Wapendeskundige Mark Steele heeft het publiek gewaarschuwd dat 5G een wapensysteem is dat is ontworpen om mensen te doden, vermomd als een goedaardige geavanceerde technologie voor verbeterde communicatie en snellere downloads, schrijft Kevin Hughes.

In een deskundigenrapport zei Steele dat 5G een gruwelijke misdaad is als men het motief achter de invoering ervan begrijpt.

Steele trad eerder op als getuige en legde verklaringen af in verschillende rechtszaken, waarin hij het gebrek aan geloofwaardig bewijs blootlegde dat het 5G lichtgevende diode (LED) netwerk en de geplande neurale verbinding met het 5G netwerk veilig zijn. Hij bracht ook de nano-metamateriaaltechnologieën aan het licht die de vaccinaties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) besmetten.

Zijn inspanningen wierpen hun vruchten af toen een rechter in Newcastle Crown Court verklaarde dat “het 5G-risico moet worden besproken.”

“Het bewijs dat ik aan de rechtbank voorlegde, versloeg de poging van de lokale autoriteiten en actoren in het Britse establishment om mij het zwijgen op te leggen over het gepubliceerde wetenschappelijke bewijs over de risico’s voor het publiek en het milieu van het 5G-stadsnetwerk en het uiteindelijke doel ervan,” zei Steele.

Die overwinning in de juridische arena zorgde voor een publiciteitsstorm die de werkelijke risico’s van de invoering van 5G over de hele wereld en het totale gebrek aan zorgvuldigheid van de regelgevers onder de aandacht hielp brengen.

Steele betreurde dat de wereld blindelings de plannen volgt van de technocratische elite en het militair-industrieel-farmaceutische complex om grote aantallen mensen over de hele wereld te termineren.

“De compartimentering van de ontwikkeling van wapensystemen heeft een cruciale rol gespeeld bij het niet waarschuwen van degenen binnen de regelgevende instanties en de telecommunicatie-industrie voor het werkelijke doel en de bedoelingen van degenen die de inzet van 5G en biologische chemische wapens, vermomd als COVID-19 vaccins voor een gepland controle- en besturingsnetwerk, aansturen en financieren,” zei hij.

  Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

Steele legt verbanden uit tussen 5G en COVID-19 vaccins

Elders in het rapport ging Steele dieper in op de verbanden tussen 5G en COVID-19 vaccins.

“De gegevens over de bijwerkingen van het COVID-19-vaccin lezen als de vernietiging van de mensheid terwijl miljoenen Noord-Amerikaanse burgers sterven en gewond raken in het medische experiment dat in strijd is met de Code van Neurenberg en het Statuut van Rome van het Internationaal Strafhof,” zei Steele.

“Het feit dat de vectorgegevens van de COVID-19 vaccins zijn gemaakt in laboratoria voor biologische chemische wapens, bewijst dat ze zich slechts vermommen als vaccins, waarbij de opkomende gegevens van sterilisatie, slechte gezondheid en dood in het hele Westen hun ware doel onthullen,” aldus Steele.

Volgens Steele heeft het 5G-netwerk de mogelijkheid om gericht te werk te gaan en de gevaccineerden aan te vallen dankzij de nano-metamateriaalantenne uit het COVID-19-vaccin.

Lethal Autonomous Weapons Systems (LAWS) hebben de 5G-netwerken nodig om hun geopositie te behouden en hun omgeving naar het doelwit te navigeren,” legde hij uit.

“Deze wapens kunnen niet vertrouwen op satellietcommunicatie vanwege het potentieel voor slechte weersomstandigheden en signaallatentie om hun signalen te verstoren, dus ze moeten gelokaliseerde 5G-netwerken hebben voor de komende omgeving van het slagveld in de stad, voor het vermogen tot moord en voor de overheersing van het slagveld in geplande toekomstige oorlogen.”

