Mirko Tobias Schäfer / Wikimedia / (CC BY 2.0)

New Mexico is nog steeds een van de weinige staten zonder slimme meters – en velen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

New Mexicans for Utility Safety – een groep die “zich sinds 2016 met succes verzet tegen slimme meters in de staat New Mexico om gezondheids- en milieuredenen” – diende deze maand een juridische brief in bij de New Mexico Public Regulation Commission, schrijft Suzanne Burdick.

De groep beweert dat “honderden” openbare commentaren die getuigen van de gevaarlijke gevolgen van slimme meters voor de menselijke gezondheid en de natuur over het hoofd zijn gezien in een zaak voor de regelgevende commissie van de staat.

Slimme meters – ook wel AMI (advanced metering infrastructure) genoemd – zijn digitale apparaten die het elektriciteits-, gas- of waterverbruik in realtime meten en registreren en deze informatie doorgeven aan nutsbedrijven, aldus IBM. Velen zeggen dat de meters niet alleen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, maar ook risico’s met zich meebrengen op het gebied van privacy en cyberbeveiliging.

Het nieuws komt op het moment dat Children’s Health Defense eisers zoekt voor haar nieuwe serie strategische rechtszaken om mensen te beschermen tegen de schadelijke draadloze straling van slimme meters. Mensen die gehandicapt zijn geraakt door radiofrequente (RF) straling van hun slimme meters kunnen zich aanmelden.

De zaak over de slimme meters die voor de regelgevende commissie van New Mexico ligt, gaat over de vraag of de commissie een plan voor “modernisering van het elektriciteitsnet” – waaronder de uitrol van slimme meters valt – dat is voorgesteld door de Public Service Company of New Mexico (PNM), zal goedkeuren of afwijzen.

  Schokkend: Grote steden zijn nu onbewoonbaar door 5G-straling

New Mexicans for Utility Safety drong er bij de commissie op aan om de aanvraag van PNM af te wijzen.

De groep beweerde in haar brief ook dat “de enorme publieke oppositie tegen AMI volledig en illegaal buiten beschouwing wordt gelaten bij het overwegen van de kosten van deze technologie.”

“Het volledig negeren van de publieke commentaren in een zaak,” zei de groep, “is een aanfluiting” van de eigen regel van de commissie die zegt: “Alle geïnteresseerde personen krijgen de kans om inbreng te hebben in zaken die hen aangaan.”

Op 18 april hield de commissie een openbare hoorzitting over de zaak en de kosten-batenanalyse die de commissie aan PNM had gevraagd voor het voorgestelde plan voor slimme meters.

De commissie zei in een persbericht van 10 april dat opmerkingen die tijdens de hoorzitting zijn gemaakt “niet als bewijs worden beschouwd in deze procedure.”

New Mexicans for Utility Safety was het hier niet mee eens. “Publieke opmerkingen moeten in overweging worden genomen bij het evalueren van de kosten-batenanalyse van PNM,” zei de groep.

De groep stelde ook dat de kosten voor de volksgezondheid en het milieu moeten worden meegenomen in de kosten-batenanalyse.

PNM heeft wetenschappelijke studies en bewijs van “ernstige gezondheidseffecten” genegeerd, aldus de groep. Bovendien oordeelde de onderzoeker dat bewijs met betrekking tot de gezondheid en het milieu “irrelevant” was voor de zaak, voegde de groep eraan toe.

De auditeur plande zelfs een andere hoorzitting voor de zaak op dezelfde datum en tijd als de openbare hoorzitting, “waardoor hij garandeerde dat noch hij noch de partijen in staat zouden zijn om die openbare opmerkingen te horen.”

  Geheime RNM technologie toont aan dat NSA iedereen kan volgen en de hersenen kan beïnvloeden

“Dit is in strijd met de wet. … Input die niet eens wordt gehoord door de besluitvormer is geen input”, aldus de groep.

De toevallen van een vrouw stoppen als ze uit de buurt van slimme meters is

Veel van de opmerkingen die tijdens de hoorzitting werden ingediend, kwamen van mensen bij wie thuis een slimme meter was geïnstalleerd en die vervolgens ergens zonder slimme meter wilden gaan wonen – zoals in New Mexico – omdat ze dachten dat de RF-straling van het apparaat hun gezondheid aantastte.

