Experimentele mRNA-spuiten zullen al onze medicijnen gaan vervangen, volgens Bill Gates en de globalistische elite, die waarschuwen dat we gedwongen zullen worden om elk jaar honderden mRNA-spuiten te nemen als we aan de samenleving willen deelnemen.

Ondanks de legioenen mensen die plotseling zijn overleden of verwoestende gevolgen voor hun gezondheid hebben ondervonden, prijzen Bill Gates en de globalisten de mRNA Covid injecties aan als een enorm succes, schrijft Thepeoplesvoice.

Volgens leidinggevenden van Big Pharma “is er een tsunami van mRNA-medicijnen op komst”, ook voor hartaandoeningen en kanker, toevallig de twee grootste problemen die in eerste instantie door mRNA-prikken worden veroorzaakt.

In plaats van voor een internationaal tribunaal te worden gesleept voor misdaden tegen de mensheid, heerst de globalistische elite over de massa en schept ze op dat de lockdowns, gezichtsmaskers en gedwongen injecties van Covid nog maar het begin waren.

Anthony Fauci kwam deze week uit de schaduw tevoorschijn om te verklaren dat ongevaccineerde mensen deze winter in lockdown geplaatst moeten worden.

Tijdens een optreden op de Georgetown University maakte Fauci duidelijk dat hij voorstander is van het in lockdown plaatsen en straffen van mensen in de samenleving die nog niet gevaccineerd zijn.

De leidinggevenden van Big Pharma zingen uit hetzelfde psalmboekje en verklaren dat iedereen die het waagt om hun mRNA-prikken in de toekomst te weigeren, gestraft moet worden door uitsluiting uit de samenleving.

En voor het geval u het zich afvroeg, Big Pharma heeft op dit moment letterlijk honderden – ja honderden – verschillende mRNA-prikken in productie.

“Er is een tsunami van mRNA-medicijnen op komst,” aldus Melissa J. Moore, wetenschappelijk directeur van Moderna.

  Fact Sheet: Ook in Oostenrijk daalt het aantal geboortes sterk - maar niet onder vaccinkritische migranten

Alsof dat nog niet verontrustend genoeg was, pochte de wetenschappelijk directeur van Moderna ook nog dat Big Pharma binnenkort mRNA rechtstreeks in het hart van mensen zal injecteren. Ja, ze heeft het over dezelfde harten die gezond waren totdat de uitrol van het vaccin ervoor zorgde dat miljoenen mensen over de hele wereld, waaronder fitte en gezonde jonge mensen en topatleten, omvielen met hartproblemen.

En maakt u zich geen zorgen over de miljoenen gevallen van turbokanker veroorzaakt door mRNA over de hele wereld. Daar heeft Big Pharma ook een antwoord op. Dat klopt, meer mRNA.

Dat klopt, de elite geeft nu toe dat ze de experimentele prik in één uur hebben gemaakt, en probeert de massa ervan te overtuigen dat dat iets is om trots op te zijn.

We leven nu echt in de wereld van Orwell. Oorlog is vrede. Onwetendheid is kracht. Pedofilie is normaal. En vaccins die in een uur gemaakt worden zijn niets om je zorgen over te maken.

Vergist u zich niet, de globalistische elite likt haar lippen af over de honderden mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten. Op de top in Davos dit jaar pochte de voormalige Britse premier Tony Blair dat de “stortvloed aan nieuwe injectables en vaccins” het WEF de kans zal geven om de wereld te veranderen.

Kijk in de video hoe de beruchte globalist worstelt om zijn gezicht in de plooi te houden terwijl hij belooft dat de nieuwe injectables de wereld ten goede zullen komen.

De elites rekenden er niet op dat de mensheid wakker zou worden voor hun kwaadaardige agenda.

  Covid Amnestie: Is vergiffenis het antwoord?

Zodra het duidelijk werd dat een aanzienlijk percentage van de bevolking te slim was om zich te laten vaccineren, moesten ze aan sluwe alternatieven werken om ons hun prikken op te dringen.

Neem Bill Gates als voorbeeld. In plaats van toe te geven dat de mensheid zich bewust is geworden van de waarheid over de rampzalige Covid-19 prikken, gaat Gates, die geen arts is, nog een stapje verder en neemt hij het op zich om de wereld stiekem te vaccineren.

Volgens de miljardair-eugeneticus hebben boerderijdieren, waaronder koeien, varkens en kippen, een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is door elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins die hun weg zullen vinden naar het bord van uw gezin.

Dat klopt, Bill Gates, Amerika’s grootste eigenaar van landbouwgrond, heeft opgeschept dat hij mRNA in de voedselvoorraad stopt.

Landen die geïnfiltreerd zijn door het World Economic Forum, zoals Australië, tekenen voor Bill Gates’ nieuwe plan, wanhopig om de niet-conformisten in hun land de wet voor te schrijven.

