Het volgende is een inzichtelijke en grotendeels accurate uiteenzetting van hoe massapsychologie onafhankelijk, objectief en kritisch denken vervangt. Het verlaagt angst en geeft een gevoel van verbondenheid met anderen ten koste van rationaliteit, gezond verstand en individuele objectiviteit, schrijft Dr. Hurd.

Wat we vandaag zien is een vorm van massahypnose, een psychologische methodologie om te helpen bij het verminderen van angst die in de eerste plaats is opgezweept door de media en de tirannen van de regering. Het is de 21e eeuwse versie van massahysterie. Als het zo goed werkt met COVID-19, hoe goed zou het dan kunnen werken met nog meer verwoestende campagnes van indoctrinatie en onderwerping die zullen volgen?

Hieronder volgt een samenvatting van Prof. Mattias Desmet, de leidende psychologische expert op het gebied van tirannie en totalitarisme en hoe een massahypnose zich vormt.

Lezen aub:

Ouders die hun kinderen zo gretig laten vaccineren stappen in het massabewustzijn dat “massavorming” wordt genoemd – deze sociale verandering vindt plaats wanneer er een periode van vrij zwevende angst is of is geweest – en het is een stap op weg naar een totalitaire staat. Totalitarisme begint altijd met een massavorming binnen de bevolking – het is niet hetzelfde als dictatuur in een dictatuur gehoorzamen mensen uit fundamentele angst voor de dictator aan de top, maar

totalitarisme is het tegenovergestelde ….. mensen worden gehypnotiseerd tot gehoorzaamheid “in het belang van het collectief”.

We zien deze massale formatie een nieuwe solidariteit vinden als een collectief – het brengt hen een oplossing voor hun angst – het narratief en de ideologie rond de pandemie en vaccins is “het object van angst” geworden. waar de vrij zwevende angst een doel heeft gevonden – een object. Alles wat ze weten is dat hun angst weg is en dat ze nu een antwoord op hun angst hebben en een nieuwe betekenis en een nieuw gevoel van solidariteit – ze zijn veranderd wanneer dit gebeurt.

  COVID-19 vaccinspijt - Recentste persoonlijke bijwerkingen-verslagen

Ze zijn niet meer rationeel en denken niet meer kritisch na zoals ze ooit deden. Dit is de reden waarom we allemaal vrienden kennen die ooit heel slim en meelevend waren, maar nu dommer zijn geworden en niet meer willen luisteren naar andere stemmen – ze zijn intolerant en zelfs gemeen of wreed.

In hypnose vernauwt en vertroebelt de focus totdat de persoon niet meer kan zien buiten zijn zeer beperkte visie op wat echt is.

Massa-vorming heeft 4 voorwaarden tegelijkertijd nodig om plaats te vinden.

Dit is nu gebeurd. De angst en het eenzame isolement dat velen voelden voor de pandemie en tijdens de pandemie hebben hun perfecte “voorwerp van angst” gevonden en zitten stevig vast aan het narratief over de pandemie en de vaccins. Ze kunnen niet tolerant zijn of andersdenkenden of andere stemmen toestaan en willen zelfs geen vraagtekens horen. Als ze wakker worden zal hun “vreselijke angst” terugkeren en de leiders van de massale formatie kunnen ook niet toestaan dat de massa wakker wordt, want als de massa wakker wordt en de werkelijke schade en het verlies ziet, zullen ze boos zijn op degenen die de schade hebben aangericht en waarschijnlijk die leiders doden – in de geschiedenis worden de organisatoren van een massale formatie altijd gedood door degenen die ooit gehypnotiseerd waren en wakker worden en de echte wereld weer zien.

– Dit is momenteel een sociale crisis.
– En wij hebben wel degelijk een rol te spelen.

Prof Desmet legt uit…

30% van de mensen zijn diep gehypnotiseerd.