De juridische brief van New Mexicans for Utility Safety bevatte dit commentaar van Elizabeth Foley Walsh:

“Nadat er een slimme meter was geïnstalleerd in mijn huis in NC [North Carolina], begon ik de week daarna ernstige hoofdpijn en duizeligheid te krijgen, en afwezigheidsaanvallen die later werden gediagnosticeerd als temporale kwabaanvallen …”

“Ik moest met medisch verlof uit mijn 18-jarige carrière in de ontwikkelingsepidemiologie … Uit wanhoop besloot ik een kortlopend huurcontract te tekenen om te verhuizen naar een afgelegen en landelijke gemeenschap in NC waar ik een vergoeding kon betalen om mijn analoge meter te behouden.

“Ik was niet erg optimistisch en daarom was ik stomverbaasd over de verandering in mijn gezondheid. Het was echt schokkend. Ik heb nooit meer een toeval gehad.

Deirdre Novella gelooft dat ze ernstig is getroffen door slimme meters. “Ze werden geïnstalleerd op mijn werk als haarstyliste,” zei ze, “en binnen een paar maanden had ik enorme symptomen van stralingsvergiftiging.”

“Mijn haar viel uit en ik kreeg de diagnose leukemie… New Mexico is een veilige haven voor mij, dus ik vind dat slimme meters verboden moeten worden,” voegde Novella eraan toe.

  Recent geval van ernstig microgolfsyndroom onthult problemen met 5G

Andere commentatoren merkten op hoe ze geen wilde dieren – waaronder bijen, vogels en kikkers – meer zagen nadat er een slimme meter op hun huis was geïnstalleerd.

New Mexico is een ’toevluchtsoord

Door de keuze om slimme meters tot nu toe af te wijzen, dient New Mexico als “een toevluchtsoord en een voorbeeld voor de wereld,” zei Arthur Firstenberg, voorzitter van de non-profit Cellular Phone Task Force en New Mexicans for Utility Safety, en auteur van “The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life.”

In veel andere staten zijn slimme meters nu verplicht, met verschillende opt-out opties.

PNM heeft volgens New Mexicans for Utility Safety drie keer geprobeerd om goedkeuring te krijgen om slimme meters in de staat te plaatsen.

Nadat PNM op 3 oktober 2022 zijn derde aanvraag indiende bij de regelgevende commissie van de staat, vroeg de commissie PNM om een kosten-batenanalyse voor de voorgestelde investering in de modernisering van het elektriciteitsnet.

Het is momenteel onduidelijk wanneer de commissie een besluit zal nemen over de aanvraag van PNM.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G is een wapensysteem ontworpen om mensen te VERMOORDEN, zegt wapenexpert Mark SteeleVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJudging Freedom: De laatste zetten van Vladimir Poetin op een 3-dimensionaal schaakbord
Volgend artikelWashington betwijfelt of Israëls Iron Dome stand kan houden in oorlog tegen Libanon
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Zucht, kom op mensen, dit is de verkeerde strijd. Slimme meters zijn niks anders dan een meter met een (soort van) GSM telefoon. Meestal slechts 1x per 24 uur krijgt of doet die meter een kort “belletje” om digitaal de verbruikgegevens door te sturen. Je kunt zelf via het display en een paar keer drukken op de knop zien wanneer het laatste “belletje” was. Bij mij is dat meestal begin van de nacht. Mensen die denken dat zo’n belletje schadelijk is, hebben die dan ook geen smartphone? Die zit tegen je oor. De slimme meter staat meters ver van je vandaan in de meterkast.

  • LoRawan is het veiligste van allemaal.
   Komt op laatste plaats van onveilige frequenties. Wifi en 4g/5g is veel schadelijker.
   Dan zou am/fm ook schadelijk moeten zijn.

