De aard van de COVID-pandemie is grondig veranderd. Nu al meer dan 1 miljoen mensen dood zijn verklaard door COVID en er dagelijks meer dan 500 sterven in de VS, die bijna allemaal gevaccineerd zijn, is het van cruciaal belang dat het publiek begrijpt dat de COVID-vaccins die de overgrote meerderheid van de mensen heeft gedood, de hoofdoorzaak zijn van de hoge sterftecijfers, schrijft Greatgameindia.com.

Er is nu aangetoond dat vaccinaties aanzienlijke schade aan het bloed veroorzaken en ook het immuunsysteem ontwrichten. Dit verklaart waarom we een pandemie van gevaccineerden hebben. Merk op dat er in 2022 meer Amerikanen zijn gestorven dan in de jaren dat er niet of nauwelijks werd gevaccineerd, 2020 en 2021. Met andere woorden, de vaccins hebben voor meer doden gezorgd. Zo wordt de pandemie van de gevaccineerden gedefinieerd. Honderdduizenden Amerikanen zijn gestorven door de vaccins, en veel vaccinsterfgevallen zijn begraven in de categorie COVID-doden.

Het dodental in Australië als gevolg van COVID-19 in de eerste maanden van 2022 was het dubbele van het totale aantal doden in 2020 en 2021, wat wijst op een wereldwijde situatie van ineffectiviteit van vaccins.

Er zijn verschillende soorten dodelijke gevolgen van vaccins. Ten eerste sterven sommige mensen snel na het krijgen van een prik, waaronder hartaanvallen, beroertes en dodelijke hartontstekingen. Sommige slachtoffers, vooral jongere mannen, sterven vaak snel na het krijgen van een prik. Er zijn talloze nieuwsberichten over gezonde jonge mannen, vaak atleten, die kort na een prik overlijden.

In juni 2022 werd dit gemeld: “Volgens gegevens van het Internationaal Olympisch Comité stierven van 1966 tot 2004 gemiddeld 29 atleten onder de 35 jaar plotseling per jaar. Van maart 2021 tot maart 2022 zijn 769 atleten overleden of hebben een hartstilstand gekregen.” De kans is groot dat zij gedwongen waren zich te laten vaccineren.

  Nieuwe studie: COVID-19 infectie geeft levenslange immuniteit

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland wasVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe lang blijft de Westerse steun voor Oekraïne duren gezien de pijn in eigen land?
Volgend artikelMet Waffen-SS embleem: Zelensky bezoekt Isium
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Gelukkig worden steeds meer en meer mensen kritisch ! Is voorheen wel anders geweest op Nu.nl !!

  ========================
  BERICHT OP NU.NL
  =========================
  Doordat we ons in Nederland goed aan de privacyregels houden, zijn er mogelijk minder gegevens beschikbaar voor onderzoek naar de huidige oversterfte. Dat zegt wetenschapper Eline van den Broek-Altenburg van de klankbordgroep die het onderzoek naar de oversterfte begeleidt.

  We doen volgens haar misschien iets te hard ons best voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Mogelijk wordt zelfs “uit gewoonte” gezegd dat delen niet kan of “uit angst” om te ver te gaan. Maar gegevens kunnen geanonimiseerd worden. En het is maar de vraag of toestemming altijd nodig is, zei Van den Broek-Altenburg in gesprek met de Tweede Kamer.

  Ze merkt ook een soort “afwezigheid van welwillendheid” als het gaat over de oplossing van dit probleem. Er wordt wel al gewerkt aan de toegang tot de relevante data, maar volgens een brief van gezondheidsminister Ernst Kuipers moet dat op verantwoorde wijze binnen de privacyregels gebeuren.

  Bron: https://www.nu.nl/binnenland/6224347/onderzoek-oversterfte-lastig-vanwege-streng-naleven-van-privacyregels.html#coral_talk_wrapper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in