Prefeitura de Olinda / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het Grote Ontwaken is in volle gang. Meer en meer mensen leggen de verbanden en concluderen de bijna ondraaglijke waarheid dat het trage dodelijke biowapen “vaccins” verantwoordelijk zijn voor ongekende dood en verderf overal om ons heen, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Voor iedereen, behalve de meest gehersenspoelden, wordt het pijnlijk duidelijk dat er een wereldwijd eugenetica bioterreurprogramma aan de gang is, en dus zijn de doodsbedreigingen begonnen:

Nou… het gebeurt…

Ik was laatst aan het praten met een vriend van me uit het kleine stadje Saskatchewan, en hij zei dat hun plaatselijke volksgezondheidsverpleegster ontslag had genomen vanwege doodsbedreigingen. Haar vader waarschuwde haar de COVID-inentingen niet te geven, want, zei hij, “Je weet niet wat erin zit.” Maar ze was super voor vaccins, dus ze gaf ze ze links, rechts en in het midden en nam contact op met de senioren in haar gemeenschap om “gevaccineerd” te worden. Ze was ook enigszins berucht omdat ze vaccinaties toediende op school zonder toestemming van de ouders. Nou… sinds 2021 vallen de senioren in die kleine gemeenschap als vliegen en nu, drie jaar later, rekenen de mensen twee en twee bij elkaar. En ze zijn UPSET.

Later hoorde ik dat predikanten doodsbedreigingen kregen omdat ze hun gemeenten de prik opdrongen om dezelfde reden, zoveel doden en bijwerkingen. Terzijde: als je kerk geregistreerd staat onder de Canada Corporations Act, is het mogelijk dat je voorganger of diaken geld aangeboden heeft gekregen van de overheid om zoveel mogelijk parochianen te laten spuiten. (Als je kerk ontvangstbewijzen uitgeeft voor liefdadige donaties, dan staat ze geregistreerd onder de Canada Corporations Act, voor het geval je een kerkganger bent en je je afvraagt of dit van toepassing is op jouw specifieke kerk).

En nu springen de ratten ook nog van boord. Health Canada zegt nu dat ze “niet op de hoogte waren” van het feit dat er DNA in de COVID-vaccins zat. Ik heb middelbaar onderwijs en ik “wist” al in 2020 dat er rommelig DNA in die injecties zat. Als ik het wist, wisten zij het ook. En elke dag hoor ik van een nieuwe politicus die naar buiten komt en zegt dat het hele COVID-gedoe verkeerd is aangepakt, en dat de vax-pas een slecht idee was, en dat ze het niet vanaf het begin hadden gesteund, en bla, bla, bla. Om duidelijk te zijn, ze wisten precies wat ze deden. Niemand die deze agenda, maskers, vaccins, lockdowns, enz. promootte, wist van niets. Ik geloof dat er nietsvermoedende mensen waren die de injecties kregen en het niet wisten. Maar elke gezondheidswerker, pastoor of politicus die ze promootte, of elke agent die deze onzin afdwong, was door iemand gewaarschuwd.

Wij “anit-vaxxers” hebben genoeg gezegd; het is niet onze taak om iemand verantwoordelijk te houden. Maar diegenen onder jullie die het kregen onder druk van hun dokter, hun familielid die verpleegster is, hun pastoor, hun baas, wie dan ook. Hou die mensen verantwoordelijk. Dit is een verschrikkelijk iets dat de wereld is aangedaan en de gevolgen zullen nog jaren doorgaan. Vergeet nooit. Ik zeg niet dat je niet moet vergeven, maar we mogen niet vergeten, anders zal het weer gebeuren. Het zal een ander gezicht krijgen, maar het zal weer gebeuren.

