Dr. A. Oveta Fuller, 67 jaar, universitair hoofddocent microbiologie aan de Universiteit van Michigan, is vrijdag overleden aan een onbekende ziekte die geen verband houdt met COVID, bericht Adan Salazar.

Een professor in de virologie die een rol speelde bij het groen licht voor de FDA’s Emergency Use Authorization voor Covid-19 vaccins is vorige week plotseling overleden.

Dr. Almyra Oveta Fuller, een vooraanstaand hoogleraar microbiologie en immunologie aan de Universiteit van Michigan, overleed vrijdag op 67-jarige leeftijd.

Volgens de rapporten overleed Dr. Fuller “na een korte ziekte die niets te maken had met COVID,” maar er is geen verdere informatie over de omstandigheden van haar dood.

Dr. Fuller was de afgelopen jaren lid van het Food and Drug Administration’s Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee, dat COVID-19 vaccins en boosters in de Verenigde Staten goedkeurde voor Emergency Use Authorization (EUA).

In de volgende video van december 2020 is Dr. Fuller te zien terwijl zij deelneemt aan een discussie over de mogelijke goedkeuring door de FDA van een EUA voor Moderna’s Covid-19 prik.

Uit eerdere tweets van Dr. Fuller blijkt ook dat zij een felle voorstander van vaccins was.

Dr. Fuller steunde het toevoegen van Covid-19 injecties aan de lijst van verplichte vaccins die door de CDC worden aanbevolen voor leerlingen die naar de openbare school gaan.

Hier raadt ze zwangere vrouwen aan het Covid-vaccin te nemen:

In maart 2021 betoogde de arts dat alle drie de experimentele Covid-vaccins veilig en effectief waren.

Dr. Fuller beschouwde ook het “volledig gevaccineerd zijn” als “een belangrijk instrument in de gereedschapskist om coëxistentie met lage Covid-niveaus te verpletteren of op zijn minst te beheren.”

In een andere tweet beweerde ze ten onrechte dat het Covid-vaccin “GEEN mRNA-gentherapie” was.

De prominente viroloog deed ook een “overwinningsdansje” nadat de FDA EUA-goedkeuring gaf voor de derde boosterdoses van het Covid-19-vaccin.

Dr. Fuller lijkt zich ook zorgen te hebben gemaakt over de aarzeling ten aanzien van vaccins in de zwarte gemeenschap.

In een gesprek met The Michigan Daily in november 2021 legde Dr. Fuller uit waarom zij vóór een EUA stemde die de Covid-vaccins voor kinderen van 5-11 jaar goedkeurde:

  Shock: 25-cm lange bloedklonter verwijderd uit levende persoon die was gevaccineerd

Op basis van de gegevens die werden gepresenteerd voor de klinische proeven met 5- tot 11-jarigen, evenals de uitrol effecten van het Pfizer vaccin in de afgelopen 10 maanden bij miljoenen mensen, lijken de voordelen veel groter dan het risico. Daarom heb ik vóór gestemd, om dat vaccin beschikbaar te maken voor ouders die ervoor kiezen hun kinderen te laten vaccineren. Mijn mening was niet zozeer om het verplicht te maken, maar om het toegankelijk te maken.

Te oordelen naar de luidruchtige steun van de professor voor de experimentele injecties, kan veilig worden aangenomen dat zij zich hield aan de vaccinatieaanbevelingen van de CDC en hoogstwaarschijnlijk tot vijf doses Covid-vaccin had ontvangen vóór haar vroegtijdige overlijden.

Helaas is het onmogelijk te zeggen of vaccins een rol hebben gespeeld, omdat er vrijwel geen informatie over haar dood bekend is – dus we zullen dit moeten zien als een ander mysterieus geval van Sudden Adult Death Syndrome.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Burgemeester vaardigt decreet uit om Duitse vaccincritici dood te schietenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe sobere stilte voor de winter
Volgend artikelROOD ALARM: Nieuw WHO-pandemieverdrag in laatste fase, zou de grondwet overrulen en medische dictatuur ontketenen, waarschuwt Dr. Francis Boyle
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Jammer, die klootzak komt er nog goed vanaf. Beter in een kooi ophangen zodat de vogels hem levend kunnen vreten zoals in de middeleeuwen

 2. De engel des doods heeft toegeslagen. Wat ook iemand anders in de panelen al opmerkte. Al een heleboel lieden die de antivaxers aan alle kanten bespotte middels social media hebben in grote getale het loodje gelegd. Vooral ‘The Gateway Pundit’ heeft veel van dit soort gevallen opgetekend, Ze waren zo trots op hun gifspuitjes en iedereen moest het weten. Goddelijke interventie?