Bekijk de video hieronder om te weten waarom wapenexpert Mark Steele 5G een wapensysteem noemde dat is ontworpen om mensen te doden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

  Ricardo Delgado - Grafeen verandert gevaccineerden in geleiders

Lees meer over:

Vorig artikelWat te geloven?
Volgend artikelAnalist: VS / NAVO lokt opzettelijk oorlogsescalatie met Rusland uit, en Poetin kan een gematigde reactie “overslaan” en meteen voor de kernbommen gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Het probleem is dat de meesten niets af weten van technieken en hun invloed. Zie je ook heel duidelijk bij alternatieve energie. Men denkt of neemt aan dat overheden altijd het beste met je voor hebben en nemen klakkeloos aan dat er niets aan de hand is. Ook bij overheden zitten mensen die totaal niets afweten van technieken en effecten daarvan. Daarom laten zij zich adviseren door…. en nu komen de lobbyisten in beeld. Zodra er geld te verdienen valt staan zij als eerste op de stoep bij politici met hun “deskundig” advies. Naar mijn idee is dit ook één van de redenen dat het momenteel zo’n chaos is. Iedereen is bezig zijn zakken te vullen ongeacht of het maatschappelijk enige bijdrage levert om er 20 jaar later er achter te komen dat het toch niet zo’n goed idee was. Helaas zie ik het einde hiervan nog niet, het zal wel vele jaren duren voordat men gaat beseffen dat het toch echt anders moet, of het besef komt nooit.

  • Beste Barry,
   Klopt helemaal wat je schrijft.
   Niet alleen wij worden gemanipuleerd. Ook politici worden voor de gek gehouden door de machten achter de schermen.
   En het vervelende is dat juist die politici doorgaans een groot ego hebben en zich willen blijven laten gelden.
   Daardoor komt de grootste ellende op ons af omdat deze politici de regels en wetten maken.
   Wij worden vervolgens zoet gehouden met de illusie dat het volk ééns in de vier jaar iets te vertellen heeft.

  • de 1,5 m. was om samenscholing enuitwisselen van gedachten uit te sluiten.
   de locdown’s en avondklok ;voor de banken te spijzen omdat de mensen veel minder geld uitgaven zodat er voor miljarden € meer in de banken bleven.

  • was dat niet omdat 1,5 m. de range is waar binnen men via 5G traceerbaar/identificeerbaar blijft?
   virtuele bubbels met 1,5 m tussenafstand zeg maar

   • Ja. Ook de anderhalve meter als grote veldtest om personen afzonderlijk te testen. Zo een meer duidelijk plaatje. Kalibreren op de persoon.
    Dit zou nooit lukken als de anderhalve meter regel er niet was.

   • Is het ook iemand opgevallen dat het nieuwe Microsoft 365 pakket dat velen weer op hun pc downloaden, speciale features heeft als Facial Recognition, Biometrics, Telemetry enz.?
    En Outlook heeft al enige tijd een badge met QR code in het beeld opgenomen…
    Handig voor later, zullen de technocraten denken.
    Is allemaal wel uit te schakelen, maar bent U zich er wel van bewust dat ook de camera en de microfoon U registreren, dus beter af tapen
    Het verdient aanbeveling om eens goed te kijken wat U ongewild prijs geeft als U niets doet, en de pc inschakelt
    Oh ja…en een goede Tor browser is ook niet weg!

   • Beste Adriaan,
    Laat het dan wel volkstribunalen zijn.
    De gevolgen van Neurenberg bleken een gigantische aanfluiting omdat divers nazies de gelegenheid werden geboden om in de VS hun werk voort te zetten. ( zie o.a.operatie paperclip)
    Er werden destijds slechts enkele gestraft. De topnazies kregen nauwelijks een straf.
    Als voorbeeld Werner von Braun die later directeur is mogen worden van de NASA

 2. @Adriaan W. (Heeft iemand het illustere idee waarom er zó gehamerd werd)

  Eerlijk gezegd niet ? Het zal wel met 5G te maken hebben, denkt ik.
  Ik heb nooit meegedaan aan deze naziepraktijken.

