Een advocaat diende een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek in dat een document opleverde van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) waarin wordt toegegeven dat er geen gegevens zijn van een enkele ongevaccineerde persoon die ooit het coronavirus heeft verspreid nadat hij was hersteld van een vermeende infectie met het virus, schrijft Naturalnews.com.

Elizabeth Brehm van Siri & Glimstad ontving een brief terug van het Department of Health and Human Services (HHS) waarin stond dat het niet in staat was “Documenten te vinden die een gedocumenteerd geval weergeven van een individu dat: (1) nooit een COVID-19 vaccin heeft ontvangen; (2) eenmaal geïnfecteerd was met COVID-19, herstelde, en later opnieuw geïnfecteerd raakte; en (3) SARS-CoV-2 overdroeg aan een andere persoon toen hij opnieuw geïnfecteerd raakte.”

“Bij het doorzoeken van onze dossiers zijn geen documenten gevonden die betrekking hebben op uw verzoek”, staat verder in de brief.

Als Brehm niet tevreden is met het antwoord van het bureau, kan ze “administratief beroep” aantekenen bij de Deputy Agency Chief FOIA Officer, Office of the Assistant Secretary for Public Affairs, U.S. Department of Health and Human Services, Hubert H. Humphrey Building, 200 Independence Avenue, Suite 729H, Washington, D.C., 20201.

“U kunt uw beroep ook per e-mail richten aan FOIARequest@psc.hhs.gov,” legde het verder uit.

CDC werkt voor Big Pharma, niet voor het volk

Men zou denken dat, aangezien de CDC zo gekant is tegen de vrijheid van gezondheid als het gaat om COVID vaccinatie, zij op zijn minst één gedocumenteerd geval zou hebben van een ongevaccineerde persoon die de vermeende ziekte verspreidt. Om de waarheid te zeggen, zo’n geval bestaat niet.

  Dokter schopt vader eruit: Geen behandeling voor kind (5) zonder Corona-test!

Dit alles is gebaseerd op hoop, zo blijkt, en niet op wetenschap.

“Daarentegen zijn er eindeloze documenten over gevallen van gevaccineerde personen die geïnfecteerd raakten met het virus en het overdroegen op anderen,” waarschuwt Aaron Siri op zijn Substack.

Wat dit nog erger maakt is het feit dat de CDC nooit zelfs maar de moeite heeft genomen om te zoeken naar bewijs dat de natuurlijke immuniteit Covid ziektekiemen overbrengt. Toen er naar gevraagd werd, zei de CDC dat “deze informatie niet verzameld wordt.”

“Maar toch is de CDC actief de rechten van miljoenen natuurlijk immune personen in dit land aan het verpletteren als zij het vaccin niet nemen, in de veronderstelling dat zij het virus kunnen overbrengen. Maar ondanks duidelijk bewijs dat de gevaccineerden het virus verspreiden, heft de CDC beperkingen op voor de gevaccineerden?! Dat is dystopisch,” schreef Siri.

Het blijkt dat elke peer-reviewede studie die er is, aantoont dat de natuurlijke immuniteit – dat wil zeggen mensen die geen prikken nemen – bijna 100 procent beschermd zijn tegen de covidgriep. En in tegenstelling tot de “volledig gevaccineerden”, neemt hun natuurlijke immuniteit niet af met de tijd.

“Ik ben geen wiskundige, maar een constante 99 procent lijkt me te verkiezen boven een 95 procent die snel daalt,” schreef Siri. “En terwijl de gevaccineerden het virus gemakkelijk overdragen, geldt dat niet voor de natuurlijk immune.”

De les die hier geleerd moet worden is dat zogenaamde “gezondheidsautoriteiten” niet te vertrouwen zijn, vooral wanneer ze werken voor nep-overheidsinstanties die technisch gezien vermomde privé-ondernemingen zijn.

  V.S. marine klokkenluider onthult "937% toename in hartfalen" onder gevaccineerde piloten

“De les is dat burgerrechten en individuele rechten nooit afhankelijk mogen zijn van een medische procedure,” voegde Siri eraan toe. “Iedereen, natuurlijk immuun of niet, die zich wil laten vaccineren en boosten moet vrij zijn om dat te doen. Maar niemand zou door de overheid gedwongen moeten worden om deel te nemen aan een medische procedure.”

Talrijke commentatoren op Siri’s Substack wezen erop dat niets van dit alles gaat over “het redden van levens.” Het gaat allemaal over het opvoeren van de wereldwijde medische politiestaat, die het individuele recht om zijn eigen medische procedures en gezondheidspad te kiezen niet tolereert.

“Ik deel dit met alle lokale bedrijven in mijn omgeving die discrimineren tegen mensen die van nature immuun zijn,” schreef een van de commentator.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

‘Superverkoudheid’, ‘zware griep’, ‘ADE’ OF ‘auto-immuniteit’ – Wat hebben vooral gevaccineerden deze winter echt te vrezen?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe psychologie van massahypnose en totalitarisme
Volgend artikelNeil Astles: Brits onderzoek bevestigt AstraZeneca injectie dood; nabestaanden dringen er bij anderen op aan “zich te laten vaccineren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in