Stel alles in vraag…

– Sonya Wiebe

Houdt inderdaad iedereen verantwoordelijk, van de nuttige idiote “vaccin”-pushers op de grond, tot Dr. Mengele 2.0 aka Dr. Fauci tot de “vaccin” patenthouders in het Intelligentie Industrieel Complex 4e Tak van de regering, tot de volledig overgenomen onwettige federale regering die opereert vanuit het vreemde Washington, D.C. tot BigPharma, de VN, WHO, WEF, CFR, enzovoort, enzovoort. Elke entiteit, organisatie, instantie, “non-profit”, Mockingbird MSM uitlaatklep, en elk individu dat deze dodelijke gemodificeerde mRNA “vaccins” heeft gepushed moet verantwoordelijk worden gehouden: niemand komt vrij voor dit transhumanistische globopedo bioterrorisme depopulatieschema, zelfs niet de meest onwetende nuttige idioten zoals de verpleegkundigen, dokters, pastors, apothekers, politici, “nieuws” presentatoren, leraren, CEO’s, bureaucraten, enzovoort.

  COVID-19 vaccin Shedding - Kanaries in de mijn

De raderen van gerechtigheid malen langzaam, maar er zijn slechts een paar vonken van gerechtigheid nodig op lokaal niveau in plaatsen als Saskatchewan om uiteindelijk een wereldwijde afrekening te ontketenen.

De wereld wordt eindelijk wakker door de schaamteloze biodemocide…

Ze willen je dood.

Geef er GEEN gehoor aan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Drievoudig gevaccineerde vaccinpusher arts sterft “plotseling en onverwacht” op 36-jarige leeftijd – artsen zijn verbijsterdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Al-Aqsa Flood Operation is – ondanks alle schade – effectief
Volgend artikelAdmiraal Rob Bauer: NAVO-landen moeten meer wapens naar Kiev sturen, zelfs als dit betekent dat ze hun eigen behoeften moeten verwaarlozen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Covid en het vaccinatieprogramma…
  Het kan opzet zijn geweest, het kan naiviteit zijn geweest, het kan hebzucht zijn geweest.
  Of een combinatie, wie zal het weten.
  Feit is dat er wel weer veel mee verdiend werd.
  En er zijn wezens op deze planeet die doen werkelijk alles voor geld.
  Ben niet te streng voor de naieven.

 2. Ze was ook enigszins berucht omdat ze vaccinaties toediende op school zonder toestemming van de ouders

  Ronduit crimineel zal je bedoelen.

  • Als je te dicht komt dan het inderdaad gevaarlijk zijn. En heb ook maar niet een al te grote bek, je ziet het aan de premier van Slowakije. Bij Boeing of Pim fortuin, dat ging ook niet over dierenrechten. En waar is Micha Kat eigenlijk?

  • Je bedoelt wellicht de BPOC die zullen ze ook wel de mond gesnoerd hebben. Jammer van al die politieverklaringen die niet aan het daglicht mochten komen. Maar het is onbegrijpelijk dat dit zomaar allemaal kan, dat zelfs een wereldberoemde advocaat nauwelijks mensenrechten blijkt te hebben. Zonde van al die volgeschreven wetboeken met zogenaamde mensenrechten. illusies zijn ’t ..

  • Maar hij heeft het geld gestolen,alleen nadeel is het was niet het zijn om te spenderen. Ik loop niet met de man weg. Hij had van dat geld af moeten blijven en dan was er niets aan de hand geweest.

    • Het is absoluut niet waar dat Reinier geld achterover heeft gedrukt. Je wordt aan alle kanten aan gepakt als je de waarheid te dicht benaderd. Langzaam worden we wereldwijd een doodlopende straat in geduwd. Helaas zitten er geen zijstraten meer in deze doodlopende straat. De enige weg is terug. Maar helaas zien maar heel weinig mensen dit. Ik hoop dat als ze het zien, dat het niet te laat is. We hebben wereldwijd maar 1 groep vijanden. En die groep bezit zo vreselijk veel geld, dat het bijna onmogelijk is om daar tegenop te boksen.