  • Discobol januari 4, 2023 at 11:31

   Juist Discobol dat had ik begrepen uit de vele items die over het fenomeen 5G gingen, misschien werd er te ver op de realiteit ingegaan maar de hoofdzaak is dat 5G straling zo gericht kan worden dat bijv. een van de twee mensen die op 1.5 meter samen staan te praten, gericht geraakt kan worden.

   Door het grafeen-oxide in de “vaccinns” zou de gevaccineerde mens werken als een antenne en natuurlijk het belangrijkste is; zijn de smart cities (Apeldoorn) en het implementeren van de totale surveillance staat, op ieder moment weten waar de mensen zich bevinden en wat ze aan het doen zijn, geen science fiction maar science fact.

   “Het technotronische tijdperk omvat de geleidelijke opkomst van een meer gecontroleerde samenleving. Zo’n samenleving zou worden gedomineerd door een elite, ongeremd door traditionele waarden. Binnenkort zal het mogelijk zijn om bijna continu toezicht te houden op elke burger en om volledige dossiers up-to-date te houden met zelfs de meest persoonlijke informatie over de burger. Deze bestanden zullen onmiddellijk door de autoriteiten worden opgehaald”.

   ― Zbigniew Brzezinski

   • @Adriaan W. >> (Door het grafeen-oxide in de “vaccinns” zou de gevaccineerde mens werken als een antenne en natuurlijk het belangrijkste is;)

    Bedankt voor je uitleg, zeer beangstigend allemaal.
    Maar ik laat me niet door angst lijden, maar heb wel (Haat) in me, naar al die clowns die hier verantwoordelijk voor zijn… En nog steeds in vrijheid leven.

    • Discobol januari 4, 2023 at 12:00

     Juist, het beste voor je gemoedstoestand is er gewoon schijt aan te hebben en je niet gek laten maken door de gekochte media, de plannen van de Westerse satanisten moeten eerst nog maar tot het extreme uitgevoerd worden, geen angst hebben is het belangrijkste je limbische systeem in de hersenen is belangrijk dat dit niet beïnvloed wordt door de MSM.

  • de 5G antennes warmen het water op zowel in bomen planten als mensen.
   daarbij geeft het reactie op metalen , ook op nanometalen die in de gifspuiten zitten (vaccins).
   niet te verwonderen dat de mensen ziek worden.

   • pipodorus januari 4, 2023 at 11:55

    Denk hierbij aan een Magnetron die aan staat met een open deurtje, maar dan krachtiger. Er werd verleden jaar een proef gedaan met de 5G antennes in Den Haag waarbij de vogels dood uit de lucht vielen, een kort bericht in de gekochte media deed bijna bij niemand de wenkbrauwn fronsen.

  • glasvezel kastjes staan hoogstwaarschijnlijk ook automatisch op aan via 2.4G en 5G dat kan je inzien op het web via de informatie achterop dat kastje.

   Ik ging ook over nietsvermoedend op glasvezel, het kwam hier voor nop, (dan moet je je al wat afvragen, magoed kan ook gewoon een goede dienst zijn) afijn na een jaar goed aanbod met wat korting (hey wat willen ze?) overgestapt van kabel op glasvezel…

   nooit werd mij verteld of beschreven in het aanbod dat er ook 5G in zat… en die op aan staat… al was toen nog niet de boel op vol natuurlijk.

   afijn, ik wilde de naam wijzigen van het kastje kon via wat gegevens en code achterop dat ding, kom ik daar online is die pro fabrikant kastje site niet beveiligd…. je vraagt je af waarom niet, nu nog steeds niet! afijn, na wat codes kon ik op mijn kastje online en wat zag ik toen ik de naam wilde aanpassen? dat zowel 2.4G wat mij goed genoeg werkt aan stond maar ook 5G op aan stond, dat meteen uit gezet! ik werk niet mee als een antenne versterker.

   afijn, meeste mensen zullen het niet eens weten die bv alleen internet en tv willen via glas… en niet wetende een versterker in huis hebben.