  • De slimme meters pulseren met micro elektromagnetische frequenties van 26GHz. uit, om het half uur. Dus jouw reactie is wel heel ver van de realiteit af. De menselijke drempelwaarde ligt al bij 1/10 miljoenste Volt per meter, we worden al gebombardeerd met 500 miljoen keer de drempelwaarde van het menselijke eigen elektromagnetische veld. Wij mensen zijn een elektromagnetisch heilige wezens en als er extern onze eigen frequenties verstoord door raken, worden we ziek wat de dood kan veroorzaken. Het is bekent dat het 5G een geheim dodelijk biowapen is. Daar horen de smartmeters ook onder.

   De smartphone zendt en ontvangt op 12 GHz. bij 4G en bij 4+G tot 15GHz. en bij 5G alles boven 15GHz. Daar ik zelf geen smartphone heb, zo’n CIA persoonlijke spionage apparaat die je 24/7 begluurd, afluistert, bestraald, lokaliseert en met wie je bent en met wie jij belt of digitaal contact hebt, welke sites je bezoekt, kortom jouw gehele privacy deelt met de overheden en inlichtingendiensten. Waar je zelf alle kosten van betaald, om al jouw persoonlijke data gratis weg te geven aan onbekende, die vroeg of laat het tegen jouw zal gebruiken/misbruiken. Zoals onze potentiële nieuwe president met zijn afluister en begluur clubje.

   • Smartmeters zitten niet op 5G maar maximaal op 4G. Maar goed, je geloofd wat je wilt. Ik, als electrotechnisch ingenieur, die nota bene de productie van de meters heeft gezien (ik was bij dat bedrijf voor iets anders) weet wel beter. Het is gewoon simpele, relatief oude GSM techniek op maximaal 2.6 GHz, maar meestal bij de oudere meters zelfs op 800 of 900 MHz. De hoeveelheid data is zo klein dat er totaal geen behoefte is aan het duurdere 5G. De data kan zelfs via 2G doorgestuurd worden. Ik weet niet waar je de 26 GHz om ’t half uur vandaan hebt. Mijn meter doet dat in elk geval zeker niet, of het display staat te liegen. 😉

    • Feit blijft dat die dingen veel hogere waarden aangeven dan jouw verbruik. Dit bleek uit onderzoek een aantal jaren geleden. Ook kan door de meter jouw aansluiting worden afgesloten.

  • https://repository.ubn.ru.nl/bitstream/2066/204501/1/204501.pdf
   B. Privacy
   Meterstanden met een interval van 10 seconden onthullen veel privé
   informatie. Uit onderzoek blijkt dat hiermee kan worden onthuld welke tv
   programma’s worden bekeken en of er een pasgeboren kind aanwezig is
   het huis [17], [18]. Maar zelfs meterstanden op 15 minuten
   intervallen geven een gedetailleerd beeld van iemands persoonlijke leven.
   De eerste wetsvoorstellen voor de uitrol van slimme meters deden dat niet
   denk niet alleen aan de privacy van consumenten, maar ook aan het naleven van de Nederlandse regels
   wet op de gegevensbescherming en was in strijd met artikel 8 van de Europese Unie
   Verdrag inzake de rechten van de mens. Vooral om die reden de Eerste
   De Kamer van het Parlement heeft hen ervan weerhouden hun goedkeuring te verlenen
   initiële vorm. Pas na verschillende wijzigingen werden deze wetten van kracht
   doorgang. Voor een gedetailleerd verslag, zie [19]. Deze amendementen
   schrapte de verplichting om slimme meters te hebben: mensen konden dat wel
   installatie weigeren en, als er al een slimme meter was geweest
   geïnstalleerd, zouden ze er ‘administratief’ over kunnen beschikken
   uitgeschakeld’. De wijzigingen omvatten ook voorschriften over
   het verzamelen, opslaan en doorsturen van meetgegevens, en
   vereiste expliciete toestemming van de consument gedurende 15 minuten
   MAAR LET OP: De sms wordt ondanks dat er geen toestemming door de consument is verleend WEL elke 15 minuten verstuurd, alleen mag de informatie hieruit niet (administratief) worden verwerkt…

   • De meters meten het stroomverbruik, kunnen niet onderscheiden of het van een lamp, een computer, een TV, een broodrooster of wat dan ook komt. Hoogstens misschien wanneer je je wasjes draait (veel stroom). Mijn energieleverancier is niet geïnteresseerd met wat ik stroom verbruik, alleen hoeveel stroom.