Maar Gates rust niet op zijn lauweren. Zijn laserachtige focus om de hele wereld te vaccineren, of ze er nu mee instemmen of niet, heeft er ook toe geleid dat hij honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in genetisch gemodificeerde muggen die ontworpen zijn om als “vliegende vaccinators” te werken.

En als dit vergezocht klinkt, moet u weten dat de NIH al mensen aan het vaccineren is met behulp van de muggen van Gates.

Volgens Robert F. Kennedy Jr. zou iedereen die bereid is om Bill Gates het gezondheidsbeleid van de wereld en de VS te laten dicteren, eens goed naar zijn staat van dienst in Afrika moeten kijken.

  Fred Pye: 39-jarige Canadese man leed aan toevallen na injectie met Moderna, zelfmedicatie met paarden Ivermectine

“Misschien zijn er wel miljoenen kinderen onnodig gestorven,” aldus Kennedy Jr., die informatie uit een peer-reviewede publicatie in een gerespecteerd tijdschrift deelde.

“Iedereen die Bill Gates & WHO verdedigt, moet Morgensen et al 2017 eens uitleggen.”

“Dit is een peer-reviewede publicatie in een gerespecteerd tijdschrift door vooraanstaande wetenschappers die uitkomsten beschrijven die verwant zijn aan genocide,” zei Kennedy Jr.

Robert F. Kennedy Jr. hekelde ook Gates en zijn “messiaanse overtuiging dat hij verordend is om de wereld te redden met technologie.”

Over valse messiassen gesproken, het World Economic Forum liet zich ontvallen dat ze plannen aan het uitbroeden zijn om ons via de watervoorziening te vaccineren.

We kunnen niet toestaan dat deze globalisten en Biotech-bedrijven wegkomen met moord. Aangezien we weten dat de elite vastbesloten is om de wereld te ontvolken, is het tijd om een streep in het zand te trekken.

Zoals Kennedy Jr al zei, begint dit onmiskenbaar op genocide te lijken.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Muammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBekijk de dingen die op mysterieuze wijze NIET zijn verbrand tijdens de ramp in Lahaina
Volgend artikelCOVID’s volgende act: Raak niet in paniek, maar zet je schrap voor hun volgende stap
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Het teken van het beest‼️
  Het wordt steeds DUIDELIJKER…… ‼️
  NU ZEGT HIJ Mr.BG, HET OPENLIJK……‼️
  Je zult niet kunnen kopen en verkopen als je dit teken niet hebt ontvangen.❗️
  Zo worden we “ buitenspel “ gezet.
  Geen deelname meer aan het openbare leven van de niet gevaccineerden!!
  Het net sluit zich!!!!!

  Blijf steeds bedenken dat mRNA nucleïne zuur is wat je genen kan veranderen.
  Je wordt dus “ een ander mens dan bij je geboorte” Je word een hybride soort, als je het al overleefd.❗️
  De zondvloed kwam omdat “ de zonen van God,” andere genetische schepselen dan mensen; gemeenschap hadden met de dochters van de mensen.
  En er ontstonden toen REUZEN….. ….. reuzen zullen nu niet ontstaan maar talloze onbekende dodelijke ziekten ziekten teisteren nu al de wereld, van de eerste golf mRNA prikken.
  En ditzelfde herhaald zich, nu op bevel / de VERPLICHTING van “ de groten der aarde. “ Het is een satanische streek….. waar je niet of zeer moeilijk aan kunt ontsnappen…..

  Begin nu ( nu het nog kan ) met kleine besloten gemeenschappen van water en voedsel, de mogelijkheden zijn er nu ( nog)
  Hou vol het is slechts een “ korte tijd” ❗️

 2. En vaccins die in een uur gemaakt worden zijn niets om je zorgen over te maken.

  Ik vind het toch knap, ok, veilig waren ze dan wel niet maar kan je ook niet verwachten in een uur gemaakt, maar effectief wel. Dat dan weer wel. Waar kwamen al die grondstoffen eigenlijk vandaan, zijn die ook in een uur gemaakt?

  Ze spelen met de mensheid, wie zijn ze? De goden misschien die zich vervelen? Het allerleukste is natuurlijk dat we elkaar de tent uitvechten en de goden op tribune kunnen toekijken.

  Laten we hopen dat we deze keer met meer zijn en zeggen “ opgedonderd” we hebben toch wel wat geleerd? Toch?

 3. https://www.gezondheidsnet.nl/griep-en-verkoudheid/griepprik-ja-of-nee

  Bovenstaande link geeft de mening van twee huisartsen.