 3. Ik ben een frequente lezer van FrontNieuws en kan jullie ongezouten mening meer dan appreciëren! Toch vind ik het jammer dat onzorgvuldige publicaties zoals dit artikel de geloofwaardigheid van dit kanaal compleet ondergraven… Daarmee bedoel ik niet dat er geen feiten aan de basis liggen voor de aangekaarte materie, maar door technische onkunde wordt er eigenlijk zomaar wat neergepend dat totaal geen steek houdt. Iedereen die een eerste jaar electronica studeerde weet dat de “oeroude LED” hier in de verste verte NIETS mee te maken heeft… Als je geen correcte feiten hebt of je snapt de materie niet, dan moet je vermijden om “zomaar iets” neer te pennen. Nogmaals, ik ontken de feiten niet dat 5G kan gebruikt worden voor precisie-aanvallen (want er zijn veel meer “repeaters” op kortere afstanden) en het gevaar op “stralingskankers” die door het grotere aantal zenders (doch met lager vermogen) kan ontstaan. Zelfs bij 4G is onvoldoende onderzoek gebeurd naar de lange termijn-effecten, maar ik vermijd om in een straal van enkele tientallen meters rond dergelijke zendmasten te vertoeven! Dat ook mRNA en gemodifieerde virussen een “uitvinding” zijn van DARPA (het research-instituut van het Amerikaanse leger ; ze staan er inmiddels zelf mee op te scheppen: https://www.darpa.mil/work-with-us/covid-19 ) is dus een feit, maar je mag niet zomaar alles door elkaar halen met 5G (want dat heeft daar in de verste verte niets mee te maken)…

  Nu we het toch over het Amerikaanse leger en Covid-19 hebben: Wat jullie dan weer wél ontgaan is zijn de “Militaire Wereld Spelen” in Wuhan van 19 tot 27 oktober 2019 (dus net de incubatietijd voor de epidemie daar) en die hebben één opvallend feit: De Amerikanen stuurden een “rommel delegatie” met 59 deelnemers waarvan niet één een gouden medaille wist te behalen, amper 3 een zilveren en nog 5 bronzen medailles waarmee ze het slechter deden dan Bahrain (met 69 deelnemers), Uzbekistan (17), Kazakhstan (62), Iran (90), Egypte (83) en zelfs Mongolië (75) want 34 landen deden het VEEL beter dan de USA, zelfs België behaalde 1 gouden medaille (met 51 deelnemende militairen) en de USA geen enkele (met 59) dus het Belgische leger was in “betere conditie” dan de USA…? Dit laatste alleen al is een grap! Amper 5% score, voor het grootste, duurste, professioneelste en meest eer-beluste leger ter wereld, de US Army?! Waarom stuurden ze niet hun “elite” atleten, of hadden ze een “hidden agenda” in Wuhan? En er is nog iets: Het wikipedia artikel werd “aangepast” en plots stonden er maar 59 deelnemers meer ipv 172 die initieel op de pagina waren aangegeven ; wie heeft dit aangepast en waarom? Of waren er een paar “ziek” geworden…? Eigenlijk zouden die initiële 172 Amerikaanse militaire atleten onderzocht moeten worden op een eventueel Covid-19 verleden… China moet officiële lijsten hebben van die atleten en hun begeleiders want ze waren allemaal toegelaten in China en stonden op de lijst voor de spelen.
  https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games#Medal_table

  En wie zat er te zoeken online naar sleutelwoorden omtrent Corona, van voor de epidemie er was en van voor men weet had in China van het “nieuwe virus”… ?
  https://www.businessinsider.nl/wechat-users-posted-coronavirus-before-china-confirmed-cases-2020-2?international=true&r=US