 3. Beetje jammer dat de schrijver van dit artikel alle gezondheidswerkers over 1 kam scheert. Ik kan als verpleegkundige in ieder geval het volgende zeggen. Dat ik zelf geen enkele covid gif prik in mijn lijf heb en deze nooit aan wie dan ook heb opgedrongen. Ik heb vooral tegen de stroom ingeroeid en geprobeerd mensen wakker te krijgen. Dus geen gif in te laten spuiten. En met mij zijn er meer gezondheidswerkers die zo denken en hebben gedacht. Echter, voor andere publieke beroepsgroepen kan ik niet spreken.

  • Petje af beste Mdlr, je hebt een groot risico genomen want er werd al heel snel met A4tjes gezwaaid (in België zijn dat de ontslagpapieren) als men niet meedeed aan het uitgestippelde beleid dat er specifiek op gericht was om iedereen in te enten met experimentele rotzooi en als men wetenschap had van gewone werkende medicijnen liep men het risico om je licentie kwijt te raken (Zie Dr Elens).
   Dus goed van jou dat je je rug recht hebt gehouden. Als ik ooit in het ziekenhuis terecht kom wil ik door jou verpleegd worden.

  • @Mdlr…

   Maak het niet persoonlijk en blijf zien dat de beroepsgroep verpleegkundigen helaas een slechte naam heeft gektegen, net als politie. Die beroepsgroepen moeten zichzelf gaan zuiveren want er is een kam nodig om alle corruptie weg te scheren. Het is helaas niet anders dan dat 98% van jou collega’s, onze medemensen gewoon liever een loonstrookje en vakantie krijgt, dan dat ze kritisch in het leven staan. We kunnen dus 98% vd mensheid over één kam scheren, dus voel je niet persoonlijk aangesproken, want jij behoorde niet tot die 98%, maar je behoort wel tot de mensheid en de beroepsgroep van verpleegkundigen. Jij bent, samen met de andere wakkere verpleegkundigen, de uitzondering die zich niet aangesproken hoeven te voelen. Maar 98% van jou collega’s moeten zich wel degelijk aangesproken voelen.

   Ik heb ook in de zorg gewerkt en het is in de zorg net als in andere beroepen, de meeste mensen doen hun werk niet uit overgave en hun hart, maar omdat ze geld willen/moeten verdienen. En dat is overal een probleem. Dat komt omdat de satanisten onze beroepen hebben verpest met bergen papierwerk. Een leraar of verpleegkundige hoort hele dagen in nauw contact met de patiënt/leerling te staan… in plaats daarvan draait alles om papieren en formulieren. We zijn van binnenuit verraden en kapotgemaakt. Verplegen betekent tegenwoordig rapportages schrijven ipv zorg verlenen. ONDERwijs is nog erger, dat draait helemaal niet meer om scholing, het ONDERwijs is een grote hersenspoel fabriek en er is nauwelijks een leerkracht of school die doorheeft dat ze een misdadige operatie runnen… ouders hebben ook niet door dat hun kinderen totaal worden geprogrammeerd.

   Iedereen (over één kam geschoren) is onwetend gemaakt en wordt onwetend gehouden… we leven in een psychose. Van de mensen om ons heen is (over één kam geschoren) IEDEREEN in meerdere of mindere mate gehersenspoeld. Vat het allemaal niet persoonlijk op, WIJ (98%) zijn allemaal slachtoffer van een giga misdrijf dat al duizenden jaren gaande is. WIJ leven van reset naar reset omdat de elites, van generatie op generatie) zo hun macht houden en vergroten.

   • Laten het er in godsnaam meer zijn dan 2%. Anders gaan we het nog eens heel moeilijk krijgen. Ik hoop op 20%. Maar dat is hopen en hopen brengt vaak verdriet.