  Daarbij denk ik altijd :
  Als er een nieuwe griepvariant komt dan zijn we niet gevaccineerd, toch ?
  Immers, als we er wel tegen gevaccineerd zouden zijn was de variant niet nieuw.
  Dus de mosterd na de maaltijd prik mogen jullie houden.
  IK slaap, eet, sport en werk in de juiste verhoudingen waarmee ik probeer een sterke natuurlijke immuniteit te creeren. En laat jullie verdienmodellen aan me voorbij gaan.
  Prettige dag verder.

  Bill Gates en zijn trawanten beginnen heel vervelend te worden.

 4. Waar gaat dit over? Je ziet nu toch heel duidelijk dat het nooit, maar dan ook nooit, ook maar iets te maken had met een “dodelijk virus” wat ik al bijna 3 jaar geleden al herhaaldelijk schreef. Dit gaat over het tot GMO maken van de mens – lees de wet er nog eens op na! Deze wet werd namelijk ook opzij getrapt om de rotzooi emergency status te geven. De gifspuiten gaan er om het menselijk bewustzijn te beheersen alswel de processen die ook met de ‘centrale processor’ in je hersenen te maken heeft. Ga gerust nog wat spuitjes halen… maar laat mij met rust.

  • Ach ze mogen zeiken wat ze willen Immortal, want ik lach ze in hun bek uit. Maar ik wil niet meer bedreigd worden zoals die gore De Jonge heeft gedaan. Dat ging te ver, veel en veel te ver.

   Speel je psychologische spelletje maar, maar dat accepteer ik niet. Nooit!

   • Gijp augustus 28, 2023 at 11:34
    Ja die bedreigingen van die ziekelijke man De Jonge zijn serieus een grote bedreiging voor hemzelf geworden. Maar het begint nu toch wel duidelijk te worden dat spuitprogramma niks maar dan ook niks met gezondheid en ziekte etc te maken heeft? Ik probeerde mensen 3 jaar geleden al te waarschuwen dat deze gifspuiterij een heel smerig Groot Experiment is, dat in verband staat met andere programma’s die draaien, onder meer het blokkeren van de zon en de klimaathoax. Wederom zal het te laat zijn. Biertje, hoppa. 🙂

 5. Wanneer wordt Gates nu eens gearresteerd?
  Hij is gek en een gevaar voor de mensheid.
  Er liep toch een rechtszaak tegen Gates in India.
  Nooit meer van gehoord.

  • Per..daar dacht ik zojuist ook aan. Gates probeert vast de stemming in India te wijzigen. Ik moet zeggen ik vond het altijd een rommeltje in India zakelijk gezien en hun mindset kan een westerling tot waanzin drijven maar juist die mindset gaat ze redden zoals het er nu uitziet.

 6. Een nieuwe variant op “ u moet eerst even douchen bij aankomst ”. Dat klonk ook aannemelijk en vertrouwd. We weten hoe het afliep……….

 7. Alles wat een pijnappelklier heeft, moet ingespoten worden. Mensen en warmbloedige dieren. Beginnen jullie het te zien…? De mRNA rotzooi heeft niks te maken met een ‘dodelijk virus’ maar alles met het ‘centrale controle systeem’ in je hersenen. Hiermee kan het menselijk bewustzijn alswel vele physiologische processen beheersd worden, inclusief je voortplanting en levensduur. Het ultieme controle middel van de machtsgeilen.

  (Vox clamantis in deserto… ga nou toch eens zelf kijken wat de rotzooi doet. Hier is hulp: zonderreden.substack.com)

 8. Gates : de gevaarlijkste gek op aarde.
  Overtreedt alle wetten van de menselijkheid.

  Arresteren. Opsluiten. Veroordelen. Definitef uitschakelen.

 9. Mensch und Übermensch, het relaas van de Nazis. Het verschil met het heden is dat de moderne Nazis alles en iedereen te gronde willen richten. Dood of slaaf, meer keuzes zijn er niet.

  • De echte nazi’s zijn de elites, die hebben de mensheid duizenden jaren voor hun karretje gespannen. De moderne nazi’s (elites) hebben het punt bereikt dat ze de mensheid, dankzij automatisering, eigenlijk wel kunnen afschaffen. Ze hebben ons AI laten creëren en daar willen ze mee verder. De mensheid is overbodig voor de elites. Ze hebben slechts 500 miljoen slaven nodig om AI verder te ontwikkelen, de rest van ons mag dood.

   WO2 was gewoon zoals alle oorlogen, landjepik, verdeel en heers, onderdrukking en genocide. 8.000.000.000 mensen lijden onder een handjevol psychopaten die enkele miljoenen zo corrupt hebben gemaakt dat ze zichzelf en hun medemensen verraden. Wat we anno 2023 meemaken is dat hun werkwijze volledig in het licht wordt gezet. Ik bid dat we getuigen zijn van hun ondergang en een duizend jarig vredes rijk.