    • @ Simon blijkbaar weet jij niet waarover je praat.

     https://www.researchgate.net/publication/266461208_Multimedia_Content_Identification_Through_Smart_Meter_Power_Usage_Profiles
     Op dit moment is de sample rate van de NL smart meter 1 sec…
     Multimedia Content Identification Through Smart Meter Power Usage rofiles
     Ulrich Greveler∗, Peter Glosek, Benjamin Justus†, Dennis Loehr†
     ∗Department of Communications & Environment, Rhein-Waal University of Applied Sciences, D-47475 Kamp-Linfort, Germany
     [email protected]

     Computer Security Lab, Munster University of Applied Sciences, D-48565
     Abstract—Advanced metering devices (smart meters) are being
     installed throughout electric networks in Germany (as well as in
     other parts of Europe and in the United States). Unfortunately,
     smart meters are able to become surveillance devices that monitor
     the behavior of the customers. This leads to unprecedented
     invasions of consumer privacy. The high-resolution energy con-
     sumption data which are transmitted to the utility company
     allow intrusive identification and monitoring of equipment within
     consumers’ homes (e. g., TV set, refrigerator, toaster, and oven).
     Our research shows that the analysis of the household’s electricity
     usage profile at a 0.5s
     −1sample rate does reveal what channel
     the TV set in the household was displaying. It is also possible to
     identify (copyright-protected) audiovisual content in the power
     profile that is displayed on a CRT1, a Plasma display TV or a
     LCD2television set with dynamic backlighting. Our test results
     indicate that a 5 minutes-chunk of consecutive viewing without
     major interference by other appliances is sufficient to identify
     the content.
     Our investigation also reveals that the data transmitted via
     the Internet by the smart meter are unsigned and unencrypted.
     Our tests were performed on a sealed, operational smart meter
     used for electricity metering in a private home in North Rhine-
     Westphalia, Germany. Parameters for other television sets were
     obtained with an identical smart meter deployed in a university setting

  • @Simon…

   Ik snap wat je zegt, maar die meters zijn onderdeel van de gehele strijd. We moeten de verbanden aan elkaar gaan leggen en herleiden wie er op alle mogelijke manieren oorlog tegen de mensheid voert.

   Daarnaast is dit de strijd die nu gaat komen, let maar op. Die meters zijn nodig om ons te surveilleren, ze zijn een cruciaal onderdeel van de NWO om ons energie gebruik totaal te gaan reguleren.

   Laat mensen maar denken dat die meters levensgevaarlijke apparaten zijn… dan krijgen mensen afkeer en wantrouwen en voor je het weet ontstaat de trend dat iedereen die energie surveillance uit hun meterkast wil slopen. Met die energiemeters kunnen ze ons totaal gevangen zetten en ons laten betalen per miliseconde. Al jou co2 zognaamde verbruik wordt obv de meterstand gedaan. En nu kunnen ze in real time zien hoe hard je de kraan open zet, hoe lang, hoe warm etc etc etc.

   Zij weten ALLES van ons en WIJ weten niks van hen en we kunnen bij energiebedrijven alleen nog met van die domme bots praten die automatische antwoorden genereren. Deze meters zijn een belangrijk deel om ons totalitair mee te gaan besturen.

   Ik hoop dat IEDEREEN doodsbang wordt voor die zieke gestapo DDR meters. We gaan in de toekomst afgesloten worden… WANT IEDEREEN MOET EEN SLIMME METER, WANT JE DOET HET VOOR HET KLIMAAT.

   Vergis je niet de slimme meter is een belangrijke strijd. Wacht maar tot je binnenkort een rekening krijgt voor elke seconde dat je douchet. Ze willen OVERAL surveillance en OVERAL een prijskaartje aan hangen en wie niet gehoorzaamd die mag naar een kamp waar je leert om je te concentreren op gehoorzaamheid.

   • Je bent een roepende in de woestijn. Zonder helicopterview kunnen de meesten geen verbanden leggen.
    Om kwaad van te worden, maar gezonde intuïtie en verstand kan je er niet in krijgen.
    Àls je het totaalplaatje en de stappen ziet is het onbegrijpelijk….