  • Waarschijnlijk niet of een zoutoplossing. Ik zou er overigens niet rouwig om zijn als de Nederlandse Cruella de Vil niet langer meer onder ons zou zijn, maar dat is te bepalen aan moedertje natuur.

 3. Dan zie je een promofilmpje met – Do you have questions about the Covid-vaccine?

  Waarom vertellen ze ons niet exact wat er in de substantie zit?

  Op dit soort wezenlijke vragen krijg je van de farmamaffia natuurlijk geen antwoord.

 4. Degene die zo bereidwillig meewerken aan deze waanzin omdat ze denken er beter van te worden. Worden net zo meedigenloos uitgeroeid door de dictators. Want mensen die zo snel bereid zijn hun medemens te vermoorden zijn niet te vertrouwen.
  Ze worden vervangen door compleet gehersenspoelde mensen. Zoiets als de hitlerjugend.

 5. Oveta Fuller was willens en wetens onderdeel van de grootschalige democide die wereldwijd nog steeds gaande is – ergo – ze was een massamoordenaar. Opdat wij niet vergeten.

 6. RE “sudden adult death syndrome”

  Let’s THINK now….

  What does the OBVIOUS sneaky SUDDEN criminal propagandization with their “Sudden Adult Death Syndrome” trickery (just like their prior “Sudden Infant Death Syndrome” fabrication), in conjunction with TONS of similar OBVIOUS evidence, mean really? What does it squarely point to — ONCE AGAIN? What is the TRUE FINAL implication of all that (left out here and nearly everywhere else)?

  Here’s the answer, here’s what that ULTIMATELY means…

  It means that a mafia network of manipulating PSYCHOPATHS are governing big businesses (eg official medicine), nations and the world (and that Covid is a major planned crime against humanity), the evidence is OVERWHELMING and TOTALLY IRREFUTABLE — study “The 2 Married Pink Elephants In The Historical Room –The Holocaustal Covid-19 Coronavirus Madness: A Sociological Perspective & Historical Assessment Of The Covid “Phenomenon””… https://www.rolf-hefti.com/covid-19-coronavirus.html

  Isn’t it about time for anyone to wake up to the ULTIMATE DEPTH of the human rabbit hole — rather than remain blissfully willfully ignorant in a fantasy land and play victim like a little child?

  Only psychopaths can come up with such TOTALLY IMMORAL criminal fabrications AND implement such unethical atrocities to cover up the massive harm done by Covid “vaccines”!!!

  And psychopaths are typically NOT how Hollywood propaganda movies have showcased them. Therefore one better RE-learns what a psychopath REALLY is. But global rulership by psychopaths is only ONE part of the equation that makes up the destructive human condition as the article explains because there are TWO pink elephants in the room… and they’re MARRIED (see cited source above).

  If you’re in the US and your employer mandates the toxic/lethal COVID jabs, register to receive a free “Medical Exemption Certificate” at https://lc.org/exempt

 7. Dr. Fuller blijkt dus uiteindelijk geen wetenschapper geweest te zijn, maar een raaskallende onbenul.
  Kort gezegd: zij was geen topviroloog, maar gewoon knettergek.
  Er is daarom na vele jaren “studie” niets zinnigs uit haar mond gekomen wat betreft “vaccins”, zij had er geen verstand van.
  Dus de mensen die naar haar geluisterd hebben en haar idiote onzin serieus hebben genomen, zijn of waren ook stuk voor stuk bezig om zich langdurig idioot te gedragen.
  Zij zijn of waren de volgzame schapen van de onzin uitkramende mislukkeling.
  Om je rot te schamen.

 8. Is het artikel staat dat zij van mening was dat de voordelen voor vaccinaties bij kinderen groter zijn dan de risico’s.
  Jammer voor deze dame MAAR BIJ HAAR WAS HET ANDERSOM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in