 10. Dit is de omgekeerde wereld, alle (grond)wetten worden overtreden en aan hun laars gelapt. De levende mens is in vele landen direct dood verklaard bij aangifte en omgedoopt tot een fictieve entiteit. Die enkel op papier bestaat als een natuurlijk persoon met een slaven nummer. Zodat de eveneens de fictieve rechtspersonen (die namens een bedrijf functioneren) de fictieve natuurlijke persoon hebben toe geëigend, als zijnde hun eigendom. En daarmee alles mogen doen wat zij maar willen met hun eigendom. Al deze bedrijven en overheden praten dan altijd over personen en nooit over levende mensen.

  Want over levende mensen hebben zij geen macht. Gebruik dan ook altijd enkel je voornamen voluit geschreven en nooit jouw initialen met je achternaam. Als zijnde dat jij dat bent. Want jouw initialen met je achternaam verwijst naar jouw natuurlijke persoon en dan ben jij een slaaf van het systeem.

  Bij verkiezingen zul je actief jouw toegestuurde stembiljet die op naam van jouw natuurlijke persoon staat. Met een brief bij je gemeente duidelijk moeten maken dat jij niet vertegenwoordigd wil worden door wie dan ook en daar onder zet jij je voornamen voluit geschreven en met blauwe inkt een afdruk van je rechterwijsvinger. Dat geeft aan dat jij een levend mens bent. Ga jij actief stemmen of passief niets doen met het stembiljet, in beide gevallen geef jij vrijwillig je eigen autoriteiten weg aan de zogenaamde volksvertegenwoordigers, die van jouw een blanco check hebben gekregen. Waar ze mee mogen doen wat zij willen.

  Deze onwetendheid van vele mensen wordt dankbaar misbruik van gemaakt door de zogenaamde volksvertegenwoordigers, die uit jouw naam alles mogen doen, waar jij borg voor staat. Dan moeten we niet raar op kijken dat we de rekening ervan gepresenteerd krijgen in de vorm van allerlei nieuwe wetten en regels en hogere belastingen.

  Dus zullen zij jouw altijd onder dwang het privaatrecht in willen duwen, die voor de natuurlijke persoon bedoelt is in de wet. Maar daar wordt gemakshalve vergeten door bedrijven en overheden, dat er altijd een toestemming van de levende mens voor nodig is en een getekend contract voor nodig is. Want dwang = slavernij en verboden in de wet. Want niemand kan iemand het recht geven, om het recht van een ander te schade. Wat hier duidelijk wel aan de hand is door de misdaadsyndicaat wat zich voordoet als de overheid.

  Alle coöperaties die zich als Staat uitgeven zijn failliet wereldwijd en in Nederland is ook het land-lease contract over het grondgebied afgelopen. Maar dit alles wordt verzwegen door de overheid, omdat anders hun fictieve macht weg valt over de natuurlijke persoon. We leven nu in rare tijden, waar elke logica en recht ontbreken bij de zogenaamde machthebbers.

 11. Laat ze maar doen ik vermaak me wel in onze tuin die vol lekker eten staat (fruitbomen en een noten bomen en vol groentes). Dan nog een mooie bak die veel water opvangt en dan nog een waterput en wat kippetjes en een geit, ik laat me niet gek maken. Door goed te preppen hoef ik me vele jaren geen zorgen te maken.

   • Veteraan. Dat denk ik ook, wie is zeker dat hij of zij mag blijven zitten waar ie zit? Daar staat je hele voorraad dan….beschikbaar voor anderen of niemand meer. En 1 keer moet je uit je hol komen.

 12. BillGates is een massamoordenaar. In Afrika veel kinderen met vaccins vermoord. Deze crimineel werkt nu samen met EU san een belachelijk plan om de zon te verduisteren. Dit zijn onze echte vijanden!

 13. Kan iemand die criminele psychopatische massa moordenaar afmaken; bij voorkeur langszaam?
  Denk aan India en Afrika; de smerige ploert!

  • Pierre … raar toch dat A Hitler het zo lang kon overleven. Hij was niks anders dan een messenger boy in WO1 en een hypochonder in het kwadraat. We stonden erbij en keken ernaar en zeiden: dit nooit weer. De mens is naïef.

 14. Laat iemand Gates vol spuiten met voldoende mRNA om hem te veranderen in een kakkerlak……… Daarna met deze kakkerlak doen wat je anders ook met dit ongedierte zou doen……

 15. Geen enkel vaccin werkt. Alleen Big Pharma wordt er beter van. Mensen moeten eens wat meer vertrouwen hebben in hun eigen immuunsysteem en een gezonde levensstijl aannemen.

 16. Hoop dat er snel een rijk figuur komt die een scherpschutter besteld en die Gates en al die anderen van het WEF omlegd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in