  • It doesn’t matter where the transmitter is located, it is the power output of the transmitter that matters.
   Mobile phones are limited on output by their batteries, Smart meters, connected to the main electricity supply are not!

 2. “De staat negeerde ‘honderden’ publieke commentaren die beweren dat slimme meters de gezondheid schaden, zegt Harm Health Group”

  Die idioten met hun vale klerken smoelen van Stedin blijven maar aandringen dat ik ook zo’n klote ding in mijn huurhuis laat installeren, verdorie ik heb een rondvraag gedaan bij mijn naaste buren ik ben de enige in het huizenblok die zo’n analoge meter in huis heb bouwjaar 1963 met dito oude bedrading zonder aardlekschakelaar, waarom moeten ze kunnen uitlezen als ik nachts moet gaan pissen, ik steek nooit geen licht op doe alles op het beetje rest licht wat mij overblijft, controle staat in wording.

  U wordt naderhand afgerekend op de feiten die u uit gewoonte zal maken een hoog energie gebruik leidt dan zomaar tot minder sociale punten op uw score lijst, de overheid en hun trouwe fucking helpers helper zullen u volgen als uw schaduw, de DDR was kinderspel vergeleken met het sociale programma hetzelfde dat in China gewoon is, dit systeem zal zeker worden geïmplementeerd in Niedrichland, maar eerst de jihad.

 3. Ja Simon, maar hier zitten de alu hoedjes de hele dag naar de hemel te staren waar de condensstrepen blijven, en dan past de meterkast vol met dodelijke straling er prima bij!!!

   • @AJ…
    Djennis is nog voor 59% gedemoraliseerd. Mensen als Djennis begonnen 1500jr heks te roepen als iemand fantaseerde dat we op een dag vliegmachines zouden bouwen.

    Alu hoedje dit, alu hoedje dat… dat was 1500jr geleden… heks dit, heks dat… Djennis is de massa. Geeft niet, op een dag kan hij er niet meer omheen, zo werkt dat namelijk met de waarheid. Tot die tijd zijn wij de heksen (alu hoedjes) in Djennis zijn wereld.

    • Theme juni 21, 2024 Bij 18:22..

     Niet om het een of ander Theme, zie soms reguursels van hem op het forum van 9fornews waar hij wel redelijk normaal aan het bloggen is, op Frontnieuws zet hij vaak een andere pet op door zijn Semmelweis reflexen, blij dat FN voor iedereen wat wils is.

 4. Moet je zo’n meter afschermen?
  Is het überhaupt nodig?
  En hoe doe je dat?
  Terug omruilen voor een analoge gaat schijnbaar niet…

  • Je kunt hem administratief laten uitzetten. Dat betekent dat de meter nog steeds alle gebruiks info verzend naar de netbeheerder, maar dat deze gegevens niet mogen worden gebruikt door de energie leverancier… De netbeheerder kan dus wel bij uw precieze gebruiksgegevens en ziet bijvoorbeeld hoe laat u gaat slapen, en inderdaad op de seconde nauwkeurig hoe laat u uit bed komt om te gaan pissen. Misschien krijgt u binnenkort wel een brief van de net beheerder dat u zich moet melden bij uw huisarts omdat u mogelijk prostaat problemen hebt…

  • If you wrap the meter in kitchen foil, and connect a wire from it to a good earth/ground point that will reduce the transmissions into the house.

  • Je kunt de meter afdekken met folie papier, en towerbusters, dat zijn orgonieten.
   Zie b.v. de site orgonisenederland.nl
   Daar staat voldoende info.

