorkomen of te behandelen.

Zoals gerapporteerd door Dr. Meryl Nass, is de maximale uitbetaling door CICP – zelfs in gevallen van blijvende invaliditeit of overlijden – 250.000 dollar per persoon. Zelfs dan betaalt de CICP niets uit totdat de schadevergoeding van een particuliere verzekering is uitgeput.

Het CICP wordt beheerd door het U.S. Department of Health and Human Services (DHHS), dat ook het COVID-vaccinatieprogramma sponsort. Dit belangenconflict maakt het minder waarschijnlijk dat de CICP in het vaccin een fout zal erkennen, meldt The Gazette.

Volgens gegevens van CICP zijn er sinds 2010 meer dan 701 schadeclaims ontvangen van mensen die een vergoeding voor hun letsel willen. Van de 701 claims werden slechts 29 claims vergoed, voor een totaalbedrag van 6 miljoen dollar. Nog eens 452 claims kwamen niet in aanmerking. Er zijn 210 zaken in behandeling.

  Voorspelling kwam uit: De VACCINHOLOCAUST die nu over de hele wereld plaatsvindt

Op 26 mei had de CICP 152 claims ontvangen met betrekking tot COVID-vaccins, aldus David Bowman, woordvoerder van de U.S. Health Resources and Services Administration.

De CICP vergoedt niet voor niet-economische schade, zoals pijn, lijden en misvormingen, zegt Stephen Justino, Lippy’s advocaat.

“Het is een jammerlijk inadequaat systeem”, zegt Justino.

Volgens gegevens die vrijdag zijn vrijgegeven door het Centers for Disease Control and Prevention’s Vaccine Adverse Events Reporting System zijn er tussen 14 december 2020 en 21 mei 2021 262.521 meldingen geweest van bijwerkingen na COVID-vaccins, waaronder 4.406 sterfgevallen en 21.537 ernstige letsels.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDeense autoriteiten blokkeren toegang tot Bitchute vanwege “gevaarlijke” COVID-19 informatie
Volgend artikelMoedige non waarschuwt mensen weg te blijven van COVID-injectie, noemt talrijke sterfgevallen en ernstige letsels
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. En zo werkt dat dus in de praktijk.
  In NL zullen al deze gevallen betaald worden door de verzekerings”firma’s” die de volgende jaren eenvoudigweg hun premies fors zullen verhogen.
  Niemand zal een stuiver ontvangen van de vriendjes van dejonge.
  Alles zal ook hier afgewenteld worden op jan met de pet.

  • Ik heb mij hier even wat op ingelezen: Gewoon de naamgegevens en de naam van de instelling zwart op wit vragen.. Desnoods een contract opstellen en laten ondertekenen. Ik weet alleen niet of ze je dan nog wel een prik willen geven?

 2. Ondanks dat we overheden zonder terughoudendheid tot criminele organisaties kunnen bestempelen, mevrouw had zich beter eens heel goed ingelezen alvorens de gifspuit te nemen.
  Ongetwijfeld zullen er mensen zijn die mij harteloos vinden, maar zij is een typisch voorbeeld van de miljarden mensen die hun eigen verantwoording afschuiven op anderen.
  Er is zoveel informatie beschikbaar dat niemand zich meer kan verschuilen achter “ik heb het niet geweten”.

 3. Gaat in nederland net zo, je eigen risico eerst en dan moet je toch uiteindelijk bij betalen?
  En we trappen er allemaal in.

  • Ze hebben hier inderdaad 2 bijdrages.
   De 1ste is wel duidelijk, je eigen bijdrage van 385 euro.
   Maar is ook nog een eigen risico waarvan niemand precies weet over welk bedrag dit kan gaan.
   Je hebt er alleen niet altijd mee te maken, maar het bestaat wel.

 4. Voel me net een wetenschapper met al die wappies,die nog steeds denken dat corona echt is.
  Leg de mensen gewoon uit dat van bovenstaande feiten, en dan krijg je te horen, ja maar ik ken iemand van 45, die bezweken is van corona?
  Maar weet je dat iedereen daarvan sporen, in de vorm van antigenen bij zich draagt, hij kan net zo goed aan een bacteriologische ontsteking bezweken zijn.
  Ben ouder dan jullie en zou je meteen een hand geven als je geen bezwaar hebt, maar weet dat je in je broek schijt als je dit toch zou doen.
  Aldus krijg je te horen dat je zelfmoord daarmee pleegt, of hij is voor de donder niet bang.
  Dus de angst regeert en haal maar eens voor de donder de geest uit de fles!

 5. @ blackpeat juni 3, 2021 at 19:22

  Dat gebeurt altijd, diegene die zelf niets onderzoeken en alle waarschuwingen in de wind slaan. Maar als zij met de gevolgen van hun eigen onverantwoordelijkheid te kampen krijgen, schuiven zij hun eigen schuld naar andere toe. Want zij nemen dan de slachtofferrol aan en vinden zich zelf zielig en daarom denken zij werkelijk dat dan de gemeenschap maar moet opdraaien voor hun onverantwoordelijkheid.

 6. I have become DISGUSTED with people who have agreed to have themselves jabbed with this disgusting gene experiment, and then bawl about the after effects. You know what? The joke is on YOU, you friggin’ brainwashed followers!! Oh boo HOO. You refused to do ANY research or even listen to people who tried so hard to warn you. So…there you are, with your messed up GMO body. Live with THAT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in