  En dan is er nog dit: De directeur van het CDC (Centrum voor Disease Control) in de USA had aan het Congres gemeld dat er Corona doden waren voor de pandemie in China. De man werd onmiddellijk ontslagen…
  https://nl.metrotime.be/2020/03/13/must-read/china-vs-zitten-achter-coronavirus/

  Dit lijkt op biologische oorlogvoering omwille van economische belangen. Financiële/biologische oorlog?
  Inmiddels staat DARPA op te scheppen met “hun uitvinding” van de mRNA vaccins en zetten ze op hun eigen website zelfs dat Moderna, Pfizer enz bij hun patenten betalen, dus het Amerikaanse leger “verdient” aan Covid-19. Wie had er dan belang bij dergelijke uitbraak en wie wil China in een negatief daglicht stellen…?
  https://www.darpa.mil/attachments/ADEPTVignetteFINAL.pdf

  • Hetzelfde Fort Detrick waar de anthrax dreigbrieven vandaan kwamen. De daders achter deze dreigbrieven hebben later toegegeven dat het was om het budget voor defensie wat betreft biowarfare te vergroten.

   Dus waar zijn deze mensen toe in staat? Juist, zelfs hun eigen mensen, hun eigen broeders en zusters laten creperen voor geld.

   • Excelsis Deus januari 4, 2023 at 14:13

    Juist beste.

    Laboratorium van de Dood: VS voert geheime experimenten uit met mensen

    Volgens de voormalige minister van Staatsveiligheid (van Georgië) Igor Giorgadze verzamelt het Amerikaanse leger niet alleen dodelijke biomaterialen (miltvuur, pest, tularemie, enz.), maar voert het ook geheime experimenten uit met mensen, op hun geheime faciliteit in Georgië. Ook worden er apparaten voor de massale verspreiding van infecties ontwikkeld – bijvoorbeeld quadrocopters met speciale compartimenten om geïnfecteerde muggen in de lucht los te laten.

    https://www.stopdebankiers.com/laboratorium-van-de-dood-vs-voert-geheime-experimenten-uit-met-mensen/

 4. Als je rationeel denkt is het veel simpeler.
  5G is verdacht.
  Reactie erop van degenen die volledige info hebben: 5G is verboden in de hele aglomeratie Brussel.

  Dat is genoeg.

  Daarnaast de WEF liefde van ons kabinet en de corona “vaccinatie”voor geschiedenis, de geschiedenis van de oorlog in oekieland….dan weet je voldoende

 5. Dat 5G een groot gevaar voor de volksgezondheid kan vormen is inmiddels ook door gevestigde wetenschappers bevestigd. Dat de nieuwe mobiele frequenties ook gebruikt zouden kunnen worden om de gedachten van enorme aantallen mensen te beïnvloeden en controleren blijkt uit een al in 2002 aangemeld patent voor de technologie om via microgolf frequenties rechtstreeks gedachten en zelfs muziek in de hoofden van mensen te kunnen projecteren. Is 5G heimelijk toch een wapen om straks de massa te kunnen controleren en tot gehoorzaamheid te dwingen?

  Gedachten gemanipuleerd zonder dat mensen dit beseffen
  In tegenstelling tot mobiele frequenties werkt ‘gedachtenoverdracht’ met gebundelde MASER (microgolven) straling. Deze kunnen met laser precisie op voorwerpen of mensen worden gericht, en tot enkele centimeters diep doordringen. Net als bij WLAN kan deze straling door muren heen, ook als deze meters dik zijn.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/5g-toch-een-wapen-patent-aangemeld-voor-gedachtecontrole-via-microgolven/

 6. The first reports of covid, from wuhan were; ”The doctors had never seen anything like it. The victims lungs were smashed and bleeding!”
  This has never been reported again so cannot be a symptom of covid. It is however a symptom of microwave damage, which caused the iron molecules in blood to explode.
  Wuhan was one of the first cities in the world to have ”Blanket 5G”!
  It also very conveniently had a laboratory, that certain USA entities paid to work with covid, that could then be blamed for the outbreak, while covid was then released worldwide.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in