 5. Getuigenissen uit de hele wereld over slimme meters

  Berichten uit de eerste hand uit het Verenigd Koninkrijk, Californië, Florida, Australië, Canada, Duitsland en elders over de rampzalige gevolgen van slimme meters voor de gezondheid van mensen, hun huisdieren en de plaatselijke fauna, en over de negatieve invloed ervan op het leven van hele gemeenschappen.
  Vijf weken geleden vroeg ik mensen een e-mail te sturen naar de New Mexico Public Regulation Commission (PRC) over hun ervaringen met slimme meters. Vanuit de hele wereld stroomden hartverscheurende getuigenissen binnen. Verhalen over rampzalige gevolgen voor de gezondheid en het leven van volwassenen, kinderen, ouderen, huisdieren, boerderijdieren, vogels, wilde dieren, insecten, wormen, planten, buren, werknemers en hele gemeenschappen, schrijft Arthur Firstenberg.

  Hieronder vindt u uittreksels en samenvattingen van enkele van de 271 getuigenissen die op de openbare commentaarpagina van de website van de PRC zijn geplaatst. Als u verhalen hebt die u wilt toevoegen en u hebt ze nog niet naar de PRC gestuurd, mail ze dan naar: New Mexico PRC . Schrijf in de onderwerpregel “Case No. 22-00058-UT”. Stuur ook een kopie naar mij op [email protected]. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen om New Mexico te behouden als toevluchtsoord tegen slimme meters, en als voorbeeld voor de wereld. >>>

  https://www.frontnieuws.com/getuigenissen-uit-de-hele-wereld-over-slimme-meters/

 6. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen om Nederland veilig te houden, dus niet lopen kutkammen Djennis en houd op met klepzeiken stuur links die jouw verhaal ondersteunen, eigenwijze drol.

  • Flauw, het trol verhaal weer…. zo gauw je een verzonnen mythe omverwerpt door gewoon normaal na te denken dan ben je weer een trol pfff flauw hoor!

 7. Kijk A.U.B deze documentaire, Ik denk dat je dan wel anders praat.

  In deze videoreportage toont Josh del Sol (Canada) stap voor stap de problematiek rond de slimme meter(s) die momenteel wereldwijd worden geïnstalleerd.

  Dit gebeurt nu ook in onze huizen in België en Nederland. Het gaat om de digitale / slimme meter(s) voor gas, elektriciteit én water.

  In Canada en de VS ondervond de bevolking reeds in 2015 heel wat problemen zoals huisbranden, aantasting gezondheid, hogere facturen, … omwille van de slimme meter.

  De slimme meter maakt deel uit van het 5G netwerk dat momenteel wereldwijd en onder hoge tijdsdruk wordt uitgerold.

  Wereldwijd komen mensen in opstand tegenover de uitrol van de slimme meter en het 5G netwerk dat tegen onze wil en toestemming wordt doorgevoerd.

  Ondertussen zijn er enkele staten in de VS waar de slimme meter verboden is.

  In Nederland kunnen burgers voor een opt-out kiezen. In België niet. Belgische burgers zijn momenteel verplicht de meter in hun privé woning te laten installeren.

  https://www.youtube.com/watch?v=haRoT1fkIcI&t=2257s

  Take back your power ( in het nederlands )

 8. Niet in Frankrijk. We hebben dat crimineleding in de hamgar gehad en ik kon absoluut niet tegen de signalen.

  En verdiep je er maar eens in waardie meters voir bedoeld zijn. Met alleen een stroomsignaal kynnen zealle smartshit in huis niet op afstand stopzetten ivm je social creditpunten. Straks werrkt alleen nog maar gevaarlijke straalelectronica in huis. Hier in Frankrijk isd de meter nuvbij wet verplicht, maar ze kunnen doodvallen. Geen spymeter in huis.

 9. Off topic maar dit artikel gaat erin als een stichtelijk woord bij een ouderling en vrijdenkers

  Mysterieuze verdachte in moordzaak Pim Fortuyn: Vriend van Volkert ‘was informant van de AIVD’

  Er is na ruim twee decennia nog altijd geen bevredigend antwoord gekomen op de vraag wie Volkert van der G. het wapen leverde waarmee hij op Pim Fortuyn schoot. Twintig jaar na dato krijgt Argos-journalist Eric Arends een vertrouwelijk politierapport in handen, met daarin opzienbarende details over een bijzondere verdachte.