    • @Gijp…

     Een klein groepje commando’s kan een land volledig ontwrichten. Een klein groepjes satanisten stuurt dat allemaal aan. Er is omgekeerd niet veel meer nodig en wij zijn nu al met miljarden vs duizenden satanisten.

     De natuur moet ons alleen nog activeren en organiseren. Heb vertrouwen dat dit heel snel kan gaan.

  • Mooi gedaan van jou.
   Maar niet te min zijn er van die misselijkmakende verpleegsters die puschen zelfs nu nog bij mijn oude moeder. Heb er vorige week in met mijn handjes buiten gewerkt bij mijn moeder met haar achterlijke idiote gezwam over de gifprik. Ik heb ook gezegd dat ze de maand mei niet betaald kreeg. Ik huurde haar niet in voor haar dominante wefhoerenpraat. Maar voor mijn moeder te zorgen. Er zijn in belgie nog heel veel van die oerdomme lompe mensen in de zorg die hedendaags gifrpik met nr 666 op puschen . Ik heb geen medelij met ze. Van mij mogen die bedreigingen. Zij hebben immers doden en beschadigde mensen op hun geweten. No merci, hebben zij ook niet met hun slachoffers. Iedereen heeft van onze lieve heer gezond verstand gekregen en wat je daar mee gedaan hebt of doet is waar je op afgerekend word op deze aardbol.

   Ik ken zelf ook een verpleger die bij het tankstation is gaan werken samen met een agente.
   Dat zijn mensen met ruggengraat net als jij. Jammer genoeg te weinig er van.

 4. Best goed dit. Ik heb mijn recente gesprek met mijn huisarts maar wat aan de oppervlakte gehouden. Heb hem verteld dat als ik ooit bloed nodig heb als ongevaccineerde, ik dit niet zal nemen omdat de bloedbanken niet controleren op spike eiwitten e.d. Hij keek toen een beetje betrapt….

  • Je kan ook een donatie maken aan frontnieuws,doe ik ook. Zonder rommel maar weinig echte inzage of kennis op wat er werkelijk gebeurd.👍

 5. Er zijn ook verpleegkundigen die niets hebben ingespoten bij de mensen.
  Deze kunnen dat niet wereldkundig maken dus het lijkt mij niet handig om ze op te gaan jagen oid.
  Als ze een beetje bij zinnen zijn dan kunnen ze niet leven met het feit dat ze er zoveel over de kling hebben gejaagd.

  • Nicole mei 17, 2024 Bij 10:23

   Midden in de plandemie waren de huisartsen slecht bereikbaar om het doodeenvoudige feit dat deze ‘artsen’ en medisch geschoold personeel in andere gemeenten zich het leplazarus aan het prikken waren, meen voor €20,- per prik, Nederland is qua prikdichtheid behoorlijk hoog, geschat werd dat 86 procent van de mensen de eerste 2 prikken hebben gehad, de boosters die volgden dat zijn de ware killer prikken, je mag van een geschoold medisch gezondheidswerker wel verwachten wat ze aan het doen zijn, wij zijn geen insecten die in het web van de giftige prikkers vliegen.

   Fijne dag verder

  • @Nicole…
   ‘Er zijn ook verpleegkundigen die niets hebben ingespoten bij de mensen.
   Deze kunnen dat niet wereldkundig maken dus het lijkt mij niet handig om ze op te gaan jagen oid.’

   Prima… maar blijf dan niet werken voor de satanisten die via ziekenhuizen en verpleeghuizen een enorme moordpartij hebben aangericht! Ik zou al tijdens cojona ontslag hebben genomen. Begin een thuiszorg bedrijfje of trek je helemaal terug uit de zorg, want het is geen zorg meer… de afgelopen 4jr heeft iedereen kunnen zien dat de zorg een moordmachine is. Als je één van de weinigen bent die daar niet aan meedeed… mooi!!! Maar je werkt binnen een organisatie die moorden pleegde en die dat gewoon weer doen als het kan!!!