  BioNTech verklaart definitieve goedkeuring van zijn Coronavaccin onwaarschijnlijk

40% is dat niet maar gaat mee met de massa – als deze 40% stopt met het horen van tegengeluiden van de rede zullen zij zich verenigen met de gehypnotiseerden om mee te gaan.

Wij zijn de laatste groep.

De 30% die niet gehypnotiseerd kan worden; wij moeten ons blijven uitspreken.

In totalitarisme, als de laatste tegenstemmen het opgeven en zwijgen, dan begint de massa wreedheden te begaan. Omwille van de solidariteit en het collectief.

De niet-gehypnotiseerde 30% zijn een gemengde groep van verschillende groepen en gevarieerde religie en politiek. Als we geen gemeenschappelijke basis vinden om ons te verenigen – verliezen we en zonder de moedige en aanhoudende stemmen van andersdenkenden vallen die 40%.

Prof. Desmet zegt dat de hypnose en massavorming die hij nu ziet, een toestand is die duidelijk naar totalitarisme leidt.

In een totalitaire staat begaan eens normale mensen wreedheden in de veronderstelling dat ze rechtvaardig zijn.

Als we de 30% die wakker zijn verenigen, we samen staan en elke dag spreken tegen iedereen die we ontmoeten tegen de massavorming – tegen het narratief – dan lost de massa op en wordt de crisis beëindigd.

Je hoeft niet veel te zeggen – zeg kleine dingen zoals:

“Dit slaat nergens op”
“De gegevens zeggen iets anders”

Zeg het tegen de kassier.
Zeg het bij het benzinestation.
Zeg het tegen de reparateur.
Doe je best om het te zeggen.

Dit is de kunst van het verzet; verspreid zaden van twijfel – woorden van onenigheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid totalitarisme: De vergoddelijking van dwalingVolg Frontnieuws op Telegram

  Een inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder
Vorig artikelNoorse studie vindt NUL effectiviteit van vaccin tegen dood voor Covid ziekenhuispatiënten
Volgend artikelNarratief instorting: VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat er geen gegevens zijn van een ongevaccineerde die COVID verspreidt na herstel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Rutte heeft zelf gezegd: “Het stopt pas als jullie het zeggen”.
  Die gebruik ik ook regelmatig, inclusief informatie die aangeeft dat het geen hout snijdt, zoals
  “Waarom wordt er dinsdag verteld dat je zaterdag weer een mondkap op moet? Heeft dat virus een ingebouwde kalender?”.
  En voor de aanhouder: “Laat me het onderzoekspapier maar zien dat het virus aantoont. Dat is er niet.”

 2. Er vindt aan twee kanten massamoord plaatst bij de niet wakkere en wakkere. Er is dadelijk geen houden meer aan vrees ik. Wat kunnen we doen om deze ellende te stoppen??? Ik hoop dat het stopt, maar zie dit helemaal verkeerd aflopen. Ik heb respect voor mensen die nog positiviteit hebben. Want hoe gaan we dit overleven?
  Het virus bestaat idd niet.

  • Lieve Sandra, ik begrijp je reactie 100%. Ik mag hier dan wel als Lee account reageren maar ik ben een vrouw die ook situaties van 100 kanten bekijkt; het lijkt nu op een zinkend schip. En tóch ontmoet ik mensen die totaal niet twijfelden maar nu huiveren bij het idee een tweede of 3e te moeten nemen. Dus dat kan maar 1 ding betekenen; dat de groep groter en groter wordt. Het lijkt wel een race tegen de klok. Omdat de totalitairen (om ze zo maar even te noemen) er met spoed nieuwe regeltjes doorheen duwen en de mensen die steeds meer wakker worden, dagelijks druppelender wijs groeien.

   1 ding weet ik wel; zuinig zijn op je energie! NIET laten meeslepen in negatieve energie van mensen die proberen je op de kast te jagen en je constant uit te dagen met “heb je feiten en cijfers”. Want ze zijn uit op energie vreten (energie vampiers) en jij bent dan achteraf uitgeblust achter gebleven. Don’t roll in the mud with pigs, because they like it but you get dirty” vind ik altijd een hele goede.