  ( https://www.vpro.nl/argos/lees/onderwerpen/artikelen/2024/politie-zag-oud-kompaan-topcrimineel-als-mogelijke-leverancier-moordwapen.html )

  Politie en Openbaar Ministerie hebben maandenlang een veroordeelde oud-kompaan van topcrimineel Stanley Hillis aangemerkt als mogelijke leverancier van het moordwapen. De verdachte, Paul Molhoek, was veroordeeld wegens verboden wapenbezit en stond op de radar van de inlichtingendienst. Hij woonde in het Wageningse kantoorpand van Volkert.

  Zijn rol in het onderzoek naar de moord heeft nauwelijks de publiciteit gehaald en bleef ook in het proces nagenoeg onbesproken.

  Informant van de AIVD
  Molhoek had na de moord op Fortuyn een ontmoeting met de vriendin van Volkert. Aan de lichaamstaal was te zien dat hij heel duidelijk instructies gaf aan die vriendin. Verscheidene (oud-)politiemensen vermoeden dat hij destijds een informant was van de AIVD.

  Toen in november 2004 ook Theo van Gogh werd vermoord, gingen politie en justitie achter de Hofstadgroep aan. Ze ontdekten dat de woning in Amersfoort die goed uitzicht bood op de verblijfplaats van verdachte Jermaine Walters op naam stond van Molhoek.

  Kan dit allemaal nog toeval zijn?
  “Toen dachten we wel van: kan dit allemaal nog toeval zijn?” zegt een politiefunctionaris in de podcast ‘Vriend van Volkert’, waarvan de eerste drie afleveringen vanaf zaterdag online staan.

  “De BVD (voorloper van de AIVD, red.) had een ‘handler’ in de buurt van Volkert geplant?” vraagt theatermaker George van Houts, die ervan overtuigd is dat de moord op Fortuyn geen eenmansactie was.

  https://www.ninefornews.nl/mysterieuze-verdachte-in-moordzaak-pim-fortuyn-vriend-van-volkert-was-informant-van-de-aivd/

  • Patsy/ psyop Volkert van der Graaf is in april 2003 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar (18 = 3 x 6 > 666 en dit verwijst naar Openbaringen 13:18. Op 06.05.2002 (6 + 5 = 11) zijn op de plaats delict op het Mediapark in Hilversum zes kogelhulzen gevonden, de aanslag was om 18:00 uur & om 18.06 is Volkert van der Graaf aangehouden.
   In de tweede zin komt drie maal een verwijzing naar het getal 6 voor > 666.
   In het jaar van Van der Graafs vervroegde vrijlating in 2014 noemde noemde Trix van Amsberg haar nieuwste paard Volkert.
   Bilderbergbitchbeatrix wilde onder geen enkel beding op het bordes staan met Pim Fortuyn die fel anti-oranje en tegen de aanschaf van de (JS)F-35 was.
   Vrijmetselaar & trouw dienaar van het militair-industrieel complex Matt Herben heeft zich bij de lijst Pim Fortuyn (LPF) naar binnen geluld en bij de tk-verkiezingen op 15.05.2002 (1 + 5 + 5 = 11) stond hij op nummer 22 (een na laagste meestergetal van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselarij). Herbens taak was om de partij van binnenuit compleet te slopen en daarin is hij wonderwel geslaagd.

 10. Die 26ghz lorawan die jij bedoelt is voor industriële toepassingen zoals sillo’s
  WSLRW-RD26. Die in je meterkast zitten zijn 900mhz.

  • Gelukkig nog iemand die snapt dat een slimme meter niet anders is dan een GSM telefoon. Verbazend hoe fanatiek men geloofd in kwade bedoelingen met “straling” en zo, het lijkt wel religie. De “slimme” meter is geintroduceerd om handmatige meteropnames niet meer nodig te hebben (te arbeidsintensief = duur) en, nu ze toch bezig waren, de mogelijkheid hebben de terug geleverde stroom uit zonnepanelen apart te kunnen tellen. Uiteraard om uiteindelijk minder terug te geven dan het kost als je verbruikt, maar dat is gewoon een zakelijk belang.

   • Zo gaat het hier Simon, en als je het tegendeel bewijst omdat je zelf de kennis hebt, dan ben je weer een onwetende troll…. ach ja!!

