Beste medeburgers, een paar dagen geleden heb ik het al aangekondigd: aan de pogingen van Big Pharma om onze vragen in de officiële EU-onderzoekscommissie COVID te ontwijken met holle frasen en excuses is nu een einde gekomen, schrijft AfD Europarlementariër Christine Anderson.

Deze keer, wanneer de topmanager van AstraZeneca dezelfde truc probeert, wordt ze behoorlijk onaangenaam verrast. Enkele collega’s uit verschillende Europese landen en verschillende facties steunen mij om haar de duimschroeven aan te draaien.

Zie in mijn laatste video hoe de Executive Vice-President voor Europa en Canada van AstraZeneca simpelweg niet uit haar stotteren komt!

Toen deze vaccins beschikbaar kwamen, werd ons beloofd dat ze covid-infectie en -overdracht zouden voorkomen. Alle regeringen over de hele wereld herhaalden dat en begonnen mensen te intimideren en lastig te vallen zodat ze die beloofde “game changer” zouden nemen.

Maar het bleek nepnieuws te zijn. Iemand heeft gelogen. En ik wil weten wie gelogen heeft. Omdat ik niet denk dat u dom bent, moet u geweten hebben dat uw vaccin op zijn best waardeloos is en in het slechtste geval potentieel schadelijk.

Deputies are fed up! – Big Pharma under cross-examination!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het systeem is in paniek, het narratief werkt niet meer, houd voet bij stuk, de vijand is aan het barstenVolg Frontnieuws op Telegram

  EU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties

Lees meer over:

Vorig artikelMet Waffen-SS embleem: Zelensky bezoekt Isium
Volgend artikelGescheurde jeans en “De Grote Reset” – Een geschiedenis van gedachtenmanipulatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Mevrouw ‘Hakkel’ zit kei- en keihard te liegen.
  Nu doorpakken, de waarheid móet boven tafel komen. En al die schoften, die mede verantwoordelijk zijn, moeten naar Siberië verbannen worden.

 2. Deze en ik zal het netjes zeggen, deze “dame” zou life haar eigen vaccin toegediend moeten krijgen. Dan weet je direct hoe het zit, maar ze mag van mij ook iets anders krijgen dan een prikje…

 3. Zalig gewoon om te horen en te zien…!!!
  Vervolging van de éérste tot de laatste die ooit in de keten van corruptie en doodslag meewerkte…!!
  Ik herhaal….van de éérste tot de laatste !!!

 4. Eindelijk actie , Hoop dat Billy zo snel mogelijk aan de takken hangt
  En een goed woord voor hen die deze beerput open durft te trekken .
  De waarheid komt nu eindelijk boven .
  Die docter Mengele in Canada hoop dat zijn dagen zijn geteld , hoop dat trudy nou begint te schuiten van angst .

 5. Toch mag ook niet vergeten worden dat de Brusselse criminelen 100 de miljoenen zogenaamde vaccins inkochten ondanks de vele waarschuwingen uit de hoek van de wetenschap die door hetzelfde Brussel het zwijgen opgelegd werden en gedemoniseerd.
  Hier lijkt het me eerder te gaan om het schoonvegen van het Brusselse straatje

 6. Het kwaad is geschied en kan niet helaas niet meer teruggedraaid worden !
  De doden komen niet meer tot leven ! En wie eens een gezond persoon was, is nu of wordt straks een gehandicapt persoon !
  Het begint akelig bij te komen van verhalen van mensen in mijn buurt, die te maken krijgen met een plotseling sterfgeval !
  Zowel een baby , jonge mensen en wat oudere mensen zijn plotseling gestorven.
  Ik was zo verstandig om mij níet te laten vaccineren met het mRNA vaccin, maar velen van mijn vrienden en familie hebben dat helaas wél gedaan.
  Zij zijn misleid door Hugo de Jonge en dachten , dat het mRNA vaccin veilig zou zijn.
  Ik vrees voor hun welzijn !

  • helemaal mee eens Robert, wat uit de tube is.. gaat er nooit meer in.. en dat geldt ook contra versie
   hier zie ik de ” Gele Gerrit ” ( ambulance) vaker als 2 x per dag door de straten heen gaan en meestal met gillende sirene.
   toen de ” BOE-ster ” gezet werd, reden er na 3 weken ambulances op en aan.
   Ook bijzonder was dat er in 2019 opeens overal héél veel hart fibrillatoren werden geplaatst, op elke hoek van de straat..
   ook de campagne met de de ” zelfmoordlijn “.. en voorafgaande met een campagne over depressie.. vooral naar de jongere en vrij oudere gericht.. alles valt met de kwartjes die ik heb opgespaard.

   Groet

 7. Schijnbeweging kat in het nauw doet rare sprongen .? Neen ons mis leiden omdat ze weten dat ze niet meer steun gaan krijgen van de bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in