   Kortom; dicht bij onszelf blijven én blijven spreken over eigen visie, zonder boos te worden of ervoor te zorgen dat iemand zich aangevallen voelt. We moeten onze emotie leren beheersen. Dus niet onderdrukken maar zuinig zijn op hoe we die inzetten en tegen wie. Gelijkgestemden mogen best meekrijgen hoe frustrerend het is want die ervaren dit ook zo.. maar de groep die op treiteren uit is, die is absoluut niet eens begaan. Dan is er nog de groep die twijfelt maar door groepsdruk mee wil. Gisteren heb ik alles op alles gezet om een vriendin (ken ik al 20 jaar!!) te overtuigen dat ze het NIET moet doen en haar man ook niet… en tóch twijfelt ze nog na alle feiten en onderzoeken die ik heb laten zien! Zeh eeft 2 kleine kids! En dan zegt ze: “ik neem het misschien wel als ik geen andere keus meer heb maar aan mijn kinderen komen ze niet” – dus ik zeg; daar komen ze ook voor! Doe het nou niet! En dan staart ze een beetje vaag voor zich uit en zegt ze: “maar mijn ouders hebben het ook en er is niets aan de hand…met hen… dus ik zie niet echt de problemen ervan in en wil niet van de maatschappij gescheiden worden. Mijn kinderen op zwemles…voetbal..” en dan denk ik .. je kids hebben Diploma A.. dat is genoeg! Waarom B en C etc… om ANDERE ouders te bewijzen hoe GOED je kind is? En voetbal.. ja heel sneu maar ga maar lekker op een veld met kids uit de buurt en een scheidsrechter (1 van de ouders) aan de slag, véél leuker! En scheelt ook nog maandelijks contributie! Op de een of andere manier vallen heel veel mensen door de mand. Want het is niet alleen dat ze twijfelen nee! Ze willen de kids niet de hele dag om zich heen en gewoon op school hebben zodat ze rust hebben en tijd voor zichzelf. WAT ik goed begrijp.. maar DAT gaat nu allemaal uit komen.. WAT waren je motieven om aan kids te beginnen…. OOK mee willen doen met de massa? Druk van familie? Verveling? Uitdaging? Liefdes bevestiging krijgen van je kind? Voldoening halen uit “zorgen voor”. Terwijl die mensen dus EERRST voor zichzelf (hadden) moeten zorgen! Alles gaat nu uit komen.