 11. Oeps, had mijn bril in de zon niet op, Hopelijk is de boodschap te lezen.
  Hier zie ik weer hetzelfde domme gedrag als de schapen in de spuitstraat.

  Er zijn te weinig mensen met helicopterview die in staat zijn de verbanden van de toekomstige totalitaire staat te zien.

  Waarschuwen tegen oekrie, spyapparatuur, spuitjes, groene energie, chemtrails enz. …..ik stop ermee.

 12. Het voordeel en nadeel van de slimme meter is dat bij betalingsachterstanden je meter op afstand kan worden uitgeschakeld. Heb je nog een oude, ‘domme’ meter, dan komen ze nog persoonlijk bij je aan de deur.😁

  • Echt vermoeiend al die aannames, BIJ WET in Nederland is het niet mogelijk en toegestaan om de stroom via een slimme meter af te schakelen. De oude slimme meters hadden die mogelijkheid nog wel en is met een software update onmogelijk gemaakt (ik heb de versie bij mijn meter opgevraagd via het display en ja, de update is uitgevoerd). Nieuwere versies van de slimme meters hebben niet eens meer de mogelijkheid (het afschakel relais ontbreekt). Ik verbaas me bij dit onderwerp nogal hoe ongeïnformeerd men is. Allemaal aannames met straling, afschakelen, big brother etc. Het is gewoon een op afstand uitleesbare stroom meter, niet meer en niet minder. Zo’n slimime meter maakt het mogelijk een dynamisch stroomcontract te nemen, je betaald het stroomtarief per uur. Ik zit met zo’n contract nu op een gemiddelde kWh prijs van 21,5 cent. Probeer dat maar ‘ns met een vaste prijs contract.

   • Ik heb zelf zo’n smart meter, zat er in toen ik een andere woning kreeg. Kon mooi vergelijken met mijn oude situatie, de oude meter. Er was geen verschil in mijn verbruik, gebruikte evenveel (ongeveer) als voorheen. Dus bij mij geen afwijkend stroomverbruik.

 13. Feit blijft dat die dingen veel hogere waarden aangeven dan jouw verbruik. Dit bleek uit onderzoek een aantal jaren geleden. Ook kan door de meter jouw aansluiting worden afgesloten.

 14. 5G is just the right microwave frequency to cause severe lung damage.
  The alleged first victims of covid, in Wuhan, were said by doctors, that ”their lungs were smashed and bleeding.” This is not a normal result of a common cold virus!
  It is a likely result of 5G damage.
  Wuhan was one of the first cities in the world to have ”blanket 5G!”

 15. Zucht geeft aan dat je een helicopterview moet hebben om het grote plaatje te zien. Ieder die op FN komt heeft (of zou moeten hebben) kennis van het grote plaatje, oftewel agenda 2030.
  Agenda 2030 wordt op vele manieren uitgerold. En de stralings-apparatuur is slechts één onderdeel daarvan.
  Zo’n 30 jaar geleden heb ik met mensen met elektrotechnische kennis hierover al uitgebreid gediscussieerd. Maar wat niet binnen kwam was het feit dat verschillende stralingsvormen invloed hebben op lichamen. Daarbij komt dat de huidweerstand van de een anders is dan van de ander, en dus anders zal reageren.
  Er zijn in het verleden al onderzoeken gedaan naar de invloed van de manier van koken van voedsel. Zo bleek dat een wortel gekookt op een houtvuurtje meer levenskracht had, dwz een grotere aura (magnetische veld om mens en dier heen), dan op een andere wijze gekookt. De aura van een worteltje werd kleiner door koken op gas, elektra, inductie en magnetron. De aura van een worteltje was het kleinst door koken in de magnetron. En wie krijgen allemaal magnetron gekookt eten, juist meestal in de verpleeghuizen of ziekenhuizen. Terwijl de mensen daar het meest krachtige voedsel nodig hebben.
  En er zijn mensen die in een caravan in hun eigen tuin zijn gaan wonen omdat ze niet tegen de elektromagnetische straling konden die in hun huis aanwezig was.
  Kortom er is meer tussen hemel en aarde dan op het eerste oog zichtbaar is.
  Fijne dag allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in