James Thorp is al 43 jaar gynaecoloog en verloskundige. Hij ziet vele duizenden patiënten per jaar, dus hij weet wat er speelt. Er is dood en verderf op een schaal die ik nog nooit heb gezien, zegt de dokter in de nieuwe film Died Suddenly. “Het is verschrikkelijk.”

Het aantal gevallen van menstruatiestoornissen is vertwaalfvoudigd, aldus Thorp. Hij wijst erop dat het aantal miskramen het afgelopen jaar aanzienlijk is toegenomen. Hetzelfde geldt voor het aantal geboorteafwijkingen. Bovendien krijgen baby’s steeds vaker hartaanvallen in de baarmoeder.

Thorp waarschuwt dat het covid vaccin een ernstige ontstekingsreactie veroorzaakt. “Alles wat een ontstekingsreactie in mijn omgeving veroorzaakt, veroorzaakt schade, dood en vernietiging tijdens de zwangerschap. Dat weten we al een halve eeuw.”

Het sterftecijfer van foetussen is de afgelopen jaren in de Verenigde Staten zeer stabiel gebleven, op 5,7 per 1.000 geboorten. De gynaecoloog heeft geconstateerd dat dit percentage in de afgelopen 45 jaar is gedaald van 10 naar 5,7.

In juli 2021 steeg het foetale sterftecijfer in de stad Fresno in de staat Californië plotseling tot 29,3 per 1.000 geboorten. “Dit is afschuwelijk,” zei Thorp op de Florida Summit on Covid.

Een jaar later, in augustus 2022, was het sterftecijfer van Fresno nog altijd even hoog: 29,3 per 1.000 geboorten. Een record.

In de Canadese stad Waterloo was het foetale sterftecijfer van januari tot juni 2021 nog veel hoger: maar liefst 41,5 per 1.000 geboorten. Volgens verschillende Canadese artsen is dit cijfer juist.

In de provincie British Columbia werden afgelopen juni op één dag 13 gevallen van foetale sterfte geregistreerd op 4.200 geboorten per jaar. Het percentage foetale sterfgevallen bedroeg 160 per 1.000 geboorten. Dit zijn gevarentekens, aldus Thorp.

  Twee vrouwen verlamd uren na inname Pfizer COVID-19 vaccin

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Doe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom ik de wereld nooit meer op dezelfde manier zal bekijken
Volgend artikelDe sobere stilte voor de winter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Mijn hulp, 35 jaar SPIJT, Na 1 injectie CONSTANT Menstruatie problemen , wil na dochter van , morgen 14 jaar 2e kind, Mijn advies ,doe het NIET, Maar ja, PRIK zei ik ook, NIET DOEN, Haar moeder wás gezond, na PRIKKEN HARTPATIENT.

    • Een vrouw die ik ken bij mij uit de straat, 41 jaar, na de 2de prik, nu elke maand een week ziek (in de periode dat haar menstruatie cyclus is). Ervoor nooit problemen gehad…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in