   Kortom; de verkoop van je Ziel is nu erop of eronder. En dát is scary als je al die tijd jezelf voorbij geleefd hebt. Een ieder moet individueel de strijd met zichzelf aan. Ook als je het niet eens bent met je partner bijv. Weer maskers die afvallen want heb je dus niet een “gelijkgestemde” in energie/ spiritueel gezien of iig op mentaal vlak, waar je mee samen bent. Dus er is een HELE shift gaande. En tussendoor strijden we nog (op werk, collega’s… ) met de omgeving.. ik heb collega’s, melden zich ziek(!!) en blijven maar testen doen, terwijl ze dubbel gevac. zijn. Dus zegt al heel wat! En ALS ze positief getest zijn..WIE zegt dat ze dat mededelen? Etc. Dus we leven in een héle bijzondere tijd.
   Als iemand mij vraag (op werk) of ik gevac (is geen vac maar ok) ben… zeg ik :”Ik laat het in het midden, wat ik wel kan zeggen is dat ik TEGEN de scheiding van een samenleving ben, dus niet mee werk aan testen of QR dus reken maar niet op mij met bijeenkomsten of kantoor dagen”. Ik ga de molen niet in. Want iedereen kan wat oplopen en dan krijg je een melding dat je moet testen omdat je in de buurt bent geweest van desbetreffende persoon. Ik bscherm mij zelf nu tégen de gevac (is geen vac maar goed..) want GOD mag weten wat zij zichzelf hebben laten injecteren, het zijn wandelende ziektekiemen met virussen die nog nooit op mensen zijn uitgebroken. Dus MIJ niet gezien. We moeten het echt op ons af laten komen en in de tussentijd zoveel als mogelijk genieten van de mooie dingen die we hebben in ons leven en knus maken in je huisje! Beste plek maken voor tijdverdrijf en activiteiten. Aan de slag in de tuinen etc. In de tussentijd strategieën bedenken i.c.m. werkgeversplannen….. zolang thuiswerken de norm is; gretig gebruik maken van de creatieve ideeën die we hebben… maar ook zoveel mogelijk genieten van wat we hebben. En ALLES weren wat niet goed is voor je gemoedstoestand. Ik moet bijvoorbeeld van het bezoek van die vriendin van mij, afgelopen zaterdag(!), nog bijkomen!! Heeft me een héle zondag gekost, mentaal… dus we zitten in een psychische strijd en als je dat niet beseft door teveel afleiding (toch nog naar de sportschool willen terwijl je thuis kan sporten, tóch nog afspreken bij eet en drink gelegenheden met vrienden omdat je niet “alleen” kunt zijn ..etc.etc.) dan kun je er behoorlijk aan onderdoor gaan! HEEL scherp zijn op wat er op je pad komt…wie er bij je op de lijn komt..en HOE je je tijd besteedt. Het beste is: aan jezelf én aan de mensen die wél weten wat er gebeurt, en in de tussentijd mensen proberen wakker te krijgen – die ervoor openstaan.. (zoals bij mij vorige week een jonge knul van 35, die de ketel kwam maken..met mondkap op.. heel gesprek mee gehad.. en wil géén tweede. Ik noemde wat punten en hij zei op alles: “daar had ik nog niet over nagedacht”.. hoe apart is dat!!) of gewoon luchtig tijdens boodschappen doen, conversaties aangaan met mensen waar je oog contact mee maakt, grappen maken over mondkapje en op humoristische wijze mensen aan het denken zetten met de tegenstrijdigheden. Dat werkt fan-tas-tisch. En soms niet teveel verliezen in alle nieuwsberichten… verschrikkelijke nieuwsberichten overigens maar ook zeer educatieve! Succes!!

   • Beste Lee1990,

    Mooie reactie, ik kan mij er goed in vinden.

    Als je kijkt naar kleine kinderen.Die vragen je de oren van de kop; “waarom is dat”…. en waarom dan? enz.enz.
    Op dezelfde wijze stel ik vragen aan mensen die een heilig geloof hebben in het narratief van de MSM en de overheid en mij proberen te overtuigen dat hun visie en gedragingen de juiste zijn.
    Na twee of drie vragen van mijn kant vallen ze stil.
    Ik probeer mensen nooit te vertellen dat ze fout bezig zijn, want dan gaan de hakken in het zand en trekt men een muur op.
    Overtuigingen van mensen kun je niet ‘overrulen’ met je eigen overtuigingen.
    Ik stel ze vragen. ( dan moet men gaan denken…)

    • Dankjewel, exact wat je beschrijft herken ik!

     Ik stel doe vragen ook en ze vallen inderdaad snel stil. Ik krijg (zorgelijk genoeg!) elke keer het antwoord: “dáár had ik nog niet over nagedacht”. Als ik bijv. zeg; “Ik vind het vreemd dat wildvreemde mensen, vrijwilligers, mij een stokje in mijn neus zouden duwen en daartoe bevoegd zijn terwijl ik een huisarts heb die daarvoor voor mij dé aangewezen persoon zou zijn, als ik dat al ooit zou doen…” … en “Ik vind het gek dat er op een gekke locatie zoals een loods, of een of ander buurthuis, een paar mensen massaal mensen staan te prikken, die ze niet eens kennen of waarvan ze de medische geschiedenis niet eens in kaart hebben (gebracht)”… en “Mijn eigen huis arts of assistenten of dé prik locatie voor reis prikken waar IK mijn gele boekje vandaan heb, werken niet mee aan MIJ injecteren met deze experimentele vloeistof, dát zegt voor mij genoeg…. en als mensen bijwerkingen hebben dan kunnen ze wél naar hun huisarts of doorverwezen worden door hun huisarts, naar het ziekenhuis.. maar ook het ziekenhuis zet de prikken niet.. nee… een of andere verzamelplek met allerlei vrijwilligers en GGD medewerkers… “…. ik hoor écht alleen maar: “oh…. als je het zo zegt… ja, zo had ik het nog niet gezien…”. Het is zorgwerkkend Tigron (stoere naam trouwens!). Fijne avond!

