Kinderen die te dicht bij draadloze 5G-masten komen, ontwikkelen ernstige neurologische gezondheidsproblemen zoals chronische hoofdpijn, ernstige buikpijn en slapeloosheid.

Volgens nieuw peer-reviewed onderzoek kregen drie kinderen en hun ouders deze symptomen nadat ze op vakantie waren geweest in een zomerhuis op 125 meter afstand van een gsm-mast met meerdere 5G-antennes.

Het onderzoek, dat is gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Clinical and Medical Case Reports, onthult dat de symptomen van de gezinsleden verdwenen nadat ze het zomerhuis hadden verlaten en teruggingen naar hun gewone huis, ver weg van 5G-antennes.

Infowars.com meldt:

De kinderen, in leeftijd variërend van vier tot acht jaar, ontwikkelden ook emotionele symptomen als gevolg van de nabijheid van de 5G-antennes. Deze omvatten verhoogde prikkelbaarheid omdat de straling hun zintuigen prikkelde.

5G is mogelijk een doodvonnis voor mensen

Dr. Lennart Hardell, een vooraanstaand wetenschapper op het gebied van kankerrisico’s door straling, en Mona Nilsson stelden hun eigen rapport samen over hoe 5G de gezondheid van jonge kinderen beïnvloedt. Hardell, een oncoloog en epidemioloog, vertelde The Defender het volgende:

“Het is algemeen bekend in de geneeskunde dat kinderen gevoeliger zijn voor giftige stoffen dan volwassenen. Bovendien hebben ze een langere levensverwachting, dus chronische gezondheidsproblemen kunnen zich over een langere tijd ontwikkelen.”

Volgens Hardell is 5G nog “vrij nieuw”, wat betekent dat er nog maar weinig onderzoek is gedaan naar de effecten ervan. Het is bijna alsof overheidsregulatoren de telecommunicatie-industrie goedkeuring hebben gegeven voor de draadloze technologie zonder eerst te hebben bewezen dat het veilig is.

Miriam Eckenfels-Garcia, directeur van het Children’s Health Defense (CHD) Electromagnetic Radiation & Wireless programma, verklaarde dat de uitrol van 5G “weer een voorbeeld is van financiële en industriële belangen die de bescherming van de gezondheid van onze kinderen overtroeven.”

  Schokkend wetenschappelijk paper onthult dat mobiele telefoonsignalen het vrijkomen van biologische ladingen kunnen activeren van grafeenoxide dat in het lichaam wordt geïnjecteerd

“Zoals in deze casestudy zien we de negatieve gezondheidseffecten van deze technologie en in plaats van het voorzorgsprincipe toe te passen totdat we de volledige reikwijdte van de gezondheids- en milieueffecten kunnen bepalen, accepteren onze overheidsinstanties – gekaapt door de industrie – dat 5G overal en op elke plek wordt geïnstalleerd,” vertelde Eckenfels-Garcia aan The Defender.

“CHD doet er alles aan om deze gevaarlijke ontwikkeling tegen te gaan door middel van rechtszaken, onderwijs en belangenbehartiging, en we zijn wetenschappers zoals Dr. Hardell en Mona Nilsson dankbaar dat ze het licht op deze zaken laten schijnen.”

Voor het vakantiehuisonderzoek werd de familie die er naartoe ging gevraagd om na hun bezoek een vragenlijst in te vullen over de symptomen waar zij en hun kinderen tijdens hun vakantie last van hadden. Hen werd gevraagd om de ernst van elk symptoom te rangschikken op een schaal van 1 tot 10.

Alle drie de kinderen, van vier, zes en acht jaar oud, meldden dat ze slaapproblemen hadden en last hadden van emotionele symptomen zoals “prikkelbaarheid” en “emotioneel”, die allebei op niveau 10 stonden, het hoogste niveau.

“Twee van de kinderen kregen diarree, buikpijn en hoofdpijn met een score tussen 8 en 3 op de ernstschaal”, aldus het onderzoek. “Het kind van 6 jaar dat geen buikpijn en diarree kreeg, kreeg huiduitslag met een score van 8 op de ernstschaal.”

“De symptomen verschenen snel na aankomst in het huis en verdwenen na thuiskomst, waar de stralingsniveaus aanzienlijk lager waren.”

In een reactie op de bevindingen zei Nilsson, die leiding geeft aan de Swedish Radiation Protection Foundation, dat ze deze “zeer verontrustend” vindt, eraan toevoegend dat kinderen van die leeftijd nog geen last zouden moeten hebben van dergelijke symptomen, hoewel ze dat wel steeds meer krijgen als de “verwachte effecten van toenemende blootstelling aan RF-straling.”

  De ongekende waarheid over wifi en mobiele telefoons

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme metersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten met een missie: Amerikanen tegen elkaar opzetten voordat een buitenlandse mogendheid wordt ingeschakeld om het karwei af te maken
Volgend artikelIsraël geeft nu ‘immense hoeveelheid eigen vuur’ toe op 7 oktober
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  • Ik zou aan de kant van de zendmast snel antistralingsverf en gordijnen aanbrengen. En een memon apparaat in huis plaatsen.
   3 dubbel glas ook.

 1. Zoals gewoonlijk wordt ook dit stelselmatig ontkend, gebagatelliseerd en onder het tapijt geveegd… Het is als ‘pissen tegen de wind in’ terwijl de genocide gewoon door gaat.

  Zolang we de massamoordenaars hun gang laten gaan zal er niks veranderen, hoe hard er ook wordt geroepen in de alt.media.

 2. 5G begint vanaf 0,7 GHz tot enkele tientallen GHz. Hoe lager de frequentie hoe groter het bereik. Wifi, dat in vrijwel elk huis rond giert, zit op 2,4 of 5 GHz en valt dus binnen de 5G band. Zou dat ook niet voor veel onverklaarde klachten kunnen zorgen? Misschien voegt het beruchte prikje daar ook nog een en ander aan toe.

 3. Door een filmpje over het dodelijke 5G via WikiLeaks op internet te plaatsen is Julian Assange momenteel nog steeds opgesloten. Dit filmpje laat zien de moord op 10 jongeren op een brug over het Twente kanaal. Inclusief de moord op honderden vogels in 2008.

 4. Hans de Jonge
  Heb je toevallig de bron? Dit is erg eng namelijk. Over vogels heb ik wel gehoord, ook over experiment in Groningen, die moest gestopt omdat koeien gek werden. Maar jongeren….eng

 5. Orgonite kan ook helpen bij straling van 4 en 5G.

  Zie de site orgonisenederland.nl en b.v. orgonita.eu. Daar kan je towerbuster bestellen en Cloudbuster.
  Zelf maak ik ook towerbusters en heb de hele buurt waar ik woon “gegift” . Dat is verspreiden zodat vogels niet meer uit de lucht vallen. Vooral bij zendmasten heb ik ze ook verspreid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in