De ontmenselijking van critici werkte toen net zo als nu. En nu is ook weer de geliefde volksvijand weer opgedoken. Geen grap: zo verwijzen de Duitse media de laatste tijd naar niet-ingeënte mensen, bijvoorbeeld op het internetportaal web.de. We hebben een lange weg afgelegd. Op de terugweg.

De parallellen tussen de Corona-verboden, het ontnemen van basisrechten van de bevolking en de wreedheid waarmee regeringen tegen hun eigen burgers optreden, doen niet toevallig denken aan het nazi-tijdperk. Avondklok, verplichte vaccinaties, identificerende kenmerken voor niet-gevaccineerde of gevaccineerde mensen en de ontmenselijking van regime-critici, vooral door middel van taal, bestonden zowel vandaag als toen. En nu is de populaire “volksvijand” weer officieel opgedoken, schrijft auteur Ernst Fleischmann.

Zo laat de journalist Rolf Schwartmann in een gastbijdrage bij web.de de zwarte randjes van zijn persoonlijkheid zien. In het artikel schrijft hij onder de paragraaf over particuliere inentingsreclame in social media dat het openbaar maken van de eigen vaccinatiestatus gepaard gaat met de privileges die daar nu vaak voor bestaan. Of het nu ironisch is of niet, Schwartmann gaat in op het feit dat “vaccinweigeraars” nu al algemeen worden gezien als “volksvijanden”.

“Hoe zit het met vaccinatiestatus. Niemand wordt verhinderd zijn gezondheidstoestand met de wereld te delen. Privacy voor jezelf bestaat niet. Vaccinweigeraars zijn volksvijanden in een pandemie. De staat moet publiekelijk oproepen tot vaccinatie en iedereen die zich laat vaccineren, of hij nu al aan de beurt is of niet, helpt de gezondheid van iedereen. Maar hoort de vaccinatiestatus thuis in het publieke domein? Daar moet je genuanceerd in zijn”.

Overigens werd het woord “volksvijanden” naderhand stilletjes en heimelijk vervangen door het woord “afgekeurden”. Of het een indirecte kritiek is op de behandeling van niet-gevaccineerden mensen, een loutere constatering van de feiten of gewoon een inconsequent overnemen van nazi-jargon omdat het gericht is tegen critici van het regime valt nog te bezien. In ieder geval illustreert het artikel eens te meer in welke richting de Europese samenlevingen zich bewegen.

  Het mRNA "vaccin"-experiment verandert het menselijk DNA en kan genetische code doorgeven van ouder op kind, waarschuwt Dr. McCullough

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Duitse regering laat het masker vallen: vrijheden alleen voor gevaccineerden

Vorig artikelDe Europese Commissie eist meer immigratie onder #NextGenerationEU
Volgend artikelInmiddels 6.662 DODEN 299.066 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. @vvx
  Soms kan het even duren. Kan te maken hebben met spamfilters of de hoeveelheid links in een reactie.
  En hoewel Frontnieuws heel veel ruimte laat kan het best zijn dat sommige reacties worden verwijderd omdat ze de grenzen van de wet overschrijden en daar kunnen ze aansprakelijk voor worden gesteld.
  Ik heb eigenlijk nooit een probleem met het geplaatst krijgen van een reactie.

 2. ….en we zijn er. De jaren dertig, Mofrikana, all over. De media zijn onder controle en balken de meest baarlijke nonsens uit–waar ze voor betaald worden…en het volk volgt..

  En dan? Dat is afwachten, maar niet zo lang.
  Koop een wapen.
  koop valse papieren.

  • Over dat wapen dacht ik ook al lange tijd, maar waar haal die die zo even 1,2,3 vandaan. Er wordt ook een voedseltekort voorspeld. Dat wordt moord- en doodslag in de supermarkten voor zolaang die nog open zijn/blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in