    • Hugo, jij bent een krachtig mens! Ik zie vaak reacties van jou voorbij komen en dan zit ik die met een brede lach te lezen; zo trots als een pauw ben ik dat mensen zoals u (gelukkig) ook verder denken en ook op positieve wijze de benadering weten uit te voeren, klasse!!

     Ze gaan ons NIET klein krijgen. We zijn hier niet op aarde om een paar volgzame hersenloze mensen te zijn. Die ja en amen zeggen. Nee.. we zijn allen.. als mensheid.. speciaal. En we hebben het GEBOORTERECHT om hier op aarde ons geluk te (be) leven. Ieder op een eigen manier!

     Echt waar; ik VOEL dat er iets gaat gebeuren wat NIEMAND had voorzien en waardoor mensen in 1 klap wakker worden van deze toverspell.
     Doet me ZO denken aan de serie op Netflix; Once upon a time. Mensen hun geheugen gewist en de machtige (burgemeester en lokale magiër) hebben de macht en weten nog wel alles..Op een dag worden de bewoners wakker van de mentale betovering. Het heeft ze sinds 1984 gekost om het voor elkaar te krijgen en we zullen beleven dat het in 1 klap over zal zijn en in 1 klap zal de troebele lucht en de waas die mensen voor hun ogen hebben, verdwijnen.

     Ik kan niet wachten.

     En tot die tijd… leef ik met de dag.

     Wens u een fijne avond toe!

     • Hoi Lee1990,

      Dank je wel ik bloos bijna (smile). Een mooi gezegde borrelt naar boven. Only dead fish go with the flow! Vertaald, alleen dode vissen gaan met de stroom mee. Velen, zo niet allen, hier op deze site vallen onder dat type mens.

      Ken je het onderzoek naar ratten hun persoonlijkheden? Een klein deel zijn alpha’s (dominanten) en die domineren de beta’s (onderdanigen). Een klein deel, zijn gamma ratten. Die hebben zo iets van fuck this shit, ik doe lekker mijn ding. Ik heb geen behoefte anderen te domineren maar zal me zeker never ever laten domineren. Ik heb het idee sinds deze waanzin dat dit bij mensen ook van toepassing is.

      Ik vind je optimisme heel aanstekelijk en hoop het van harte. Zoals ten tijde van de Mexicaanse / varkensgriep in 2009 slechts 1 gamma iemand nodig om het hele narratief op te blazen dus is het zeker niet ondenkbeeldig.

      Ik zie je leef met de dag een tikje anders. Pluk de dag maar heb wel een robuust fundament voor als het (flink) tegen zit.

      Ik wens jou ook een heel fijne avond!

      Groeten,
      Hugo

   • Mooi reactie ik probeer er iets mee te doen ben zelf de enigen in ons gezin wat niet is gevaccineerd ik probeer onze zoons kinderen en kleinkinderen te overtuigen wat er aan de hand is .maar helaas net nog een bericht aan een goede vriendin geschreven helaas niemand gelooft erin en ik als oma sta er dan alleen voor soms heb je neiging om toch maar voor die rotte spuit te gaan zodat weer mee kan doen in de samenleving want nu ben je van ales uit gesloten ik ligt daar nachten wakker van .