   Als je daar blijft werken, moet je niet gaan huilen als je wordt gezien als moordenaar! Als ik bij de maffia ga werken, dan word ik een maffioso. Dan kan ik gaan sputteren dat ik anders ben dan de maffia… MAAR IK WERK NOG STEEDS VOOR DE MAFFIA!!!

 6. Iedere zelfrespecterende complotdenker wist dat dit eraan zat te te komen, de Cabal is koortsachtig bezig om de mensheid een nieuw pathogeen in de schoenen te schuiven, wanneer de sirens gaan loeien dan gaan de NOS kijkers precies doen wat deze gecommitteerde idioten hen vertellen, dus Convid v2.0 op steroïden deze keer.

  • Ik dacht opgenomen in het gekkenhuis. Maar daar kom je ook niet of nauwelijks uit.

   In de koude oorlog hadden we dissidenten. Het gebeurt hier ook. Blijf uit de klauwen van de overheid. Je hoeft niet alles te pikken maar als je te dicht bij de macht komt ga je eraan.

 7. Op mijn werk mag ik geen flyers meer uitdelen, geen antivax mails posten, op intranet het boek van Thierry baudet (het coronaBedtog) niet meer gratis uitlenen, alles op straffe van ontslag, ps ik werk in een ziekenhuis

  • Echt? Ik geloof je hoor. Maar echt waar? Op welke gronden? Of is het simpel “ je staat een gezagsverhouding en je hebt je bek te houden”

  • Marc, waarom laat je niet – anoniem – interviewen door Gezond Verstand, De Andere Krant of een ander medium?

   Na de uitbraak van ‘covid-19’ in Nederland op 11.03.2020 haalde WEF-bedrijf AHOLD-dochterbedrijf bol.com boeken over de werking van HCQ en Ivermectine uit de markt. Schoenenfetisjist & iemand zonder medische achtergrond Hugo de Jonge zag dat het goed was.

   Ik sluit af met een off topic-bericht: de gemeente Breda hield vorig jaar een bedrag van 8,8 miljoen over. Waar kennen we dat getal 88 ook al weer van?

  • @Marc,

   Ziekenhuizen ontvangen o.a geld van de overheid.
   Wie betaalt, bepaalt!!!
   Dus zullen ziekenhuizen de leugens van de overheid eveneens dicteren, om hun geld te blijven ontvangen.

   Prima dat je anderen wilt helpen met je acties maar het moet NOOIT ten koste van jezelf gaan!!
   Als mensen te gemakzuchtig blijven om zelf onderzoek te doen…., is het uberhaupt totale energie verspilling om hen te willen helpen met informatie.
   Mijn advies is dan ook, stop met informatieverschaffing zodat jij JEZELF niet in de problemen brengt!!
   Wie de overheid ( ondanks de harde bewijzen ) nu nog steeds gelooft is immers uberhaupt reddeloos verloren.
   Komt bij dat iedere klokkenluider in de afgrond ( is ) beland….omdat de satanische leugens met keiharde hand regeren in de wereld cq onze maatschappij.

   • PS: ik doel dus m.n op werknemers zoals jij die met de waarheid naar buiten traden, daardoor ontslagen werden en nergens meer konden werken…. omdat bedrijven hun eerlijkheid als een ” gevaar ” zien voor hun eigen bedrijf.
    Helaas zit de maatschappij al jaren zo ziek in elkaar!

 8. De ‘medische’ wereld heeft veel haat gezaaid. Dat ze dan haat gaan oogsten is een logisch gevolg daarvan en hebben ze helemaal aan zichzelf te danken.

 9. Dus tijd voor een Neurenberg 2.0 waarbij miljoenen tuig de doodstraf zal krijgen, dat is de enige manier om nog vertrouwen terug in de instanties te krijgen.

 10. Als je het recht tot leven en het recht tot zelfbeschikking van andere mensen hebt geschonden is een doodsbedreiging helemaal gerechtvaardigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in