    • Hoi Agnes,

     Blijf ajb sterk. Wij mede niet geinjecteerde medelanders hebben oma’s zoals jij nodig. Ik vrees, maar hoop van niet, dat jouw familie dat nog harder nodig heeft.

     Wil je echt weer mee kan doen in een rotte samenleving zoals die nu wordt opgetuigt? Ik niet, zelfs als ik geinjecteerd zou zijn.

     Zojuist heb ik een reactie geplaatst onder de post over Eric Clapton en hoe je een anti covid regels persoon kan worden en daar lol in kan hebben. Heb ik iig wel! Uiteraard zonder een crimineel te worden.

     Zoals ik het heb ervaren is dat wakker liggen van dit alles en wat er nog meer bij komt kijken is niet gezond. Wil je echt een kop koffie drinken, zeg, met je kleinkind terwijl je dondersgoed weet dat je hem/haar achter gaat laten in een totalitair regime? Of wil je je (klein)kinderen de gedachte nalaten, ja, oma bevocht dit systeem zoals vele anderen en heeft geholpen om mijn vrijheid te helpen herstellen?

     Allicht dat ik deze slogan te vaak post maar vind m het goed samenvatten qua ellende waar we NOG in zitten. De wereld is gek, ik niet!

     Ik hoop dat dit helpt.

     Groeten,
     Hugo

   • @Lee1990 Goed weer gegeven .
    Ikzelf had gister een inzakker van de continue informatie grabbel .
    Nu lees ik je bericht (strekkende meter 😛 )
    Ben even fetup van de info .
    Het hakketenen om gelijk te behalen in verwoording.
    Kort door de bocht je post is mooi inhoudelijk . ?
    Dank je fijne dag

  • Beste Sandra,
   Het is voorbehouden aan de toekomst hoe het zal gaan lopen.
   Tot die tijd;
   Als je niet opgeeft, dan KUN je verliezen.
   Als je het wel opgeeft en gaat berusten, dan heb je ZEKER verloren,

 3. De gemakkelijke ‘brede’ poort leidt naar dood en verderf.
  De moeilijke ‘smalle’ poort leidt naar het leven, slechts weinig vinden deze.
  Ben absoluut niet gelovig en wil het ook zeker niet ‘promoten’ maar deze verzen hebben veel betrekking op de richting die onze maatschappij helaas ingeslagen is…En wat dan te doen naar mijn idee.

  • Hoi Dobby, mooie uitspraken zijn dat en er zijn er nog wel wat meer ook. Maar mag ik je er op attenderen dat het bij God 2 voor 12 is. Veel eindtijd profetie is de afgelopen 10 jaar uitgekomen en mattheus 24 is gewoon orde van de dag. Kan er uitgebreid over praten en weerleggen zoals ook openbaringen 12 Daniel 9 en meer.

   Wil echter dat je weet dat Gods woord 100 procent zuiver is en dat alleen via Jezus redding komt en dat hij zijn volgelingen ( ja mensen die echt volgen en een relatie met hem hebben. Dus niet veel religieuze christenen) voor de grootste ellende worden weg genomen. Iets dat denk ik wel binnen 20 jaar gebeurd.

   Nog een fijne avond

 4. Dit is eindelijk een helder bericht in de ruis waar iedereen in leeft..
  We bedelen enkel om een plekje in het kleine misselijke perspectief van de bezetter. Zolang mensen niet zien waar ze voor vechten dan hebben ze al verloren en het klinkt logisch maar zolang je niet begrijp wat vrijheid is vecht je voor je eigen dwangbuis

 5. De sleutel is dan ook niet elkaar voeden met hebzucht en angst maar met een vrij perspectief en oplossingen en diebliggen niet in dit systeem.

  Leg zo veel mogelijk mensen uit het perspectief van wat je jezelf heel je leven wijs heb gemaakt nodig te hebben een wassen neus is en als je echt gaat voelen datvje de macht zijn diensten niet nodig heb dan heb je al gewonnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in